Lh FsH dengesinde bozulma olabilir ama bu adetin kaçıncı günü ona göre yorum yapılır??? bir de ultrasondan esas teşhis konur sırf hormonal değerlerle olmaz... Troid yani TsH yüksek geldi bana onu da bir araştırın zaten bu doktorlar neden açıklama yapmadan gönderirler ki değil mi?
yumurtlama bozukluğu varsa polikistik over denir kilo fazlası varsa zayıflamalı ya da çok zayıfsa normale dönmelidir... doğum konrol hapları bana da verildi ben de kullandım ama sonradan progesteron içeren haplarla da regl düzenleyince dk haplarının gereksiz olduğunu gördün... bazı sivilcelenme ve tüylenme durumlarında ancak etkili olan doğ.kont. hapları var ancak bu şikayetler yoksa gereksiz çünkü ilaçlar bırakıldığı anda hastalık tekrarlıyor zaten ve o hapların yan etkileri çok asabiyet ve gerginlik yapar bilginiz olsun....
cevabın için teşekkürler,kanını adetin 3ncü günü yapıldı,ultrasonda milimetrelik kistler varmış her iki overde,tembellikle polikistik aynı hastalık mı oluyor? canım araştırma felan yok,adet düzelirse gelmeyin dedi,yaşı 17. kafam karıştı açıklama dahi yapılmadı hastalık hakkında moralım bozuk,iyikide kadınlar kulubu var.hepinizde sağolun yavaş yavaş bilgileniyorum,adet düzenleyici için başka ilaçlar veriliyormu acaba.kızım daha bekar ne zamana kadar hap kullancak.tüylenme veya sivilcesi yok.kiloda fazla değilacaba diyorum özel doktora mı götürsem.
cevabın için teşekkürler,kanını adetin 3ncü günü yapıldı,ultrasonda milimetrelik kistler varmış her iki overde,tembellikle polikistik aynı hastalık mı oluyor? canım araştırma felan yok,adet düzelirse gelmeyin dedi,yaşı 17. kafam karıştı açıklama dahi yapılmadı hastalık hakkında moralım bozuk,iyikide kadınlar kulubu var.hepinizde sağolun yavaş yavaş bilgileniyorum,adet düzenleyici için başka ilaçlar veriliyormu acaba.kızım daha bekar ne zamana kadar hap kullancak.tüylenme veya sivilcesi yok.kiloda fazla değilacaba diyorum özel doktora mı götürsem.
merhaba arkadaşlar en son mayıs 13 te adet gormustum bıdaha olmadım dun evde yaptıgım testte pozıtıfı gordum sonra hastaneye gıdıp kanda baktırdım ordadad pozıf fakat düşük sonucum 24,50 bu sabahta doktora gıttım vajınal muayne etttı kese gozukmuyor zaten bu degerle kese olusmamıstır haftaya gel 1500 bulmus olması gerekıyor ozamana kadar dedı kımyasal gebelık veya dıs gebelık olabılır dedı ben cok korkuyorumm:18::18: dua edın bebegım bana sıkı sıkı tutunsun sızce kan degerım yukselırmı yarın gıdıp test yaptırcam tekrar ınsallah artıs olurr
GÜNAYDIN....
HERKESE MUTLU İYİ GÜZEL BİR CUMA GÜNÜ DİLERİM....
Kızlar benim kasık ağrılarım başladı regl çıbanım çıktı, göğüslerimde de hassasiyet var ve ateş yine düşme gösterdi 36.4 e ... ben anlamıyorum ki ben kaç defa yumurtluyorum??? belki de regl olcam yakında diye düşmüştür ateş...
regl olacak gibi hissediyorum ama bunun için de erken offff..... bir de inanılmaz gerginim... beni gören neyin var diyor daha bi sinir oluyorum kimseye de açıklama yapamadığımdan yok bişeyim diyorum ama çok gerginim...yorgun hissediyorum falan filan....
platesi dün zorla yaptım bu sabah da hiç yapasım yok... gece de rüyamda hamile olduğumu gördüm hayır olsun.... çok güzeldi sabah uyanmak istemedim rüya devam etsin diye...öptüm kızlar görüşürüz...
