bu arada adetlerin düzenli aslında senin... yani şu durumda mutlaka yumurta takibi yaptırmalısın...
bende çok uzun zamandır var bu 16 yıldır... uzun yıllar doğum kontrol hapları kullandım...aralıktan beri takip ediyorum ilaç tedavisi almıyorum doktor takibi yani 6 aydır çocuk istiyorum canım...adetlerim kendiliğinden gelmezse progesteron hormonu hapı ile getirtiyorum... daha 6 ay az korunmama süreci için acele etmiyorum 30 yaşındayım... aslında 35 e kadar yolu var sağlıklı hamile kalabilmenin... her ne kadar çok fazla istesemde kendimi yıpratmamak için akışına bıraktım her şeyi...
yumurtlama dönemlerinde öncesinde sonrasında uzayan akıntı olabilir ama yine de yumurtlamadan emin olmak için doktor kontrolünde olmalısın... sen ne zamandır korunmuyorsun ve bebek sahibi olmaya çalışıyorsunuz eşinle?
ben 3 aydır evliyim ve hiç korunmadık. ama en başından çocuk sahibi olmak istiyoruz. eşim aslında dr ye gitmek istemedi akışına bırakalım dedi. ama beılnim eski dr um evlendikten sonra uzun süre korunma sakın PCOS lusun çünkü demişti.
ben de 1 yıldan fazla kadar yasmin ve diane 35 kullandım. sonra sıkıldım her akşam almaktan ve kendim bıraktım sonra adetlerim aptallaştı. ben inat ettim gene de gitmedim dr a. sonra kendiliğinden bu şeklide düzene girdi
geçen hafta progeetronuma bakıldı 0. küsür çıktı düşünsene yaa(( 43: bugün de kasılarım ağrıyor. bu durumda hamile kalmış olunmaz demiii.??? eşim olunmaz diyor ama...
buradaki dr um PROLAKTİN düşürmek gerkiyor dedi.bu yüzden de DOSTİNEX verdi.... yumurtlama takibi hakkında bir şey konuşmadı.
sen epey kullanmıssın sanırım 15 yaşında başlamıssın tedaviye..keşke senin gibi düşünebilsem akışına bırakamıyorum nedense ben.eşim beni üzgün gördükçe o da çok üzülüyor. ben onu üzdükçe ben bu sefer daha daha üzülüyorum ben..:84::84::84:
Allah nasip ederse bu yaşımda çocuk istiyorum sonra çocuğum 15 16 yaşına gelince tekrardan istiyorumçok seviyorum çocukları Rabbim herkese nasip eder inşallah.
bicimm canım bugünki ateşin nasıldıı
bu gün 36.7 yine yani dün 37.1 di ya bu gün de böyle tuhaf bakalım doktor gittiğimde ne diyecek... sence nasıl canım?
canım şu şekilde alt alta yazarsan yorum yapmak daha kolay olur akıntı durumunuda belirt
20.gün 36.7
21.gün 36.8 uzayan akıntı
22.gün ......
23.gün ......
24.gün ......
bu örnek bir tablo yanlarına ilişki günlerinideişaretleyebilirsin
canım şuan bişey diyemeyiz yarın öbür günkü ateşinde önemli
ama yumurtlama sonrası ateşin bir süre yüksek seyretmesi beklenir
ama uykusuzluk gibi bazı dış faktörlerde ateşin seyrini etkiler
onun için bir iki gün daha takip etmek gerekir
tuanatay yarın kontrolün var değil mi?
:) yaşasın....güzel haberlerle bekliyoruz seni canım ya...
evet canım yarındı kontrol ama hala yazlıktayız bakalım donersek yarın gıdıcem donmezsekte crb. Kaldı tunc da ıyı haberler verır umarım..
inşallah canım.. benden haberleri beklerken belki de senden gelecek iyi haberler :)))
ya işte bende diyorum ki önce sağlık ocağında tahlili yaptırayım, sonuca göre doktorumu arayıp bilgilendirip eğer git baktır derse de onun yerine bakan doktor vardır elbet klinikte.. ona giderim dedim.. ayy inşallah bebek benimledir :)) hem sizlerde varsınız, vallahi ailemden çok burda paylaşıyorum sıkıntılarımı.. çok teşekkürler binlerce teşekkürler hepinize
ya stres yapmamak elde değil işte sende yaşadın biliyorsun.. sende kendini hemen çıkılmaz yollara sürükledin, yapma böyle.. yaşadığın herşey ilaçların etkisi.. sonuçta dünya kadar hormon alıyoruz bünyemize.. herşeyin sorumlusu onlar.. düzelecek herşey gör bak doktora gittiğine iyi şeyler duyacaksın.. içini ferah tut, iyi düşün iyilikler seninle olsun..
merhaba kızlarrrrrrrrr ben annemdeyim ve tabiki süperimm...hergün girip bakıyorum ne alemdesiniz diye tuncss özellikle senin için giriyorum bu günlerde inşallah bize yarın müüjde vereceksin Rabbimin OL DEMESİYLE.beklenen adetim bugündü ama tabiki olmadımm bakalım gelecekmi gögüslerim hala şiş sıkı ve ağrıyor hayırlısı neyse o olsun bakalım.çarşamba ailemle tatile çıkıyorum yaşasınn hemde en sevdiğim insanlarda geliyor.bu doping bana yarar inşallah.nihalite ne yaptı acaba tam geçmişi okumadım ama çok merak ettim onu ya.minietekde gelmiyor hiç biricik ablacımda çok nadir uğruyor.inşallah herşey yolundadır herkez için
canım iyiyim sağolkızlar merhabalar nasılsınız ben iyiyim bugünde annemdeydim tüm gün alışverişdeydik ve giremedim
sizlerde ne var ne yok
tuncss senden yarın güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla
bicim sen nasılsın canım senn adet tarihin ne zaman
canım ben de akşam bakacağım nete o zaman görürüm haberinihepinize iyi geceler.. ve hepimize mutlu bir gün diliyorum..
ben yarın akşama kadar giremem nete :)
ama eve gelir gelmez sonucu hemen sizlerle paylaşacağım emin olabilirsinizinşallah iyi sonuç çıkar da hepbirlikte seviniriz..
merhaba kızlarrrrrrrrr ben annemdeyim ve tabiki süperimm...hergün girip bakıyorum ne alemdesiniz diye tuncss özellikle senin için giriyorum bu günlerde inşallah bize yarın müüjde vereceksin Rabbimin OL DEMESİYLE.beklenen adetim bugündü ama tabiki olmadımm bakalım gelecekmi gögüslerim hala şiş sıkı ve ağrıyor hayırlısı neyse o olsun bakalım.çarşamba ailemle tatile çıkıyorum yaşasınn hemde en sevdiğim insanlarda geliyor.bu doping bana yarar inşallah.nihalite ne yaptı acaba tam geçmişi okumadım ama çok merak ettim onu ya.minietekde gelmiyor hiç biricik ablacımda çok nadir uğruyor.inşallah herşey yolundadır herkez için
canım benim.. inşallah hepimiz iyi haberler vereceğiz bu ay.. maşallahımız var
hadi çıktım ben artık..
yarın görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?