Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ne güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum canım sana insan şükretmeyi bilecek nefes almak bile lüks diye düşünecek va herşeyden mutlu olmayı zevk almayı bilecek...heleki 2 sağlıklı çocuğu var kıymet bilmek zorunda... bana önceki doktor demişti daha kiloluydum o zamanlar kilo verebilirsen yumurtlaman olacak dedi... hatta daha da güzeli yumurtam gelişiyor... daha önce 5 küçük kist olarak kalırdı şimdi 5 taneden 1 tanesi gelişip büyüme gösteriyor... ama gerçekten az yiyorum ve 6 gün 40 dk egzersiz de az değil yani... bir de canım akşam 7 den sonra sadece meyve yersen başka bişey yemez tutarsan kendini inanılmaz kilo veriliyor o şekilde...
ilacın ne zaman bitecek bu ay artık ilaçtan sonra düzenli yumurta takibine gidersin kist olmadan müdahale edilir...zaten yumurtlama tedavilerinin ardından genelde takip eden ay kendiliğinden gebe kalan oluyor.... her zaman umut var....

ÖPTÜM KIZLAR GÖRÜŞÜRÜZ

Son düzenleme:

ya ben düzenli yumurta takibine gitmeme rağmen kiste müdahale edemedi canım..2 kez serophene kullandım bir hakkım daha kaldı. yaklaşık 1 hafta sonra adet olucam, 5 hapım daha var. Adetin ikinci günü giderim kiste bakar inşallah geçmiştir.. sonra gene serophene başlıycak. gene olmazsa sonra da rahim filmi.. ben de üşeniyorum spor yapmaya. haftada bir yüzmeye gidiyorum bazı gunler de yürüyorum o kadar. 63ten 59 a indim yeme alışkanlığımı biraz değiştirerek ama 59 dan aşağı inemiyorum bir türlü. biraz daha spor yapsam başarabilirim aslında.

herkese günaydııııınnnnnn

bugün regl olmam lazım bakalım olucakmı heyecanla bekliyorum, göğüslerim hala şiş ve hassas... dün kasık ağrım vardı bugün yok. bugün beklemeyi düşünüyorum regl olmazsam yarın sabah test yaparım

EFE123 günaydın cnm nasılsın

günaydın canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın bakalım benim de yarın adet günüm bakalım ne olcak aynı sendeki belirtiğler var şişlik felan yine sabah test yaptım ama çıkmadı soluk felanmı diebüyütecle baktım :):) ay yaaa ne nazlı bebişlerimiz olacak

canım benm yaaa:) ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi o tek çizgiyi görmemek için erken yapmak istemedim yarını bekliycem ama rahimimde tuhaf bi ağrı var her an adet olacakmışım gibi. ayy ne stresli iş yaaaa
sen de başka ne belirtiler var

Son düzenleme:
kasıklarımda şişlik var canım arada agrım oluyor ve akıntım var normalde benim ay içerisinde kanamalarım oluyordu bu ay öle bişey hiç olmadım ve geçen ay 2 gün leke olarak gelmişti midemde agrıda oluşuyor ki öle bişe olmasa dahi kendimi piskolojik hamile ettim

ya kızlar, bu belirti olayıyla kendinizi bunaltmayın gözünüzü seveyim..
belirtisiz hamile kalanlar da var.. çoğu hamilelik belirtileriyle regl belirtileri de aynı.
bırakın kendinizi mikroskopla incelemeyi

ya kızlar, bu belirti olayıyla kendinizi bunaltmayın gözünüzü seveyim..
belirtisiz hamile kalanlar da var.. çoğu hamilelik belirtileriyle regl belirtileri de aynı.
bırakın kendinizi mikroskopla incelemeyi

doğru diyosun bitanemde beynime söz geçire bilsem bide :) mikreskop olayını şakasına takılıyorum canım okadarda degil
..sen de tedavi görüyormusun

canım inşallah yumurtan çatlamıştır da bebeğin sana gelir ama bence çatlamıştır çok iyi bir büyüme olmuş yumurtanda hiç beklemediğin bir zamanda yumurtanın olduğunu öğrendin hemde büyümüş bir şekilde inşallah bu ay nasibinde bebeğin vardır inşallah bu ay bir süprizle karşılarsınçok isterim bunu

bende beklemedeyim geçen ayın 2snde oldum bu ayda30 yada 29unda bekliyorum bakalım hayırlısı artık herşeyin dün çok akıntım vardı acaba yeni mi çatladı yumurtam birde bu sabah inanılmaz bel ağrısı var inşallah hayırlı zamanımız bu aydır bende seni çok öptüm

