merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.bana akıl verirseniz çok mutlu olucam.bundan 1sene önce 2 ay kadar adetim gecikti hamilelikten şüphelendik eşimle beraber.test alıp evde yaptım negatifti 2 3 kez tekrarladım birkaç gün arayla yine negatifti yeni evli olduğumuz ve ben okuduğum için çocuğa hazır değildik hastaneye gidip kan testi yaptırdım oda negatif çıktı içim rahatladı biraz ama yine adet göremedim doktora gittim 1 hafta sonra muayene etti sağ yumurtalığımda 2 tane 2mm çapında çatlamamış yumurtaya rastladı adet söktürücü verdi ve yasmine başla dedi adet gördüm yasminede başladım ama yasminden sonra bende genital kuruluk başladı eşimle ilişkimi çok zorlaştırdı zaten yasmin kullanmadan öncede kasıklarımda ağrım oluyordu ilişkiye girerken daha da arttı mide bulantım zaten berbattı doktora gittim tekrar yazz diye bi ilaç önerdi ama hala bi değişiklik yok şikayetlerimde yasmini biraktığım üç ayda düzene girdi bünyem ama adetlerim sancılı uzun düzensizleşmişti artık napıcağımı şaşırdım sizin bildiğiniz bişey varsa bana yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler
bicimcim geçmişi okuyamadım sen ne zaman doktora gideceksin canım? ben reglimi oldum yarın randevum var. yalnız eşim bu ay ilaç almamı istemiyor. "madem ilaçsız yumurtasını takip ettirenler var biz neden yapmıyoruz" diyor. biz burda yazılanları görene kadar bilmiyorduk ilaçsız da yumurta takibi yapılabileceğini. Bu ay normalde ilaçta son dozum olacaktı. Sonra rahim filmi.. eşim 1-2 ay ilaçsız deneyelim diye tutturdu şimdi,ilaç almamı zaten hiçbir zaman istemiyordu, ben çok ısrar etmiştim ağlamıştım o yüzden başlamıştık serophene 'e.. Kafam çok karışık, acaba böyle yapsak da, son dozu bikaç ay sonra alsam olur mu? Yarın doktora soracağım ama çekiniyorum açıkçası.
kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....
ne kadar güzeeeel, tebrik ederim canım, walla gözlerim yaşardı inan, bayılıyorum şu hamileyim haberlerine, öle mutlu oluyorum kidarısı isteyen herkese İnşallah
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....
Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN
çok saol canım inş isteyen herkesi sewindirir RABBİM .....ne kadar güzeeeel, tebrik ederim canım, walla gözlerim yaşardı inan, bayılıyorum şu hamileyim haberlerine, öle mutlu oluyorum kidarısı isteyen herkese İnşallah
AMİNNNNN,canım çok sevindim hayırlısı ile kucagınada alırsın inş.
canım benim bak sabırla bekledin sonunda güzel haberi aldın tebrik ederim bu haziran ayı ne bereketliymiş değil mi arkadaşlar esperanza büşra ve şimdi rana maşallah... temmuz da inşallah hep güzel müjdelerle dolsun...
Çok sevindim canım kan değerini de bekliyoruz....
:92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::124::124::124:
Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264
Merhaba bu sabah 1 saat 10 dk spor yaptım dün annemin doğum günüydü pasta yedim de :)) onu yaktım... canım iyiyim ben doktora gittim çatlatmışım yumurtayı.... usgden baktı iyi durumda yumurtalıklar dedi... bak ben ilaçsız hallettim sen neden yapamayasın ki? güven ve inan kendine eşini de üzme... 1 ilaç hakkın kalmışken onu sonraya bırak bak tuanatay 2 ay içti ilacı bıraktığı ay hamile kaldı sen de de aynısı olabilir... zaten benim tanıdığım bir doktor klomen tarzı hapları 1 ay için 1 ay bırakın dinlendirin sonra bir ay daha için tekrar dinlendirin diyor yani çok mantıklı çünkü yumurtalıklara yüklenmiş olunuyor 1 ay dinlenmede de kendi kendine yumurtlama şansın varken neden 3 ay üst üste yüklenesin ki ara vermek varken.... sen bilirsin bence de doktorun sen acele ettiğinden öyle üst üste vermiştir hapları yoksa genelde yapılan ara verip vücudun tepkisini ölçmektir....hadi güzel haberle dön canım ve kendin başla takibe hem zaten belki şu anda mevcut yumurtan vardır ve ilaçsız büyüyecektir daha yavaş da olsa onu kendi haline bırak ve ben beyin gücüyle çatlattım yumurtayı biliyorsun benim aralıktan beri yumurtam çatlamıyordu... inat ettim çatlayacak bu diye....inan çatlayacağına tamam mı?....son ilaç hakkını da bu ay kullanırsan iyice gerileceksin başka hakkın kalmadı diye oysaki bebeklerimiz rahat olduğumuz zamanlarda bize geliyorlar canım hiç beklemediğimiz zamanları seçiyorlar öptüm yaz mutlaka...
