Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet cnm geçmek bilmio saatler... sen 2 gün sonra tekrar kan verdinmi 2 katına yükselmesi gerekiomuş beta hcgnin ona bakıldımı sende
evet bende 2 gun sonra tekrar baktırmıstım yukselme olmustu ama o 2 gun bana 2 sene gıbı gelmıstı hamıle kalmaklada sıkıntı stres bıtmıyo yanı sımdı kanda yukselır kese nezaman gozukur dıye dusunursun keseyı gorursun kalp atıslarını duyucakmıyım dıye sorarsın kendıne allah korusun meleklerımızı

tamam canım dinleyeceğim seni... ay teyzesi onu yesin yesin...maşallah canım sen sağlıkla alacaksın kucağına gör bak böyle güzel gitsin canım
hyr canım şuan içimde bişi varmış gibi hissetmiorum ama düşününce bi garip oluyorum

bence düşün garip olma kesin iyi çıkacak canım...zaten 5.aydan evvel anne,
bebeğin hareketlerini hissedemez canım :))
hadi ver artık güzel haberi...

canım bebek takvimi yapmayacak mısın sen? hepimiz takip edelim buradan ne kadarlık oldu diye? tabi yapmak istersen canım

kızlar günaydın. az önce kan verdim. saat 2 buçukta sonucum çıkıcak. offf stresten ölücem yaaa inşallah değerim iyi çıkar... dua edin bana

iyi çıkacak canımmm, tv izle oyalan biraz

evet ben de birdaha içmeyeceğim tekrar kist oluşursa kendim bakıcam çaresine. dk hapı bu ay beni çok rahatsız etti ,halbuki önceden hiç etkilemiyordu. mide bulantısı ve göğüslerimde aşırı ağrı yaptı..
canım inşallah dediğin gibi olur.. temmuzda biter bu çilem. inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz canım hepimiz için hayırlısı

kesinlikle yürekten inanıyorum buna her şey iyi olacak canım bak tuanataydan sonra esperanza da güzel haberi birazdan alacak sonra da sırayla bizler....boş geçmek yok kızlar her ay en az 1 kişi hamile haberini vermeli tamam mı? öpüyorum canım...

Son düzenleme:

mrb. arkadaşım bende de bu sorun var 6 ay kullandım roaccutane yüzüm düzelmişti ama şu an 10 ay oldubiteli ilaç ve 2 aydır yine çıkıyor..bende de pko var dine 35 kullandım 6 ay bence hiç eziyet etme kendine ben boşuna eziyet çektim sonuçta ağır biilaç yine tekrarladı pkodan ...dr a gittim baktı yüzüme yine aynı olmuş dedi genetik yapacak bişey yok dedi...

cıdden yaa bende gecen ay yıne 23 mayısta yaptırmıstım testı esperanzada aynı gunde alıcak sonucu bıcım bak gor benım ruya cıkcaaaak:)

teşekkür ederim kızlar. darısı başınıza inşallah. çok tuhaf bi his gerçekten. bugün anneme söylediğimde çok şaşırdı ve itiraf etti senden beklemiyordum dedi. demekki okadar umutsuz görünüyormuş durumum

cıdden yaa bende gecen ay yıne 23 mayısta yaptırmıstım testı esperanzada aynı gunde alıcak sonucu bıcım bak gor benım ruya cıkcaaaak:)
gerçekten ya senin rüya çıkıyor galiba çok temiz kalplisin... biz de hazırlıklı olalık o zaman de mi?
ben geldim kızlarr.
hamileyiimmmmmmmmm...
canım tebrik ederim...Allah en kısa zamanda kalp atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canım

canım bu arada değerin kaçmış miniğin ne kadarlıkmış....

miniğim çok minikmiş daha. bugün adetimden sonraki 2. günüm ve değerim 362. dr sadece henüz çok minik dedi ve 2 hafta sonra ultrasonda görebiliriz dedi. 7temmuzda gidicem ultrason için. kese görünecekmi bakalım

tuanataycığım rüyan çıkıyor galiba. bicim ve yellow sıra sizde

ben yelloowwa demiştim zaten sıra sende diye haydi bakalım neler olacak....
sırada çok kişi var ki.... biricik35 var tuncss reyhan var busmai var daha ben varım... yasmin... var nihalite kayram ronya turuncu efe daha adını da saymadığım çok arkadaşımız var :81::81::81::81:
nasıl bir sıraya dizilsek bilmem ki 3 er 5 er yapalım olmazsa sıraları :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…