Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

oleeeyyyy ne güzel işte cnm yaaa.. ahhh pozitifleri bir görebilsekkk. sen evde test yapmışmıydın?

canım test yaptım iki gün önce yani adet günümde.. ama negatif çıkmıştı. doktorum onlara çok güvenme demişti ama bana son kontrolde.. sen yaptın mı hiç?

canım inş gelmez kırmızılarda meleğin seninledir bu bekleyiş bile güzel inş yarın tamamen kutlama yaparız dualarımız seninle canım emeklerin boşa gitmemiştir inşşşş...

çok saol canım.. dualarımız hepimiz için... Rabbim herkese nasip etsin..

canım test yaptım iki gün önce yani adet günümde.. ama negatif çıkmıştı. doktorum onlara çok güvenme demişti ama bana son kontrolde.. sen yaptın mı hiç?

hayr yapmadım ama yarın akşama kadar bekliycem reglim gelmezse test yapmayı düşünüyorum evde. hafta sonu ankaraya gidiyorum annemlere, inşallah müjdeli bi haber götürebilirim

hayr yapmadım ama yarın akşama kadar bekliycem reglim gelmezse test yapmayı düşünüyorum evde. hafta sonu ankaraya gidiyorum annemlere, inşallah müjdeli bi haber götürebilirim

Rabbim gönlümüze göre versin.. inşallah bebekler bizimledir..
Ankara'dayım bende.. çarşamba günü Antalya'ya tatile gidiyorum

bu arada aile hekimine sordum.. eğer bebek varsa havuz sıkıntı yaratır mı dedim.. eğer kişisel havuzsa sorun olmaz, ayrıca bu bebek özel bebek, öyle çok özenip düşünüp durma.. unutma ki sakınan göze çöp batar. sen içini ferah tut, Allah'ın izni ile hiçbirşey olmaz dedi.. çok güzel moral oldu sevdim kadını

canım bak bazı değişiklikler var diyorsun bende yok mesela böyle şeyler aynı ilaçları ben de almıştım... kist olmuş olabilir diye aklına getirme yarın haberi al da bunları sonra düşün kötüyü düşünme... kist 1 ayda yok olur onu şimdiden düşünme güzel bir umudumuz var onu düşün...
bu arada ikizlerde çok iyiler maşallah.. ama baya korkuttular anne babasını :)

oh oh iyi olsunlar ya....

yarın sabah ya da sonraki sabah ilk idrarla yap canım öyle daha iyi sonuç alınır... hadi hayırlısı :))

Son düzenleme:
rahimimde ağrılar var sızı şeklinde, her an adet olucakmışım gibi sanki::

canım adet dönemi belirtileri gebelikte yaşanabilir... sen şimdi adet olacağım diye düşünme bence... olacağı varsa olur zaten ama ya bebek gelirse boşuna üzülürsen yani yarından sonra sabah ilk idrar ile testini yap canım o zamana kadar adet gelmezse doğru netice verir... hadi inşallah....

evet canım ama hani garip bi his vardırya her an reglin gelicek gibi bi sızı, işte aynen öyleyim şuan.

tuncss canım mide kazınması gibi bi şikayetin varmı veya midende yanma

rahimimde ağrılar var sızı şeklinde, her an adet olucakmışım gibi sanki::

benim mide de reflü var. ben her gün o garip yanmaları yaşıyorum :)) onun için öyle bir belirti varsa da anlamıyorum.. midem bi hoş :))
yaa işte bende de o ağrılar var, hemde neredeyse on gündür.. birde hep ıslak hissediyorum ben kendimi.. aha geldi diyorum koşup bakıyorum hiçbirşey yok.. bolca akıntı var :) hayatımda hiç olmadığı kadar akıntı hemde

Canım bazen bana da oluyor öyle yalnız hissettiğim ama o zamanlarda da sizlerle sohbet ediyorum... :) umarım yumurta çatlamıştır ve bebeğin sana gelir... kendine dikkat et güzel düşün..

Bugün eşim yine 1 saatliğine uğradı eve.Tabi boş geçirmedik yine .Bugün adet başlangıcından itibaren 20.günüm.Bakalım birkaç gün daha çalışma devam eder.Ondan sonrası heyecanlı bir bekleyiş.
Perşembe günü 1 aylık bi tatile çıkacağız.Vakit buldukça yazarım size sonucu

Merhaba biricik.Adet olabilmen bile güzel aslında.Yeni bir ay yeni bir umut demek.Hadi hayırlısı.

Canım yazdıklarını okuyunca bende üzüldüm inan.Bu doktorlara hastaya nasıl davranmaları gerektiğini öğretmiyorlar herhalde.
Umarım kendi gideceğin doktorundan olumlu ve güzel şeyler duyarsın.

