Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

maşallah tatlım hem de ikinci çocuğunmuş.buna daha bir sevindim çünkü PCOSlu olup iki çocuğun olmuş olcak inşallah. benim 2.5 aydır evliyim ve deli gibi çocuk istiyorum.. eski,den bekarken doğum kontrol hapları kullamıştım adetlerm düzelsin diye. bırakır bırakmaz tekrar adetlerim bozulyordu. sonunda hepden bıraktım sıkılmıiştım çünkü 1 yıl kadar çok düzensiz geçti adetlerim ama son 1 yıldır şimdi 31 32 günde adet oluyorum.ama yumurtlamam çok düşük0.2 (

akıntıma gelince de benim akıntım çook kısa sürüyor. adetimin 15 günü başloyor 5 6 gün sürüyor. ama öle bahsedilen gibi yoğun değil.
canım inş tez zamanda hamiş olurum bende :)) bu arada yarın adet olmam gerekiyor. karın ağrım var.meşhur adet sancısı işte.

hepimiz hamiş olucaz burada arkadaşım sen hiç üzülme

efe123 canım şuan en çok ne istişyorum bilyormusun??hamile olduğumu öğrenmek karnımda onu hissetmek yada hissettiğimi sanmak...ve 9 ay sonra sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmek ona sımsıkı sarılmak isterdim. hiç birşeyi bukadar çok istemezdim.
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..vermiyorsa kesin bir sebebi vardır

Tebrikler, hayırlı doğum nasipolur inşallah, Allah kucağına aldığın günleri de göstersin canım

günaydın güzellikler iyi hafta sonları dliyorum
..bicim senin nezaman adet olman gerekli???belirtiler varmı??
canım yumurtlama oup olmadığı ile ilgili yarından sonra salı gibi gideceğim doktora o zaman heber veririm şu anda ne durumdayım inan ben de bilmiyorum ancak tüm adet belirti var özellikle de göğsüm hassas karnım ağrıyor... sen ne durumdasın canım?
canım tebrik ederim hamilesin ve değerin de iyi bundan sonrası da hep böyle gider canım korkma sakın... değerine tekrar baktır katlanarak gidecek mi kontrol etsin doktorun....

bence de hep beraber güzel haberlerimizi paylaşacağız...

canım benim mevlam yüreginin tüm dilediği güzellikleri nasip etsin sanaaa kıyamam yaaa hepimizin istekleri odogrultuda allahım biran önce hayırlısıyla nasip etcek inş.

bende senin gibi canım sancım var ama gelen giden yok 3 gün geciktim bakalım neler olacak normalde dediğim gibi ara kanamalarım oluyordu bu ay hiç öyle bişey yaşamadım .pazartesi sonuç alınacak bakalım ne olacak ..yoksam menopazamı giriyorum yavvv teşlerde basıyor alttan alttan

sorma valla bana da geliyor gelenler günde 3 kere soğuk duş ancak yetiyor ama progesteron salgısından olur ateş basması hemen menapoza yorma :)
zaten pko da geç menapoza girersin... yumurta fazlası ile doğuluyor ya ondan...

Son düzenleme:

canım seni anlıyorum ama cok erken bence daha 2.5 aydır evlıymıssın bence esınle kendıe ayır tum vaktını kafana takma onunuzde okadar cok zaman olcakkı bebek ıcın ve herzaman dıyolarya kafana takmadıgın ummadıgın aydaa hamıle kalıyon dıye kafanı dagıt bıraz kac yasındasın ??ben pkolu oldugumu yenı ogrendım mart ayında oglumda boyle bır problemım yoktu yada bılmıyordum baktıgımda nette pko dogustan dıyor ama bılmıyorum nedır

herkese merhaba.... hamişleri tebrik ediyorum.... umarım sağlıkla alırız kucaklarımıza. benimde 1,5 ayım kaldı doğuma. bayadır yazlıktaydım takip edemedim doğru dürüst. dualarım sizinle... en kısa zamanda herkesin hamiş haberlerini almak dileğiyle.....

