ranacım tebrıkler cok sevındım senın adına:)
bıcımcım sende reglı olmusun ınşallah temmuz ayında senınde hamıle haberlerını alacagız
bende reglı oldum sayılır pembe pembe gelıyor akıntım... bu ay olmadı yanı bende bı karar aldım başka bı doktora gıdecegım ılacsız yumurta takıbı ısteyecegım ..temmuz hepımıze hayırlı gelır ınsallah
canım inşallah yeni doktorun da yeni ay da sana uğurlu gelirzamanında regl olacaksın herhalde de mi bu da güzel bişey sıkma canını evet ben de regl oldum ve ağrılı regl dinleniyorum şimdi....ben de hep yumurta takibi ile devam ediyorum çünkü bu şekilde de hamile kalınabiliniyormuş...doktorum gayet pozitif konuştu bana da olacak gözüyle baktırıyor bu sebeple endişe etmiyorum artık...
Merhaba kızlar.
1 haftalık tatilimden sonra evime dönmek zorunda kaldım çünkü farklı bir şehire taşınıyoruz eşimin görevi nedeniyle.
Maalesef bu ay da bebiş gelmedi.Bugün adet oldum.Neyse artık bir daha ki ay'a kaldı umudumuz.
Var mı güzel haberler topicte?
aminn canım ya iyi bi doktora denk gelirim inşallah.... bugun 30. gün yanı catlama 16. gunde olmus gorunuyor... benımde cok agrım vardı ama bugun ıyı gıbı canım dınlen tabı... sen ssk hastanesıne gıttın demı ben ıkı kez ozele gıtmıstım ama artık o kadar para verıp sonuc alamamak canımı sıkıyor bende ssk doktoru arastırıyorum
Merhaba kızlar.
1 haftalık tatilimden sonra evime dönmek zorunda kaldım çünkü farklı bir şehire taşınıyoruz eşimin görevi nedeniyle.
Maalesef bu ay da bebiş gelmedi.Bugün adet oldum.Neyse artık bir daha ki ay'a kaldı umudumuz.
Var mı güzel haberler topicte?
ben direk devlet hastanesine gittim para vermeden bakıldım gitmeden önce de orada çalışan doktorları araştırdım ve tavsiye üzerine gittim canım... iyi doktora gittikten sonra özel de olsa devlet de olsa ilgileniyor bunu anladım... yumurtanın çatlaması da adet döngün de çok iyi bence... bu ay takiple çözebilirsin diye düşünüyorum... inşallah her şey çok yolunda gidecek canım...
hayırlı olun canım yenı bı sehır yenı umutlar yenı bı bebek demek:) nereye tasınıyorsunuz ? en son rana guzel bı haber verdı canım
canım ben de bu gün adet oldum :) Temmuz ayı uğurlu gelsin hepimize
taşınıyorsun demek inşallah yeni evin de uğurlu gelir canım...
İnşaallah hem yeni evim hemde temmuz uğurlu gelir.Gerçi temmuzda kocişten 10 gün kadar ayrı kalacağız tam yumurtlama döneminde ama,hayırlısı olsun yinede.
canim ya uzuldum smdi gecen ay aynisi bana oldu ama ben yine de testi yaptim hani ustune adet gorme olabilir mi umuduyla tabi negatif. Olsun canim en azindan kendi kendine cok yol aldin bize umut oldun bu ay beraber yumurtamizi gelistirelim ben incir kurune basladim sen de basla istersen canim ayrica bugun 40dk yuruyus yaptim haydi bismillah:)Kızlar az önce eczaneye gittim test aldım yapacaktım evde dayanamıyordum artık ki bir de geldim eve ki ne göreyim adet oldum kanama az da olsa başladı şans işte testi yapmak bile nasip olmadı... ama sizlere hep yazıyordum ya regl olacak gibi olacak gibiyim diye...yani 18 gün ara ile regl olmuş oldum :)) neyse artık temmuz ayına yarın giriyoruz yeni bir ay yeni umutlar demek... bakalım neler olacak temmuz ayı da haziran gibi uğurlu olsun inşallah....
insallah tutar canim sevindim olumlu dusunMerhaba hanımlarrrrrrrr. bana da 10 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı ve 5 gün önce doktor kontrol ettiğinde çatlamış dedi, bu bile benim için harika bir haber:) çünkü 2aydır klomen kullnıyordum ama yumurta olgunlaşmıyordu bile. bu ay son kez klomen deniyorz demişti doktor. ama çok şükür bu ay 2 tane yumurta olgunlaştı:) şimdiii adet olmayayım diye dua ediyorum:) ayyhh ne zormuşş bebek yapmak
çok güzel çok sevindim canım güzel bir bekleyiş bu :) inşallah sonuç alacaksın...Merhaba hanımlarrrrrrrr. bana da 10 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı ve 5 gün önce doktor kontrol ettiğinde çatlamış dedi, bu bile benim için harika bir haber:) çünkü 2aydır klomen kullnıyordum ama yumurta olgunlaşmıyordu bile. bu ay son kez klomen deniyorz demişti doktor. ama çok şükür bu ay 2 tane yumurta olgunlaştı:) şimdiii adet olmayayım diye dua ediyorum:) ayyhh ne zormuşş bebek yapmak
canim ya uzuldum smdi gecen ay aynisi bana oldu ama ben yine de testi yaptim hani ustune adet gorme olabilir mi umuduyla tabi negatif. Olsun canim en azindan kendi kendine cok yol aldin bize umut oldun bu ay beraber yumurtamizi gelistirelim ben incir kurune basladim sen de basla istersen canim ayrica bugun 40dk yuruyus yaptim haydi bismillah:)
yeni hamişlere çok sevindim allahın izniyle kucağınızada alın inşallahbicimcim açıklamaların için çok teşekkür ederim ilacı bırakmayı düşünüyorum bünyemdeki etkilerinden dolayı benim kilo problemim yoktu aksine çok zayıftım(43 kilo) yasmine başlayınca 10 kilo aldım . evlilikte yaradı tabi ben aslında bebiş istiyorumda okulum mani oluyo 2 sene daha dişimi sıkmalıyım ama kazayla olursada yavrumdan vazgeçmem tabi allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin hamile haberlerini duyunca içim kıpır kıpır oluyo valla hamişleri tekrar tekrar tebrik ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?