Merhaba arkadaşlar, ben de pko'lu olduğumu öğrendim. 8 ay içinde 3 doktora gittim ilk 2si profesördü ve bana bebek için herşey normal gayet sağlıklısın dediler. Dün gittiğim doktor ise ultrasonda pko teşhisini koydu ve kan tahlili istedi. Pko teşhisini koyan doktor reglimin 4. gününde baktı acaba regli olduğum için daha mı iyi teşhis koyabildi anlayamadım.
Kan sonuçlarım şöyle;
E2: 81
FSH: 6,75
LH: 9,27
İnternetten bakındım LH değerim yüksek çıkmış. LH değeri FSH değerinden büyükse PCOS den söz edilebilir yazıyor.
Bunun dışındaki tüm değerlerim normal görünüyor. Adetin 21. gününde de progesteron değerime bakılacak.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlar ya da aynı benim durumumda olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Sizce uzun bir tedavi süreci mi bekliyor beni?
iyi pazarlar arkadaşlar bugunku beta hcg degerim 253,4 cuma akşamki derim 104,5 ti yükselişi nasıl sizce kimsayal yada dıs gebelıkte bata hcg degerlerı nasıl yukselıyorr bilen varmıı ??
arkadaşım östrojen hormonunda yüksek çıkmış bence normal sınırlar arasında gözüküyor olabilir ama
yinede yüksek
benim 74 çıktığında doktorum yumurtlama tembeliği diyebiliriz demişti
LH ve Östrojeni düşürmek zor mudur bilgin var mı?
bu gün sabah baktırdıysan gayet normal canım
katlanmış....cuma gecesinden pazar sabahına normal değer yani...
kimyasal ya da dış gebelikte değer yükselmez değerin yükselmeye başlaması rahme yerleştikten sonra olur bu sebeple normal gebelik embriyo rahimde demek ki...
canım çok teşekkür ederim sen bana çok güzel moral veriyorsun yaaa bugun saat 5 6 sıralarıydı betamı yaptırdıgımda
sen de sağol canımher şey yolunda gidecek merak etme peki ultrason kontrolün 5 gün sonra herhalde de mi...
kızlar tv de de doğru düzgün izlenecek bişey kalmadı filmleri de tükettim...
var mı tavsiye edebileceğiz film?
bu arada incir reçeli güzel filmdi tuncss canım teşekkürler umarım iyisindir... :)
evet cnm cuma gunu gıttım doktora 1 hafta sonra gel betan 1500 bulur keseyı goruruz dedı
sen de sağol canımher şey yolunda gidecek merak etme peki ultrason kontrolün 5 gün sonra herhalde de mi...
kızlar tv de de doğru düzgün izlenecek bişey kalmadı filmleri de tükettim...
var mı tavsiye edebileceğiz film?
bu arada incir reçeli güzel filmdi tuncss canım teşekkürler umarım iyisindir... :)
tuanataycım nasılsın neler yapıyorsun hamilelik nasıl gidiyor bakalım
selam bacılar geçmişi okumadım ama bi hamişimiz daha var sanırım :)):):)hayırlı olsun büşra Rabbim sorunsuz bi hamilelikle kucağına almak nasip etsin.
ben diyete ve spora başladım annecimin yoğun desteğiyle ay dün bir bugün iki ama karın kaslarım feci ağrıdi amma hamlanmış vucudum.adetimde bitti.perşembe doktora gidiyorum bakalım yumoşumuz varmı
ıyıdır tatlım acunu ızlıyoduk tanere koptum yaa bukadar catlak bı cocuk olamaz:)) hamılelık cok sukur ıyı sımdılık benı hıc rahatsız etmıyo bebısım
buarada büşrayı tebrik ediyorum yazıcam yazıcam tebriklerimi hep araya birşey girdi canım çok çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınada alırsın canım bence değerlerin gayet iyi
vallaha ne güzel spor yapıyorsun maşallah...çok özendim şimdi... ben hastaneye yakın bir yerde ev tutmaya karar verdim gidip gelmesi çok zaman alıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?