Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Senin adına sevindim kısa zamanda ilerleme kaydetmişsin inşallah çok daha kısa zamanda isteğine kavuşursun.
Ben de soğan kürü yapmayı düşünüyordum hayıt daha mı etkili ?

reyyancım tebrik ediyorum seni canım spora başladın devamıınıda getir canım

sporla daha dinç olursun devam şekerim devam

ay noldu bilmiyorum aslında hiçte aklımda yoktuyani en azından şimdi başlamakannecim beni çok zorluyor kızım nolurr sağlığın için diye diyee.ya ben anneme hayranım yaa.

günaydın iyi haftalar hepinize hamiş degilmişim ben

günaydın efe123

sen sanırım kan testi yaptırmıştın ama negatif çıktı diye üzülmek yok bu süre içerisinde istediğimiz sonucu alamasakta bizi yıpratsada hepimizin bebiişlerinin bir zamanı var moral bozmak yok hayırlısıyla bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alıcağız inşallah rabbim bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu

kızlar bı kaç doktor bakdı pco dedi bugun agdetım oluyo başka bı doktor bakdı kist yok dedi. bu nasıl bişey bu pco bazen görünmuyor mu? yoksa benım doktor mu göremedi

kımse yok ya kızlar nerdesınız...
bırsey sormak ıstıyorum sıze klomen kullanmıstım ama yumurtam ne zaman catladı tam gununu bılmıyorum
bugun 27. gun ne zaman test yapsam aslında evde test var ama tek cızgıyı gormemek ıcın yapmıyorum
hıc bı belırtı yok zaten arada cok az bı agrım var onun dısında bı de goguslerde hassasıyet...

amin canım amin inş. Ya hayla daha inanasım yok ama dahaca hiç bir belirti yok ben kafayı yicem

bicim nasılsın canım ne yapıyorsun bakalım bekleyişe devam değil mi?

buarada sana film olarak aşk tesadüfleri severi tavsiye ediyorum ben ve eşim beğendik sanada tavsiye ederim iyi seyirler canım
evet canım beklemeye devam yarın doktora gideceğim yarın gece yazarım size... canım izlemiştim o filmi bence de çok güzeldi teşekkür ederim....
vallaha ne güzel spor yapıyorsun maşallah...çok özendim şimdi... ben hastaneye yakın bir yerde ev tutmaya karar verdim gidip gelmesi çok zaman alıyor....
Reyhan canım spora devam tamam mı??? ben de yapıyorum yumurta geliştiren bişey spor pko için süper bişey tüm ilaçlardan iyi arkadaşlar...
günaydın iyi haftalar hepinize hamiş degilmişim ben
üzülme canım tamam mı? ben de değilim sanırım çünkü olsa hissedilir herhalde bakalım doktor ne diyecek....
yumurta çatlamasından ve döllenmeden rahme yerleşmeden sonra en az 1 hafta geçmesi gereki idrardan belli olsun canım biraz daha bekle tamam mı?rahme yerleşmeden hcg salgılanmaz...
amin canım amin inş. Ya hayla daha inanasım yok ama dahaca hiç bir belirti yok ben kafayı yicem
adet belirtin mi yok anlamadım.... benim de adet belirtilerim deli gibi var bu sebeple çok gerginim...

Son düzenleme:
kızlar bı kaç doktor bakdı pco dedi bugun agdetım oluyo başka bı doktor bakdı kist yok dedi. bu nasıl bişey bu pco bazen görünmuyor mu? yoksa benım doktor mu göremedi

hem ultrasondaki folikül kistleri ile anlaşılır hem de hormon tahlili ile bu ikisine bakılmalı ki pko denebilsin... düzenli yumurta gelişimi varsa pko değildir canım....

BİRİCİK CANIM NERELERDESİN SEN ??
NE DURUMDASIN YAZMADIN BAYADIR??? başlayabildin mi ultrason takibine ne durumdasın canım umarım her şey yolundadır...

iyi geceler kızlar :)
kimseler yok nette ben de çıkıyorum görüşürüz... yarın gece inşallah güzel haberlerle gelirim...

