canım ben 4-5 ay kadar hayıt kapsülünü kullandım
benim lh fsh nın iki katıydı hatta nerdeyse 3 katı
şimdi ikisi aynı seviyede östrojenimde normal değerlerde
eskiden aylarca hiç yumurtlamazdım hatta klomenle bile yumurtam büyümemişti
şimdi 2 ayda bir yumurtlamam oluyor
reyyancım tebrik ediyorum seni canım spora başladın devamıınıda getir canım
sporla daha dinç olursun devam şekerim devam
günaydın iyi haftalar hepinize hamiş degilmişim ben
günaydın efe123
sen sanırım kan testi yaptırmıştın ama negatif çıktı diye üzülmek yok bu süre içerisinde istediğimiz sonucu alamasakta bizi yıpratsada hepimizin bebiişlerinin bir zamanı var moral bozmak yok hayırlısıyla bizlerde bebişlerimizi kucağımıza alıcağız inşallah rabbim bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu
evet canım beklemeye devam yarın doktora gideceğim yarın gece yazarım size... canım izlemiştim o filmi bence de çok güzeldi teşekkür ederim....bicim nasılsın canım ne yapıyorsun bakalım bekleyişe devam değil mi?
buarada sana film olarak aşk tesadüfleri severi tavsiye ediyorum ben ve eşim beğendik sanada tavsiye ederim iyi seyirler canım
Reyhan canım spora devam tamam mı??? ben de yapıyorum yumurta geliştiren bişey spor pko için süper bişey tüm ilaçlardan iyi arkadaşlar...vallaha ne güzel spor yapıyorsun maşallah...çok özendim şimdi... ben hastaneye yakın bir yerde ev tutmaya karar verdim gidip gelmesi çok zaman alıyor....
üzülme canım tamam mı? ben de değilim sanırım çünkü olsa hissedilir herhalde bakalım doktor ne diyecek....günaydın iyi haftalar hepinize hamiş degilmişim ben
yumurta çatlamasından ve döllenmeden rahme yerleşmeden sonra en az 1 hafta geçmesi gereki idrardan belli olsun canım biraz daha bekle tamam mı?rahme yerleşmeden hcg salgılanmaz...kımse yok ya kızlar nerdesınız...
bırsey sormak ıstıyorum sıze klomen kullanmıstım ama yumurtam ne zaman catladı tam gununu bılmıyorum
bugun 27. gun ne zaman test yapsam aslında evde test var ama tek cızgıyı gormemek ıcın yapmıyorum
hıc bı belırtı yok zaten arada cok az bı agrım var onun dısında bı de goguslerde hassasıyet...
adet belirtin mi yok anlamadım.... benim de adet belirtilerim deli gibi var bu sebeple çok gerginim...amin canım amin inş. Ya hayla daha inanasım yok ama dahaca hiç bir belirti yok ben kafayı yicem
kızlar bı kaç doktor bakdı pco dedi bugun agdetım oluyo başka bı doktor bakdı kist yok dedi. bu nasıl bişey bu pco bazen görünmuyor mu? yoksa benım doktor mu göremedi
caanım doktordaydım ben yeni döndüm yumurtlamam olmuş ama zamanı belli değil yani kırmızıları beklemek durumundayım :)) üstten ultrasonda hiç bişey belli olmuyor doktorun bu günkü olduğu yerde de alttan usg yoktu yani beni bilinmez bir bekleyiş aldı kızlar yine...aaa kızlar nerelerdesiniz yahuuu her girdiğimde tek başımayım herkesler tatile mi gitti
herkese merhaba ve hayırlı kandiller...
bu ara yazlıktayım nete fazla giremiyorum kızlar hepinizi özledim valla...
caanım doktordaydım ben yeni döndüm yumurtlamam olmuş ama zamanı belli değil yani kırmızıları beklemek durumundayım :)) üstten ultrasonda hiç bişey belli olmuyor doktorun bu günkü olduğu yerde de alttan usg yoktu yani beni bilinmez bir bekleyiş aldı kızlar yine...
sen ne durumdasın yellooww cum şu anda?
canım her şey yolunda mı bulantın var mı?
İYİ MUTLU SAĞLIKLI KANDİLLER DİLERİM KIZLAR DİLERİM Kİ YÜCE ALLAH IM HEPİMİZİN İSTEKLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRSİN...
öpüyorum sizleri Kızlar kimseler yok galiba gece yine gelirim ben....
herkese merhaba ve hayırlı kandiller...
bu ara yazlıktayım nete fazla giremiyorum kızlar hepinizi özledim valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?