Bu arada evet çok zor günler geçirdiğini okuyorum bende topicte.Rabbim dağına göre kar veriyor işte.Herkese kendi derdi ağır geliyor.Bizim tek yapmamız gereken aslında tevekkül ve teslimiyet ile şükür etmek.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin
.

Canım benimde sat 1 veya 2 temmuz.İnşaallah ikimizde aynı anda güzel haberler alırız.

Valla yazının sonuna kadar bir umut pozitif haberini okurum diye bekledim ama sonuç yarına kalmış maalesef.
Hayırlı haberler verirsin inşaallah bizlere

biricik metformin sayesinde adetlerinin düzene girdiğini söylemişin.Bu metformin ne kadar sürede düzenlemeye başlar acaba?

Tam koklamalıklar desene bıcırlar.Mis gibi cennet kokuyorlardır şimdi.Rabbim sağlıklı sıhhatlı hayırlı uzun ömür versin inşaallah bebeciklere.

Son düzenleme:
Selamlar herkeze..(gerçi kimse yok geldiğinizde selamlarımı görmüş olun)

Az biraz baktım geçmişe kayram geri dönmüş sevindimm..

Dünki olay için ''ortam gerilmiş'' gibi kelimeleri kabul etmemekle beraber

''KİMSENİN DERDİNİDE KÜÇÜMSEMEDİM''
tam aksine
''KENDİ DERDİMİN KÜÇÜMSENDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN O YAZILARI YAZDIM'' (Bilmediğiniz farklı durumlarda var)

Yinede herkezin iyi niyetine teşekkür ederimmm bu konudaki..Sağaduyusunada tabiki..

Sorun yok kızlar çok önemli değil ortada zaten sorun yoktu ben sadece 'içimden değil sesli konuştum''

Herneyse herkez iyi durumda anladığım kadarıyla böylede gitmesini umuyorum....

reflü babamda var çok zordur canım ya... bu arada akıntılar neden acaba? doktora sor akıntıyı da telefon açacaksın ya canım sonucun için onu da sor göğüsteki değişimi de sor tamam mı?

canım hayırlısı artık ben inanıyorum ki şimdi olacak olmazsa bile 1 ay tatil demişsin tatil her derde devadır her zaman benim için de dinlen :)) tatil yap olur mu? tatilde rahatlayınca bak nasıl da gelecek bebeğin :))

reflü babamda var çok zordur canım ya... bu arada akıntılar neden acaba? doktora sor akıntıyı da telefon açacaksın ya canım sonucun için onu da sor göğüsteki değişimi de sor tamam mı?

tabi tabii akıntıyı kesin söyleyeceğim.. yarın 3den sonra artık sonucu alınca hemen doktorcuğumu da arayacağım..
ayy bak gene stresim geldi bir an gidip çamaşırlarımı asayım, ütülerimi yapayım.. sonra valiz hazırlamaya başlayayım.. şaka maka gidiyorum ben tatile

ben de ütü yapıyorum canım sana da kolay gelsin oh aklın da dağılır onları toparlarken... ben bi de ezel izliyorum finali artık :))
yarın 3 ten itibaren burada sonucunu bekleyeceğiz

ben de ütü yapıyorum canım sana da kolay gelsin oh aklın da dağılır onları toparlarken... ben bi de ezel izliyorum finali artık :))
yarın 3 ten itibaren burada sonucunu bekleyeceğiz

ayy ben yarın ankamall diye bir alışveriş merkezi var oraya gideceğim.. sabah erkenden hemde. kuzenle buluşacağız, alışveriş filan derken baya vakit geçer.. eve dönerken eğer saat uygun olursa uğrayıp alacağım sonucu ya da doktor beni ararsan telefondan da söylerim sonucu dedi.. 3den sonra ara ama dedi.. ayy ne gıcık bir durum. bugün sabahın köründe verdim kanı, taa yarın akşam üstü.. ayy ben heyecanı seviyorum sanırım..
bende çamaşırları astım, kuruyanları topladım.. ütüye geçeceğim ama alt komşu belki çaya geliriz dedi. az zaman geçiriyorum.. gelmezlerse ütüyü salona getireceğim.. çok sıkılıyorum yoksa ütü yaparken.. bizde küçük sırlar izliyoruz :)) daha doğrusu eşim izliyor.. bende mecburen eşlik ediyorum..
ezeli ilk başta kanal değiştirdiğinde izlemeyi bıraktım..

oh oh harika canım planları yapmışsın bile çok güzel zaman nasıl geçecek anlamayacaksın...bak yarın dikkat kendine aklın gelecek sonuçta kalır dışarı da çıkacaksın dikkat et... bekliyoruz haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…