Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ay sonunda regl olacaksan canım 30 haziran yarından sonra benim de regl tarihim sanırım senle bir olacak bu ay 2 adet yumurtlama oldu yani ben haziranın 12sinde regl oldum bi de ay sonunda tekrar regl olacağım iyice dengeler değişti anlayacağın ancak hormonlarımı beğendi doktor... nasıl düzelttin bu yumurttlama sorununu diye sordu bana spor ve diyetle dedim... çok iyi devam et dedi... yani yılmadan yaptığım egzersizlere borçluyum canım...tabi ilaç kullanmaya karşı değilim ama önce doğal yoldan çözmeye çalışmak vaken bunu denemek istedim ve işe de yarıyor... bundan sonrada aynen devam... sabah 6 da kalkıp 7.30 tan 8.30 a kadar spor yapıyorum baya çok aslında az bişey değil yani...sonra da beyaz ekmek beyaz un dışında her şeyden az az yiyorum...
gebelik var mı yok mu anlayamadı çünkü vajinal usg yoktu orada üstten ultrason ile erken gebelik görünmezmiş... test de yapmadı adetim gelmezse yapacak canım.... ben de evde kendim yaparım zaten adet gelmezse....böyle durumlar umarım senin de iyi haberlerini alırız doktora gitme düşüncen var mı adet olmazsan ya da olsan bile git bence tatilin devam ediyor mu canım?

canım yumurtlama olmuş ancak yukarıda yellooww a yazdığım gibi durum yani...beklemedeyim bakalım... ama inanki adet başlasa da üzülmem çünkü ben aralık ayından beri ilk defa bu ay yumurtladım bunu da spora borçluyum bu sebeple bu bile benim için çok iyi bir gelişme...canım elbette erken yapmışsın ben de şimdi baksam çıkmaz bişey adet gecikecek 4 gün ondan sonra idrardan bakacaksın adetin geciktiğinin ertesi günü kanda kesin sonuç alırsın...

Son düzenleme:

evet erken yaptım galıba ama dayanamadım... neyse olmazsa hafta sonu tekrar yaparım sende beklemedesın yanı canım hayırlısı olsun....

evet erken yaptım galıba ama dayanamadım... neyse olmazsa hafta sonu tekrar yaparım sende beklemedesın yanı canım hayırlısı olsun....

evet beklemedeyim ama beklemek sıkmıyor artık heyecanla bekliyorum canım bence de gecikmeden sonra emin olabilirsin...

kızlar bı kaç doktor bakdı pco dedi bugun agdetım oluyo başka bı doktor bakdı kist yok dedi. bu nasıl bişey bu pco bazen görünmuyor mu? yoksa benım doktor mu göremedi
Merhaba Kujum, Ben 8 ayda 3 doktora gittim ilk 2si profesördü ve 2side herşey normal dedi 3. doktor pko teşhisi koydu. 3'ü de vajinal ultrasonla baktılar. Ben de anlayamadım. Ama sanıyorum bu kistler zaman zaman oluşup zaman zaman kaybolabiliyor bununla bağlantılı olabilir diye düşünüyorum.

Günaydın güzellikler .bicim ben hala adet olmadım sabah dayanamayıp birdaha yaptım test ama yok yok yok
..cuma günü kan testindede çıkmadı doktordan söktürücü yazmasını istedim belki geç döllenme olabilir yazamam sende kullan ma biraz bi bekle böyle vakalar oluyor bazen dedi
ama ben dayanamıyorum

günaydın canım

bu ay ben dra gitmeyi düşünmüyorum canım aslında bugünde olabilirm geçen ay ve ondan önceki aya göre hesaplarsam bugünde olabilir bakalım hayırlısı diyorum artık tabi ayın 2sine kadar bekliyeceğim çok az kaldı canım belkide bu ay müjdeyi beraber veririz

bence de doktorun haklı olabilir geç döllenme olabilir ancak öyle bile olsa progestan gibi adet söktürücüler bebeğe zarar vermez ki anlayamadım neyse doktorun öyle dediyse 1 hafta gibi bir süre daha mı bekleyeceksin şimdi haklısın bekleme dönemi hoş değil ama mecburuz canım...

canım ya ay inşallah ne güzel olur inanmak gerek olması için bence çok inanmak gerekli her şey yolunda gidecek düşüncesiyle bakmak gerekli...olacak canım ben de göğüs gerginliği ve hassasiyeti var 5 gündür bir de kasık ağrısı var... tam adet belirtileri var aslında yani bu sebeple diyorum bugün yarın ben de adet görürüm diye ama görmezsem harika bir mucize olacak inşallah :))

herşeyinanç meselesi hiçbir zaman umutsuzluğa düşmemek lazım çünkü allahtan ümit kesilmez bizde allahın izniyle inşallah olucak hep arkadaşlarımla aynı anda hamile kalmak istemişimdir en geç 3 güne belli olacak

kesinlikle katılıyorum burada hepimiz birbirimizin dertlerine ortak olduk hamilelikte de dert ortağı olacağız... çok güzel duygular bunlar olumsuz olduğunda da birbirimizi teselli etmeye çalıştık...destek çok önemli Allah ım hepimizin anne olmamızı sağlayacak inşallah hiç birimiz mahrum kalmayacağız canım bu duygudan ay senin de çok az kalmış çok heyecanlı bekleyiş....

