Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

haftaya tabi ne olduğu belli olacak canım haftaya pzt ya da salı kısmet doktora da gideceğim... o da anlar zaten ultrason verir yine... herşeyin hayırlısı tabi... senin nasıl gidiyor hamileliğin canım sıkıntı yok de mi?... ufağına da kendine de iyi bak... ne hızlı çarpıyordur şimdi onun minik kalbi

cnm,bende pcos hastasıyım.bnm de cildim çooook bozuktu.yüzümde kistik sivilceler vardı.ben 7 ay boyunca roacuttane kullandm.şu anda cildim bebek gibi.kullanmanı öneririrm

canım bunu duyduguma çok mutlu oldum o zamn bende kullanabılırım roacutane pco dada etkili demek bu çok güzel bı habaer çözümsüz oldugunu düşünuyordum içime su serptın sağol

kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim,kızıma yumurta tembelliği var dedi doktor,sonuçlarını bana açıklaya bilen varmı? Kan sonuçları şunlar:

serbest T3 5.76
serbest T4 17.56
TSH 4.10
FSH 6.52
Testosteron 0.811
Prolaktin 16.85
Estradiol 55.53
LH 11.31
DHEA-SO4 kit yok
Cortisol 12
17 OH Progesteron 1.21

Bu durumda kızım polikistik over mi ? Bana lütfeen bilgi verirmisinz.Bize doktor hiçbir şekilde açıklama yapmadı. sadece doğum kontrol hapı verildi.

merhabalar öncelikle

bildiğim bilgiler doğrultusunda cevap vermek istiyorum buradaki arkadaşlarda size cevap verecektir zaten

lh fshden büyük olduğu durumlarda polikistik over oluyor diğer tahlillerle ilgili bir bilgim yok

sagol cnm iyi olmaya çalışıyorum,vakit yaklaştıkça gene stresler basıyor. bu ay bebek yok bende dogum kont hapı kullanıyorum kistimden dolayı,1 hafta kaldı adetime. önümüzdeki ay son yumurtlama ilacım..gene hamiş kalmazsam rahim filmi çekilcek bana,dün gece hep onun kabuslarıyla boğuştum
sen nasılsın cnm? kendine çook iyi bak

esperanzaaaaaaaaaaaaaa ayy çok sevindimm ben bitiyorum sizin hamile kalmanıza valla her gebeliğide facedemde bayrama çeviriyorum resmen.hayırlı olsun sağlıklı bir gebelikle kucağına alırsın bebeciğini inşallahhh ay ne güzel mutlaka her ay bi gebişimiz oluyor hamdolsun.kızlar ben çok mutlukumyaa ay bana noldu bilmem herhal buraya gelince huylarım değişiyor.temmuzdada tatile gidiyorum bayan bayana kefkene bu yaz ohh bi kafa dinlim bebek düşüncesiz

Lh FsH dengesinde bozulma olabilir ama bu adetin kaçıncı günü ona göre yorum yapılır??? bir de ultrasondan esas teşhis konur sırf hormonal değerlerle olmaz... Troid yani TsH yüksek geldi bana onu da bir araştırın zaten bu doktorlar neden açıklama yapmadan gönderirler ki değil mi?
yumurtlama bozukluğu varsa polikistik over denir kilo fazlası varsa zayıflamalı ya da çok zayıfsa normale dönmelidir... doğum konrol hapları bana da verildi ben de kullandım ama sonradan progesteron içeren haplarla da regl düzenleyince dk haplarının gereksiz olduğunu gördün... bazı sivilcelenme ve tüylenme durumlarında ancak etkili olan doğ.kont. hapları var ancak bu şikayetler yoksa gereksiz çünkü ilaçlar bırakıldığı anda hastalık tekrarlıyor zaten ve o hapların yan etkileri çok asabiyet ve gerginlik yapar bilginiz olsun....

inşallah canım temmuz ayı sana uğurlu gelsin ve bebeğin sana bu son tedavinde gelsin... bu son tedavinin ardından bu defa d.k hapı içme sakın tamam mı içmeyipte kistlerle beraber hamile kalan var ya bu defa böyle dene ama inanıyorum ki tedavin sırasında olacak bu defa :))

iyi olman kafanı boşaltman rahatlaman gerçekten de harika... oh ne güzel ya tatil hepimize gerekli...

kızlar günaydın. az önce kan verdim. saat 2 buçukta sonucum çıkıcak. offf stresten ölücem yaaa inşallah değerim iyi çıkar... dua edin bana

saol cnm benm. bakalım kanı verdk bugün belli olucak tamamen

evet cnm eşim çok rahattı ben stresten ölüyordum aylardır çekmediğim kalmadı. o ise bi okadar sakindi olur olur deyip durdu. böyle rahat tiplere bayılıyorum gerçekten. demekki rahat olmak lazım:44:

canım ultrasonda bellı olmuyokı hemen sen yıne adet gelmezse yaparsın testı.teyzesı mınıgımız suan cok saglıklı masallah dakıkada 150 atıyo allahım sag salım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.

ewet canım neyseki gitmişler hadi hayırlısı bizde merakla bekliyoruz heyecandan haber wermeyi unutma sakın.......

ewet canım fazla kendimi dinlememeeye çalşıyorum ama gerçekten çok sakinim hiç merakım yok nedense sanırım hep negatif gördüğüm için ama eşim tam tersi şuan bildiğiniz hamileymişim gbi dawranıyor bu ay dr kontroline benimle gelmişti dr un dediklerini duydu öyle emin oldu ki hamile kalacağımdan şuanda o gözle bakıyor zaten ewlendik ewlenelide hep yaza hamile olcaksın der dururdu bu ay dr da onu doğrularcasına yorumlar yapınca ceket atsan hamile deyince nasıl inandı inş RABBİM yanıltmazda umutları boşa çıkmaz eşimin ......

kızlar günaydınn...
dün gece yatılı misafirlerim geldi hala bizdeler. bugün sağlık ocağına gidemedim. ama tekrar bi test yaptım sabah, yine çift çizgiyi gördüm. yarın sabah ilk iş dra gidiyorum

EsPeranzaa tebrik ederim canım arada sırada girip bi hamile haberi var mı diye bakıyorum topiğe. Bugün senin haberinle çok mutlu oldum inan. Allah tamamına erdirir inşallah. Silik çizgiyi kafana takma pozitif demek o DARISI BURDAKİ BEBİŞ BEKLEYEN TÜMMMMM HANIMLARIN BAŞINA İNŞALLAHHHHH.....

Evet muhtemelen soğan yardımıyla kistin temizlendi, incir ile de yumurtan gelişti Allah isteyince herşey olur çok çok sevindim canım senin adına...

teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlerin başına. sonuçlarım çıkıcak bugün bakalım belli olucak ne olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…