KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN
Ben hafta sonu 2 günlüğüne yokum yazamam sizlere umarım döndüğümde birkaç güzel haber daha alırım....
Rana canım kan sonucun nasıl geldi iyi mi
yellooww canım hemen olumsuz düşünme tamam mı bak ben stresi ve olumsuzlukları bıraktığım için ve pozitif baktığım için yumurtlamam başladı biliyorsun...belki bebek vardır canım.... paztsiye kadar gelir adetin ama gelmezse düzenim bozuldu diye düşünme ve hemen test yap tamam mı?...herkese hayırlı cumalar rabbim bugüzel günde dualarımızı kabul etsin inşallah
bicimcim adet olmşsun canım senin buna üzülmeyeceğini çok iyi biliyorum zaten belirtmişsinde hayırlısı canım inşallah birdahaki aya nasip olsun ben hala adet olamadım sanırım ilaçların etkisi geçti artık üzerimden hadi hayırlısı rabbim
tuncsss tatilin güzel geçmesine sevindim iyi deşarj olmuşsundur kafa dağıtmışsındır biraz
turuncu taşınıyormuşsunuz hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sende burada o güzel haberi verrin inşallah bence kafanıda şu yumurtlama günlerine takma derim ne kadar o güne odaklanırsanda strese giriyorun benim drum bana stres girersen yumurtalarını bastırrısın demişti bende tedavi esnasında çok stresliydimde ondan öyle demişti
buarada yarın bende yokum kızlar pazar günü girmeye çalışırım ama bugün buradayım inşallah
2 haziran diyorsun o tarihe göre düşük değer canım ama korkma sen demek ki geç yumurtlamışsın...ben de öyle yumurtlamam geç oluyor... bu değer en fazla 8 günlük bir değer yani döllenmenin üstünden en fazla 7-8 gün geçmiş... yarından sonra yine baktır... 24 saattebir değerinin 2 ye katlanması gerekli...canım sat 2 hazirandı dünkü sonucum 103,5 çıktı nasıl sence ???
simdi geldim doktordan kistim gecmis. Ilacsiz devam edelim biraz dedim.ozaman dinlen 2ay yumurtana da bakmayalim kendi haline birak dedi. Beklemiyordum bunu ya yumurtladim mi bilmiycemçok güzel çok sevindim canım güzel bir bekleyiş bu :) inşallah sonuç alacaksın...
üstüne adet görme olamaz sanmam canım baya çok geldi kanamam zaten o durumda idrardan bakılmaz 1 nokta bile kan gelse idrar hatalı sonuç verir bilgin olsun kandan baktırılmalı öyle durumlarda yani üstüne görme olursa ancak kandan ya da usg den belli olur...
inşallah canım ya bu ay da ben spora ağırlık veririm yine... incir kürü şimdilik yapmayacağım... ama işe yarıyormuş... yürüyüşlerine devam et aksatma çok faydalı olur...dediğin gibi beraber verelim müjdeleri temmuz için umutla bekleyen çok arkadaşımız var hepimizin yüzü gülsün :)
simdi geldim doktordan kistim gecmis. Ilacsiz devam edelim biraz dedim.ozaman dinlen 2ay yumurtana da bakmayalim kendi haline birak dedi. Beklemiyordum bunu ya yumurtladim mi bilmiycem
yellooww canım hemen olumsuz düşünme tamam mı bak ben stresi ve olumsuzlukları bıraktığım için ve pozitif baktığım için yumurtlamam başladı biliyorsun...belki bebek vardır canım.... paztsiye kadar gelir adetin ama gelmezse düzenim bozuldu diye düşünme ve hemen test yap tamam mı?...
2 haziran diyorsun o tarihe göre düşük değer canım ama korkma sen demek ki geç yumurtlamışsın...ben de öyle yumurtlamam geç oluyor... bu değer en fazla 8 günlük bir değer yani döllenmenin üstünden en fazla 7-8 gün geçmiş... yarından sonra yine baktır... 24 saattebir değerinin 2 ye katlanması gerekli...
yani sen haziranın 21-22 si gibi yumurtlamışsın...
simdi geldim doktordan kistim gecmis. Ilacsiz devam edelim biraz dedim.ozaman dinlen 2ay yumurtana da bakmayalim kendi haline birak dedi. Beklemiyordum bunu ya yumurtladim mi bilmiycem
yellooww canım hemen olumsuz düşünme tamam mı bak ben stresi ve olumsuzlukları bıraktığım için ve pozitif baktığım için yumurtlamam başladı biliyorsun...belki bebek vardır canım.... paztsiye kadar gelir adetin ama gelmezse düzenim bozuldu diye düşünme ve hemen test yap tamam mı?...
