oleeeyyyy ne güzel işte cnm yaaa.. ahhh pozitifleri bir görebilsekkk. sen evde test yapmışmıydın?
canım inş gelmez kırmızılarda meleğin seninledir bu bekleyiş bile güzel inş yarın tamamen kutlama yaparız dualarımız seninle canım emeklerin boşa gitmemiştir inşşşş...
canım test yaptım iki gün önce yani adet günümde.. ama negatif çıkmıştı. doktorum onlara çok güvenme demişti ama bana son kontrolde.. sen yaptın mı hiç?
hayr yapmadım ama yarın akşama kadar bekliycem reglim gelmezse test yapmayı düşünüyorum evde. hafta sonu ankaraya gidiyorum annemlere, inşallah müjdeli bi haber götürebilirim
canım bak bazı değişiklikler var diyorsun bende yok mesela böyle şeyler aynı ilaçları ben de almıştım... kist olmuş olabilir diye aklına getirme yarın haberi al da bunları sonra düşün kötüyü düşünme... kist 1 ayda yok olur onu şimdiden düşünme güzel bir umudumuz var onu düşün...evet evet ilaç bitti.. yarın sonucu alınca doktoru arayacağım. bebek yoksa da bi gidip baktırmam lazım kendime. kist olmuş olabilir..
ama bir değişiklik var aslında aklıma getirmek istemiyorum da dur paylaşayım :))
göğüslerim bi tuhaf kızıl kızıl oldu renkler.. az önce eşim işten geldi ben mi böyle görmek istiyorum acaba bi baksana dedim.. sırıtmaya başladı.. sanırım aldık başımıza belayı dedi :)) sonra da heves etmek istemiyorum, Allah bu güne kadar herşeyi zor verdi bana inşallah bebek öyle olmaz dedi :)))
bu arada ikizlerde çok iyiler maşallah.. ama baya korkuttular anne babasını :)
hayr yapmadım ama yarın akşama kadar bekliycem reglim gelmezse test yapmayı düşünüyorum evde. hafta sonu ankaraya gidiyorum annemlere, inşallah müjdeli bi haber götürebilirim
yarın sabah ya da sonraki sabah ilk idrarla yap canım öyle daha iyi sonuç alınır... hadi hayırlısı :))
rahimimde ağrılar var sızı şeklinde, her an adet olucakmışım gibi sanki::
canım adet dönemi belirtileri gebelikte yaşanabilir... sen şimdi adet olacağım diye düşünme bence... olacağı varsa olur zaten ama ya bebek gelirse boşuna üzülürsen yani yarından sonra sabah ilk idrar ile testini yap canım o zamana kadar adet gelmezse doğru netice verir...hadi inşallah....
tuncss canım mide kazınması gibi bi şikayetin varmı veya midende yanma
rahimimde ağrılar var sızı şeklinde, her an adet olucakmışım gibi sanki::
evet canım ama hani garip bi his vardırya her an reglin gelicek gibi bi sızı, işte aynen öyleyim şuan.
anladım canım da düşünme öyle hayırlısı artık :) tamam mı?
kızlar 1 saatliğine çıktım görüşürüz :)
Canım bazen bana da oluyor öyle yalnız hissettiğim ama o zamanlarda da sizlerle sohbet ediyorum... :) umarım yumurta çatlamıştır ve bebeğin sana gelir... kendine dikkat etgüzel düşün..
kızlar merhaba!
kaç gündür giremedim, yenilikler varmı? iananın geçmişi okuycak vaktim yok...
evet ben bugün regli oldum! ERKEN!!! 26. günde!!???? bende anlamadım....
neyse, kısmet değilmiş......
Tuncss? sen gün bekliyordun, ne oldu???
selam kızlar
bicimcim meraklanmışssın benim için saol bitanem ama nasıl diyeyim çok ama çok umutsuz çıktım o kapıdan ama iyiyim şu anda
doktor devlet hastanesinde zaten alttan bakma gereği bile duymadı kan tahlili verdim falan sonucu kendi doktoruma göstericem çünkü o sölediklerinden sonra bir daha o doktora gitmek istemiyorum nefret ettim diyebilirim kapıdaki hastalar dediki bide yeni gelmiş çok ilgili bir doktormuş çok bilgiliymiş falan falan bir sürü şey sölediler girdim dünyanın sorusunu sordu anlattım geçirdiğim operasyonları pko oldugumu cıft rahmım oldugunu falan anlattım neyse saolsun cok umutlu konusmadı cok sınırım bozuldu uzun uzun cumlelerını yazamıcam sımdı agladım odadan cıktıktan sonra zaten bır daha gıtmem hıc bırseye bakmadan etmeden yasadıklarıma gore degerlendırme yaptı saolsun sonuclar ıcın haftaya salı kendı doktoruma gıdıcem o zaman ınsallah bıraz daha umut dolu olabılırım
bu arada kızlar polımık yaratmak ıcın degıl sadece cok uzuldugum ıcın belırtmek ıstıyorum kımse kımsenın derdını daha asagı gormemlı o zaman ben nelerle basa cıkmaya calıstıgımı anlatsam halınıze sukredersınız ıs hamıle kalmakla bıtmıyor cunku o zaman bende sızden daha cok derde sahıp oldugum ıcın karalar baglayayım herkesın derdı herkese zor ama ben gercekten uzuldum okuyunca belkı bugun hassasım ondandır bılemıyorum ama gercekten bole seylere gerek yok kımsenın adına yazmıyorum ınanın lutfen sadece cok uzuldum
nasılsınız ???