Son düzenleme:
annem başa taç imiş her derde ilaç imiş,
bir evlar pir olsa da anneye muhtaç imiş!!!

ilk oyuncağım sendin sıcacık kundağım sendin
küçücük bir bebek iken,elim dudağım sendin,

annem hakkın ödenmez sevmeye ömür yetmez
bütün dünya benim olsa bir tane annem etmez

cenne tdemiş peygamber annenin ayağı altında
benim canım anneciğim hep kalbimin içinde

korkma dedi bir melek
senin yanına dünyada da bir melek gelecek, sevindim

ben onu nasıl bulacam diye sordum.
merak etme dedi melek o seni bulacak onu çok seviceksin,

yanından ayrılmayacak dünyadaki melek.
ona ANNE diyeceksin

Allah'ım annem yanlız ve kimsesiz bırakmadı beni
yanımda oldu koruyucu melek gibi.

anlattı bana ahireti ve seni.
sende onu dünyada ve ahirette mutlu et

Allah'ım çünkü bana kıyamayan annem sevgisinden
çok daha büyüktür senin şefkatin.(Allah hepimize kendini bilen hayırlı evlat nasip etsin bizleri başına taç eden anneler olmayı nasip etsin)

herkese günaydınlarr

arkadaşlar miraç kandiliniz mübarek olsun rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul eder hayırlı zamanlarda kucağımızı bebeklerle doldurur inşallah rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasın dermensız dert vermesin bizlere (amin)

aaa kızlar nerelerdesiniz yahuuu her girdiğimde tek başımayım herkesler tatile mi gitti

herkese merhaba ve hayırlı kandiller...
bu ara yazlıktayım nete fazla giremiyorum kızlar hepinizi özledim valla...

aaa kızlar nerelerdesiniz yahuuu her girdiğimde tek başımayım herkesler tatile mi gitti
caanım doktordaydım ben yeni döndüm yumurtlamam olmuş ama zamanı belli değil yani kırmızıları beklemek durumundayım :)) üstten ultrasonda hiç bişey belli olmuyor doktorun bu günkü olduğu yerde de alttan usg yoktu yani beni bilinmez bir bekleyiş aldı kızlar yine...
sen ne durumdasın yellooww cum şu anda?

canım her şey yolunda mı bulantın var mı?

İYİ MUTLU SAĞLIKLI KANDİLLER DİLERİM KIZLAR DİLERİM Kİ YÜCE ALLAH IM HEPİMİZİN İSTEKLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRSİN...

öpüyorum sizleri Kızlar kimseler yok galiba gece yine gelirim ben....

Son düzenleme:

canım yaa tamamen aklımdan çıkmış dra gideceğin bende diyorum bu kız girerdi bugün hiç gelmedi diyorum canımyumurtlaman olmasına sevindim şimdi kırmızılar gelicekmiymiş gelmiyecekmiymiş onu anlamadım canım yani gebelik var mı yok mu csnım bu arada günün ne zamandı senin yanlış hatırlamıyorsam ayın başındaydı değil mi neyse canım bugün mübarek gün inşallah rabbim bizlerin gönlüne göre olanı hayırlısıysa versin canım bizlerin kucakları boş kalmasın ama yumurtalama olmasına çok sevindim çünkü kendiliğinden yumurtlyorsun ilaçsızpkoda çok güzel bir ilerleme

buarada bende günümü bekliyorum geçen ayın 2sinde oldm sanırım bu seferde ayın sonunda falan olucağım

Son düzenleme:

ne güzel bebişinle tatile çıktınız demek bizde inşallah temmuzda çıkıcağız ayy bir çıksakta şöyle değişiklik olur kafam dağılır buarada hamilelik nasıl gidiyor canım

bıcımcım canım doktor tam olarak ne dedi tam anlayamadım ya kusura bakma yumurtlaman olmus yanı hamıle olabılırsın demı ?
yenı bı hamılemız varmıs busraydı sanırım canım senın adına cok mutlu oldum sağ salım kucagına alırsın inşallah bebeğini...
amcamın kızı dogum yaptı onun yanındaydım cok tatlı maşallah ya Allah bizlere de nasip etsin inşallah...
ben dayanamadım bugun test yaptım sonuc negatıf bugun 28. gun erken mı yaptım acaba bılmıyorum cok uzuldum aslında yazık canım kocamı da uzdum gelır gelmez aglamaya başladım ama cok umutluydum bu ay neyse sımdı daha ıyıyım galıba.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…