selam güzeller ay ne kadar yazıyosunuz ama okuyamıcam şimcikk bugün dişçiye gittim zorlaa annecimin zoruyla 2 tane dolgu diye 12 tane çıktı haha dişler sağlam ama diş aralarıda çürükler varmış ağzımda sakız var gibi sanki dilim hep onlara gidiyor.dediki doktor hamilelikte çürüme dahada hızlanır dişlerini kaybedersin hepten ay dedim Allahmı söyletiyor.folic plus çok kilo yapıyomuşşşşşşşşşş bide öle dedi yaa sizden ne var ne yok
peki şuan hamile misiniz?
inşallah önümüzde ki ay düzene girmiş olur ve serbest çalışma yaparım :)
bana da karbonhisratı azalt kilo alma dedi.
boyum 160 kilom 50 .
bide bayanlar 2 temmuzda doğum günüm var diye eşim benim istediğim bişeyi sorup duruyor ben spor aleti aldırma istiyorum ama ne alıcam kararsızımgöbek eriten bişey istiyorumm
ya bende plates düşünüyorumda ben biraz iradesiz olduğumiçin 2 hafta yapar bırakırım ama alet olsa derimki ya buna para verdim yapim bariöle kötü bi halim var işte
bizde bisiklet var mekik aleti var yürüyüş aleti var ama ben kendim yapıyorum sporu hiçbirisini kullanmadan...
Yani sen bilirsin canım.... O zaman bari mekik aleti al canım...
eşim kullanıyor canım spor aletlerini bir oda onlarla dolu...Sen de bence de kendin için güzel bişey yapmış olursun spora başl yürüyüş bandı da güzel olur da çok sesli çalışıyor onlar...Bence de annelik çok özel bir duygu ben de yaşamak istiyorum artık...hepimiz yaşayalım kızlar artık bu duyguyukız maşallah spor salonu gibi evin varmış.plateste yaparımda şu sağlığım için bişey istiyim bari başka giyim takı istemiyorum.geçiçi onlar.zaten anniş dikti bana değişik değişik.oyy annemde anneliği gördükçe daha çok anne olasım geliyor yavv.ne güzel bi duygudur
merhaba kızlar...
şu her ay olması gereken akıntıya kafam takılıyor. ben de akıntı sadece adetimin 15 günü başlıyor ve 1 hafta sürüyor bu akıntım. ama öle netten okuduklarım gibi yoğun bir akıntı değil.. bu akıntının az olması sizce nedir??
diğer bir sorum da geçen ay adetim sırasında akıntım epey geldi çok garip değilmi hiç böyle olmamıştı sizce bu ne demek??
dün bakılan değerin yarın yine aynı saatlerde baktıracaksan 4 katı olması gerekli canım sen hesaplarsın artık...
hayırlısı olsun canım iyi sonuçlarla gel inşallah...
bicim dün aksam 10.30 yaptırdım kan testimi 104,9 çıktı sonucum nasılll kesin hamileyim artık sanırımmm
dün bakılan değerin yarın yine aynı saatlerde baktıracaksan 4 katı olması gerekli canım sen hesaplarsın artık...
hayırlısı olsun canım iyi sonuçlarla gel inşallah...
bicim dün aksam 10.30 yaptırdım kan testimi 104,9 çıktı sonucum nasılll kesin hamileyim artık sanırımmm
büşracım bu arada senin hormonların nasıldı eskiden(progestron,tsh,fsh,lh.....). yani PCOSlusun sanırm sen de. izlediğiniz yol nasılıd. ilaç vs.....senin eski yazını okudum sanırm progestronun 0.700 lerde imiş
progestron 0.706 tsh 2.73 fsh 3.7 lh 9.81 degerlerım bunlardı cnm pkoluyum evet mart aynda korunmayı bırkmıstım ve adetlerım duzensızlestıgını farkedıp doktora gıttım ve pkolu oldugumu ogrendeım tedavı olarak sadece dıaformın seker hapını kullanıyordum 2 aydırda folıkasıt bu kadar canım mucizem benimle arık allahım herkeze bu duyguyu yasatsın 2 gun once cok korkmustum kımsayal gebelıkmı dıye ama dun gece testımı tekrarladım degerlerım yukselmıs yarın aksam bır daha tekrarlatcam ınsallah hersey yolunda gıder
progestron 0.706 tsh 2.73 fsh 3.7 lh 9.81 degerlerım bunlardı cnm pkoluyum evet mart aynda korunmayı bırkmıstım ve adetlerım duzensızlestıgını farkedıp doktora gıttım ve pkolu oldugumu ogrendeım tedavı olarak sadece dıaformın seker hapını kullanıyordum 2 aydırda folıkasıt bu kadar canım mucizem benimle arık allahım herkeze bu duyguyu yasatsın 2 gun once cok korkmustum kımsayal gebelıkmı dıye ama dun gece testımı tekrarladım degerlerım yukselmıs yarın aksam bır daha tekrarlatcam ınsallah hersey yolunda gıder
canım benim de prolaktin bir ay 30 diğer ay 45 çıktı. ilk önce prolaktini düşürmek için dostinex verdi. ama gel gör ki progestrenum 0.2 çıktı 21.gün olmasına rağmen. 2 ci hapımı içtim. dr ilk prolaktini düşrcez diyor...
şeker hapı işe yaramış sana maşallah.
varya bu şeklide olup senin gibi hamile olnalar bize güç veriyor.... inan çok sevindim
sence dostnexi bıraksammı ki direk yumurtamı geliştircek ilaçlar mı kullanaayım...çünkü progestronum çok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?