saol canım benim alınca hemen yazarım tabi siz merak etmeyinnnn......çok sevindim tebrik ediyorum gerçekten sabah sabah güzel bir haber sonucunu alır almaz yaz bize rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
canım yazdıklarınla çok yardımcı oldun, cesaret verdin bana şimdi.. dediklerinin her kelimesinde çok haklısın hiç bu şekilde düşünmemiştim.. evet ara vermek psikolojim için de iyi olacak,son hakkımın saklı olduğunu bilmek de.. yarın doktora ilaçsız takip edelim diyeceğim,umarım destek olur.. gerçekten herşey için sağol ,benim gibi biriyle konuşmak beni çok daha fazla rahatlattı. sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.. tüm kalbimle herşeyin gönlünce olmasını diliyorum canım..
rana20 tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah
kızlar selamlar nasılsınız???yazamadım ne zamandır,geçmişi okuyamadım maşallah baya yazışmışsınız :) ben bildiğiniz gibi devam ediyorum...42.günüm ve hala regl olmadım..artık test de yaptırmıyorum ve yapmıyorum..yapmayı da pek düşünmüyorum..regl düzenim iyice şaşırdı..akşamları bi tane glukofen içiyorum ama sabah akşam içtiğimde daha iyiydi bence..şimdi bi etkisi yok sanırım..sizler ne yapıyorsunuz? biricik,tuanatay,moontorrent,bicim,minietek,reyyan...ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar..nasılsınız?
canım rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana...çok sağol senin de her şey gönlüne göre olsun... bebeğine bir an önce kavuşursun inşallah canım...canım yazdıklarınla çok yardımcı oldun, cesaret verdin bana şimdi.. dediklerinin her kelimesinde çok haklısın hiç bu şekilde düşünmemiştim.. evet ara vermek psikolojim için de iyi olacak,son hakkımın saklı olduğunu bilmek de.. yarın doktora ilaçsız takip edelim diyeceğim,umarım destek olur.. gerçekten herşey için sağol ,benim gibi biriyle konuşmak beni çok daha fazla rahatlattı. sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.. tüm kalbimle herşeyin gönlünce olmasını diliyorum canım..
ben geldim kızlar
yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum..
geçmişe şöyle hızlıca atlaya atlaya baktım.. ama çok detaylı inceleyemedim. bu gün annem geliyor, yarın dayımın 40 mevlütü var orada olacağım birkaç gün.. tatilim süper geçti.. 22sinde adet oldum, o sabah doktora da gittim. ve doktoruma karşı kafamda soru işaretlerim oluştu. o gün acelem vardı çok detaylı konuşamadık ama en kısa zamanda gidip konuşacağım. bana iğneli yumurta geliştiricilere geçelim dedi ben de daha bu kadarına hazır değilim ben biraz düşüneyim deyip çıktım ama gıcık oldum.. daha çok erken bu yöntem için.. sonuçta benim klomenle yumurtam gelişti..! neden iğneye geçeyim ki değil mi ama.. neyse artık bir daha gidip tam anlamı ile konuşacağım..
şimdilik kendinize iyi bakın.. hamişler siz daha bir iyi bakın
görüşürüz
Kızlar az önce eczaneye gittim test aldım yapacaktım evde dayanamıyordum artık ki bir de geldim eve ki ne göreyim adet oldum kanama az da olsa başladı şans işte testi yapmak bile nasip olmadı... ama sizlere hep yazıyordum ya regl olacak gibi olacak gibiyim diye...yani 18 gün ara ile regl olmuş oldum :)) neyse artık temmuz ayına yarın giriyoruz yeni bir ay yeni umutlar demek... bakalım neler olacak temmuz ayı da haziran gibi uğurlu olsun inşallah....
canım hiç kafana takma elbet bizde haber vercez burda hamişiz die:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?