Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.

Kızlar testi yaptım dayanamayıp, çift çizgi çıktı..... Ama çok açık pembe rengi yani kontrol kısmındaki kadar koyu değil daha açık ama çift çizgi varrrrr

ooo :)) yarın sabah ilk idrarla bi tane daha yap, bak gör nasılda belirgin çıkacak
oley be daha ben gitmeden bir tane hamiş geldi.. Allah'ım duy sesimizi yahu
ayy bak nasıl sevindim bir an yaaa.. hayırlı olsun canım benim

canım hayırlısı buymuş üzülüp kendini yıpratmanın hiçbi faydası olmıcak biliyorsun dr un dediği gibi önümüzdeki aylarda inş gelecektir bebeğin şimdi git tatilini yap inş bunları kafandan atrasın rahatlarsın bu aradada MELEĞİN seni bulmuş olur inşşşş.....
hep böyle pozitif ol canım ...
canım bildiğim kadarıyla silik çıkan çizgide pozitif sayılıyor ama kaç dakika sonra çıktı seninki.??
ayy inş bebiş geliyordur çok heycan yaptım wallahi....

ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.

çok geçmiş olsun.. sakın moral bozukluğu yaşama.. bak en azından hamile kalabiliyorsun.. Rabbim sağlık versin.. ve tabii ki sağlıkla birer ikişer evlatlarımızı versin..

canım geçmiş olsun onun için hayırlı olan buymuş demekki RABBİM en kısa zamanda tekrar gönderir bebeğini inş bu kez sağlık ve sıhhatle üzülme demek kolay ama ilerisini düşünüp fazla yıpratma kendini RABBBİM yüreğinin acısını alıp en kısa zamanda tekrar sewindirsin inşşşşş.....

bugün regl olmam gerekiodu cnm onun için tam olarak doğru çıkarmı bugün bilemiyorum. en iyisi yarın tekrar bakmak. 2 çizgiyi gördüm sonuçta ama renginin açık olması aklımı karıştırdı. yarın olmazsa kan tahlili yaptırayım bu testlere çok güvenmeyin diyorlar

hemen çıktı canım ikinci çizgi de. ama silik işte. bide bugün regl olmam gerekiodu yani kesin sonuç için testi yarın öbür gün tekrar yapmam gerekebilir

hemen çıktı canım ikinci çizgi de. ama silik işte. bide bugün regl olmam gerekiodu yani kesin sonuç için testi yarın öbür gün tekrar yapmam gerekebilir

cnm bencede direk kanda baktır en iyisi garantisi bu .....
silik çıkması bile hamilsein anlamına gelir inşş ya RABBİMMMMM İNŞŞŞŞŞ.....

o zaman kesin HAMİŞSİNNNN.....
ama yarın netleştirip kutlamaları yapmaya başlayalımmmm oleyyyyyy......

canım ikinci çizgi silikde olsa varsa hamilelik olasılığın neredeyse kesin.. bence hemen doktoruna git ve orda kanda bakılsın..

okadar şaşkın ve heyecanlıyımki şuan anlatamam dondum kaldım.. ne yapmama gerektiğini bile bilmiyorum şuan kafam durdu. boşuna umutlanmakta istemiyorum bi yandan da diyorum yani o hormon idrarda olmasa o çizgi nasıl çıkabilirki dimi

sen şimdi hiçbirşey düşünme.. silik çizgi bilmem ne deyip didikledikçe kafan bulanır.. sabah erkenden kalk doktora git.. kesin sonucu birde orda kan tahlili ve doktorun teyidi ile duy.. o zaman gör bak herşey nasılda güzel olacak

ayyy inşallah canım. şuan için sakin durmaya çalışıyorum yani kendimi kaptırmayayım boşuna umutlanmayayım diyorum, bi yandanda aşırı heyecanlıyım ve mutluyum

esperanza canım 2. çizgi çıktıysa gebellik vardır bence tabi kanda kesin tahlil yaptır o zaman netleşir hayırlı olsun canım çok sevindim

tuncss sakın moralini bozma diyeceğim ama pekte moralin kötü değil gayet iyisin sevindim böyle olmana drunda dediği gibi önüümüzdeki maçlara bakalım hadi hayırlısı artık senn için

canım benım o cızgı tam 3 gun sılık cıktı ve hamıleymısım sende sabah bıtane daha yap test emın ol yıne cıkacaktır o cızgı:) hayırlı olsun bebısın

esperanza çok mutlu oldum canım senin adına çokkkk sevindim evettttttt hamilesinnnnnnnnnn çünkü o bir belirti canımçok arkadaşımda aynı oldu allahım çok mutlu oldum çok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…