esperanza canım gebelik yoksa kesinlikle silik falan çıkmıyor
gözün aydın hamilesinnn
herhangi bir belirtin oldumu
esperenzaaaaaaaaaaaaa ınanamıyorum canım yaa cok mutlu oldum gercekten kesın hamılesın hıc dusunme ve kanda baktır
tuncsscum nerdeyse emındım canım senın hamıle oldugundan ama nasıp degışlmıs ıste ben senden cok uzuldum valla ama ınsallah tatul ugurlu gelır
yellowcum sen nasılsın canım
rana turuncu bıcım kızlar sızler nasılsınız
esım sımdı evde cıkıyorum ben ama gorusuruz sonra
bu arada nıhalıtecım aallah kaybettıgınden daha saglıklı vehayırlı bır evlat nasıp etsın cok uzgunum
tuanataycım bebısın kalp atıslarını duymussunuz cok sevındım canım rabbım tamamına erdırsın ınsallah
kızlar günaydınn...
dün gece yatılı misafirlerim geldi hala bizdeler. bugün sağlık ocağına gidemedim. ama tekrar bi test yaptım sabah, yine çift çizgiyi gördüm. yarın sabah ilk iş dra gidiyorum
kızlar günaydınn...
dün gece yatılı misafirlerim geldi hala bizdeler. bugün sağlık ocağına gidemedim. ama tekrar bi test yaptım sabah, yine çift çizgiyi gördüm. yarın sabah ilk iş dra gidiyorum
süper bi haber bu canım ya, artık kesin hamilesin
sen ilaç kullanmamıştın doktor takip etmişti değil mi?
günaydın canımmmmmmmm
artık kesin HAMİLESİNNNNNNN
RABBİM sağlıklı bi şekilde bebeğini kucagına wersin inşşşşşş.....
ahh cnm bide kan testimi yaptrsamda kesinleşse. ama misafirlerinde tam geleceği tuttu. yarın sabah onları yollar yollamaz gidicem bakalım. haftasonuda annemlere gidicektik ankaraya, onlara müjdeli haberler götürebilmeyi çok istiyordum inşallah olacak hayırlısıyla. darısı herkesin başına
yakınlarda tıp merkezı falan yokmu sımdı versen aksama alırsın sonucu bıseyler uydur cık evden:)
tuanataycım boş gebelik vs bişey varsa kan tahlilinden belli olurmu?
canlarım pcodan dolayı yüzümde bırbırıne geçmiş sivilceler var.3 yıl kadar dıana 35 kullandım o aralar cildim ıyıdı ama şimdilerde bırakdım ve yuzum sivilcelendi tekrardan? doktorum tedaviler uyguladı sıvılce için ama geçmediler en son olarak roacutane yazdı almadım çünkü sivilcelrim yumurtalıklarımdakı kıstten dolayı oluyo roacutane faydası olur mu bılemedım. roacutannın birçok yan etkısı var biliyor sunuz. sizce ne yapmalıyım aranızda bu sorundan kurtulan var mı
sağol canım iyiyim bu gün ama sıcak çarptı sanırım baya kıpırdamak gelmiyor içimden ki sabahın 8inde 50 dk spor yaptım buna rağmen böyle acaba spor mu çok yordu beni bilmiyorum ki...sen nasılsın canım herşey yolundadır umarım öpüyorumesperanzaacım ne guzel bır haber bu gercı ben dunden emındım cunku cıft cızgı cıft cızgıdır rabbım kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah canım
yellowcum ben ıyıyım canım aynı ıste yuvarlaıp gıdıoz:)
reyyancım adet olmussun bu cok gusel bır haber canım adet olamamanın nasıl bırsey oldugnu bızden ıyı kımse bılemez bence buna sevınmekle sonuna kadar haklısın canım ınsallah bır dahakı ay bebegın de gelır
busmaıcım sen nasılsın canım
ranacım rahat beklemen cok ama cok ıyı belırtılere de takılma lutfen bekle ve gor ınsallahguzel haberler alıcaksın
tucsscum allah ıyılıgını versın canım yaa desene yalnız gıdıyorum dıye olsun ıyıce bı stres at ve gelınce de bomba gıbı basla tekrar hayırlı yolculuklar
bıcım tatlım cok gecmıs olsun ya sıcak gecmıs basın agrımıs allah sıfa versın tatlımmmmm
ay ınsallah kımseyı unutmadım kızlar opuyorum sızlerı cok gorusuruz ben cıktım sımdı
ne planlar yapmıştım bigün hamiş olursam eşime ne şekilde söyleyeceğimle ilgili ama öyle yapamadım öğrendi walla artık olan oldu. yarında kan tahliline benmle gelicek, ordada duyar muhtemelen zaten. dün söylediğimde çok sakin karşıladı ama, şaşırdımmmmm
esperanzacım çift çizgi çıktıysa kesin hamilesindir canım hadi gözünaydın hayırlsıı olsun rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder darısı biz isteyenlerin başına rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kendini fazla yorma dikkat et
bat 2 temmuz hiç meraklanmadan gayet sakin bi şekilde bekliyorum bu ay nedendir bilemiyorum hiç heycanım yok bugün 21.günüm hayırlısı ALLAHTAN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?