Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben 3 aydır evliyim ve hiç korunmadık. ama en başından çocuk sahibi olmak istiyoruz. eşim aslında dr ye gitmek istemedi akışına bırakalım dedi. ama beılnim eski dr um evlendikten sonra uzun süre korunma sakın PCOS lusun çünkü demişti.
ben de 1 yıldan fazla kadar yasmin ve diane 35 kullandım. sonra sıkıldım her akşam almaktan ve kendim bıraktım sonra adetlerim aptallaştı. ben inat ettim gene de gitmedim dr a. sonra kendiliğinden bu şeklide düzene girdi

geçen hafta progeetronuma bakıldı 0. küsür çıktı düşünsene yaa ((43: bugün de kasılarım ağrıyor. bu durumda hamile kalmış olunmaz demiii.??? eşim olunmaz diyor ama...
buradaki dr um PROLAKTİN düşürmek gerkiyor dedi.bu yüzden de DOSTİNEX verdi.... yumurtlama takibi hakkında bir şey konuşmadı.

sen epey kullanmıssın sanırım 15 yaşında başlamıssın tedaviye..keşke senin gibi düşünebilsem akışına bırakamıyorum nedense ben.eşim beni üzgün gördükçe o da çok üzülüyor. ben onu üzdükçe ben bu sefer daha daha üzülüyorum ben..:84::84::84:
Allah nasip ederse bu yaşımda çocuk istiyorum sonra çocuğum 15 16 yaşına gelince tekrardan istiyorum çok seviyorum çocukları Rabbim herkese nasip eder inşallah.

bence eşin haklı çok üzülüp düşünürsen o da sıkılır canım... henüz 3 ay olmuş... hiç sorunu olmayanların bile 1-2 yıl sonra geliyor bebekleri yani endişe etmen çin henüz sebep yok... adetlerin düzenli olduğuna göre demek ki yumurtlama zamanı belli değil bunu tutturamamışsınız 3 ayda 1 kere ya da 2 kere yumurtladın diyelim çok zor denk getirmek gün aşırı ilişki olursa ancak .... sen dostinex ile tedavini ol bu süreçte de bahsettiğim yumurta takibini yaptır... adetin 7. günü git doktora bakalım kaç mm yumurtadan bahsedecek... örneğin benim adet 3. günü olmasına rağmen gelişmiş yumurta vardı... hiç belli olmuyorki pko da yumurtlama dönemleri... önce bunları yaptır... sorun yok canım progesteron 21. gün ölçümü her ay 14. gününde düzenli yumurtlayan kadınlar için yüksek değer verir pko da bu çok zor... 3 ay kısa zaman ve belirsizlikten kurtulman için ultrasona sık sık gideceksin... benden sana tavsiye eşine bu durumları çok yansıtmamaya çalış... sonra ilişki hep bebek içinmiş gibi garip bir durum çıkar ortaya bu da eşini de seni de üzer, kırar.... dediğim takipleri yaptır canım onlarda sorun varsa işte bunlar mühim doktor bununla ilgilensin yoksa progesteron düşük çıkmış takılacak bişey değil... sana ne diyorum benim de öyle çıkıyor ama umut var....tamam mı....sakın umutsuzmuş gibi davranma...durumun iyi benim adet döngüm düzensiz bak senin düzenli bu bile öyle büyük bir artı ki... eminim Allah sana istediğin zamanlarda iki çocuğunu da nasip edecek...

Son düzenleme:
tuanatay yarın kontrolün var değil mi?
:) yaşasın.... güzel haberlerle bekliyoruz seni canım ya...

Son düzenleme:
bu gün 36.7 yine yani dün 37.1 di ya bu gün de böyle tuhaf bakalım doktor gittiğimde ne diyecek... sence nasıl canım?

canım şu şekilde alt alta yazarsan yorum yapmak daha kolay olur akıntı durumunuda belirt

20.gün 36.7
21.gün 36.8 uzayan akıntı
22.gün ......
23.gün ......
24.gün ......
bu örnek bir tablo yanlarına ilişki günlerinide işaretleyebilirsin
canım şuan bişey diyemeyiz yarın öbür günkü ateşinde önemli
ama yumurtlama sonrası ateşin bir süre yüksek seyretmesi beklenir
ama uykusuzluk gibi bazı dış faktörlerde ateşin seyrini etkiler
onun için bir iki gün daha takip etmek gerekir

tamam canım hazırlayıp yazacağım hemen teşekürler

RONYA:

istediğin gibi yazayım canım.
adetin 3. günü 23mm yumurta...
4. günü ateş 36.9 ilişki var krem gibi akıntı
5.günü ateş 36.7 ilişki yok
6. günü ateş 36.7 ilişki yok
7. günü ateş 37.1 ilişki var sulu akıntı
8. günü ateş 36.7 ilişki var akıntı yok bu gün...

