evet bende 2 gun sonra tekrar baktırmıstım yukselme olmustu ama o 2 gun bana 2 sene gıbı gelmıstı hamıle kalmaklada sıkıntı stres bıtmıyo yanı sımdı kanda yukselır kese nezaman gozukur dıye dusunursun keseyı gorursun kalp atıslarını duyucakmıyım dıye sorarsın kendıne allah korusun meleklerımızıevet cnm geçmek bilmio saatler... sen 2 gün sonra tekrar kan verdinmi 2 katına yükselmesi gerekiomuş beta hcgnin ona bakıldımı sende
tamam canım dinleyeceğim seni... ay teyzesi onu yesin yesin...maşallah canım sen sağlıkla alacaksın kucağına gör bak böyle güzel gitsin canımcanım ultrasonda bellı olmuyokı hemen sen yıne adet gelmezse yaparsın testı.teyzesı mınıgımız suan cok saglıklı masallah dakıkada 150 atıyo allahım sag salım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.
hyr canım şuan içimde bişi varmış gibi hissetmiorum ama düşününce bi garip oluyorum
evet bende 2 gun sonra tekrar baktırmıstım yukselme olmustu ama o 2 gun bana 2 sene gıbı gelmıstı hamıle kalmaklada sıkıntı stres bıtmıyo yanı sımdı kanda yukselır kese nezaman gozukur dıye dusunursun keseyı gorursun kalp atıslarını duyucakmıyım dıye sorarsın kendıne allah korusun meleklerımızı
kızlar günaydın. az önce kan verdim. saat 2 buçukta sonucum çıkıcak. offf stresten ölücem yaaa inşallah değerim iyi çıkar... dua edin bana
evet ben de birdaha içmeyeceğim tekrar kist oluşursa kendim bakıcam çaresine. dk hapı bu ay beni çok rahatsız etti ,halbuki önceden hiç etkilemiyordu. mide bulantısı ve göğüslerimde aşırı ağrı yaptı..Lh FsH dengesinde bozulma olabilir ama bu adetin kaçıncı günü ona göre yorum yapılır??? bir de ultrasondan esas teşhis konur sırf hormonal değerlerle olmaz... Troid yani TsH yüksek geldi bana onu da bir araştırın zaten bu doktorlar neden açıklama yapmadan gönderirler ki değil mi?
yumurtlama bozukluğu varsa polikistik over denir kilo fazlası varsa zayıflamalı ya da çok zayıfsa normale dönmelidir... doğum konrol hapları bana da verildi ben de kullandım ama sonradan progesteron içeren haplarla da regl düzenleyince dk haplarının gereksiz olduğunu gördün... bazı sivilcelenme ve tüylenme durumlarında ancak etkili olan doğ.kont. hapları var ancak bu şikayetler yoksa gereksiz çünkü ilaçlar bırakıldığı anda hastalık tekrarlıyor zaten ve o hapların yan etkileri çok asabiyet ve gerginlik yapar bilginiz olsun....
inşallah canım temmuz ayı sana uğurlu gelsin ve bebeğin sana bu son tedavinde gelsin... bu son tedavinin ardından bu defa d.k hapı içme sakın tamam mı içmeyipte kistlerle beraber hamile kalan var ya bu defa böyle dene ama inanıyorum ki tedavin sırasında olacak bu defa :))
...
evet ben de birdaha içmeyeceğim tekrar kist oluşursa kendim bakıcam çaresine. dk hapı bu ay beni çok rahatsız etti ,halbuki önceden hiç etkilemiyordu. mide bulantısı ve göğüslerimde aşırı ağrı yaptı..
canım inşallah dediğin gibi olur.. temmuzda biter bu çilem. inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz canım hepimiz için hayırlısı
canlarım pcodan dolayı yüzümde bırbırıne geçmiş sivilceler var.3 yıl kadar dıana 35 kullandım o aralar cildim ıyıdı ama şimdilerde bırakdım ve yuzum sivilcelendi tekrardan? doktorum tedaviler uyguladı sıvılce için ama geçmediler en son olarak roacutane yazdı almadım çünkü sivilcelrim yumurtalıklarımdakı kıstten dolayı oluyo roacutane faydası olur mu bılemedım. roacutannın birçok yan etkısı var biliyor sunuz. sizce ne yapmalıyım aranızda bu sorundan kurtulan var mı
canım bebek takvimi yapmayacak mısın sen? hepimiz takip edelim buradan ne kadarlık oldu diye? tabi yapmak istersen canım
kesinlikle yürekten inanıyorum buna her şey iyi olacak canım bak tuanataydan sonra esperanza da güzel haberi birazdan alacak sonra da sırayla bizler....boş geçmek yok kızlar her ay en az 1 kişihamile haberini vermeli tamam mı? öpüyorum canım...
ben geldim kızlarr.
hamileyiimmmmmmmmm...
ben geldim kızlarr.
hamileyiimmmmmmmmm...
ben geldim kızlarr.
hamileyiimmmmmmmmm...
gerçekten ya senin rüya çıkıyor galiba çok temiz kalplisin... biz de hazırlıklı olalık o zaman de mi?cıdden yaa bende gecen ay yıne 23 mayısta yaptırmıstım testı esperanzada aynı gunde alıcak sonucu bıcım bak gor benım ruya cıkcaaaak:)
canım tebrik ederim...Allah en kısa zamanda kalp atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canımben geldim kızlarr.
hamileyiimmmmmmmmm...
canım bu arada değerin kaçmış miniğin ne kadarlıkmış....
tuanataycığım rüyan çıkıyor galiba.bicim ve yellow sıra sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?