Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

esperanza canım gebelik yoksa kesinlikle silik falan çıkmıyor
gözün aydın hamilesinnn
herhangi bir belirtin oldumu

kesinlikle katılıyorum testin kullanma klavuzunda silik de çıksa gebelik var yazar zaten oku canım ordan da göreceksin...sen heyecandan anlamadın ne olduğunu ben umutlu ol dedim sana birden çok şaşırdın ama hamilesin işte :)) esperanza ve doktor dönüşü güzel bir hcg sonucuyla gel bize

Ronyacım benim ateş değerlerini yazmıştım sana bir daha yazayım görmedin sanırım...
adetin 3. günü 15.Haziran 23mm yumurta...
4. günü ateş 36.9 * krem gibi akıntı
5. günü ateş 36.7
6. günü ateş 36.7
7. günü ateş 37.1 * sulu akıntı
8. günü ateş 36.7 *akıntı yok bu gün...
9. günü ateş 36.6 * akıntı yok
10. günü ateş 36.6 akıntı yok

Son düzenleme:
Kızlar,merhaba.bende yıllardır pcos hastasıyım.yıllar yılı diane 35 kullandım. lise yıllarımda 8 ay adet görmedim.ama son 5 yıldır adetlerim düzenli.fakat bnm tüylenme şikayetim var. göğüs uçlarımda,göbek deliğimin altında,bacaklarımın iç taraflarında... siyah siyah tüyler çıkıyor ve her yıl daha da geniş alana yayılıyor.geçenlerde doktora gttm,yumurtalıklarımda yine ufak ufak kistler çıktı.doktor bazı testler istedi.adetinin 2. günü yaptır gel dedi.ben her ay adet oluyrm.kilomda normal.ama bu tüylenme benim çok sinirimi bozuyr.normalde sarışınım.hal böyle olunca siyah tüyler daha çok gözüme batıyr.napıcam ben yaaa? acaba tedavi olurken aynı anda lazer epilasyon yaptırsam bi yararı olur mu ki? bunların dışında akıntım var, kokusuz yeşilimsi akıntım oluyr.bazen de sarımsı bir akıntı oluyr...

saol KAYRAM iyiyim ,
bat 2 temmuz hiç meraklanmadan gayet sakin bi şekilde bekliyorum bu ay nedendir bilemiyorum hiç heycanım yok bugün 21.günüm hayırlısı ALLAHTAN...
SEN NASILSIN ???

nasılsınız güzel anne adayları ???
bugün benim 21.günüm dün gece kasık ağrısından uyuyamadım çok tuhaf bi ağrıydı çok acı wermiyor ama aşırı rahtsız ediyor ayaklarımı kasıklarıma çekemiyorum sanki rahmimde bi şişlik warda baskı yapıyor gibi oluyor bunun yanı sıra aşırı gaz sıkıntısı yaşıyorum ve kabızlık göğüslerim hala taş gibi ve çok sızlıyor inş bunlar kist oluşumunun belirtisi değildir anlamadım gitti .....:97:

kızlar günaydınn...
dün gece yatılı misafirlerim geldi hala bizdeler. bugün sağlık ocağına gidemedim. ama tekrar bi test yaptım sabah, yine çift çizgiyi gördüm. yarın sabah ilk iş dra gidiyorum

kızlar günaydınn...
dün gece yatılı misafirlerim geldi hala bizdeler. bugün sağlık ocağına gidemedim. ama tekrar bi test yaptım sabah, yine çift çizgiyi gördüm. yarın sabah ilk iş dra gidiyorum

süper bi haber bu canım ya, artık kesin hamilesin
sen ilaç kullanmamıştın doktor takip etmişti değil mi?

kızlar günaydınn...

günaydın canımmmmmmmm
artık kesin HAMİLESİNNNNNNN
RABBİM sağlıklı bi şekilde bebeğini kucagına wersin inşşşşşş.....

süper bi haber bu canım ya, artık kesin hamilesin
sen ilaç kullanmamıştın doktor takip etmişti değil mi?

ilaç kullanmadım canım. ilk gittiğim dr tedavi görmen lazım demişti ama 2. gttğim drum önce normal düzenini takip edelim dedi
doğrumudur bilemem ama ben soğan kürü uygulamıştım 2 kür halinde ve ondan sonra yumurtam gelişmeye başladığında incir içmiştim o ay hamile kalmışım demekki. ilgisi varmı bilmiyorum ama önces,inde 8 ay olmamıştı belki tesadüftür bilemiorum ama ben soğana bağlıyorum

Son düzenleme:
günaydın canımmmmmmmm
artık kesin HAMİLESİNNNNNNN
RABBİM sağlıklı bi şekilde bebeğini kucagına wersin inşşşşşş.....

