Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN
Ben hafta sonu 2 günlüğüne yokum yazamam sizlere umarım döndüğümde birkaç güzel haber daha alırım....

Rana canım kan sonucun nasıl geldi iyi mi

canım sat 2 hazirandı dünkü sonucum 103,5 çıktı nasıl sence ???

yellooww canım hemen olumsuz düşünme tamam mı bak ben stresi ve olumsuzlukları bıraktığım için ve pozitif baktığım için yumurtlamam başladı biliyorsun...belki bebek vardır canım.... paztsiye kadar gelir adetin ama gelmezse düzenim bozuldu diye düşünme ve hemen test yap tamam mı?...
canım sat 2 hazirandı dünkü sonucum 103,5 çıktı nasıl sence ???
2 haziran diyorsun o tarihe göre düşük değer canım ama korkma sen demek ki geç yumurtlamışsın...ben de öyle yumurtlamam geç oluyor... bu değer en fazla 8 günlük bir değer yani döllenmenin üstünden en fazla 7-8 gün geçmiş... yarından sonra yine baktır... 24 saattebir değerinin 2 ye katlanması gerekli...
yani sen haziranın 21-22 si gibi yumurtlamışsın...

Son düzenleme:
simdi geldim doktordan kistim gecmis. Ilacsiz devam edelim biraz dedim.ozaman dinlen 2ay yumurtana da bakmayalim kendi haline birak dedi. Beklemiyordum bunu ya yumurtladim mi bilmiycem

simdi geldim doktordan kistim gecmis. Ilacsiz devam edelim biraz dedim.ozaman dinlen 2ay yumurtana da bakmayalim kendi haline birak dedi. Beklemiyordum bunu ya yumurtladim mi bilmiycem

2 ay yumurtana da bakmayalım ne demek ya???
ben anlamıyorum bu doktorları offf.... sen memnunsan doktoruna devam et canım ama 2 ay içinde ben senin yerinde olsam herhangi bir yere yumurta takibi yaptırırdım... belki 25. gün yumurtlaman olacak nereden bileceksin takip olmadan...mesela ben doktora gittiğimde 23mm yumurta vardı ilişki oldu hep o aralar da çatladı zaten ama tutmadı demek ki böylesi hayırlıymış... ama içim rahat çünkü çatladığı dönemi boş geçirmedik... bu ayın da yine 15 i gibi gideceğim kaç mm yumurta oluşacak diye bu bilgiyi edinmeden tutturmak daha zor...hatta baya zor...
Kistinin geçmesine çok sevindim :))

Son düzenleme:

olumsuz düşünmüyorum canım ama böyle bir ihtimal olduğunuda biliyorum pozitifim herşeye hazırlıklıyım ben bu pkonun bilincindeyim kırmızılarında bebeğinde ne zaman geliceği belli olumuyor hayırlısı herşeyin canım

kistinin olmamasına çok sevindim ama drununda yumurtlamana bakmayalım demesidebir garip geldibana sen sonuçta ilaçsız tedavi olmak istiyorsun zaten dinlenmek steseydin druna bunu söylemene bile gerek olmazdı gitmezdin dra biciminde dediği bence başka bir dra yumurta takibine başla canım zaten hamile kalmada zorlanıyoruz birde yumurtlama tarihinide kaçırma derim ben

bilemiyorum ki canım dr u aramıştım hemen gayet iyi bi sonuç dedi daha adetin geçmemiş dedi sanırım adet geçtikten sonra daha fazla oluyormuş katlanması geç döllenme olasılığı biraz zor gibi çünkü 15.günümde çatlamıştı pazartesi tekrarlıcam bakalım görcez inş yükselir .....

canım sende hamişsin anlarsın hcg den sence benim değerim nasıl ???sat 2 hazirandı....30 haziranda 103.5 çıktı.....

Son düzenleme:

canım doktoruna sorduysan en iyi doktor bilir... için rahat olsun o zaman tamam mı doktor öyle dediyse öyledir....
canım pazt değer 1500 civarında olacak o zaman de mi katlanarak gittiğine göre....ben de sadece yazdığın için yorum getirdim bildiğim kadarıyla yoksa en iyi doktorun bilir bunu unutma...sen şu anda buna takılma bak ne güzel ki bebeğin sana geliyor inanıyorum ki değerin de iyi gidecek... sorun etme hiçbişeyi...için rahat olsun

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız

bende bugün öğlene kadar buradayım eğer birşey çıkmazsa akraba ziyaretine gideceğim canlarım ne var ne yok szilerde

Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim adetin 3. gününde yapılan testlerde E2 (ESTRADIOL) 81 pg/ml çıktı. Sanıyorum bu değerin 75'in altında çıkması gerekiyor. Bildiğim kadarıyla Östrojeni destekliyor bu hormon ve benim yüksek olduğu için acaba soğan kürü yapmam doğru mu diye düşünmeye başladım. Soğan kürü östrojeni arttırıyor diye biliyorum. Kesin bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilir miyim? İnternette çok aradım ama tüm bilgiler birbirini çürütüyor çok fazla birbirine zıt bilgiler var.

sağol canım ,biraz dinlenmek istiyorum izlenimi verdim galiba ona. çok bilgili bir doktor ama artık pko lulara ayrı bi doktor yetiştirilmesi gerektiğini düşünmeye başladım..
inşallah tutar seninki de hamiş olursun canım

evet ben de bilmek istiyorum yumurtamın durumunu.. ama haklılık payı var mı diye de düşünüyorum, sonuçta yumurtanın zamanını bildiğimde ne oldu?stres yaptım belki de ondan tutmadı ..2 günde bir ilişki olsa, zaten tutar tutacağı varsa- tabi zor bu iş-.. sen ne zaman gideceksin doktora canım kaçıncı gün mesela?çünkü belli olmuyor bizim işimiz. eşimle kararsız kaldık ama tahminim ben gene dayanamaz giderim bir başka doktora en geç 2 hafta sonra.

günaydın kızlar nasılsınız

bende bugün öğlene kadar buradayım eğer birşey çıkmazsa akraba ziyaretine gideceğim canlarım ne var ne yok szilerde

ben de öğleden sonra kayınvalidemde gün var oraya gidicem canım
resmen insanlarla ilişkilerimi azalttım kimseyle birşey konuşmak gelmiyor içimden herkes bebek var mı diye soruyor

ben de öğleden sonra kayınvalidemde gün var oraya gidicem canım
resmen insanlarla ilişkilerimi azalttım kimseyle birşey konuşmak gelmiyor içimden herkes bebek var mı diye soruyor

aynen bende eşimin tarafına gitmek istemiyorum banada çoçuk var mı diye sorarlar diye gitmek istemiyorum ama maalesef gitmek zorundasın bende bugün kendi akrabalarıma gideceğim inşallah eşimin abisi götütrse tabi eşim tek başına biryere göndermiyor maalesef cahil bir insan değilim çok rahatlıkla heryere giderim ama bunlarda ben getirip götürcem heryere mantığı var

uzakta mı oturuyorlar canım?benim eşim de genelde kendisi götürmeye çalışır hele uzak bir yerse, kesin..

uzakta mı oturuyorlar canım?benim eşim de genelde kendisi götürmeye çalışır hele uzak bir yerse, kesin..

yok canım uzak değiller ama yürüme mesfeside değil onun içinuzak yakın farketmez heryere kendi götürür

merhaba kızlar bende 22 .gün progesteron testi yaptırdım 0. 375 çıktı drum yumurtlama olmadığını söledi 3. gün testimdede e2 186 çıktı fsh ve lh normal çıktı dr um hemen tüp bebeğe geçin dedi ben daha önce 3 aşılama 2 tüp denedim ama olmadı şimdi ben bu sonuçlara göre pkolumuyum kızlar adet düzensizliklerimde var bu ay adetim yine gecikti 4 gün geçiyo ne yapcağımı şaşırdım artık bıktım bu sorunlardan Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun daha fazla bekletmesin bizlerinde kucağını doldursun inş.

canım haklısın kendimi kasmıyorum inş pazartesi kan testinde katlamış olur bi arkadasım bu degerle ikize hamileymişti bana çok cok iyi dedi hatta onun 3 2gün adeti gecikince yapmıştı bilmiyorum hayırlısı olsun inş sağlıklı bi gebelik olur ....
RABBİM hepinize yaşatsın...

günaydın kızlar,

gelemedim bir 10 gündür. geçen hafta taşındık ve çokk yorulduk! interneti eve yeni bağlattım ve zaten iş yerimdende izin almıştım.

inanın savaştan çıkmış gibiyim. bu ay yumurta takibi kaldı, zaten onu düşünecek hiç vaktim olmadı!

haftaya yine sizlerleyim, özledim valla!!!!!!!

yenilikler varmı?

kızlar benim annem geldi, dayımın 40 mevlütü filan falan geçiyor günler.. gelemiyorum birkaç gündür..
hafta içi annem dönecek, o gittikten sonra bol bol burdayım :)
hepinize mutlu günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…