Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aslında aynı durumdayız senin de hepsi normale döndü benim hormonların da ama yine de yumurtlamam zamansız oluyor ya da hiç olmuyor... yani yılda kaç keredir bilemem.... tek bildiğim adet geciktiğinde rahmi kalınlaştırması rahim duvarına rahme zarar vermesi bu sebeple hep mecburen adeti bekleyip gelmezse ilaçla getirttim... en son gelişme oldu yumurtamda ilk defa ama çatlamasını umut ediyorum yani muallak o da belli değil... ateş yöntemiyle anlayacağım ben de artık :)

Bicim konuşmak iyi geldi.10 dakika engeline takıldım yazamıyorum.Teşekkürler tatlım kapatalım artık gereksiz bir konu...

Son düzenleme:

bicimcimm farlutal içmeyi düşünüyorum ancak söz konusu bir gebelğik varsa zararı olurmuki :44:

tabi yazarım yazmaz mıyım ben de çok merak ediyorum ilk defa heyecanla ateş bakıyorum ne olacak bakalım....
:)) doktorda kağıtta çizelge yapmamı istedi doktor için onu da hazırlıyorum...uzman olduk çıktık...

bicimcimm farlutal içmeyi düşünüyorum ancak söz konusu bir gebelğik varsa zararı olurmuki :44:

duphaston veya progestan tercih edebilirsin tuncss progestan içti doktoru verdi bebek olursa tutunsun diye yani zararı yok... 100 lük sabah akşam içti ben ise 200 lük sabah akşam içiyordum içerken başlıyordu...

canım hem tüm verilerini kaydedebiliyorsun ateş akıntı ilişki günlerin vs.
hemde site yumurtladığın güne kırmızı bir çizgi çekiyor
çok güzel bir site kullanmanı tavsiye ederim

Becerebilirsem denicemSürekli ölçüyorsun anladıgım kadarıyla ateşini..
Ben ilk buay denedim ve doğruluğuna inandım..Ben yüksek ateşle regl oluyorum sanırım?Regl günlerinde ateşin kaç oluyor?Benim 36.7den 37.9 a kadar çıkıyor.Bu normalmi sence?

Bicim bu konuda konuşmak iyi geldi.10 dakika engeline takıldım yazamıyorum.Teşekkürler tatlım kapatalım artık gereksiz bir konu...

tabi... olanlardan olacaklardan bahsedelim artık... güzel şeylerden bahsedelim hep önümüze bakalım....
buradaki tüm arkadaşlarımızın senin benim iyi haberlerimizi alalım sevinelim....

Son düzenleme:

canım ateş kişiden kişiye değişir ancak 37.9 ciddi ciddi ateş demek
enfeksiyon falan geçiriyor olbilirsin
normalde yumurtlamadan sonra ateş daha yüksek olur

canım ateş kişiden kişiye değişir ancak 37.9 ciddi ciddi ateş demek
enfeksiyon falan geçiriyor olbilirsin
normalde yumurtlamadan sonra ateş daha yüksek olur

Çok çok pardon..36.7den 37.0 a kadar çıkıyor olucktı o canım hata olmuş..Kontrol etmediğimden düzeltememişimde..

Son düzenleme:
bicim sen klomen tedvisine başlıcaksın dimi önümüzdeki ay?

aslında klomen başlamayı düşünmüştüm ancak bu ay daha önce olmayan yumurta gelişimini görünce gereksiz... klomen zaten yumurta geliştirmek için böyle devam ederse belki sadece çatlatma iğnesiyle çözüme gidebilirim... artık zamana bıraktım...kontrollerle takiplerle anlayacağım...klomen içiyormuş gibi yumurta takipleriyle netlik kazandıracağım....

canlarım öpüyorum sizi eşim geldi çıkmak durumundayım...yarın cevaplarım yarın geç kalkacağım oh ne güzel platese ara verme günü yarın :))

Ronyacım dediğim gibi gebelik testi yapıp progestan ya da duphaston alabilirsin... 1.5 ayı geçtikten sonra hala adet görmüyorsan tehlikeliymiş bilgin olsun...

Son düzenleme:

Klomen veya iğne diyelim ozaman.Hangisi gerekiyorsa..
İlaçlı tedaviye(daha önce adetleirni düzene sokmak için uğraşıyordun-bebek için ilaçlı tedaviye)
başladıktan sonra inşallah gerek kalmaz ilk ayında kavuşursun bebeğine ama olmazsa eğer
kaç defa bu şekilde denemeyi düşünüyorsun?Aşılama vs'ye geçmeyi düşünüyormusun yumurta
takibi başarılı olmazsa?

Son düzenleme:

hep olacak diye bakıyorum canım olumsuzu getirmiyorum aklıma...30 yaşında olmama rağmen belli bir zaman tanıyacağım eğerki olmazsa sonuna kadar giderim ama olacak çünkü inanmak gerekli de mi :))
aşılama gereksiz bence ama diğerlerini ne kadar mümkün olursa gerekirse denerim çünkü şu hayatta en çok istediğim şeylerden biri kendi çocuğum

Günaydın Kızlar herkes için iyi bir hafta ve güzel bir gün olsun...
Tuncss hadi büyük gün inşallah güzel sonuçla geleceksin canım :92: bekliyorum :18:

Kayram canım sen de eşinle gidecektiniz doktora değil mi senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah yumurtalıklarının durumu düzelmiştir, hep olgun çatlama aşamasında yumurta vardır inşallah :))

Son düzenleme:

canım tehlikeli derken nasıl bir tehlike :18:
benim bugün tam 40.günüm :97:

rahim inceliyor.. olumsuz bi durum.

kızlar bugun eşimle evlilik yıldönümümüz ,2 yıl oldu ah keşke bebişimiz de olsaydı..yeni yıl yeni umutlar..

bana doktorum dedi ki yumurta atılmazsa erkeklik hormonu üretir hem bu tehlikeli kist olarak kalır büyür dedi hem de rahim için sağlıklı olan rahim duvarının parça parça regl ile atılması çünkü her adet olmadığında rahim duvarı zarar görüyor kalınlaşıyor canım google dan da bakabilirsin...

rahim inceliyor.. olumsuz bi durum.

kızlar bugun eşimle evlilik yıldönümümüz ,2 yıl oldu ah keşke bebişimiz de olsaydı..yeni yıl yeni umutlar..

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nice seneler dilerim... Önemli olan sağlıklı ve mutlu olmanız elbette bebeğiniz gelecek bu ay olmasa diğer aylarda...zamanını bekliyor sanırım

Merhaba kızlar.Nasılsınız ?
Ben sıkıldım iyice evde.:97:
Eşimde iki gündür yok.Dün gün içerisinde 1 saat kadar uğradı,tabi ben verimli dönemimde olduğm için boş geçirmedim o 1 saati
Bugünde büfemde bir sorun vardı,onun için yetkili servis gelecekti,onları bekliyorum.
Ayrıca canım hiiç bişey yapmak istemiyor.Zaten havalar çok sıcak.Akşama kadar yatsam gıkım çıkmayacak.Progestanda saolsn bi güzel uyku yapıyor zaten.
Belki bi bebişim olsaydı onunla giderirdim yanlızlığımı diye düşündüm bi an...:97:
Rabbim hayırlı zamanda tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah.

AMİNNNNN,
canım gerçekten tek kalmak zor oluyor inş bu werimli günlerde tutar bebeğin sende yanlızlıktan kurtulmuş olursun ayy ne güzel olur yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…