Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar bhcg 362 nasıl sizce beklenen adet gününden 2 gün sonra? düşükmü acaba

canım tamamen yumurtlama gününle ilgili ve bence güzel değer belki sadece 11 gün önce yumurtladın bunu bilmiyoruz ki :)) güzel değer...bişey olsa Allah korusun doktor derdi sana...

merhaba arkadaşlar bişey sorabilirmiyim size.pko olduğunuzu hangi testler yapıldıktan sonra öğrendiniz.

geç oldu cevap ama;
Lh Fsh Tsh prolaktin ve e2 hormonlarına adetin 3. günü bakılmalı bunun yanında da ultrason ile mutlaka bakılmalı ki pko teşhisi konabilsin...

Oağzın ballar yesin canımmm inş.mevlam hepimize nasip edecek o duyguyu ...benim bugün adet günümdü ama ortalıkta gelen giden yoksadece kasıklarımda hafiften ara ara gelenbi sızı var buzamana kadar böle olmuyordum sabah yine yaptım test idralden ama çıkmadı yine tutduramadımmmmmm

yumurtlama günün aşağı yukarı belli mi yoksa benim gibi sen de yumurtlama gününü bilmiyor musun canım... belki geç olduysa idrarda hemen çıkmaz.... diyelim ki 23. gün döllendi adet gecikir elbette ama ta ki adet gecikmesinden 8 gün sonra falan çıkar idrardan....

Son düzenleme:
ben hiç bilmem yumurtlama günümü felan anlamıyorumda ölede olabilir degilmi sadece akıntı geldi bi kaç gün şuan hiçbirşey yok bekar ken bile böle olmamıştım hiç adetim çok sık gelirdi bu ayy kan lekelenmesi bile olmadım

hıhh hep bu sıralamalarda beni unutuyosunuz

canım bu bir işarettir belkide temmuza kalmadan sırada sen varsındır .... adını demediğim bir sürü arkadaşlarım diye ekledim devamında üzülürüm deme öyle
ekledim canım hemen seni :))) gördün mü?

Son düzenleme:

akıntı geldikten sonraki günlerde yumurtlamış olabilirsin bu sebeple regl gecikmeye devam ederse canım ama 1 hafta gibi gecikirse gidip kanda değere baktırırsın idrar erken sonuçlarda göstermez...

canım bu bir işarettir belkide temmuza kalmadan sırada sen varsındır .... adını demediğim bir sürü arkadaşlarım diye ekledim devamında üzülürüm deme öyle
ekledim canım hemen seni :)))

yav herkez benden pek bi umutsuz evet bende bunu bi işaret olarak algılıycam nerdeyse annem bilen arkadaşlsarım..sen bana bakma ben kıskancımdır illa her haltta bende olacam Rabbim hepinizi bebeklendirsin ben kendim kadar seviniyorum sevinicemde

benim bebegım dustu pazartesı kurtajla aldılar onemlı olan hamıle kalmak degıl saglıklı olması eger mol gebelıkse 1 sene beklıcem o daha zor gelecek bana Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsallah

mesela ben sizlerin ne kadar umudu varsa kendimi de öyle görüyorum yani pko da hepimiz eşitiz aslında... bu yüzden senin umudun aslında benim umudum sayılır... anlatabildim mi... bu yüzden hepinizi çok seviyorum ve kendim kadar sizler adına da umutluyum....bir tekiniz adına umutsuz olsam aslında kendi adıma umutsuz olmuşum demektir canım

kızlar bısey sorcam sımdı benım son adet tarıhım 20 nısan ama buna gore bebegım kucuk gec yumurtladım ya.7+6 olduk buna gore benım son adet tarıhım 28 nısan falan olması gerekır dımı.yanı dr.lara bundan sonra 28 nısanmı desem acaba adet tarıhımı.ya bıde ben 23 mayısta yaptım testı buna gorede adetıme 5 gun kalmıs oluyodu nasıl ıdrar testlerınde cıktı demekkı ılıskıden 7 gun sonra falan ıdrarda cıkabılıyo.off cok karıstırdım:)

canım geçmiş olsun ve sağlık olsun ben senin bu yazına önceden de cevap vermiştim... Sorun vardı bu sebeple kaybettin :2: ancak bir dahaki sefere böyle olmayacak... bence hamile kalabilmen çok güzel yine kalacaksın ve her şey iyi olacak hayırlısıyla...

evet canım benim evde uyguladığım test döllenmeden sonraki 6ila 15 gün arası sonuç verir diyor mesela... bence sen gerçek tarihini de ama geç yumurtladığını da de doktorlar ona göre ayarlama yapar...
kanda baktırdığın tarihi biliyorsan son adetin tarihi bir de o tarih ve değerini doktora söylersen doktor senin yumurtlama gününü değerinden yola çıkarak hesaplar canım....zaten adetin 23-24.günlerinde falan yumurtladın sen o ay bence...15 mayısta da yumurtlamış olabilirsin yani....
katlanarak gidiyorsa 1 den başlasak doğru olur mu bilmem ama saysak
1-2-4-8-16-32-64-128 yani 8. günde 128 leri bulur canım....şu durumda sen 7ile 8. gün arasında baktırmışsın kanda değerin 83 tü ya...

Son düzenleme:
tuanatay baktın mı bildirimlerine takvim yaptım sana canım :)
7hafta +6 günlük takvimin...

öyle şaşkınımkı buraya yazdımmı yazmadımmı hatırlamıyorum bıle hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık degıldır dıye dua edıyorum sımdıde

öyle şaşkınımkı buraya yazdımmı yazmadımmı hatırlamıyorum bıle hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık degıldır dıye dua edıyorum sımdıde

( umarım öyle değildir.. ben bilmiyorum mol gebelik nasıl oluyor ve neden 1 yıl beklenmesi gerekiyor...
zor şeyler yaşadın canım çok iyi anlıyorum anlamaya çalışıyorum daha doğrusu ( çok zor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…