Benim ütülerim birikti başlayım canım bir yandan onlara....

Son düzenleme:

canım sana kolay gelsin bende evi süpürüp siliyim sonrada bende ütü yapacağım görüşürüz sonra:79:

kime inancamı bilmiyorum ya şeytan diyor iç adet söktürücü olsun bitsin çok bunaldım artık

sen kanda gebeliğe baktırmıştın değil mi kanda negatif çıktı drda bekle dedi belki gebelik vardır diye ama sen bence bir daha dra git derim bu arada kaç gün geciktin

geçen ay 23 ünde hastalanmıştım bu ay olmadım ayın 24dünde gittim kan taqhliline

anladım canım bence sen bir daha dra kontrolüne git bakalım bu sefer ne diyecek böyle adet gecikmeside çok rahatsızlık veriyor insana

anladım canım bence sen bir daha dra kontrolüne git bakalım bu sefer ne diyecek böyle adet gecikmeside çok rahatsızlık veriyor insana

ben birde adet olamayıncada çok sinirli oluyorum karşımda kim olursa kırıyorum vucuden bunalıyorum ve psikolojik olarakta öleyim

ben birde adet olamayıncada çok sinirli oluyorum karşımda kim olursa kırıyorum vucuden bunalıyorum ve psikolojik olarakta öleyim

bende geciktiğim zaman sinirli karın şişkinliği sivilcelenme evet birde bunaltıyor ama çok şükğr gecikme olmuyor artık bende dra bir görün derim

kızlar selamlar nasılsınız???yazamadım ne zamandır,geçmişi okuyamadım maşallah baya yazışmışsınız :) ben bildiğiniz gibi devam ediyorum...42.günüm ve hala regl olmadım..artık test de yaptırmıyorum ve yapmıyorum..yapmayı da pek düşünmüyorum..regl düzenim iyice şaşırdı..akşamları bi tane glukofen içiyorum ama sabah akşam içtiğimde daha iyiydi bence..şimdi bi etkisi yok sanırım..sizler ne yapıyorsunuz? biricik,tuanatay,moontorrent,bicim,minietek,reyyan...ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar..nasılsınız?

aynen ben de öncesinde ve olamazsam çok geriliyorum ama beyinde ödem oluştuğundan her kadında adet dönemi gerginlik olması normalmiş.. birazda etrafımızdakilerin anlayışlı olmaları gerekiyor canım.... bence bir daha kanda baktır ve söktürücü iç ama bebek varsa zarar vermeyenlerinden iç sen ne olur ne olmaz tamam mı?

bende geciktiğim zaman sinirli karın şişkinliği sivilcelenme evet birde bunaltıyor ama çok şükğr gecikme olmuyor artık bende dra bir görün derim
canım adet düzenlenmesinin en önemli sonucu ve nedeni yumurtlamadır bence maşallah yolunda gittiğine göre oluyor yumurtlaman çok iyi hep böyle devam etsin canım.... inşallah benim de bundan sonra da hep yumurtlamam olur... geç olsun sorun değil ama olsun her ay...
evde kendin testini yap canım... ben iyiyim adet bekliyorum gelmezse test yapacağım testini yap ve çok geciktirmeden söktürücü ile adetini getir yoksa biliyorsun rahim için zararlı adet gecikmeleri... ilacı azaltmışsın adetin ondan mı şaşırdı istersen doktoruna sor sabah akşama tekrar dönmek için... egzersizi de öneririm canım yumurtlamaya çok yardımcı... zor oluyor ama sonucu için değer... gebelik testini yap sonuç negatif bile olsa en azından ne olduğunu bilirsin belirsizlik zor bişey...

Kızlar yine kimsecikler yok.... Herkese iyi geceler....

Bu gün uyumayı tercih ederek egzersize ara verdim yarın acısını çıkaracağım artık :))

Son düzenleme:
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.bana akıl verirseniz çok mutlu olucam.bundan 1sene önce 2 ay kadar adetim gecikti hamilelikten şüphelendik eşimle beraber.test alıp evde yaptım negatifti 2 3 kez tekrarladım birkaç gün arayla yine negatifti yeni evli olduğumuz ve ben okuduğum için çocuğa hazır değildik hastaneye gidip kan testi yaptırdım oda negatif çıktı içim rahatladı biraz ama yine adet göremedim doktora gittim 1 hafta sonra muayene etti sağ yumurtalığımda 2 tane 2mm çapında çatlamamış yumurtaya rastladı adet söktürücü verdi ve yasmine başla dedi adet gördüm yasminede başladım ama yasminden sonra bende genital kuruluk başladı eşimle ilişkimi çok zorlaştırdı zaten yasmin kullanmadan öncede kasıklarımda ağrım oluyordu ilişkiye girerken daha da arttı mide bulantım zaten berbattı doktora gittim tekrar yazz diye bi ilaç önerdi ama hala bi değişiklik yok şikayetlerimde yasmini biraktığım üç ayda düzene girdi bünyem ama adetlerim sancılı uzun düzensizleşmişti artık napıcağımı şaşırdım sizin bildiğiniz bişey varsa bana yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…