hem akıntı hem de bundan sonra ateşte de yükselme olursa anlayabilirsin ama sen hissedersin canım bunu zatengeçmiş olsun dikkat et kendine
bende iyiyim evde tv izliyorum bir yandan buraya yazıyorum sanırım çatladı çünkü dün akıntım oldu ondan dolayı çatladığını düşünüyorum
ve Ali düğünü basar :))
off öyle bir geçer zaman ki ne heyecanlı oldu bir anda
bicimmmmm
hem akıntı hem de bundan sonra ateşte de yükselme olursa anlayabilirsin ama sen hissedersin canım bunu zaten
öyle ya hiç sorma ben yarın internetten izlerim artık.... sanırım Balıkçı gidici o yüzden bu baş ağrısı ile bu gece izlemek istemedim ağlıyorum o dizide ben...:2:
hem akıntı hem de bundan sonra ateşte de yükselme olursa anlayabilirsin ama sen hissedersin canım bunu zaten
öyle ya hiç sorma ben yarın internetten izlerim artık.... sanırım Balıkçı gidici o yüzden bu baş ağrısı ile bu gece izlemek istemedim ağlıyorum o dizide ben...:2:
canım sen çok beklemekten gerildin şimdi acısı çıkıyor ama ağla çünkü ağlamak rahatlatır bazen ama kendini yıpratma sakın... her şey yolunda ve öyle de olacak gidip geleceksin aynı umutlarla yazışmaya devam :)bende bende.. gerçi benim çeşmeler bu gece pek açık
çok duygusalsın sanırım sen canım ne burrcusun merak ettim su grubusun muhtemelen
canım sen çok beklemekten gerildin şimdi acısı çıkıyor ama ağla çünkü ağlamak rahatlatır bazen ama kendini yıpratma sakın... her şey yolunda ve öyle de olacak gidip geleceksin aynı umutlarla yazışmaya devam :)
ikizler ama ağlıyorum yine de ne olacak bu dizinin karşısında sağlam duran varsa ağlamadan bilmiyorum yaniözellikle mete ve osman sahnelerinde ve en çok meteye ağlıyorum sanırım...
canım sen çok beklemekten gerildin şimdi acısı çıkıyor ama ağla çünkü ağlamak rahatlatır bazen ama kendini yıpratma sakın... her şey yolunda ve öyle de olacak gidip geleceksin aynı umutlarla yazışmaya devam :)
ikizler ama ağlıyorum yine de ne olacak bu dizinin karşısında sağlam duran varsa ağlamadan bilmiyorum yaniözellikle mete ve osman sahnelerinde ve en çok meteye ağlıyorum sanırım...
selamm kuzularrr nassınızz annemcim bana çok güzel ciciler dikti ya ohh bu yaz gene yırttık.bu arada adet oldum!!!İLAÇSIZZ HEMDE GÜNÜ GÜNÜNEE GEÇEN AYDA BUGÜN OLMUŞTUUM ARA KANAMAYI SAAYMAZSAKK AY NASI SEVİNDİMM ANLATAMAM İNŞALLAH HEP BÖYLE GİDER VE SAĞLIKLA YUMURTLARIM....