doğru diyosun bitanemde beynime söz geçire bilsem bide :) mikreskop olayını şakasına takılıyorum canım okadarda degil
..sen de tedavi görüyormusun

ben serophene kullandım canım iki ay, yumurta oldu ama hamilelik olmadı. ve ikincisinde kistim oluştu,onun için bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. bir hafta sonra bitecek ve sonra tekrar serophene kullanıcam. bu hafta bunalımlardayım..
ben de çok belirtiler görmüştüm ama maalesef .. bence "hiç belirtim yok" deyip kendimizi kötü sonuca hazırlayalım ve sonrasında da bir sürpriz yaşayalım İNŞALLAH

amin canım hepimiz güzel süprizler görürüz inş.

kızlar okudum yazdıklarınızı :) annemlerdeyim eve gittiğimde cevaplarınızı yazacağım :)) herkesin durumu genel olarak iyi görünüyor çok sevindim

test aldım az önce. karşımda duruyor bakışıyoruz. yarın sabahı bekliycem bakalım dayanabilirsem

valla bi bu irade bende yok eczaneciy i zengin ettim ya:)

bende çok zor dayanıyorum cnm ama napiim hiç olmazsa yarın sabahı bekliim belki bugece gelir kırmızılar
tuncss ne yaptı acaba? inşallah hayırlı haberlerle döner

Son düzenleme:
geldim geldim kızlar.. hemen sonucu yazayım da yazıları okurken ee hadi ama demeyin :) sonuç ''negatifmiş'', ama söyleyiş tarzına gıcık oldum. bizim ne zorluklar çekerek bu kadar gün geçirdiğimizi bilmediklerinden olsa gerek bunca ukalalıkları..
bir doktor krizi yaşadım.. bu sağlık ocağında kendini bişi sanan doktorları anlamak mümkün değil..
kadını defalarca kez aradım ve bana diyor ki herkesin sonucu var ama tek seninki yok.. alla alla neden ki diyorum, bilmem ki diyor gülüyor saf saf..
neyse.. baya bi çemkirdim, yola gideceğim öğrenmem lazım falan filan.. 3ten 5'e 5 kalaya kadar didiştim durdum kadınla.. en sonunda sonucu öğrendim diye bu beni aradı. '' boşuna heveslenmişsin hamilelik filan yok, sizin sonuç negatif güzelim'' gibi saçma sapan bir cümle kurdu, hıı iyi dedim kapattım telefonu.. tabii ki çok üzüldüm..ama hayırlısı buymuş diye de hemen toparlandım.. kendi doktorumu aradım, hala adet olmadım dedim, kan testi yaptım negatif çıktı sonuç dedim. saolsun ki yarın kliniğe gidecekmiş sabahtan hemen gel ben bi bakayım öyle git tatiline dedi.. içimi rahatlattı onun sesini duymak.. kafana takma bu maç bitti önümüzdekilere bakalım dedi birde :)) seviyorum bu kadını yaa..
neyse işte kızlar bunca belirti bilmem ne hepsi çatlatma iğnesinin saçma yan etkileri imiş, doktora hepsini sordum telefonda.. iğneden olmuştur hissettiğin herşey dedi.. kafana takma güzel güzel tatiline git gerçi adet olacaksın muhtemelen ama artık idare et dedi birde :))
neyse bakalım, ben şimdi hazırlıklarımı yapıyorum, gece gelmeye çalışırım.. bir hafta kadar pek nete girebileceğimi sanmıyorum ama gelmeye çalışırım..
kendinize iyi bakın eğer görüşemezsek, hepinizden Allah razı olsun.. başınızı şişirdim neredeyse 1 aydır.. bicim'cim özellikle sana ne kadar teşekkür etsem azdır..
ben gelene kadar bir sürü hamiş istiyorum burda.. hadi ama artık yaa tunatay'dan sonra tıkandık kaldık tuanatay arada ayaklarını sürü doktora giderken de arkandan bir sürü hamiş gelsin :76::76:

Son düzenleme:
Kızlar testi yaptım dayanamayıp, çift çizgi çıktı..... Ama çok açık pembe rengi yani kontrol kısmındaki kadar koyu değil daha açık ama çift çizgi varrrrr..
BU ŞİMDİ NE DEMEK OLUYOR POZİTİFMİ YOKSA NEGATİFMİ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…