Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

rahim inceliyor.. olumsuz bi durum.

kızlar bugun eşimle evlilik yıldönümümüz ,2 yıl oldu ah keşke bebişimiz de olsaydı..yeni yıl yeni umutlar..

canım ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice senelere sağlık we mutlulukla bi ömür boyu elele inşşşş.....
bu yeni dönemde meleğine kawuşursun inş herşeyin bi wakti wardır elbet bu bekleyişinde bi sonu olcak hiç canını sıkma herşeyin güzel olması dileğiyle .....

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. 2008 senesinde PCOS teşhişi kondu. ama son bir yıldır ultrasonda PCOSgözükmüyorum. dr ultrsonda herşey normal dedi. overlerin normal boyutlarda vs vs....

ama şanş eseri prolaktin hormonumun yüksek çıktğı anlaşıldı 45 yan. ( dostinex diye bi,r ilaç verdi onu kullanıyorum 4 gün oldu başlayalı 5 tane daha içecem. size sorum benim progesteronum sıfırlarda çıktı yani 21. gün bakıldı. fsh lh normal çıktı ama. progesteronumu bu şekl,de düşük olan var mıı.. bunun çözümü ne.

Canım bazen bana da oluyor öyle yalnız hissettiğim ama o zamanlarda da sizlerle sohbet ediyorum... :) umarım yumurta çatlamıştır ve bebeğin sana gelir... kendine dikkat et güzel düşün..

benim de 21. gün progesteron 0 çıkıyor canım çözümü yumurtlamak bizler zamanında yumurtalayamadığımızdan böyle oluyor... yumurtlama döngümüz uzun yani belki 30. gün baktırsaydın yüksek çıkacaktı anlatabilmişimdir umarım :) yumurta takibi yaptırmalısın yumurta gelişimine baktır gelişme varsa çatlamayan yumurtayı doktorlar iğne ile çatlatıyorlar...her ay böyle olacak diye de bişey yok belki de diğer ay kendiliğinden atar... yani ultrasondan yumurta takibi yaptırman gerekli ben de öyle yaptırıyorum...

Tuncss heyecanla açtım bilgisayrı ama yazmamışsın daha merakta bıraktın canım almadın mı kan sonucunu daha? :18: akşama doğru tekrar bakarım bilgisayarım açık

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkür edrim cevap için. benim adetlerim son 9 adır 32 günde bir. tabi stresli zamnlarda uzayabiliyor bu zaman..sen ne zamndır çocuk istiyorsun. ?? tedavini kaç aydır yapoyorsunuz....yaa ayın ortasında yani adetimin 15. günü uzayan akıntım oluyor 1 hafta sürüyor bu akıntı.

bu arada adetlerin düzenli aslında senin... yani şu durumda mutlaka yumurta takibi yaptırmalısın...
bende çok uzun zamandır var bu 16 yıldır... uzun yıllar doğum kontrol hapları kullandım...aralıktan beri takip ediyorum ilaç tedavisi almıyorum doktor takibi yani 6 aydır çocuk istiyorum canım...adetlerim kendiliğinden gelmezse progesteron hormonu hapı ile getirtiyorum... daha 6 ay az korunmama süreci için acele etmiyorum 30 yaşındayım... aslında 35 e kadar yolu var sağlıklı hamile kalabilmenin... her ne kadar çok fazla istesemde kendimi yıpratmamak için akışına bıraktım her şeyi...
yumurtlama dönemlerinde öncesinde sonrasında uzayan akıntı olabilir ama yine de yumurtlamadan emin olmak için doktor kontrolünde olmalısın... sen ne zamandır korunmuyorsun ve bebek sahibi olmaya çalışıyorsunuz eşinle?

Son düzenleme:
kızlar merhaba!

kaç gündür giremedim, yenilikler varmı? iananın geçmişi okuycak vaktim yok...

evet ben bugün regli oldum! ERKEN!!! 26. günde!!???? bende anlamadım....

neyse, kısmet değilmiş......

Tuncss? sen gün bekliyordun, ne oldu???

selam kızlar
bicimcim meraklanmışssın benim için saol bitanem ama nasıl diyeyim çok ama çok umutsuz çıktım o kapıdan ama iyiyim şu anda
doktor devlet hastanesinde zaten alttan bakma gereği bile duymadı kan tahlili verdim falan sonucu kendi doktoruma göstericem çünkü o sölediklerinden sonra bir daha o doktora gitmek istemiyorum nefret ettim diyebilirim kapıdaki hastalar dediki bide yeni gelmiş çok ilgili bir doktormuş çok bilgiliymiş falan falan bir sürü şey sölediler girdim dünyanın sorusunu sordu anlattım geçirdiğim operasyonları pko oldugumu cıft rahmım oldugunu falan anlattım neyse saolsun cok umutlu konusmadı cok sınırım bozuldu uzun uzun cumlelerını yazamıcam sımdı agladım odadan cıktıktan sonra zaten bır daha gıtmem hıc bırseye bakmadan etmeden yasadıklarıma gore degerlendırme yaptı saolsun sonuclar ıcın haftaya salı kendı doktoruma gıdıcem o zaman ınsallah bıraz daha umut dolu olabılırım
bu arada kızlar polımık yaratmak ıcın degıl sadece cok uzuldugum ıcın belırtmek ıstıyorum kımse kımsenın derdını daha asagı gormemlı o zaman ben nelerle basa cıkmaya calıstıgımı anlatsam halınıze sukredersınız ıs hamıle kalmakla bıtmıyor cunku o zaman bende sızden daha cok derde sahıp oldugum ıcın karalar baglayayım herkesın derdı herkese zor ama ben gercekten uzuldum okuyunca belkı bugun hassasım ondandır bılemıyorum ama gercekten bole seylere gerek yok kımsenın adına yazmıyorum ınanın lutfen sadece cok uzuldum

rahim inceliyor.. olumsuz bi durum.

