Kızlar testi yaptım dayanamayıp, çift çizgi çıktı..... Ama çok açık pembe rengi yani kontrol kısmındaki kadar koyu değil daha açık ama çift çizgi varrrrr
canım hayırlısı buymuş üzülüp kendini yıpratmanın hiçbi faydası olmıcak biliyorsun dr un dediği gibi önümüzdeki aylarda inş gelecektir bebeğin şimdi git tatilini yap inş bunları kafandan atrasın rahatlarsın bu aradada MELEĞİN seni bulmuş olur inşşşş.....geldim geldim kızlar.. hemen sonucu yazayım da yazıları okurken ee hadi ama demeyin :) sonuç ''negatifmiş'', ama söyleyiş tarzına gıcık oldum. bizim ne zorluklar çekerek bu kadar gün geçirdiğimizi bilmediklerinden olsa gerek bunca ukalalıkları..
bir doktor krizi yaşadım.. bu sağlık ocağında kendini bişi sanan doktorları anlamak mümkün değil..
kadını defalarca kez aradım ve bana diyor ki herkesin sonucu var ama tek seninki yok.. alla alla neden ki diyorum, bilmem ki diyor gülüyor saf saf..
neyse.. baya bi çemkirdim, yola gideceğim öğrenmem lazım falan filan.. 3ten 5'e 5 kalaya kadar didiştim durdum kadınla.. en sonunda sonucu öğrendim diye bu beni aradı. '' boşuna heveslenmişsin hamilelik filan yok, sizin sonuç negatif güzelim'' gibi saçma sapan bir cümle kurdu, hıı iyi dedim kapattım telefonu.. tabii ki çok üzüldüm..ama hayırlısı buymuş diye de hemen toparlandım.. kendi doktorumu aradım, hala adet olmadım dedim, kan testi yaptım negatif çıktı sonuç dedim. saolsun ki yarın kliniğe gidecekmiş sabahtan hemen gel ben bi bakayım öyle git tatiline dedi.. içimi rahatlattı onun sesini duymak.. kafana takma bu maç bitti önümüzdekilere bakalım dedi birde :)) seviyorum bu kadını yaa..
neyse işte kızlar bunca belirti bilmem ne hepsi çatlatma iğnesinin saçma yan etkileri imiş, doktora hepsini sordum telefonda.. iğneden olmuştur hissettiğin herşey dedi.. kafana takma güzel güzel tatiline git gerçi adet olacaksın muhtemelen ama artık idare et dedi birde :))
neyse bakalım, ben şimdi hazırlıklarımı yapıyorum, gece gelmeye çalışırım.. bir hafta kadar pek nete girebileceğimi sanmıyorum ama gelmeye çalışırım..
kendinize iyi bakın eğer görüşemezsek, hepinizden Allah razı olsun.. başınızı şişirdim neredeyse 1 aydır.. bicim'cim özellikle sana ne kadar teşekkür etsem azdır..
ben gelene kadar bir sürü hamiş istiyorum burda.. hadi ama artık yaa tunatay'dan sonra tıkandık kaldıktuanatay arada ayaklarını sürü doktora giderken de arkandan bir sürü hamiş gelsin :76::76:
canım bildiğim kadarıyla silik çıkan çizgide pozitif sayılıyor ama kaç dakika sonra çıktı seninki.??Kızlar testi yaptım dayanamayıp, çift çizgi çıktı..... Ama çok açık pembe rengi yani kontrol kısmındaki kadar koyu değil daha açık ama çift çizgi varrrrr..
BU ŞİMDİ NE DEMEK OLUYOR POZİTİFMİ YOKSA NEGATİFMİ
ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.
ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.
arkadaşlar merhaba bi sorum olcaktı pko için kanda hangi hormonlara bakılıyo??
ooo :)) yarın sabah ilk idrarla bi tane daha yap, bak gör nasılda belirgin çıkacak
oley be daha ben gitmeden bir tane hamiş geldi.. Allah'ım duy sesimizi yahu
ayy bak nasıl sevindim bir an yaaa.. hayırlı olsun canım benim
canım lh ve fsh hormonları pko olup olmadığını belli eder tabi birde rahmin ultrasyon görüntüsü ....
canım hayırlısı buymuş üzülüp kendini yıpratmanın hiçbi faydası olmıcak biliyorsun dr un dediği gibi önümüzdeki aylarda inş gelecektir bebeğin şimdi git tatilini yap inş bunları kafandan atrasın rahatlarsın bu aradada MELEĞİN seni bulmuş olur inşşşş.....
hep böyle pozitif ol canım ...
canım bildiğim kadarıyla silik çıkan çizgide pozitif sayılıyor ama kaç dakika sonra çıktı seninki.??
ayy inş bebiş geliyordur çok heycan yaptım wallahi....
canım hayırlısı buymuş üzülüp kendini yıpratmanın hiçbi faydası olmıcak biliyorsun dr un dediği gibi önümüzdeki aylarda inş gelecektir bebeğin şimdi git tatilini yap inş bunları kafandan atrasın rahatlarsın bu aradada MELEĞİN seni bulmuş olur inşşşş.....
hep böyle pozitif ol canım ...
canım bildiğim kadarıyla silik çıkan çizgide pozitif sayılıyor ama kaç dakika sonra çıktı seninki.??
ayy inş bebiş geliyordur çok heycan yaptım wallahi....
bugün regl olmam gerekiodu cnm onun için tam olarak doğru çıkarmı bugün bilemiyorum. en iyisi yarın tekrar bakmak. 2 çizgiyi gördüm sonuçta ama renginin açık olması aklımı karıştırdı. yarın olmazsa kan tahlili yaptırayım bu testlere çok güvenmeyin diyorlar
hemen çıktı canım ikinci çizgi de. ama silik işte. bide bugün regl olmam gerekiodu yani kesin sonuç için testi yarın öbür gün tekrar yapmam gerekebilir
bugün regl olmam gerekiodu cnm onun için tam olarak doğru çıkarmı bugün bilemiyorum. en iyisi yarın tekrar bakmak. 2 çizgiyi gördüm sonuçta ama renginin açık olması aklımı karıştırdı. yarın olmazsa kan tahlili yaptırayım bu testlere çok güvenmeyin diyorlar
okadar şaşkın ve heyecanlıyımki şuan anlatamam dondum kaldım.. ne yapmama gerektiğini bile bilmiyorum şuan kafam durdu. boşuna umutlanmakta istemiyorum bi yandan da diyorum yani o hormon idrarda olmasa o çizgi nasıl çıkabilirki dimi
sen şimdi hiçbirşey düşünme.. silik çizgi bilmem ne deyip didikledikçe kafan bulanır.. sabah erkenden kalk doktora git.. kesin sonucu birde orda kan tahlili ve doktorun teyidi ile duy.. o zaman gör bak herşey nasılda güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?