Son düzenleme:
iyi geceler....
yarın erken kalkacağım yine spor için yatacağım şimdi... görüşürüz yarın herkesin mutlu haberler alacağı güzel bir gün olsun....

inşallah canım benim hepiizin olsun inşallah bebişleri

kızlar merhabalar nasılsınız ben iyiyim bugünde annemdeydim tüm gün alışverişdeydik ve giremedim

sizlerde ne var ne yok

tuncss senden yarın güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla

bicim sen nasılsın canım senn adet tarihin ne zaman

hepinize iyi geceler.. ve hepimize mutlu bir gün diliyorum..
ben yarın akşama kadar giremem nete :)
ama eve gelir gelmez sonucu hemen sizlerle paylaşacağım emin olabilirsiniz inşallah iyi sonuç çıkar da hepbirlikte seviniriz..

merhaba kızlarrrrrrrrr ben annemdeyim ve tabiki süperimm...hergün girip bakıyorum ne alemdesiniz diye tuncss özellikle senin için giriyorum bu günlerde inşallah bize yarın müüjde vereceksin Rabbimin OL DEMESİYLE.beklenen adetim bugündü ama tabiki olmadımm bakalım gelecekmi gögüslerim hala şiş sıkı ve ağrıyor hayırlısı neyse o olsun bakalım.çarşamba ailemle tatile çıkıyorum yaşasınn hemde en sevdiğim insanlarda geliyor.bu doping bana yarar inşallah.nihalite ne yaptı acaba tam geçmişi okumadım ama çok merak ettim onu ya.minietekde gelmiyor hiç biricik ablacımda çok nadir uğruyor.inşallah herşey yolundadır herkez için

canım benim.. inşallah hepimiz iyi haberler vereceğiz bu ay.. maşallahımız var
hadi çıktım ben artık..
yarın görüşürüz kızlar

canım iyiyim sağol benim adet zamanım bu defa yumurtanın çatlamasına bağlı canım bu sebeple bilemiyorum cuma sonuçlarım çıktıysa doktora gideceğim kendisi bakacak anlayacak... 5 gün önce olgun yumurta vardı çatlamışsa ya gebelik olur ya da adet gelir... artık merakla bekleyeceğim... çatlamadıysa doktorum gerekeni yapacaktır ancak ben çatlar gözüyle bakıyorum doktor da öyle demişti...sende durumlar nasıl beklemede misin hala...sen de kendinle ilgili sık sık bilgilendir bizi canım... benim de alışverişe çıkasım var da çok sıcak ısındı hava....öptüm..
canım ben de akşam bakacağım nete o zaman görürüm haberini kaç kişi yolunu gözlüyeceğiz burada çok bekletme bizleri...inşallah seni de sağlık ocağındakiler fazla bekletmeden sonucu bildirir belki de erken çıkar sonucun sen ara rahatsız et sağlık ocağındakileri :)) bazen dedikleri satten çok önece çıkıyor sonuçlar hiç belli olmuyor onlar bilerek geç saat verirler...öğle arasından sonra ara sen onları :))...hadi iyi haberler inşallah....

ne güzel canım dinlenmişsin tatil iyi gelmiş belli maşşallah hep iyi ol moralli ol tamam mı? yediklerine dikkat et ama bak kilo almak yok
hepiniz dikkat edin kızlar kilo vermeye çalışmak çok güç oluyor zayıf ya da normal kiloda olanlara hatırlatayım......
nihaliteyi ben de merak ediyorum... en son gebeliğinde bir hafta daha bekleyecekti boş gebelikse alınacaktı ( ama inşallah düzelmiştir... haber ver bize nihalite...

Son düzenleme:
canım benim.. inşallah hepimiz iyi haberler vereceğiz bu ay.. maşallahımız var
hadi çıktım ben artık..
yarın görüşürüz kızlar

inşallah iyi haberler alırsın canım

bicim cigim inşallah senin de yumurtan çatlamış ve tutmuştur.. beni de çok pis gaza getirdin, kilo vermek yumurtlamaya yetiyor resmen.. ilaçları boşuna içmişim keşke daha önce bilseydim ah aah.. benim de adetime bir hafta kaldı çok şükür. doğum kontrol hapı kullanıyordum ya kistim için; geçmek bilmedi bu ay..
dün de görümcem çocuklarının yaramazlığından şikayet ediyordu, bana "ama haksız mıyım böyle çocuklar olur mu bunlar benim imtihanım mı" deyince ben de "allah başka sıkıntı vermesin" dedim. o zaman hatasını anladı.. "evet tabi saglıklı olsunlar da.." dedi. anlamıyorum ya surekli cocuklarından şikayet ediyo,tamam yaramazlar ama bir kız bir erkek ikisi de çok guzel ve saglıklı,akıllı..
insanlar hiç şükrünü bilmiyor..
gerçi biz de bilmiyoruz. çok şükür rahimimiz var ,yumurtalıklarımız var... umudumuz var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…