merhaba bayanlar ben 2ayı geckındır adet olmuyorum gecen ay test yaptım tek cızgı cıktı bu ay 11olurum dıye beklıyodum olmadım 1gun once cok az bıseyler geldı bugun bırden kesıldı hıc bole olmamıstım normalde cok yogun gecerdı dun aksam da 1gunum dıye dıana 35 e basladım daha once doktorum vermıstı kafam karısık 1gunde adet bıtermı sımdıye kadar olmamıstı.bısey daha sormak ıstıyorum pko sızlerdede bunalım halı yapıyor mu aglamaklı oluyomusunuz cok cabuk cvp verirsenız cok sevınıcem
merhaba bayanlar ben 2ayı geckındır adet olmuyorum gecen ay test yaptım tek cızgı cıktı bu ay 11olurum dıye beklıyodum olmadım 1gun once cok az bıseyler geldı bugun bırden kesıldı hıc bole olmamıstım normalde cok yogun gecerdı dun aksam da 1gunum dıye dıana 35 e basladım daha once doktorum vermıstı kafam karısık 1gunde adet bıtermı sımdıye kadar olmamıstı.bısey daha sormak ıstıyorum pko sızlerdede bunalım halı yapıyor mu aglamaklı oluyomusunuz cok cabuk cvp verirsenız cok sevınıcem
TUNCSS canım hakkında hayırlısı olsun.inşallah tatil dönüşünde o dopingle emeline ulaşırsınbende kızlar bugün sabah test yaptım negatif tabi 2 saat sonra adet oldum ay sanki hamile kalmışım gibi bi sevindimm anlatamam. maşallah bana hep böyle sürer inşallahhh.hemen döneyim yumurta takibi yaptıtıcam eğer ramazanda dahil olmazsa ara vericem ilaç tedavisi istemiyorum onun için yaşım erken olursa bi sene içinde Rabbim verirse bekliycem olmazsa artık kafayada takmıycam insan neyi çok aşırı fazla isteyip düşünürse onunla imtahan oluyor.bu gün kuzenim daha bir yaşında hep onunla ilgilendim ve düşündümki tamam evlat istemek çok doğal ama ben kendi adıma bunu ego haline getirmişim.tevekkül etmek yerine sınırsızca ister olmuşum.Akışına bırakıp hayatı yaşamak daha güzel bi seçenek olcak dedim kendi kendime.ve sanki bir mucize gibi bu düşünce ardınca lavobaya gittim baktım aaaa.bırakıcam artık yaşamımı zehir etmiyeceğim ne kendime ne eşime.Rabbim zaten benden bir nesil verecekse olacak.vermemişse ben düşünnnn düşünnnnn nereye kadar.yok akıntı kontrol etme yok ateş ıı ıhh bunaldımm elbette kontrol altında tutcağım ama artık bu kadar keskin bi BEBEK DÜŞÜNCEM OLMAYACAK
hosgeldin canim aramiza!
en son ne zaman yaptin gebelik testini??
dün gece bilgisayarım Kilitlendi eski de biraz :)) geç de olmuştu son yazdıklarınızı göremeden yattım uyudum :)) canım desene ben de bu gün izlediğimde ağlayacağım o zaman....Sana iyi tatiller canım git gel hemen... bu arada uçakta bile uyuyabilen bir tipim ben biliyor musun Karadenizden dönerken yol boyunca uyumuştum... Otobüste de hep uyurum yani maşallah bana çok rahat seyehat ederim...Sana da bulaştırayım birazayy bicim sorma vallahi.. aslında negatifi duyduğumda hiç üzülmedim denecek kadar azdı hissettiklerim, ama o gıcık doktorun tavrına sinir oldum..
ben bu dizide %90 ağlayan bir insan olarak İnci'nin ölüm sahnesinde bi başladım ağlamaya aha başlayış o başlayış.. şimdi sustum daha
iyi olacak herşey.. tatildeyken pek giremem sanırım, kendi pcmi götürmeyeceğim ama bakarım oralarda bulabilirsem birşeyler arada görüşürüz..
ben artık yatar, yarın uzun ve yorucu olacak.. gerçi ben uçak fobisi ile bu gece uyuyamam ya o da ayrı
selamm kuzularrr nassınızz annemcim bana çok güzel ciciler dikti ya ohh bu yaz gene yırttık.bu arada adet oldum!!!İLAÇSIZZ HEMDE GÜNÜ GÜNÜNEE GEÇEN AYDA BUGÜN OLMUŞTUUM ARA KANAMAYI SAAYMAZSAKK AY NASI SEVİNDİMM ANLATAMAM İNŞALLAH HEP BÖYLE GİDER VE SAĞLIKLA YUMURTLARIM....
arkadaşlar merhaba bi sorum olcaktı pko için kanda hangi hormonlara bakılıyo??
canım lh ve fsh hormonları pko olup olmadığını belli eder tabi birde rahmin ultrasyon görüntüsü ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?