Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

slm kızlar tatıl bıttı ne yazıkkı yıne evdeyız herkez ıyıdır umarım.
RANA canım tebrık ederım senıde hamılelerımız cogaldı:) degerıne gelınce anca tekrarlatırsan saglıklı sonuc alabılırsın benım ıyı veya kotu demem yanlıs olur sanırım benım 83 cıkmıstı deger.
Buarada tatılde bıraz kasık agrım oldu dogru doktorda aldık solugu melegımı tekrar gordum korkulcak bısey yokmus kolları bacakları herseyı olusmus onlarıda gordum:)masallah baya hızlı buyuyo allah hepınıze tek tek nasıp etsın neyse hepınızı optum kendınıze ıyı bakın...

şaka gibi, sen ne zaman 2 aylık hamile oldun yaaa? zaman nasıl geçiyor???
öfff ben kaldım sona yine! şimdiki umudum bicim de! tabi son 10 gündür yoktum, belki hamiledir bile

maşaallah tuanataycım bebişine rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah

buarada tuanatay sana bir şey sorucağım

sen gecikme yaşamılştın değil mi adetinde gecikme esnasında kasıklarına ara ara sancı giriyor muydu

birde bu yumurta sağlayıcı ilaçlardan kullanan arkadaşlar var ise bu ilacları bıraktıktan kaç ay adetiniz düzenli devam etti

selam kızanlar ben evimdeyim 5 gündür ama doğum günü hazırlıklarımdan giremedim.bu gün piknikte kutladık ayy çok güzeldi.istanbulda oturanlara aydos gölünü tavsiye ederimm ben istanbulda bu kadar yakında böle güzel bi yer görmedim.ayy bu perşembe dr gidiyorum çarşambada eşim testini yaptıracak.içimdeki his neden ve nasıl böyle oldu bilmiyorum ama bundan 1 2 ay önce istediğim kadar delice çocuk istemiyorum kendime bende şaşıyorum ama sanırım iyice teslim oldum çünkü ben naparsam yapim Allah verecek önüne geçemem.kontrollere devam ama hamdolsun öyle deli deli ağlamalarım geçti.kendimi iyice eltimin bebeğine endeksledim ya sanki benim evladım kadar bağlandım hep böyle giderde iyi bi yenge yeğen oluruz:)

öfff ben kaldım sona yine! şimdiki umudum bicim de! tabi son 10 gündür yoktum, belki hamiledir bile

ee zaman gecıyo ıste 2 ayı devırdım:) saglıklı olsunda bebısler gec gelsınler dımı ama sende bu ay yumurtayı kacırmazsın ınsallah.gercı esıne bakılmamıstı hatırladıgım kadarıyla umarım onda bı sorun yoktur.

canım benım adet gecıkmesı degılde progestan bıtelı 5 gun olmustu adetım baslamayınca ozaman suphelenmıstım hamılelıkten.ve adet sancısı gıbı agrılarım hep oluyodu hatta hala ara ara oluyo.

biricik ben bile 6.aya başladım alttaki çizelgem yanlışta gelişimlerine göre azda kaldı ikizlerde 32 36 haftalar arası diyolar ama dün ayrıntılı usg girdim çok şükür iyiler erkek olan dayısına benziyo kız olan utangaç olcak galiba yüzünü göstermedi pozisyonu uygun değildi doktorda baya uğraştı ama neyse ALLAH herkese hayırlısı versin diyorum AMİN

vay be 5 gün doğum günü hazırlığı mı yaptınız? mutlu yıllar dilerim canım
evet ben de yavaş yavaş sakinleşmeye başladım ama zaten hep öyle oluyor.. adet olunca ağlıyor zırlıyorum sonra alışma devresi geliyor,sakinleşiyorum. tabi bir dahaki adet zamanına kadar inşallah teslim olmayı başarsak, bebek zaten gelecek.. Allah hakkımızda hayırlısını versin. ben şimdi dinlenme devresindeyim ama içimde hala biraz sızı var, ne yalan söyleyeyim..
bugün güzel bir şiir okudum Tolstoy'dan. herkes kendine bir pay çıkarmalı.

