Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar benım ruya cıkıyo sanırım sıralamayı unuttum ama bıcım yellow sıra sızde:)bende yenı cıktım dr.dan bebısımızın kalp sesınıde duyduk masallah 10 gunde acayıp buyumus.
Tunc canım sende uzulme tatılını yap dınlen guzelce bıdahakı ay gelıcektır sanada bebısın uzulme tamammı

canım sen hangi hastaneye veya dra gidiyorsun kontrollerin için?

esperanza canım gebelik yoksa kesinlikle silik falan çıkmıyor
gözün aydın hamilesinnn
herhangi bir belirtin oldumu

kızlar bana destek olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim. şuan hamiş deilsem bile o çift çizgiyi görmek bana yetti inanın okadar bekledimki onu görebilmeyi. artık gam yemem yani. bide kan testimi yaptırıp emin olsam keyfim yerine gelicek

esperanza canım gebelik yoksa kesinlikle silik falan çıkmıyor
gözün aydın hamilesinnn
herhangi bir belirtin oldumu

baya bi silik çıktı cnm onun için umutlanamıyorum ama belirti olarak sorarsan göğsümde uzun süredir hassasiyet şişlik dışında bide son günlerdeki halsizliğim dışında farklı bi belirtim olmadı. hatta hala daha adet oldum olucam şeklinde kasık ağrım var

canım sen hangi hastaneye veya dra gidiyorsun kontrollerin için?

canım ben hala eskı gıttıgım dr.dayım ozelde oda yanı henuz bı hast. Bulamadım suan arastırıyorum 1 ay sonra tekrar gel dedı ama ben hast. De devam etmeyı dusunuyorum.kan sonucumu aldıgımda aıle hekımıne gıttım orda butun testlerım yapıldı sende oyle yap.hamılelık takıbını ozelde yaptırmak sacma gıbı gelıo bana sonucta ultrason dısında bısey yapamıo sana

merhaba arkadaşlar bişey sorabilirmiyim size.pko olduğunuzu hangi testler yapıldıktan sonra öğrendiniz.

benm de drum özelde ve çok seviyorum ama zaten testler için devlete gtmem gerekio çok yorucu bi durum yani.. bende yarın gidip kan tahlili yaptırıcam eğer hamileysem özel ve sgk anlaşmalı hastaneleri araştırıcam

esperenzaaaaaaaaaaaaa ınanamıyorum canım yaa cok mutlu oldum gercekten kesın hamılesın hıc dusunme ve kanda baktır
tuncsscum nerdeyse emındım canım senın hamıle oldugundan ama nasıp degışlmıs ıste ben senden cok uzuldum valla ama ınsallah tatul ugurlu gelır
yellowcum sen nasılsın canım
rana turuncu bıcım kızlar sızler nasılsınız
esım sımdı evde cıkıyorum ben ama gorusuruz sonra
bu arada nıhalıtecım aallah kaybettıgınden daha saglıklı vehayırlı bır evlat nasıp etsın cok uzgunum
tuanataycım bebısın kalp atıslarını duymussunuz cok sevındım canım rabbım tamamına erdırsın ınsallah

canım benim, çok teşekkür ederim. yarın kanda baktırmayı düşünüyorum. inşallah kesin sonucu öğrenirim en kısa zamanda

bende iyiyim canım sende ne var ne yok sen nasılsın

tuanataycım çok sevindim canım kalp satışlarınıda duydun sağsalim hayırlısıylada kucağınada almak nasip olsun inşallah artık darısı bizlerin başına inşallah dediğin gibi inşallah rüyan gerçekleşiyordur

kızlar hemen hemen hepiniz tatili değerlendir demişsiniz ama ben tatile kociş olmadan gidiyorum
tatil dönüşü değerlendirebiliriz ancak.. inşallah kist filan olmamıştır.. :18:

hepınıze tek tek nasıp olsun bu duygular ve emınım zamanı gelınce olucakta

egzersiz ile direk karbonhidrat yakımı başladığından bizler için faydalı elbette yaparsan daha fazla da kilo verebilirsin canım...
sağol canım benim ben de iyi düşünüyorum her zaman için...senin de yumurtan kesin çatlamıştır... bunu düşünerek hareket etmelisin bence :))
tuncss canım benim ben de sana çok teşekkür ederim sen de bana hep çok destek oldun :...) canım benim sağlık olsun aslında çok umutlanmıştık ve inan her defasında aynen umutlanacağız...başımızı eğip üzülmek yok yola aynen devam senin doktorunun da dediği gibi... herşeyde elbette bir hayır var elbette hepimiz hevesle bekledik ben üzülmedim desem yalan olur üzüldüm ama senin küçüğünün hemen gelmeye niyeti yokmuş... ama gelecek canım... şu anda ne desem boş ama önümüzdeki günler tatilin sana teselli olacak ve çok güzel olacak yine bekleyeceğiz hevesleneceğiz olana kadar yılmak yok tamam mı?....

ikinci çizgi silik de olsa pozitif diye düşünmelisin yani kandan baktır canım umarım değerin de düzgün çıkar....

Nihalite canım çok üzüldüm ama sorun varmış bebekte ondan kaybettin bebeğini Allah yine sana hamilelik nasip edecek canım hepimize ve sorunsuz sağlıklı bebekler versin hepimize

Tuanatay canım benim çok sevindim bundan sonrası artık daha rahat geçecektir...ufağına ve kendine dikkat et....

Son düzenleme:
bu gün inanılmaz bir baş ağrısı yaşadım geç gelebildim nete ......
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere...
Tuncss yukarıdaki yazıma ek yapayım: yarın doktorun sana güzel şeyler diyecek ve bundan sonrası da iyi olacak
İyi yolculuklar...canım.... sağlıkla geri gel özletme kendini....

Son düzenleme:
bu gün sıcak çarptı beni deli gibi başım ağrıyor canım onun dışında iyiyim... sen de iyisin de mi? umarım yumurtlaman olmuştur ama ben inanıyorum olduğuna...

geçmiş olsun dikkat et kendine

bende iyiyim evde tv izliyorum bir yandan buraya yazıyorum sanırım çatladı çünkü dün akıntım oldu ondan dolayı çatladığını düşünüyorum

ve Ali düğünü basar :))
off öyle bir geçer zaman ki ne heyecanlı oldu bir anda
bicimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…