rahim inceliyor.. olumsuz bi durum.
kızlar bugun eşimle evlilik yıldönümümüz ,2 yıl oldu ah keşke bebişimiz de olsaydı..yeni yıl yeni umutlar..
Canım bazen bana da oluyor öyle yalnız hissettiğim ama o zamanlarda da sizlerle sohbet ediyorum... :) umarım yumurta çatlamıştır ve bebeğin sana gelir... kendine dikkat etMerhaba kızlar.Nasılsınız ?
Ben sıkıldım iyice evde.:97:
Eşimde iki gündür yok.Dün gün içerisinde 1 saat kadar uğradı,tabi ben verimli dönemimde olduğm için boş geçirmedim o 1 saati
Bugünde büfemde bir sorun vardı,onun için yetkili servis gelecekti,onları bekliyorum.
Ayrıca canım hiiç bişey yapmak istemiyor.Zaten havalar çok sıcak.Akşama kadar yatsam gıkım çıkmayacak.Progestanda saolsn bi güzel uyku yapıyor zaten
Belki bi bebişim olsaydı onunla giderirdim yanlızlığımı diye düşündüm bi an...:97:
Rabbim hayırlı zamanda tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah.
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. 2008 senesinde PCOS teşhişi kondu. ama son bir yıldır ultrasonda PCOSgözükmüyorum. dr ultrsonda herşey normal dedi. overlerin normal boyutlarda vs vs....
ama şanş eseri prolaktin hormonumun yüksek çıktğı anlaşıldı 45 yan.( dostinex diye bi,r ilaç verdi onu kullanıyorum 4 gün oldu başlayalı 5 tane daha içecem. size sorum benim progesteronum sıfırlarda çıktı yani 21. gün bakıldı. fsh lh normal çıktı ama. progesteronumu bu şekl,de düşük olan var mıı.. bunun çözümü ne.
Canım bazen bana da oluyor öyle yalnız hissettiğim ama o zamanlarda da sizlerle sohbet ediyorum... :) umarım yumurta çatlamıştır ve bebeğin sana gelir... kendine dikkat etgüzel düşün..
benim de 21. gün progesteron 0 çıkıyor canım çözümü yumurtlamak bizler zamanında yumurtalayamadığımızdan böyle oluyor... yumurtlama döngümüz uzun yani belki 30. gün baktırsaydın yüksek çıkacaktı anlatabilmişimdir umarım :) yumurta takibi yaptırmalısın yumurta gelişimine baktır gelişme varsa çatlamayan yumurtayı doktorlar iğne ile çatlatıyorlar...her ay böyle olacak diye de bişey yok belki de diğer ay kendiliğinden atar... yani ultrasondan yumurta takibi yaptırman gerekli ben de öyle yaptırıyorum...
canım benim çok teşekkür edrim cevap için. benim adetlerim son 9 adır 32 günde bir. tabi stresli zamnlarda uzayabiliyor bu zaman..sen ne zamndır çocuk istiyorsun. ?? tedavini kaç aydır yapoyorsunuz....yaa ayın ortasında yani adetimin 15. günü uzayan akıntım oluyor 1 hafta sürüyor bu akıntı.
rahim inceliyor.. olumsuz bi durum.
kızlar bugun eşimle evlilik yıldönümümüz ,2 yıl oldu ah keşke bebişimiz de olsaydı..yeni yıl yeni umutlar..
Canım hayırlı olsun adetinin zamanında olmasına çok sevindim 24 güne kadar normalmiş... 24 günden önece gelen regl erken sayılırmış... demek ki yumurtlaman da erken oldu canım... merak etmiştim seni yazman iyi oldu... tuncss bu gün kanda gebelik baktıracaktı ben de çok merak ediyorum henüz yazmadı bekliyorum...kızlar merhaba!
kaç gündür giremedim, yenilikler varmı? iananın geçmişi okuycak vaktim yok...
evet ben bugün regli oldum! ERKEN!!! 26. günde!!???? bende anlamadım....
neyse, kısmet değilmiş......
Tuncss? sen gün bekliyordun, ne oldu???