kızlarrrrr nabersiniz ben perşembeden beri annemdeyim ve giremedim nete annemlerde net olmadığından ne var ne yok hanımlar hamişlerimiz bol olsun inşallah ben şimdi biraz geçmişi göz gezdireyim bakalım

tuanataycığım rüyan çıkıyor galiba. bicim ve yellow sıra sizde

ayy canım tebrik ediyorum seni rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah bir sorun çıkmaan bebeğine kauşrsun inşallah

bu ay bende beklemedeyim bakalım neler olucak

canımm evet bana demitin sen sıra sende diye bakalım bu ay bende beklemedeyim inşallah hayırlısıyla kırmızılar gelmesinde bebeişmiz gelsin yavvvvv şöyle 3er 5er hamile haberleri duysak ne güzl olur dimi yaaa

sağol canım amin hepimizin inşallah benim de dk haplarım bitti 2-3 güne gelir adetim inşallah kistim gitmiştir,göreceğiz..
kızlar benim bi tanıdığım abla var 10 senelik evli ,tüp bebek yaptırdı 3.denemesiydi ve bu sefer tuttu çok şükür. ama ikisi tek yumurta diğeri de ayrı bir yumurta toplam 3 bebeği var karnında 1,5 aylık. kendisi 39 yaşında ve doktor "hamilelikte üçüz sıkıntı olur, ikisini alalım teki kalsın "demiş.. kadın çok üzülüyor şimdi sevincini yaşayamadı düşünsenize ne kadar zor bir karar siz olsanız ne yapardınız? Allah kimseyi bu durumda bırakmasın
Bugün biz pikniğe gidiyoruz hava çok güzel ..size de güzel pazarlar dilerim canlarımm

benim değerlerim
TSH 1,07
FSH 4,97
LH 9,58

doktor şeker ilacına başlamadı ,acaba gerek mi görmedi?şeker ilacına başlayanlar hormon değerlerini yazabilir mi

busmai şeker ilacından doktorum bana da bahsetmedi. ama kullananlar yaraını gördükklerini söylüyorlar.
benim de hormonlarım şunlar. bana da vermedi doktor sadece dostinex verdi o da prolaktinimi düşürmek için

FSH:5.71
LH2:3.29

adetin 3 cü günü yapılanlar
PROLAKTİN:30.15 refarans aralığı 5.18-26.53)
TESTOSTERONE: 0.45 refarans aralığı0.09-1.3)
TESTOSTERONE FREE :1.9

şeker ilacını doktorlar neye göre veriyolar bilen var mı

canım gitmiştir kistler korkma... 1 aylık dk hapı tedavisi yeterli bunun için...tanıdığın abla için üzüldüm ancak tek yumurta ikizinin gelişimi daha zor olacağından doktor bu öneriyi getirmiştir bence mantıklı tabi kendisi bilir :))

canım ben de seni merak ediyordum yazmışsın nihayet iyi olmana çok sevindim... az bişey kalmış kavuşacaksın Çınarına...
kızlarrrrrrrrrrrr

kırmızlar geldi ne yazıkki....
üzülme canım tamam mı her ay yeni umut demek....

bence hormonların da gayet iyi hamile kalmaman için neden yok... metformin şeker ilacı insülin direncine bakılarak verilir canım açlık tokluk kan şekerina bakılır ayrıca şeker yüklemesi de yapılır yarım saatte bir tekrar kan şekeri kontrol edilir sorun çıkarsa hapları kullanman gerekir...
ayrıca yumurta kalitesini artırmada ve yumurtlamayı sağlamada yardımcıdır... biricik35 arkadaşımızın bu konu ile ilgili topici var bak istersen canım ona...

pco lu olup sivilce problemini çözen arkadaş var mı

Merhaba canım ben varım, bekarken pko lu olduğumu öğrendiken sonra doğum kontrol hapına başlamıştım,sonra da roaccuttane diye bi ilaçvar ona başlaım, 6ay sonra sivilcelerim tamamen geçti, ama evlendikten 3 yıl sonra dk hapını bıraktım ve maalesef sivilceler tekrarladı, eskisi kadar çok olmasa da baya bi var şu anda
toplamda 6 yıl falan sivilcesiz geçirdim, ama dk yı bırakınca herşey tekrarladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…