canım çok teşekkür ederim ben okadar umutsuzdumkı burda yazılanları okudukca bazen cok umutlanıyordum hamılelerı okudukca ama kac senedır ugrasıp olmayanları okudukcada umutsuzlasıoyordum ve olmayacak dıyordum oglumda hıc boyle bısı gelmemıstı benım pko ne bılmıyorumdum mart ayına kadar ama allahıma sukur allahım aratmadı kımselerede aratmasın rabbim inş hıc ummadıgım zamanda hamıle oldugumu ogrendım enson mayıs 13 adet gordum hazıranın 9 da yumurta akı kıvamında olan akıntım geldı 10 bırlıkte olduk sadece ve 1 hafta tansıyonum yukseldı benım hayatımda ılk defa ne duser ne cıkardı benım tansıyonum ben hamılelıge yoruyorum sımdı ve adetımden tam 13 gun gecmıstı hayıt otu ıcecektım acaba dedım bıde varsa test yaptım evde cıft cızgı hemen hastaye gıttım ve kan testı yaptırdım sonucum dusuktu 24 kusur ertesı sabah doktora gıttım bana dıs gebelık kımyasal gebelık veya saglıklı gebelık yada gec dollenme muhtemelen olabılır cok erkn hıc bırsey soleyemeyız suanda dedı ve yıkıldım o anda dun tekrarladım testı ve sukurler olsun yukselmış 104.9 acaba yukselısı normalmı ne dersınız arkadaslar cok fazla bılgım yok benım canım ben ılacları hıc bılmıyorum nedesem yanlıs olur kullanmadıgım ıcın hıc bır bılgım yok ınsallah tez zamanda sende hamıle alırsın nezamndır ugraıon hamılelık ıcın baska cocugun varmı ??
maşallah tatlım hem de ikinci çocuğunmuş.buna daha bir sevindim çünkü PCOSlu olup iki çocuğun olmuş olcak inşallah. benim 2.5 aydır evliyim ve deli gibi çocuk istiyorum..eski,den bekarken doğum kontrol hapları kullamıştım adetlerm düzelsin diye. bırakır bırakmaz tekrar adetlerim bozulyordu. sonunda hepden bıraktım sıkılmıiştım çünkü 1 yıl kadar çok düzensiz geçti adetlerim ama son 1 yıldır şimdi 31 32 günde adet oluyorum.ama yumurtlamam çok düşük0.2 (
akıntıma gelince de benim akıntım çook kısa sürüyor. adetimin 15 günü başloyor 5 6 gün sürüyor. ama öle bahsedilen gibi yoğun değil.
canım inş tez zamanda hamiş olurum bende :)) bu arada yarın adet olmam gerekiyor. karın ağrım var.meşhur adet sancısı işte.
hepimiz hamiş olucaz burada arkadaşım sen hiç üzülme
merhaba arkadaşlar.. beni hatırlayanlar vardır mutlaka.. bende buraya yazıyordum.. şimdi hamileyim kendimden b,ilgi vereyim dedim sizlere.. hem sizede umut olur.. benim bebiş 4. ayını doldurdu, 18. haftanın içindeyiz.. bi oğlumuz olacak Allah kısmet ederse.. baya göbüşlendim artık, bütün testlerimiz normal çıktı... çok rahat ve güzel bi hamilelik geçiriyorum.. darsısı bütün isteyenlerin başına...
tuanatay senin nasıl gidiyo varmı bulantı filan?ne kadarlık oldunuz.
canım yumurtlama oup olmadığı ile ilgili yarından sonra salı gibi gideceğim doktora o zaman heber veririm şu anda ne durumdayım inan ben de bilmiyorum ancak tüm adet belirti var özellikle de göğsüm hassas karnım ağrıyor... sen ne durumdasın canım?günaydın güzellikler iyi hafta sonları dliyorum
..bicim senin nezaman adet olman gerekli???belirtiler varmı??
canım tebrik ederim hamilesin ve değerin de iyi bundan sonrası da hep böyle gider canım korkma sakın... değerine tekrar baktır katlanarak gidecek mi kontrol etsin doktorun....dün bakılan değerin yarın yine aynı saatlerde baktıracaksan 4 katı olması gerekli canım sen hesaplarsın artık...
hayırlısı olsun canım iyi sonuçlarla gel inşallah...
bicim dün aksam 10.30 yaptırdım kan testimi 104,9 çıktı sonucum nasılll kesin hamileyim artık sanırımmm
hepimiz hamiş olucaz burada arkadaşım sen hiç üzülme
efe123 canım şuan en çok ne istişyorum bilyormusun??hamile olduğumu öğrenmek karnımda onu hissetmek yada hissettiğimi sanmak...ve 9 ay sonra sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmek ona sımsıkı sarılmak isterdim. hiç birşeyi bukadar çok istemezdim.