kızlar bugun eşimle evlilik yıldönümümüz ,2 yıl oldu ah keşke bebişimiz de olsaydı..yeni yıl yeni umutlar..

tam tersine rahim duvarı gittikçe kalınlaşıyor ve buda yıllar içinde rahim kanserine kadar yolu var....

adet önceside kalınlaşır ve bu duvarı biz adet ile atarız...hatta bazı kadınlar içimden parçalar geliyor der, ve bu da rahim duvarının atılmasından kaynaklar!!

evlilik yıldönümünüzü bende kutlarıımmmm

Canım hayırlı olsun adetinin zamanında olmasına çok sevindim 24 güne kadar normalmiş... 24 günden önece gelen regl erken sayılırmış... demek ki yumurtlaman da erken oldu canım... merak etmiştim seni yazman iyi oldu... tuncss bu gün kanda gebelik baktıracaktı ben de çok merak ediyorum henüz yazmadı bekliyorum...

canım üzüldüm doktorun anlamamasına.... ama sonuçlarını kendi doktoruna göstereceksin bence de en iyisi öyle yapman... sonuçların elinde mi peki? yoksa çıkmadı mı daha....
bu arada diğer söylediklerine de aynen katılıyorum bence de herkesin derdi kendine yeter.... burada sıkıntılarımızı dertlerimizi paylaşmak için varız ve birbirimize deneyimlerimizden yola çıkarak yardımcı oluyorz...Allah çözümsüz dert vermesin... senin durumunun ciddiliğinin de başından beri farkındayım ve azmine hayranım yılmadan elinden geleni yapıyorsun doktorun dediklerine sakın takılma... ben senin tekrar hamile kalabilmen için dua edeceğim... ve bu defa bebeğin seninle kalacak inşallah canım

Son düzenleme:

canım ya çok haklısın ben acele etmek istemediğimden geciktiriyorum bazı şeyleri çünkü olacağına inanıyorum gayret ediyorum ama senin dediklerini de kulak arkası etmiyorum :) hepsi aklımda merak etme :)) senin doktor takibine gidecek olmana çok sevindim.. ben de önümüzdeki hafta gideceğim hem bakacak doktor çatlamış mı diye hem de yönlendirecek beni :) her şey hepimiz için çok iyi olsun....
Buradaki gerginliği dün gece farkettim ortamı yatıştırmak istedim daha kötü oldu.... araya girmiş oldum yani bundan sonra tartışanları barıştırmaya çalışmayacağım... benimle ilgisi olmayan hiçbir olayın da içine girmeyeceğim... herkesin hayatı yaşadıkları kendine dir... hatta duyguları ve özeli de kendinedir... burada bilgi paylaşımı için varız.... ve iyi haberlerimiz elbette
Kayrama ve sana sonuna kadar katılıyorum :) öptüm canım kolay gelsin....

Son düzenleme:
biricikcim canım benım adet olmusun valla bu bıle umut guselım ınsana ınsallah rabbım tez zamanda gonderır melegını
bıcımcım benı cok ıyı anladıgını bılıyorum cok tesekkur ederım bıtanem ozelden bır msj atıyorum sana bı ona bakabılırsen mutlu olurum hem de cok

yazdım bıtanem sana
bu arada tuncssu acayıp merak edıyorum bende yaaaaaaaaa ınsallah gusel sonuclar getırır

canım Tuncss bu saate kadar gelirdi yazardı gece de gelmedi yazmadı... bende anlamıyorum ne olduğunu? olumsuz bir haber duymayalım onun iyi haberini duyalım o çok gayret etti çok bekledi istedi gecelerce sabır etti...... hepimiz için iyi olsun her şey

Son düzenleme:

evet ya beklemek kolaymı allah askına ınsallah hamıledır ve herseyden onemlısı cok gusel kolay bır hamılleık gecırır ben solemek ıstemedım umıtlendırmemek ıcın ama belırtıler bırebır yanı ınsallah hamıledır

tuncss canım çok merak ediyoruz seni, gelince yaz olurmu inşallah hayırlı haberler getirirsin bize. bugün sana dua ettim cnm.

bicimcim canımın içi ben cıkıyorum tatlım uzanıcam bırazcık senı cok optum
ayrıcaaaa tunccccssssssss nolur haber ver gulum meraktan oldurcen bızı canım benım benım ınsallah gusel haberlerle gelırsın

MiniEtek
ladybugg
esperanzaa
rana20

aaa kızlar sızde yenı gelmısınız hosgelmısısnız selam vermeden gıtmeyeyım ama hastanelerdeydım yazdım zaten bıraz mutsuz dondum ama gectı sukurler olsun yıne pozıtıfım ınsallah hepımız ıcın guzel seyler olucak sımdı cıkıyorum ve sızlerı opuyorum

nasılsınız ???
bugün benim 19.günüm ve arada olan kasık ağrılarım göğüsüm patlayacak gibi şiş birde uçları hala sızlıyor ateşime görede 15.günümde yumurtam çatlamış gözüküyor artık hayırlısı olsun diyorum hiç stres yapmıyorum gayet sakin bi şekilde bat2 temmuzu bekliyorummmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…