Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba arkadaşlar, ben de pko'lu olduğumu öğrendim. 8 ay içinde 3 doktora gittim ilk 2si profesördü ve bana bebek için herşey normal gayet sağlıklısın dediler. Dün gittiğim doktor ise ultrasonda pko teşhisini koydu ve kan tahlili istedi. Pko teşhisini koyan doktor reglimin 4. gününde baktı acaba regli olduğum için daha mı iyi teşhis koyabildi anlayamadım.
Kan sonuçlarım şöyle;
E2: 81
FSH: 6,75
LH: 9,27
İnternetten bakındım LH değerim yüksek çıkmış. LH değeri FSH değerinden büyükse PCOS den söz edilebilir yazıyor.
Bunun dışındaki tüm değerlerim normal görünüyor. Adetin 21. gününde de progesteron değerime bakılacak.

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar ya da aynı benim durumumda olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Sizce uzun bir tedavi süreci mi bekliyor beni?

arkadaşım östrojen hormonunda yüksek çıkmış bence normal sınırlar arasında gözüküyor olabilir ama
yinede yüksek
benim 74 çıktığında doktorum yumurtlama tembeliği diyebiliriz demişti

iyi pazarlar arkadaşlar bugunku beta hcg degerim 253,4 cuma akşamki derim 104,5 ti yükselişi nasıl sizce kimsayal yada dıs gebelıkte bata hcg degerlerı nasıl yukselıyorr bilen varmıı ??

iyi pazarlar arkadaşlar bugunku beta hcg degerim 253,4 cuma akşamki derim 104,5 ti yükselişi nasıl sizce kimsayal yada dıs gebelıkte bata hcg degerlerı nasıl yukselıyorr bilen varmıı ??

bu gün sabah baktırdıysan gayet normal canım
katlanmış....cuma gecesinden pazar sabahına normal değer yani...
kimyasal ya da dış gebelikte değer yükselmez değerin yükselmeye başlaması rahme yerleştikten sonra olur bu sebeple normal gebelik embriyo rahimde demek ki...

Son düzenleme:

LH ve Östrojeni düşürmek zor mudur bilgin var mı?

LH ve Östrojeni düşürmek zor mudur bilgin var mı?

canım ben 4-5 ay kadar hayıt kapsülünü kullandım
benim lh fsh nın iki katıydı hatta nerdeyse 3 katı
şimdi ikisi aynı seviyede östrojenimde normal değerlerde
eskiden aylarca hiç yumurtlamazdım hatta klomenle bile yumurtam büyümemişti
şimdi 2 ayda bir yumurtlamam oluyor

canım çok teşekkür ederim sen bana çok güzel moral veriyorsun yaaa bugun saat 5 6 sıralarıydı betamı yaptırdıgımda

canım çok teşekkür ederim sen bana çok güzel moral veriyorsun yaaa bugun saat 5 6 sıralarıydı betamı yaptırdıgımda

sen de sağol canım her şey yolunda gidecek merak etme peki ultrason kontrolün 5 gün sonra herhalde de mi...

kızlar tv de de doğru düzgün izlenecek bişey kalmadı filmleri de tükettim...
var mı tavsiye edebileceğiz film?
bu arada incir reçeli güzel filmdi tuncss canım teşekkürler umarım iyisindir... :)

Son düzenleme:

evet cnm cuma gunu gıttım doktora 1 hafta sonra gel betan 1500 bulur keseyı goruruz dedı

bicim nasılsın canım ne yapıyorsun bakalım bekleyişe devam değil mi?

buarada sana film olarak aşk tesadüfleri severi tavsiye ediyorum ben ve eşim beğendik sanada tavsiye ederim iyi seyirler canım

tuanataycım nasılsın neler yapıyorsun hamilelik nasıl gidiyor bakalım

selam bacılar geçmişi okumadım ama bi hamişimiz daha var sanırım :)):):)hayırlı olsun büşra Rabbim sorunsuz bi hamilelikle kucağına almak nasip etsin.
ben diyete ve spora başladım annecimin yoğun desteğiyle ay dün bir bugün iki ama karın kaslarım feci ağrıdi amma hamlanmış vucudum.adetimde bitti.perşembe doktora gidiyorum bakalım yumoşumuz varmı

vallaha ne güzel spor yapıyorsun maşallah...çok özendim şimdi... ben hastaneye yakın bir yerde ev tutmaya karar verdim gidip gelmesi çok zaman alıyor....

ıyıdır tatlım acunu ızlıyoduk tanere koptum yaa bukadar catlak bı cocuk olamaz:)) hamılelık cok sukur ıyı sımdılık benı hıc rahatsız etmıyo bebısım

iyi canım çok sevindim rabbim sağlık sıhhat versin sanada bebeişinede tanere bende çok gülüyorum gerçekten tam bir kaçık

buarada büşrayı tebrik ediyorum yazıcam yazıcam tebriklerimi hep araya birşey girdi canım çok çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınada alırsın canım bence değerlerin gayet iyi

vallaha ne güzel spor yapıyorsun maşallah...çok özendim şimdi... ben hastaneye yakın bir yerde ev tutmaya karar verdim gidip gelmesi çok zaman alıyor....

ben çook iradesizim bakalım bi haftamı sürecek 2 haftamı hastaneyle çokmu aran var bende onu düşünüyorum yav şimdi 3 ay yummurta takibi isticem ama git gel ölecem herhal yollarda

reyyancım tebrik ediyorum seni canım spora başladın devamıınıda getir canım

sporla daha dinç olursun devam şekerim devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…