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..vermiyorsa kesin bir sebebi vardır
canım yumurtlama oup olmadığı ile ilgili yarından sonra salı gibi gideceğim doktora o zaman heber veririm şu anda ne durumdayım inan ben de bilmiyorum ancak tüm adet belirti var özellikle de göğsüm hassas karnım ağrıyor... sen ne durumdasın canım?
canım tebrik ederim hamilesin ve değerin de iyi bundan sonrası da hep böyle gider canım korkma sakın... değerine tekrar baktır katlanarak gidecek mi kontrol etsin doktorun....
bence de hep beraber güzel haberlerimizi paylaşacağız...
bende senin gibi canım sancım var ama gelen giden yok3 gün geciktim bakalım neler olacak normalde dediğim gibi ara kanamalarım oluyordu bu ay hiç öyle bişey yaşamadım .pazartesi sonuç alınacak bakalım ne olacak ..yoksam menopazamı giriyorum yavvv teşlerde basıyor alttan alttan
maşallah tatlım hem de ikinci çocuğunmuş.buna daha bir sevindim çünkü PCOSlu olup iki çocuğun olmuş olcak inşallah. benim 2.5 aydır evliyim ve deli gibi çocuk istiyorum..eski,den bekarken doğum kontrol hapları kullamıştım adetlerm düzelsin diye. bırakır bırakmaz tekrar adetlerim bozulyordu. sonunda hepden bıraktım sıkılmıiştım çünkü 1 yıl kadar çok düzensiz geçti adetlerim ama son 1 yıldır şimdi 31 32 günde adet oluyorum.ama yumurtlamam çok düşük0.2 (
akıntıma gelince de benim akıntım çook kısa sürüyor. adetimin 15 günü başloyor 5 6 gün sürüyor. ama öle bahsedilen gibi yoğun değil.
canım inş tez zamanda hamiş olurum bende :)) bu arada yarın adet olmam gerekiyor. karın ağrım var.meşhur adet sancısı işte.
tuanataycığım rüyan çıkıyor galiba.bicim ve yellow sıra sizde
ben yelloowwa demiştim zaten sıra sende diye haydi bakalım neler olacak....
sırada çok kişi var ki.... biricik35 var tuncss reyhan var busmai var daha ben varım... yasmin... var nihalite kayram ronya turuncu efe daha adını da saymadığım çok arkadaşımız var:81::81::81::81:
nasıl bir sıraya dizilsek bilmem ki3 er 5 er yapalım olmazsa sıraları :)))
sağol canım amin hepimizin inşallahanladım canım arkadaşımın da boş kese vardı doktoru böyle olmaz dedi alalım dedi o da inat etti bekledi 2. çocuğuydu çok da istiyordu bu çocuğu baya sonra doktoru ne ilaç verdi bilmiyorum gelişim gösterdi gecikmeli olarak geldi bebeği...ama çok zor elbette... yaşamadan bilinmez... belki seninki farklı durumdu ama doktoru ona da boş gebelik boş kese demişti çok iyi biliyorum... ama Allah ın mucizesi can verdi ona hayat verdi.....
bu yüzden ben karamsar değilim her zaman umutla bakıyorum canım... olacağın önüne geçilmez... senin de yeniden olacak bebeğin ve bu defa iyi gelişim gösterecek canım....
canım gitmiştir kistler korkma... 1 aylık dk hapı tedavisi yeterli bunun için...tanıdığın abla için üzüldüm ancak tek yumurta ikizinin gelişimi daha zor olacağından doktor bu öneriyi getirmiştir bence mantıklı tabi kendisi bilir :))sağol canım amin hepimizin inşallahbenim de dk haplarım bitti 2-3 güne gelir adetim inşallah kistim gitmiştir,göreceğiz..
kızlar benim bi tanıdığım abla var 10 senelik evli ,tüp bebek yaptırdı 3.denemesiydi ve bu sefer tuttu çok şükür. ama ikisi tek yumurta diğeri de ayrı bir yumurta toplam 3 bebeği var karnında 1,5 aylık. kendisi 39 yaşında ve doktor "hamilelikte üçüz sıkıntı olur, ikisini alalım teki kalsın "demiş.. kadın çok üzülüyor şimdi sevincini yaşayamadı düşünsenize ne kadar zor bir kararsiz olsanız ne yapardınız? Allah kimseyi bu durumda bırakmasın
Bugün biz pikniğe gidiyoruz hava çok güzel ..size de güzel pazarlar dilerim canlarımm
canım ben de seni merak ediyordum yazmışsın nihayet iyi olmana çok sevindim... az bişey kalmış kavuşacaksın Çınarına...herkese merhaba.... hamişleri tebrik ediyorum.... umarım sağlıkla alırız kucaklarımıza. benimde 1,5 ayım kaldı doğuma. bayadır yazlıktaydım takip edemedim doğru dürüst. dualarım sizinle... en kısa zamanda herkesin hamiş haberlerini almak dileğiyle.....
üzülme canım tamam mı her ay yeni umut demek....kızlarrrrrrrrrrrr
kırmızlar geldi ne yazıkki....
busmai şeker ilacından doktorum bana da bahsetmedi. ama kullananlar yaraını gördükklerini söylüyorlar.
benim de hormonlarım şunlar. bana da vermedi doktor sadece dostinex verdi o da prolaktinimi düşürmek için
FSH:5.71
LH2:3.29
adetin 3 cü günü yapılanlar
PROLAKTİN:30.15 refarans aralığı5.18-26.53)
TESTOSTERONE: 0.45 refarans aralığı0.09-1.3)
TESTOSTERONE FREE :1.9
şeker ilacını doktorlar neye göre veriyolar bilen var mı
pco lu olup sivilce problemini çözen arkadaş var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?