nsılsınız kızlarrr ????
bicim sen nasılsın ???
iyiyim canım idare ediyorum temizlikle uğraşıyorum da
sen nasılsın?
bende bugün boş boş oturuyorum canım kolay gelsin sana ....
canım belki bi yağar geçer sonra gider... yağmurda da tatilin havası başka olur... ne kadar kalacaksınız güneşe denk gelirsin...
SAT ne demek ben de yeniyim bu arada...
siklus herhalde yazısından öyle anladım adetin 1inden diğer adetin 1 ine kadar olan dönem siklus sat herhalde ilk günü canım...SAT ne demek ben de yeniyim bu arada...
kızlar merhaba;
SATtan hemen sonra girilen ilişkide hamile kalma ihtimali var mı yaaa, ben nezaman yumurtladığımı bilmiyorum, malum pko yumurtlama günlerimi hesaplamama izin vermiyoSAT'den 4-9 ve 12. günler çalışma yaptık, bugün itibariyle tekrar başlıcam çalışmalara ama (su arada SAT: 08 haziran) çok acayip akıntım var me kasığıma sürekli bi kramp girip çıkıyo, acaba yumurtluyomuyom, geçen hafta da aynı şekilde kasık batmalarım olmuştu, offff yaa bu ay düşünmicem dedim, yine kendimi hesaba kitaba verdim, aklımdan hiç çıkmıyo şu hamilelik
valla izmirden çıkıp marmaris fethiye falan oyle biyere baglanmadan 1 hafta gezmeyi düsünüyoruz umarım yagmura yakalanmayız
siklus herhalde yazısından öyle anladım adetin 1inden diğer adetin 1 ine kadar olan dönem siklus sat herhalde ilk günü canım...
Eğer ilk günü ise pko da her döneminde yumurtlama olabilir ya da hiç olmayabilir...
Arkadaşlar bilir adetin 3. Gününde çatlamaya hazır olgun yumurtam vardı benim... Bizim durumda ne zaman ne olacağı belli değil.... Her şey mümkün yumurtlamayı tutturmak çok zor bu sebeple gün aşırı ilişki lazım...
siklus herhalde yazısından öyle anladım adetin 1inden diğer adetin 1 ine kadar olan dönem siklus sat herhalde ilk günü canım...
eğer ilk günü ise pko da her döneminde yumurtlama olabilir ya da hiç olmayabilir...
arkadaşlar bilir adetin 3. gününde çatlamaya hazır olgun yumurtam vardı benim... bizim durumda ne zaman ne olacağı belli değil.... her şey mümkün yumurtlamayı tutturmak çok zor bu sebeple gün aşırı ilişki lazım...
tabi ya ben incir ceviz yediriyorumadam dicek ondan sonra bana hatun sana ne oluyorrr fındık fıztık yiyip adamları işe salmamak lazım
doğal canım ilaçsız ...olabiliyor işte pko zaten yumurtlama bozukluğunu ne zaman ne olacağı belli değil ki yumurtalıklarımızda...cnım yaa nasıl olur adet,n 3. günü yumurtan doğal yollarla mı oldu yani ilaçlamı??
geçen gün bebek battaniyesi aldım çok hoşuma gitti sarı bornoz havlu takımı kedili kulak lı felan :):) onları almak bile sanki beni mutlu etti ayyy ben pisikolojik hamileyim
Son adet tarihim canım, kısaltılmış halini yazdımbu arada benim de adım Şule, ben de yeni sayılırım burda, ne zamandır deniyosun canım bebek?
kırmızı portakal falan da alabilrsin canım o renkler de olur erkeğe ve çok yakışır...canım inşallah en yakın zamanda onları giydirebilmek kısmet olur.. ben de şimdiden alışverişe başlama hayalleri kuruyorum. sağlıklı bi gebelik oluduğu kanıtlansın hemen başlıycam hoşuma giden şeyler almaya, beyaz ve sarı düşünüyorum ki erkeğe de kıza da olsun
canım biz 2.5 aylık evliyiz en başından beri deli gibi çocuk istiyorumeşim hayırlısı diyor ama biliyorum o da çok istiyor...ben de pcos luydum ama adetlerim düzenli. ben de adetimin 21 günü progestronum baktırdım 0. küsür çıktı. yani yumurtlama yok. proktiimi düşrmek için DOSTİNEX alıyorum
sitedeki arkadaşlardan öğrendiğim kadarı ile PCOS luların ne zaman yumurtlaycağı belli olmazmış.gün aşırı işikli gerkiyormuş
kırmızı portakal falan da alabilrsin canım o renkler de olur erkeğe ve çok yakışır...
haftada en az 3 kere ilişki yumurtlama gününü tutturmayı garantiye alır elbette ama tabi yumurta takibi yapman gerekli yazışmıştık seninle hepsini hatırlıyorum canım...
yumurtlama gününü yaklaşık bilirsen ki bu da takiple olur o günlerde ilişki olsa yeterli canım
:)))) yanlışlıkla san yazmışım . tabi hatırlıyrum yazışmıştık seninle. diğer arkadaşa yazcaktım:86: şaşkınım işte ialçlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?