canım üzüldüm doktorun anlamamasına.... ama sonuçlarını kendi doktoruna göstereceksin bence de en iyisi öyle yapman... sonuçların elinde mi peki? yoksa çıkmadı mı daha....selam kızlar
bicimcim meraklanmışssın benim için saol bitanem ama nasıl diyeyim çok ama çok umutsuz çıktım o kapıdan ama iyiyim şu anda
doktor devlet hastanesinde zaten alttan bakma gereği bile duymadı kan tahlili verdim falan sonucu kendi doktoruma göstericem çünkü o sölediklerinden sonra bir daha o doktora gitmek istemiyorum nefret ettim diyebilirim kapıdaki hastalar dediki bide yeni gelmiş çok ilgili bir doktormuş çok bilgiliymiş falan falan bir sürü şey sölediler girdim dünyanın sorusunu sordu anlattım geçirdiğim operasyonları pko oldugumu cıft rahmım oldugunu falan anlattım neyse saolsun cok umutlu konusmadı cok sınırım bozuldu uzun uzun cumlelerını yazamıcam sımdı agladım odadan cıktıktan sonra zaten bır daha gıtmem hıc bırseye bakmadan etmeden yasadıklarıma gore degerlendırme yaptı saolsun sonuclar ıcın haftaya salı kendı doktoruma gıdıcem o zaman ınsallah bıraz daha umut dolu olabılırım
bu arada kızlar polımık yaratmak ıcın degıl sadece cok uzuldugum ıcın belırtmek ıstıyorum kımse kımsenın derdını daha asagı gormemlı o zaman ben nelerle basa cıkmaya calıstıgımı anlatsam halınıze sukredersınız ıs hamıle kalmakla bıtmıyor cunku o zaman bende sızden daha cok derde sahıp oldugum ıcın karalar baglayayım herkesın derdı herkese zor ama ben gercekten uzuldum okuyunca belkı bugun hassasım ondandır bılemıyorum ama gercekten bole seylere gerek yok kımsenın adına yazmıyorum ınanın lutfen sadece cok uzuldum
Canım hayırlı olsun adetinin zamanında olmasına çok sevindim 24 güne kadar normalmiş... 24 günden önece gelen regl erken sayılırmış... demek ki yumurtlaman da erken oldu canım... merak etmiştim seni yazman iyi oldu... tuncss bu gün kanda gebelik baktıracaktı ben de çok merak ediyorum henüz yazmadı bekliyorum...
hıımmm anladım canım....saol valla başka ne diyimki? zaten ben galiba hissedeceğim ya. evet bu ay olabilir diye....
bir dahaki ay ultrasonla kesin baktırıcam...
hıımm tam herşeyi göremedim ama burası yine karışmış birassccııkkk...normalde ben pek bir şeye karışmam ve beni provoke edeni de ignore ederim, ama burası bazı şeyler söylemek için yalnış yer...evet sitem ettiğimizde oluyor ama kendimize ve düzgün gitmeyen sağlığımız için...başkaları için değil...herkesin derdi kendine ağırdır, her karakterin kaldırabileceği ve kaldıramayacağı şeyler vardır...
herkes hayatını yazsa roman olur, değil mi?
bir burda fikirlerimizi paylaşıyoruz ve tavsiyede bulunuyoruz, bu bence böyle kalsın....
kızsaydım, bicim'e kızardım aylardır........hep erteledi birşeyleri, kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaptı ve sonuçta onun yolu, onun hayatı...ne benimkine ne seninkine benzer, değilmi???? kızlar????
ha bir kere reyyana çok kızmıştım çünkü 1 yılda 2 kere adet görmüştü ve hala o zamanlar doktora gitmiyordu)))
hıımmm anladım canım....saol valla başka ne diyimki? zaten ben galiba hissedeceğim ya. evet bu ay olabilir diye....
bir dahaki ay ultrasonla kesin baktırıcam...
hıımm tam herşeyi göremedim ama burası yine karışmış birassccııkkk...normalde ben pek bir şeye karışmam ve beni provoke edeni de ignore ederim, ama burası bazı şeyler söylemek için yalnış yer...evet sitem ettiğimizde oluyor ama kendimize ve düzgün gitmeyen sağlığımız için...başkaları için değil...herkesin derdi kendine ağırdır, her karakterin kaldırabileceği ve kaldıramayacağı şeyler vardır...
herkes hayatını yazsa roman olur, değil mi?
bir burda fikirlerimizi paylaşıyoruz ve tavsiyede bulunuyoruz, bu bence böyle kalsın....
kızsaydım, bicim'e kızardım aylardır........hep erteledi birşeyleri, kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaptı ve sonuçta onun yolu, onun hayatı...ne benimkine ne seninkine benzer, değilmi???? kızlar????
ha bir kere reyyana çok kızmıştım çünkü 1 yılda 2 kere adet görmüştü ve hala o zamanlar doktora gitmiyordu)))
yazdım bıtanem sana
bu arada tuncssu acayıp merak edıyorum bende yaaaaaaaaa ınsallah gusel sonuclar getırır
canım Tuncss bu saate kadar gelirdi yazardı gece de gelmedi yazmadı... bende anlamıyorum ne olduğunu?olumsuz bir haber duymayalım onun iyi haberini duyalım o çok gayret etti çok bekledi istedi gecelerce sabır etti...... hepimiz için iyi olsun her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?