ahh cnm bide kan testimi yaptrsamda kesinleşse. ama misafirlerinde tam geleceği tuttu. yarın sabah onları yollar yollamaz gidicem bakalım. haftasonuda annemlere gidicektik ankaraya, onlara müjdeli haberler götürebilmeyi çok istiyordum inşallah olacak hayırlısıyla. darısı herkesin başına

esperanzaacım ne guzel bır haber bu gercı ben dunden emındım cunku cıft cızgı cıft cızgıdır rabbım kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah canım
yellowcum ben ıyıyım canım aynı ıste yuvarlaıp gıdıoz:)
reyyancım adet olmussun bu cok gusel bır haber canım adet olamamanın nasıl bırsey oldugnu bızden ıyı kımse bılemez bence buna sevınmekle sonuna kadar haklısın canım ınsallah bır dahakı ay bebegın de gelır
busmaıcım sen nasılsın canım
ranacım rahat beklemen cok ama cok ıyı belırtılere de takılma lutfen bekle ve gor ınsallahguzel haberler alıcaksın
tucsscum allah ıyılıgını versın canım yaa desene yalnız gıdıyorum dıye olsun ıyıce bı stres at ve gelınce de bomba gıbı basla tekrar hayırlı yolculuklar

bıcım tatlım cok gecmıs olsun ya sıcak gecmıs basın agrımıs allah sıfa versın tatlımmmmm
ay ınsallah kımseyı unutmadım kızlar opuyorum sızlerı cok gorusuruz ben cıktım sımdı

yakınlarda tıp merkezı falan yokmu sımdı versen aksama alırsın sonucu bıseyler uydur cık evden:)

ne planlar yapmıştım bigün hamiş olursam eşime ne şekilde söyleyeceğimle ilgili ama öyle yapamadım öğrendi walla artık olan oldu. yarında kan tahliline benmle gelicek, ordada duyar muhtemelen zaten. dün söylediğimde çok sakin karşıladı ama, şaşırdımmmmm

tuanataycım boş gebelik vs bişey varsa kan tahlilinden belli olurmu?

evet canım bellı oluyomus degerler 2 gunde 2ye katlanırsa saglıklı bı hamılelıkmıs yanı dıs ve bos gebelıkte katlanma cok az oluyomus ama ıcını ferah tut sen emınım guzel bı sekılde katlanacaktır.bende esıme suprız yaparak soylemek ıstemıstım ama ne mumkun gercı evde testlerı yaptıgımdan kan verdıgımden bıle haberı yoktu ben kan sonucunu aldıktan sonra eve nasıl geldım onu bıle hatırlamıyorum:) eve gırer gırmezde pat dıe ben hamıleyım dedım sok oldu :) bıtek ona yanıyorum ıste hayalımdekı gıbı yapamadım suprızımı

esperanzacım çift çizgi çıktıysa kesin hamilesindir canım hadi gözünaydın hayırlsıı olsun rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder darısı biz isteyenlerin başına rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kendini fazla yorma dikkat et

canlarım pcodan dolayı yüzümde bırbırıne geçmiş sivilceler var.3 yıl kadar dıana 35 kullandım o aralar cildim ıyıdı ama şimdilerde bırakdım ve yuzum sivilcelendi tekrardan? doktorum tedaviler uyguladı sıvılce için ama geçmediler en son olarak roacutane yazdı almadım çünkü sivilcelrim yumurtalıklarımdakı kıstten dolayı oluyo roacutane faydası olur mu bılemedım. roacutannın birçok yan etkısı var biliyor sunuz. sizce ne yapmalıyım aranızda bu sorundan kurtulan var mı

cnm,bende pcos hastasıyım.bnm de cildim çooook bozuktu.yüzümde kistik sivilceler vardı.ben 7 ay boyunca roacuttane kullandm.şu anda cildim bebek gibi.kullanmanı öneririrm

sağol canım iyiyim bu gün ama sıcak çarptı sanırım baya kıpırdamak gelmiyor içimden ki sabahın 8inde 50 dk spor yaptım buna rağmen böyle acaba spor mu çok yordu beni bilmiyorum ki...sen nasılsın canım herşey yolundadır umarım öpüyorum
bekliyorum heyecanla canım... eşin zaten senden daha emindi sanırım de mi senin hamile kalacağından :) canım çok güzel maşallah inşallah güne göre değerin de iyi çıkacak....

yellooww amin canım Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.... öptüm....ben de senin gibi beklemedeyim aslında.... bakalım inşallah ikimizde aynı anda güzel haberler veririz canım....
yasmin16 ne yaptıki o da zaman bekliyordu?

Son düzenleme:
bat 2 temmuz hiç meraklanmadan gayet sakin bi şekilde bekliyorum bu ay nedendir bilemiyorum hiç heycanım yok bugün 21.günüm hayırlısı ALLAHTAN...

canım senin gibiyim ben de bekliyorum ama heyecansız ve acaip bir şekilde etkilenmeden olacağına bıraktım gibi artık üstüne düşmüyorum... elimden geleni yapıyorum nasıl olsa gerisini Allah bilir... benim bu gün 10. günüm ancak 3. günümde kaliteli 23.mm yumurta vardı bu sebepten ben de umutluyum... ben de beklemedeyim... hayırlısı diyelim artık.... Sağlıkla gelsin bebeklerimiz de başka bişey demiycem...

Son düzenleme:
BiCiM canım umarım bekleyısının sonu guzel bıter senınde 4. Gununde catladıgını dusunursek 8 gunun falanmı kalmıs oluo ayy haftaya pers. Yada cuma bellı olur dımıBiCiM canım umarım bekleyısının sonu guzel bıter senınde 4. Gununde catladıgını dusunursek 8 gunun falanmı kalmıs oluo ayy haftaya pers. Yada cuma bellı olur dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…