2 haziran diyorsun o tarihe göre düşük değer canım ama korkma sen demek ki geç yumurtlamışsın...ben de öyle yumurtlamam geç oluyor... bu değer en fazla 8 günlük bir değer yani döllenmenin üstünden en fazla 7-8 gün geçmiş... yarından sonra yine baktır... 24 saattebir değerinin 2 ye katlanması gerekli...
yani sen haziranın 21-22 si gibi yumurtlamışsın...
bilemiyorum ki canım dr u aramıştım hemen gayet iyi bi sonuç dedi daha adetin geçmemiş dedi sanırım adet geçtikten sonra daha fazla oluyormuş katlanması geç döllenme olasılığı biraz zor gibi çünkü 15.günümde çatlamıştı pazartesi tekrarlıcam bakalım görcez inş yükselir .....
sağol canım ,biraz dinlenmek istiyorum izlenimi verdim galiba ona. çok bilgili bir doktor ama artık pko lulara ayrı bi doktor yetiştirilmesi gerektiğini düşünmeye başladım..kistinin olmamasına çok sevindim ama drununda yumurtlamana bakmayalım demesidebir garip geldibana sen sonuçta ilaçsız tedavi olmak istiyorsun zaten dinlenmek steseydin druna bunu söylemene bile gerek olmazdı gitmezdin dra biciminde dediği bence başka bir dra yumurta takibine başla canım zaten hamile kalmada zorlanıyoruz birde yumurtlama tarihinide kaçırma derim ben
evet ben de bilmek istiyorum yumurtamın durumunu.. ama haklılık payı var mı diye de düşünüyorum, sonuçta yumurtanın zamanını bildiğimde ne oldu?stres yaptım belki de ondan tutmadı ..2 günde bir ilişki olsa, zaten tutar tutacağı varsa- tabi zor bu iş-.. sen ne zaman gideceksin doktora canım kaçıncı gün mesela?çünkü belli olmuyor bizim işimiz. eşimle kararsız kaldık ama tahminim ben gene dayanamaz giderim bir başka doktora en geç 2 hafta sonra.2 ay yumurtana da bakmayalım ne demek ya???
ben anlamıyorum bu doktorları offf.... sen memnunsan doktoruna devam et canım ama 2 ay içinde ben senin yerinde olsam herhangi bir yere yumurta takibi yaptırırdım... belki 25. gün yumurtlaman olacak nereden bileceksin takip olmadan...mesela ben doktora gittiğimde 23mm yumurta vardı ilişki oldu hep o aralar da çatladı zaten ama tutmadı demek ki böylesi hayırlıymış... ama içim rahat çünkü çatladığı dönemi boş geçirmedik...bu ayın da yine 15 i gibi gideceğim kaç mm yumurta oluşacak diye bu bilgiyi edinmeden tutturmak daha zor...hatta baya zor...
Kistinin geçmesine çok sevindim :))
günaydın kızlar nasılsınız
bende bugün öğlene kadar buradayım eğer birşey çıkmazsa akraba ziyaretine gideceğim canlarım ne var ne yok szilerde
ben de öğleden sonra kayınvalidemde gün var oraya gidicem canım
resmen insanlarla ilişkilerimi azalttım kimseyle birşey konuşmak gelmiyor içimden herkes bebek var mı diye soruyor
aynen bende eşimin tarafına gitmek istemiyorum banada çoçuk var mı diye sorarlar diye gitmek istemiyorum ama maalesef gitmek zorundasın bende bugün kendi akrabalarıma gideceğim inşallah eşimin abisi götütrse tabi eşim tek başına biryere göndermiyor maalesef cahil bir insan değilim çok rahatlıkla heryere giderim ama bunlarda ben getirip götürcem heryere mantığı var
uzakta mı oturuyorlar canım?benim eşim de genelde kendisi götürmeye çalışır hele uzak bir yerse, kesin..
canım doktoruna sorduysan en iyi doktor bilir... için rahat olsun o zaman tamam mı doktor öyle dediyse öyledir....
canım pazt değer 1500 civarında olacak o zaman de mi katlanarak gittiğine göre....ben de sadece yazdığın için yorum getirdim bildiğim kadarıyla yoksa en iyi doktorun bilir bunu unutma...sen şu anda buna takılma bak ne güzel ki bebeğin sana geliyor inanıyorum ki değerin de iyi gidecek... sorun etme hiçbişeyi...için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?