bicimcim canımın içi ben cıkıyorum tatlım uzanıcam bırazcık senı cok optum
ayrıcaaaa tunccccssssssss nolur haber ver gulum meraktan oldurcen bızı canım benım benım ınsallah gusel haberlerle gelırsın
MiniEtek
ladybugg
esperanzaa
rana20
aaa kızlar sızde yenı gelmısınız hosgelmısısnız selam vermeden gıtmeyeyım ama hastanelerdeydım yazdım zaten bıraz mutsuz dondum ama gectı sukurler olsun yıne pozıtıfım ınsallah hepımız ıcın guzel seyler olucak sımdı cıkıyorum ve sızlerı opuyorum
nasılsınız ???
bugün benim 19.günüm ve arada olan kasık ağrılarım göğüsüm patlayacak gibi şiş birde uçları hala sızlıyor ateşime görede 15.günümde yumurtam çatlamış gözüküyor artık hayırlısı olsun diyorum hiç stres yapmıyorum gayet sakin bi şekilde bat2 temmuzu bekliyorummmm....
çok az kalmış öğrenmene :) hayırlı olsun miniğin gelsin canım :))
nasılsınız ???
bugün benim 19.günüm ve arada olan kasık ağrılarım göğüsüm patlayacak gibi şiş birde uçları hala sızlıyor ateşime görede 15.günümde yumurtam çatlamış gözüküyor artık hayırlısı olsun diyorum hiç stres yapmıyorum gayet sakin bi şekilde bat2 temmuzu bekliyorummmm....
geldim kızlar geldim :))
önce geçmişi okudum.. herkesin derdi kendine büyüktür.. ve bicimcim senin de dediğin gibi doktorumun dediklerinden asla çıkmadım.. hatta ona kalsa ben daha perşembeye kadar beklemeliydim ama ben Antalya öncesi sonucu öğrenip ona göre gitmek istedim..
bu sabah uyandım, misler gibi.. gece elektrikler gitti saat 9 gibi ve sonra bizde yatıp uyuduk.. sabah 9 da uyandım.. eşim git kan ver diye çok ısrar etti ama ben korktum :)) çünki kan tutuyor beni ve bayılıyorum filan.. neyse sonra alt komşum geldi hadi kalk gidelim hemen deli ne bekliyorsun hala dedi :) pek bi gaz verdi bana, sonra çıktık.. daha size bakamadan evden çıkmak zorunda kaldım..
neyse velhasıl kelam; gittim sağlık ocağına, aile hekimciğimizle de tanış olduk.. sonra testi istedi, özel bebek desene diye de ekledi ve inşallah pozitiftir sonucun dedi.. gittim kanımı verdim, aman Allah'ım sonuç öğleden sonra alırım değil mi dedim.. kadın döndü; evet ama yarın öğleden sonra dedi.. deli oldum
yarın 3den sonra aile hekimini arayacağım o sonucu söyleyecek.. yani bizim sonuç yarına kaldı kızlar..
hala kırmızılar yok.. inşallah da gelmez..
hayırlısı inşallah canım... inşallah herşey istediğin gibi olur.. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bir gececik daha dişini sık artık cnm
önce geçmişi okudum.. herkesin derdi kendine büyüktür.. ve bicimcim senin de dediğin gibi doktorumun dediklerinden asla çıkmadım.. hatta ona kalsa ben daha perşembeye kadar beklemeliydim ama ben Antalya öncesi sonucu öğrenip ona göre gitmek istedim..
bu sabah uyandım, misler gibi.. gece elektrikler gitti saat 9 gibi ve sonra bizde yatıp uyuduk.. sabah 9 da uyandım.. eşim git kan ver diye çok ısrar etti ama ben korktum :)) çünki kan tutuyor beni ve bayılıyorum filan.. neyse sonra alt komşum geldi hadi kalk gidelim hemen deli ne bekliyorsun hala dedi :) pek bi gaz verdi bana, sonra çıktık.. daha size bakamadan evden çıkmak zorunda kaldım..
neyse velhasıl kelam; gittim sağlık ocağına, aile hekimciğimizle de tanış olduk.. sonra testi istedi, özel bebek desene diye de ekledi ve inşallah pozitiftir sonucun dedi.. gittim kanımı verdim, aman Allah'ım sonuç öğleden sonra alırım değil mi dedim.. kadın döndü; evet ama yarın öğleden sonra dedi.. deli oldum
yarın 3den sonra aile hekimini arayacağım o sonucu söyleyecek.. yani bizim sonuç yarına kaldı kızlar..
ayy vallahi yılan hikayesine döndük.. aile hekimi iğneye göre aslında şimdiye kadar olmalıydı, gebelik olma ihtimali yüksek dedi.. inşallah iyi sonuç gelir dedi..
o öyle deyince umutlanmadım desem yalan olur..
:18:
biricikcim canım benım adet olmusun valla bu bıle umut guselım ınsana ınsallah rabbım tez zamanda gonderır melegını
bıcımcım benı cok ıyı anladıgını bılıyorum cok tesekkur ederım bıtanem ozelden bır msj atıyorum sana bı ona bakabılırsen mutlu olurum hem de cok
canımay okurken yazında pozitif geçiyor ya onu gördüm hemen gözlerim doldu sonra baktımki yarın öğrenecekmişsin ay nedir bu çile 1 gün daha mı yani....offf ben katıldım burada canım sıkma canını kırmızılar da gelmemiş sen yarın güzel cevabı alacaksın :))
bu arada sonuna kadar arkandayımyarın alkışlayacağız inşallah .....
bu arada seninde günün gelmedi mi?
canımmmmçok çok teşekkürler.. inşallah yarın herşey çok daha güzel olacak..
bu arada alt komşumun ikizleri oldu 1 ay önce, 7 aylık doğdular.. baya sıkıntılar yaşadılar, biri bağırsak ameliyatı oldu filan ama eve getirmişler ikisini de.. oyy nasıl tatlılardı.. el kadarlar, kaşık kadar suratları var.. içim gitti vallahi..
ay hep diyordum ya sana ikiz mi olur acaba diye canım ay yarın kesin sonuç artık harika ya sabırla bekleyeceğiz :))
için gitmesin senin de olacak kucağına alacaksın hepimizin olacak canım benim...çok istiyoruz Allah hepimize nasip edecek...
erken doğmuş bebekleri ama sağlıklılar şimdi anladığım kadarıyla çok şükür... senin progestan bitti artık demi ?
bir yandan da şu anda yemek yapıyorum ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?