Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar nasılsınız ne zamandır gıremıyordum nete yenı hamıle haberlerı varmıs :) ne guzel nıhalıte canım cok uzuldum.... bundan sonra inşaallah sağlıkla alırsın bebegini kucagına....

esperanzaa canımm çok güzel bi haber bu :)) ne güzel oluyor böyle haberler almak... inşaallah sağ salim kucagına alırsın

esperanzaa canımm çok güzel bi haber bu :)) ne güzel oluyor böyle haberler almak... inşaallah sağ salim kucagına alırsın

teşekkür ederim cnm. darısı hepinizin başına inş. ama hamiş kalmakla bitmiyor bi sürü şey oluyor yine insanın aklında acaba öylemi olucak böylemi olucak derken... zaten zor kavuşuyoruz bebişlerimize bide extra sıkıntılara tahammülümüz olması zor gerçekten.. umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçirir, sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucaklarız

canım bizlere hamilelik belirtilerin neler olduysa yazabilir misin...bizlere çok yardımı olur anlayabiliriz belki :))
güzel düşün canım iyi gidecek herşey...

Son düzenleme:
canım bizlere hamilelik belirtilerin neler olduysa yazabilir misin...bizlere çok yardımı olur anlayabiliriz belki :))

evet canım ya cok ıyı olur mesela ne zaman test yaptın ne gıbı belırtıler vardı? :)) cok heyecanlandım ben ya haftaya çarşamba günü bende test yapacagım

en kaydadeğer belirtiyi göğüslerimde yaşadım cnm. göğüslerim çok hassaslaştı ve uçları çıktı. diğer belirtiler adet öncesi döneme benziyordu, kasık ağrısı vs. ama son 2 günde tansiyonum çok düştü, halsizlik vardı üzerimde. ben umutlanmamak için havaların sıcak olmasına bağlamıştım bunu. ama gerçekten o halsizlik hissettiriyor kendini. yinede bence ilk zamanlar çokta spesifik belirtiler olmuyor, tıpkı adet öncesi gibi işte.

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım bugün itibariyle....

benim adet düzensizliğim bekarken de vardı evlenmeden 1.5 yıl önce doğum kontrol hapına başladım. yaklaşık 3 yıl içtim. bırakınca 2. ay hamile kaldım. bebişin kalbi durduğu için alındı. 7 ay oluyor bebeğimi kaybedeli. henüz 6+5 di..

2 gün önce göğüsümlerimden süt geldiğini farkettim. bugün dr a gitti ve sonuçlar kötü..

fsh 22.5 ploraltinim çook tyüksek olduğundan makine ölçüm yapamamış.

yumurtalar ve rahim temiz çok şükür.

kendi hastalığımı da kısaca anlatmış oldum.

bu arada 2 yılı geçti evleneli 26 yaşındayım. eşim de 34.

Allah inşallah bizlere de nasip der anne olmayı.

herkese acil şifalar diliyorum.

geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın ama şimdi yüksek değerler için tedavi görüyorsun herhalde... o değerler normale indiğinde yine hamile kalabilirsin bence her zaman umutlu ol :)

haklısın. umutlu olmak gerek beterin beteri var.

doğum kontrol hapı ve bir tane daha ilaç yazdı yarın başlıycam bakalım.

haklısın. umutlu olmak gerek beterin beteri var.

doğum kontrol hapı ve bir tane daha ilaç yazdı yarın başlıycam bakalım.

herhalde prolaktin için ilaç verdi değil mi... Fsh yüzünden mi doğum kontrol hapı verdi başka alabileceğin hap yok muymuş... çocuk isteğin olduğu için soruyorum...ultrason sonucun nasıl peki? yumurtalıklar ve rahim temiz yazmışsın doğum kontrol hapını bir tek Fsh tan dolayı mı içeceksin?

Son düzenleme:
canım ben onu bılg. Buldugumda halletmeye calısayım yınede cook tesekkur ederım

rica ederim telefondan diye olmamıştır çünkü yazdığım gönderdiğim link benim bilgisayarımda düzgün açılıyor canım :)
telefondan yaptığını da sil istersen error yazıyor çünkü...

ayy oldu galıba X lerı kucuk yazmısım ondan olmuyomus telefondan kopyalayamamıstım gercı bende ufacık gozukuyo:)

ayy oldu galıba X lerı kucuk yazmısım ondan olmuyomus telefondan kopyalayamamıstım gercı bende ufacık gozukuyo:)

evet olmuş canım harika oldu doğru bu defa... şans getirsin miniğine ufağına...
net görebilsen bayılırsın tatlı bir bebek resmi var altında yumurta kabuğu olan :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…