"Her insan mutlu olamaz...
Çünkü gereğinden fazla özler dünü,
Hak ettiğinden fazla düşünür yarını,
Ve hiç hak etmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü...

Her insan mutlu olamaz...
Çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları,
Hak ettiğinden daha büyük umutla bekler hayatına girecekleri,
Ve asla göremez yanı başındakileri..."

kızlarrrrr istanbulda polikistik over merkezi varmış BH KADIN SAĞLIĞI VE POLİKİSTİK OVER MERKEZİ ,nette araştırırken buldum, acaba nasıldır ?Burayı kuran doktor yurtdışında da polikistik over üzerine araştırma yapmış.. işte tam istediğimiz gibi bize özel bir merkez! çok heyecanlandım..

Polikistik Over

herkese günaydınlar...

canım bulantım hiç yok iştahım da çok yerinde, bende şaşırıyorum durumuma.inanılmaz halsizim ama. 3 gün önce yazlıktayken acayip bi ağrı oldu kasıklarımda kıvrandım resmen ama bikaç dakika içinde geçti. bizde ne olur ne olmaz diye dün izmire geri döndük. perşembe ultrasonum var. orda belli olucak bakalım nedir durum.

ne güzel bebişinle tatile çıktınız demek bizde inşallah temmuzda çıkıcağız ayy bir çıksakta şöyle değişiklik olur kafam dağılır buarada hamilelik nasıl gidiyor canım

şimdilik iyi gibi cnm sadece halsizim. birde az önce bicime yazdığım kasık sancısını yaşadım 3 gün önce. normalmidir bilmiyorum artık

şimdilik iyi gibi cnm sadece halsizim. birde az önce bicime yazdığım kasık sancısını yaşadım 3 gün önce. normalmidir bilmiyorum artık

iyi gitmesine çok sevindim canım bu kasık ağrıları diğer hamile arkadaşlarımızda da olmuş normal diyorlar ama tabi dra görünmekte fayda var

herkese merhaba
ben bişe sormak istiyorumm sizler bu konuda daha bilgilisiniz merak ettiklerimi burdan öğreniyorum şeker ilacı kullanıyorum 2 ay oldu vede 2 ay klomen kullandım polikistik overim var cumartesi kontrolum vardı yumurtalar buyumemiş 6 mm kaldı ama ilaç biteli 1.5 gün olmustu sizce daha gelişirmi salı tekrar kontrole çağırdı doktorum sizler klomen ve seker ilacını kullandıktan ne kadar sonra gelişti acaba bana mı yaramıyo bide bu ilaçları içerken sigara içersen zararı vamıdır buarada hamile kalan hanımları tebrik edeıyorum herkese sevgiler

merhaba
bazı kadınların klomenle ilaç bitiminden hemen 1veya 2 gü sonra istenilen büyüklüğe geliyor bazı kadınların ise geç büyüyebiliyor tabi ialça tepki vermeyen kadınlarda var bünyeden bünyeye değişiyor herkeste farklı ilerleme gösteriyor buarada sigara zaten yumurta gelişimine zararlı verimliliğini azaltıyor diye biliyorm

evet büyüyebilir ,benim de ilk kontrolde büyümemişti 4-5 gün sonra büyüdü yumurtam..
sigara polikistik overlilerde özellikle bırakılmalı,çünkü bizim sağlıklı ,aktif ve dengeli bir yaşam sürmemiz çok önemli.

merhaba kızlar... bende pcoluyum şubatta doğum yaptım hamilelik döneminden beri hiç baktırmadım ama doğumdan sonra acile kaldırılmıştım kistlerden dolayı mutlaka uzmanla görüş çok ilerlemiş demişlerdi hatta bebeğim olduğuna da şaşırdılar neyse şimdi ara ara etkili sancılar hissediyorum ama korkuyorum dr. a gitmekten hiç iyi şeyler duymayacakmışım gibi geliyo...

iyi şeyler duymak için gidilmez doktora zaten.. kötü şeylere derman bulmak için gidilir.
şubattan beri regl olmamışsın ,böyle yaparak rahmini kalınlaştırıyorsun ve Allah korusun rahim kanserine kadar gider bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…