esperanzaa canımm çok güzel bi haber bu :)) ne güzel oluyor böyle haberler almak... inşaallah sağ salim kucagına alırsın
teşekkür ederim cnm. darısı hepinizin başına inş. ama hamiş kalmakla bitmiyor bi sürü şey oluyor yine insanın aklında acaba öylemi olucak böylemi olucak derken... zaten zor kavuşuyoruz bebişlerimize bide extra sıkıntılara tahammülümüz olması zor gerçekten.. umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçirir, sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucaklarız
bıcım canım cok saol yapmaya calıstım ama oldumu bılmıyorum
canım bizlere hamilelik belirtilerin neler olduysa yazabilir misin...bizlere çok yardımı olur anlayabiliriz belki :))
güzel düşün canım iyi gidecek herşey...
evet canım ya cok ıyı olur mesela ne zaman test yaptın ne gıbı belırtıler vardı? :)) cok heyecanlandım ben ya haftaya çarşamba günü bende test yapacagım
canım bizlere hamilelik belirtilerin neler olduysa yazabilir misin...bizlere çok yardımı olur anlayabiliriz belki :))
güzel düşün canım iyi gidecek herşey...
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım bugün itibariyle....
benim adet düzensizliğim bekarken de vardı evlenmeden 1.5 yıl önce doğum kontrol hapına başladım. yaklaşık 3 yıl içtim. bırakınca 2. ay hamile kaldım. bebişin kalbi durduğu için alındı. 7 ay oluyor bebeğimi kaybedeli. henüz 6+5 di..
2 gün önce göğüsümlerimden süt geldiğini farkettim. bugün dr a gitti ve sonuçlar kötü..
fsh 22.5 ploraltinim çook tyüksek olduğundan makine ölçüm yapamamış.
yumurtalar ve rahim temiz çok şükür.
kendi hastalığımı da kısaca anlatmış oldum.
bu arada 2 yılı geçti evleneli 26 yaşındayım. eşim de 34.
Allah inşallah bizlere de nasip der anne olmayı.
herkese acil şifalar diliyorum.
haklısın. umutlu olmak gerek beterin beteri var.
doğum kontrol hapı ve bir tane daha ilaç yazdı yarın başlıycam bakalım.
haklısın. umutlu olmak gerek beterin beteri var.
doğum kontrol hapı ve bir tane daha ilaç yazdı yarın başlıycam bakalım.
canım ben onu bılg. Buldugumda halletmeye calısayım yınede cook tesekkur ederım
tuanatay, canım boş gebelik vs olup olmadığı ben ultrasona gidincemi anlaşılacak?
ayy oldu galıba X lerı kucuk yazmısım ondan olmuyomus telefondan kopyalayamamıstım gercı bende ufacık gozukuyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?