Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tamam canım benim görüşmek üzere

okudum canım okudum ,
ama böyle pozitif olman seni en kısa zamanda tekrar anne yapıcak bak gör ...
kaç çeşit dr war gerçekten bunlara takılıp sakın umudunu kaybetme ki sen gerçekten çok güçlü bi bayansın bu günlerin geride kalacak inşşş yeterki biraz daha sabırlı olalım .....

çok az kalmış öğrenmene :) hayırlı olsun miniğin gelsin canım :))

dün gece gerilmişiz yine ara sıra herkes biraz agresif günler yaşayabiliyor:97: çoğumuz gerginiz stresliyiz, ama önmli olan karşımızdakilere anlayış göstermek birbirimizi kırmamak değilmi.?

Son düzenleme:

beklemek zor cnm ama bi okadarda keyifli bence. bende yarın regl olmazsam test yapıcam, bekleyişim bitiyor yarın

geldim kızlar geldim :))
önce geçmişi okudum.. herkesin derdi kendine büyüktür.. ve bicimcim senin de dediğin gibi doktorumun dediklerinden asla çıkmadım.. hatta ona kalsa ben daha perşembeye kadar beklemeliydim ama ben Antalya öncesi sonucu öğrenip ona göre gitmek istedim..
bu sabah uyandım, misler gibi.. gece elektrikler gitti saat 9 gibi ve sonra bizde yatıp uyuduk.. sabah 9 da uyandım.. eşim git kan ver diye çok ısrar etti ama ben korktum :)) çünki kan tutuyor beni ve bayılıyorum filan.. neyse sonra alt komşum geldi hadi kalk gidelim hemen deli ne bekliyorsun hala dedi :) pek bi gaz verdi bana, sonra çıktık.. daha size bakamadan evden çıkmak zorunda kaldım..

neyse velhasıl kelam; gittim sağlık ocağına, aile hekimciğimizle de tanış olduk.. sonra testi istedi, özel bebek desene diye de ekledi ve inşallah pozitiftir sonucun dedi.. gittim kanımı verdim, aman Allah'ım sonuç öğleden sonra alırım değil mi dedim.. kadın döndü; evet ama yarın öğleden sonra dedi.. deli oldum
yarın 3den sonra aile hekimini arayacağım o sonucu söyleyecek.. yani bizim sonuç yarına kaldı kızlar..

hala kırmızılar yok.. inşallah da gelmez..

hayırlısı inşallah canım... inşallah herşey istediğin gibi olur.. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bir gececik daha dişini sık artık cnm

hayırlısı inşallah canım... inşallah herşey istediğin gibi olur.. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bir gececik daha dişini sık artık cnm

ayy vallahi yılan hikayesine döndük.. aile hekimi iğneye göre aslında şimdiye kadar olmalıydı, gebelik olma ihtimali yüksek dedi.. inşallah iyi sonuç gelir dedi..
o öyle deyince umutlanmadım desem yalan olur..
:18:

canım ay okurken yazında pozitif geçiyor ya onu gördüm hemen gözlerim doldu sonra baktımki yarın öğrenecekmişsin ay nedir bu çile 1 gün daha mı yani....offf ben katıldım burada canım sıkma canını kırmızılar da gelmemiş sen yarın güzel cevabı alacaksın :))
bu arada sonuna kadar arkandayım yarın alkışlayacağız inşallah .....

oleeeyyyy ne güzel işte cnm yaaa.. ahhh pozitifleri bir görebilsekkk. sen evde test yapmışmıydın?

canım çok saol, allah hepimize nasip etsin...

benim adetim zaten düzenli, bunun için çookk uğraştım ama..her 29-30 günde tık diye geliyor çokşükür....(metformin ve kg verimi sayesinde)

neyse, diğer aylar için uğraşıcaz artık....

@reyyan: ben haziran hamilesi olamıycam ama belki senden bir umut????

canımmmm çok çok teşekkürler.. inşallah yarın herşey çok daha güzel olacak..
bu arada alt komşumun ikizleri oldu 1 ay önce, 7 aylık doğdular.. baya sıkıntılar yaşadılar, biri bağırsak ameliyatı oldu filan ama eve getirmişler ikisini de.. oyy nasıl tatlılardı.. el kadarlar, kaşık kadar suratları var.. içim gitti vallahi..

ay hep diyordum ya sana ikiz mi olur acaba diye canım ay yarın kesin sonuç artık harika ya sabırla bekleyeceğiz :))
için gitmesin senin de olacak kucağına alacaksın hepimizin olacak canım benim...çok istiyoruz Allah hepimize nasip edecek...
erken doğmuş bebekleri ama sağlıklılar şimdi anladığım kadarıyla çok şükür... senin progestan bitti artık demi ?
bir yandan da şu anda yemek yapıyorum ben....

evet evet ilaç bitti.. yarın sonucu alınca doktoru arayacağım. bebek yoksa da bi gidip baktırmam lazım kendime. kist olmuş olabilir..
ama bir değişiklik var aslında aklıma getirmek istemiyorum da dur paylaşayım :))
göğüslerim bi tuhaf kızıl kızıl oldu renkler.. az önce eşim işten geldi ben mi böyle görmek istiyorum acaba bi baksana dedim.. sırıtmaya başladı.. sanırım aldık başımıza belayı dedi :)) sonra da heves etmek istemiyorum, Allah bu güne kadar herşeyi zor verdi bana inşallah bebek öyle olmaz dedi :)))

canım inş gelmez kırmızılarda meleğin seninledir bu bekleyiş bile güzel inş yarın tamamen kutlama yaparız dualarımız seninle canım emeklerin boşa gitmemiştir inşşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…