bugün benim 19.günüm ve arada olan kasık ağrılarım göğüsüm patlayacak gibi şiş birde uçları hala sızlıyor ateşime görede 15.günümde yumurtam çatlamış gözüküyor artık hayırlısı olsun diyorum hiç stres yapmıyorum gayet sakin bi şekilde bat2 temmuzu bekliyorummmm....
geldim kızlar geldim :))
önce geçmişi okudum.. herkesin derdi kendine büyüktür.. ve bicimcim senin de dediğin gibi doktorumun dediklerinden asla çıkmadım.. hatta ona kalsa ben daha perşembeye kadar beklemeliydim ama ben Antalya öncesi sonucu öğrenip ona göre gitmek istedim..
bu sabah uyandım, misler gibi.. gece elektrikler gitti saat 9 gibi ve sonra bizde yatıp uyuduk.. sabah 9 da uyandım.. eşim git kan ver diye çok ısrar etti ama ben korktum :)) çünki kan tutuyor beni ve bayılıyorum filan.. neyse sonra alt komşum geldi hadi kalk gidelim hemen deli ne bekliyorsun hala dedi :) pek bi gaz verdi bana, sonra çıktık.. daha size bakamadan evden çıkmak zorunda kaldım..
neyse velhasıl kelam; gittim sağlık ocağına, aile hekimciğimizle de tanış olduk.. sonra testi istedi, özel bebek desene diye de ekledi ve inşallah pozitiftir sonucun dedi.. gittim kanımı verdim, aman Allah'ım sonuç öğleden sonra alırım değil mi dedim.. kadın döndü; evet ama yarın öğleden sonra dedi.. deli oldum
yarın 3den sonra aile hekimini arayacağım o sonucu söyleyecek.. yani bizim sonuç yarına kaldı kızlar..
hala kırmızılar yok.. inşallah da gelmez..
canım çok saol, allah hepimize nasip etsin...
benim adetim zaten düzenli, bunun için çookk uğraştım ama..her 29-30 günde tık diye geliyor çokşükür....(metformin ve kg verimi sayesinde)
neyse, diğer aylar için uğraşıcaz artık....
@reyyan: ben haziran hamilesi olamıycam ama belki senden bir umut????
canımmmmçok çok teşekkürler.. inşallah yarın herşey çok daha güzel olacak..
bu arada alt komşumun ikizleri oldu 1 ay önce, 7 aylık doğdular.. baya sıkıntılar yaşadılar, biri bağırsak ameliyatı oldu filan ama eve getirmişler ikisini de.. oyy nasıl tatlılardı.. el kadarlar, kaşık kadar suratları var.. içim gitti vallahi..
reflü babamda var çok zordur canım ya... bu arada akıntılar neden acaba? doktora sor akıntıyı da telefon açacaksın ya canım sonucun için onu da sor göğüsteki değişimi de sor tamam mı?benim mide de reflü var. ben her gün o garip yanmaları yaşıyorum :)) onun için öyle bir belirti varsa da anlamıyorum.. midem bi hoş :))
yaa işte bende de o ağrılar var, hemde neredeyse on gündür.. birde hep ıslak hissediyorum ben kendimi.. aha geldi diyorum koşup bakıyorum hiçbirşey yok.. bolca akıntı var :) hayatımda hiç olmadığı kadar akıntı hemde
Bugün eşim yine 1 saatliğine uğradı eve.Tabi boş geçirmedik yine.Bugün adet başlangıcından itibaren 20.günüm.Bakalım birkaç gün daha çalışma devam eder.Ondan sonrası heyecanlı bir bekleyiş.
Perşembe günü 1 aylık bi tatile çıkacağız.Vakit buldukça yazarım size sonucu
reflü babamda var çok zordur canım ya... bu arada akıntılar neden acaba? doktora sor akıntıyı da telefon açacaksın ya canım sonucun için onu da sor göğüsteki değişimi de sor tamam mı?
tabi tabii akıntıyı kesin söyleyeceğim.. yarın 3den sonra artık sonucu alınca hemen doktorcuğumu da arayacağım..
ayy bak gene stresim geldi bir angidip çamaşırlarımı asayım, ütülerimi yapayım.. sonra valiz hazırlamaya başlayayım.. şaka maka gidiyorum ben tatile
ben de ütü yapıyorum canım sana da kolay gelsin oh aklın da dağılır onları toparlarken... ben bi de ezel izliyorum finali artık :))
yarın 3 ten itibaren burada sonucunu bekleyeceğiz
ayy ben yarın ankamall diye bir alışveriş merkezi var oraya gideceğim.. sabah erkenden hemde. kuzenle buluşacağız, alışveriş filan derken baya vakit geçer.. eve dönerken eğer saat uygun olursa uğrayıp alacağım sonucu ya da doktor beni ararsan telefondan da söylerim sonucu dedi.. 3den sonra ara ama dedi.. ayy ne gıcık bir durum. bugün sabahın köründe verdim kanı, taa yarın akşam üstü.. ayy ben heyecanı seviyorum sanırım..
bende çamaşırları astım, kuruyanları topladım.. ütüye geçeceğim ama alt komşu belki çaya geliriz dedi. az zaman geçiriyorum.. gelmezlerse ütüyü salona getireceğim.. çok sıkılıyorum yoksa ütü yaparken.. bizde küçük sırlar izliyoruz :)) daha doğrusu eşim izliyor.. bende mecburen eşlik ediyorum..
ezeli ilk başta kanal değiştirdiğinde izlemeyi bıraktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?