:) gunaydın canım bende hamıle oldugumu rıyalarımda gordugumun ertesı ayı hamıle kalmıstım.masallah yumurtaları tuttursan hurremı geccen yanı ayda kackere yumurtluyon:) gergınlık havalardandır belkı yada senı gerenlerı yanına yaklastırma tımammı.
kızlar bhcg 362 nasıl sizce beklenen adet gününden 2 gün sonra? düşükmü acaba
benim 672 diydi ama ikiz çıktı bence iyi bi değer...
tuanataycığım cnm doktor benden ikinci bi tahlil istemedi 7 temmuzda gel dedi. ben kendimmi yaptrsam acaba kan testi tekrar? yoksa drun bi bildiği varmıdır da istememiştir??2 gun sonra testı tekrarlatırsın canım daha sonra zaten deger 1500lere cıkınca falan ultrasonda kesenı gorursun.hersey sorunsuz ılerler ıns. Dualarımdasın sende
bebeklerin nasıl canım iyiler mi gittin mi tekrar kontrole?... maşallah yarısından çoğu bitti de mi?
döllenmeden sonraki 6. gün falan olmalı bu değer yani çok düşük ama 5 ya da 6. günse normal... 7 gün önce mi yumurtladın??
eğer öyleyse normaldir... pko lu musun pko da biliyorsun adetin 4. gününde de yumurtlama olur...45. gün de de yumurtlama olur 60. günde de belli olmuyor...
bu sebeple korkma tamam mı?
2 gün bekle değere bir daha baktır...4 e katlanmışsa sorun yok demektir canım..idrar testi en az min. 20 olan hcg değeri gösterir yani ucu ucuna pozitifi yakalamışsın...bu sabah yine gidersen 40 ları bulur ancak bence yarını bekle de bari 80-90 ları bulsun değer canım....
herkese günaydııınnn....
tuanataycığım cnm doktor benden ikinci bi tahlil istemedi 7 temmuzda gel dedi. ben kendimmi yaptrsam acaba kan testi tekrar? yoksa drun bi bildiği varmıdır da istememiştir??
bence yaptır kesinlikle istemesi lazımdı önemli çünkü dış gebelikte boş gebelikte 2 ye katlamıyo değer 1 katı 1,5 katı gibi düşün yaptır yaniii
yaaa bıcım yagmasın yagmur pzt tatıle cıkcaktık of yaa
canım hareketlerini çok hissetmezsin herhalde daha... sanırım ikiz olduklarından sen hep hissediyorsun... :) özlenmez mi miniklerin ya ne tatlıdırlar kimbilir... 28 ine az kalmış canım...kısmetse 28 haziranda gidicem ama çatlıyorum meraktan yaa geçen hafta daha hareketliydi bu hafta hiç hissetmedim desem yeri tedirgin oluyo insan önümüzdeki haftada ayrıntılı usg var bi gelse özlüyo insan
dün bakılan değerin yarın yine aynı saatlerde baktıracaksan 4 katı olması gerekli canım sen hesaplarsın artık...malesef pko luyum bicim evet doktorda muhtemelen 1 haafta oncekı yumurtalaman olabılır dedı ama ben cok korkuyom ıdararda 2 defa yaptım net çıktı kan testımıde senın dedigin gibi yarın yaptırcam kac cıkması lazım yarın betamın ??
hayırlısı olsun canım iyi sonuçlarla gel inşallah...günaydınnnnn cumanız mubarek olsun ..dayanamadım sabah testimi yaptırdım kızlar pazartesi sonuçları alacagım bakalım civcivmi çıkacak kuşmu:) 2 gün gecikti ama idralde evde yaptıgımda çıkmadı bakalım sonuç ne olacak
demek boş gebelikte öyle peki sen ne kadar bekledin canım kalp atışlarını duymak için sonradan gelebiliyor bazı durumlarda... arkadaşımın 2 hafta sonra geldi... bir ilaç verdi doktoru onu kullandı 2 haftaya geldi atışlar... yani değer düzgün katlanıyorsa bebeğin kalp atışları geç de olsa gelebiliyor bunun mucize örneğini gördük biz ve çok sağlıklı bir bebek geldi dünyaya...boş gebelikte değer ikiye katlıyor, benim artarak gidiyordu değerlerim ama kalp atımını duymaya gittiğimizde boş gebelik olduğu ortaya çıktı..
dış gebelikte ikiye katlamıyor değer. belki doktoru değeri yüksek diye gerek duymamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?