inşallah iyi haberler alırsın canım
bicim cigim inşallah senin de yumurtan çatlamış ve tutmuştur.. beni de çok pis gaza getirdin, kilo vermek yumurtlamaya yetiyor resmen.. ilaçları boşuna içmişim keşke daha önce bilseydim ah aah.. benim de adetime bir hafta kaldı çok şükür. doğum kontrol hapı kullanıyordum ya kistim için; geçmek bilmedi bu ay..
dün de görümcem çocuklarının yaramazlığından şikayet ediyordu, bana "ama haksız mıyım böyle çocuklar olur mu bunlar benim imtihanım mı" deyince ben de "allah başka sıkıntı vermesin" dedim. o zaman hatasını anladı.. "evet tabi saglıklı olsunlar da.." dedi. anlamıyorum ya surekli cocuklarından şikayet ediyo,tamam yaramazlar ama bir kız bir erkek ikisi de çok guzel ve saglıklı,akıllı..
insanlar hiç şükrünü bilmiyor..
gerçi biz de bilmiyoruz. çok şükür rahimimiz var ,yumurtalıklarımız var... umudumuz var.
Ne güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum canım sana insan şükretmeyi bilecek nefes almak bile lüks diye düşünecek va herşeyden mutlu olmayı zevk almayı bilecek...heleki 2 sağlıklı çocuğu var kıymet bilmek zorunda...bana önceki doktor demişti daha kiloluydum o zamanlar kilo verebilirsen yumurtlaman olacak dedi... hatta daha da güzeli yumurtam gelişiyor... daha önce 5 küçük kist olarak kalırdı şimdi 5 taneden 1 tanesi gelişip büyüme gösteriyor... ama gerçekten az yiyorum ve 6 gün 40 dk egzersiz de az değil yani... bir de canım akşam 7 den sonra sadece meyve yersen başka bişey yemez tutarsan kendini inanılmaz kilo veriliyor o şekilde...
ilacın ne zaman bitecek bu ay artık ilaçtan sonra düzenli yumurta takibine gidersin kist olmadan müdahale edilir...zaten yumurtlama tedavilerinin ardından genelde takip eden ay kendiliğinden gebe kalan oluyor....her zaman umut var....
ÖPTÜM KIZLAR GÖRÜŞÜRÜZ
EFE123 günaydın cnm nasılsın
günaydın canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın bakalım benim de yarın adet günüm bakalım ne olcak aynı sendeki belirtiğler var şişlik felan yine sabah test yaptım ama çıkmadı soluk felanmı diebüyütecle baktım :):) ay yaaa ne nazlı bebişlerimiz olacak
ya kızlar, bu belirti olayıyla kendinizi bunaltmayın gözünüzü seveyim..
belirtisiz hamile kalanlar da var.. çoğu hamilelik belirtileriyle regl belirtileri de aynı.
bırakın kendinizi mikroskopla incelemeyi
canım iyiyim sağolbenim adet zamanım bu defa yumurtanın çatlamasına bağlı canım bu sebeple bilemiyorum cuma sonuçlarım çıktıysa doktora gideceğim kendisi bakacak anlayacak... 5 gün önce olgun yumurta vardı çatlamışsa ya gebelik olur ya da adet gelir... artık merakla bekleyeceğim... çatlamadıysa doktorum gerekeni yapacaktır ancak ben çatlar gözüyle bakıyorum doktor da öyle demişti...sende durumlar nasıl beklemede misin hala...sen de kendinle ilgili sık sık bilgilendir bizi canım... benim de alışverişe çıkasım var da çok sıcak ısındı hava....öptüm ..
canım ben de akşam bakacağım nete o zaman görürüm haberinikaç kişi yolunu gözlüyeceğiz burada çok bekletme bizleri...inşallah seni de sağlık ocağındakiler fazla bekletmeden sonucu bildirir belki de erken çıkar sonucun sen ara rahatsız et sağlık ocağındakileri :)) bazen dedikleri satten çok önece çıkıyor sonuçlar hiç belli olmuyor onlar bilerek geç saat verirler...öğle arasından sonra ara sen onları :))...hadi iyi haberler inşallah....
ne güzel canım dinlenmişsin tatil iyi gelmiş belli maşşallah hep iyi ol moralli ol tamam mı? yediklerine dikkat et ama bak kilo almak yok
hepiniz dikkat edin kızlar kilo vermeye çalışmak çok güç oluyor zayıf ya da normal kiloda olanlara hatırlatayım......
nihaliteyi ben de merak ediyorum... en son gebeliğinde bir hafta daha bekleyecekti boş gebelikse alınacaktı( ama inşallah düzelmiştir... haber ver bize nihalite...
doğru diyosun bitanemde beynime söz geçire bilsem bide :) mikreskop olayını şakasına takılıyorum canım okadarda degil
..sen de tedavi görüyormusun
ben serophene kullandım canım iki ay, yumurta oldu ama hamilelik olmadı. Ve ikincisinde kistim oluştu,onun için bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bir hafta sonra bitecek ve sonra tekrar serophene kullanıcam. Bu hafta bunalımlardayım..
Ben de çok belirtiler görmüştüm ama maalesef .. Bence "hiç belirtim yok" deyip kendimizi kötü sonuca hazırlayalım ve sonrasında da bir sürpriz yaşayalım inşallah
valla bi bu irade bende yok eczaneciy i zengin ettim ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?