slm kızlar tatıl bıttı ne yazıkkı yıne evdeyızherkez ıyıdır umarım.
RANA canım tebrık ederım senıde hamılelerımız cogaldı:) degerıne gelınce anca tekrarlatırsan saglıklı sonuc alabılırsın benım ıyı veya kotu demem yanlıs olur sanırım benım 83 cıkmıstı deger.
Buarada tatılde bıraz kasık agrım oldu dogru doktorda aldık solugu melegımı tekrar gordum korkulcak bısey yokmus kolları bacakları herseyı olusmus onlarıda gordum:)masallah baya hızlı buyuyo allah hepınıze tek tek nasıp etsın neyse hepınızı optum kendınıze ıyı bakın...
şaka gibi, sen ne zaman 2 aylık hamile oldun yaaa? zaman nasıl geçiyor???
öfff ben kaldım sona yine! şimdiki umudum bicim de! tabi son 10 gündür yoktum, belki hamiledir bile
maşaallah tuanataycım bebişine rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
buarada tuanatay sana bir şey sorucağım
sen gecikme yaşamılştın değil mi adetinde gecikme esnasında kasıklarına ara ara sancı giriyor muydu
birde bu yumurta sağlayıcı ilaçlardan kullanan arkadaşlar var ise bu ilacları bıraktıktan kaç ay adetiniz düzenli devam etti
şaka gibi, sen ne zaman 2 aylık hamile oldun yaaa? zaman nasıl geçiyor???
öfff ben kaldım sona yine! şimdiki umudum bicim de! tabi son 10 gündür yoktum, belki hamiledir bile
canım benım adet gecıkmesı degılde progestan bıtelı 5 gun olmustu adetım baslamayınca ozaman suphelenmıstım hamılelıkten.ve adet sancısı gıbı agrılarım hep oluyodu hatta hala ara ara oluyo.
selam kızanlar ben evimdeyim 5 gündür ama doğum günü hazırlıklarımdan giremedim.bu gün piknikte kutladık ayy çok güzeldi.istanbulda oturanlara aydos gölünü tavsiye ederimm ben istanbulda bu kadar yakında böle güzel bi yer görmedim.ayy bu perşembe dr gidiyorum çarşambada eşim testini yaptıracak.içimdeki his neden ve nasıl böyle oldu bilmiyorum ama bundan 1 2 ay önce istediğim kadar delice çocuk istemiyorum kendime bende şaşıyorum ama sanırım iyice teslim oldum çünkü ben naparsam yapim Allah verecek önüne geçemem.kontrollere devam ama hamdolsun öyle deli deli ağlamalarım geçti.kendimi iyice eltimin bebeğine endeksledim ya sanki benim evladım kadar bağlandım hep böyle giderde iyi bi yenge yeğen oluruz:)
caanım doktordaydım ben yeni döndüm yumurtlamam olmuş ama zamanı belli değil yani kırmızıları beklemek durumundayım :)) üstten ultrasonda hiç bişey belli olmuyor doktorun bu günkü olduğu yerde de alttan usg yoktu yani beni bilinmez bir bekleyiş aldı kızlar yine...
sen ne durumdasın yellooww cum şu anda?
canım her şey yolunda mı bulantın var mı?
İYİ MUTLU SAĞLIKLI KANDİLLER DİLERİM KIZLAR DİLERİM Kİ YÜCE ALLAH IM HEPİMİZİN İSTEKLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRSİN...
öpüyorum sizleri Kızlar kimseler yok galiba gece yine gelirim ben....
ne güzel bebişinle tatile çıktınız demek bizde inşallah temmuzda çıkıcağız ayy bir çıksakta şöyle değişiklik olur kafam dağılır buarada hamilelik nasıl gidiyor canım
şimdilik iyi gibi cnm sadece halsizim. birde az önce bicime yazdığım kasık sancısını yaşadım 3 gün önce. normalmidir bilmiyorum artık
herkese merhaba
ben bişe sormak istiyorumm sizler bu konuda daha bilgilisiniz merak ettiklerimi burdan öğreniyorum şeker ilacı kullanıyorum 2 ay oldu vede 2 ay klomen kullandım polikistik overim var cumartesi kontrolum vardı yumurtalar buyumemiş 6 mm kaldı ama ilaç biteli 1.5 gün olmustu sizce daha gelişirmi salı tekrar kontrole çağırdı doktorum sizler klomen ve seker ilacını kullandıktan ne kadar sonra gelişti acaba bana mı yaramıyo bide bu ilaçları içerken sigara içersen zararı vamıdır buarada hamile kalan hanımları tebrik edeıyorum herkese sevgiler
herkese merhaba
ben bişe sormak istiyorumm sizler bu konuda daha bilgilisiniz merak ettiklerimi burdan öğreniyorum şeker ilacı kullanıyorum 2 ay oldu vede 2 ay klomen kullandım polikistik overim var cumartesi kontrolum vardı yumurtalar buyumemiş 6 mm kaldı ama ilaç biteli 1.5 gün olmustu sizce daha gelişirmi salı tekrar kontrole çağırdı doktorum sizler klomen ve seker ilacını kullandıktan ne kadar sonra gelişti acaba bana mı yaramıyo bide bu ilaçları içerken sigara içersen zararı vamıdır buarada hamile kalan hanımları tebrik edeıyorum herkese sevgiler
merhaba kızlar... bende pcoluyum şubatta doğum yaptım hamilelik döneminden beri hiç baktırmadım ama doğumdan sonra acile kaldırılmıştım kistlerden dolayı mutlaka uzmanla görüş çok ilerlemiş demişlerdi hatta bebeğim olduğuna da şaşırdılar neyse şimdi ara ara etkili sancılar hissediyorum ama korkuyorum dr. a gitmekten hiç iyi şeyler duymayacakmışım gibi geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?