Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Allah koruusun... ama o kadar yoruldum ki... doktorlardan ve onları tacirane davranışlarından...

Kızlar bırsey sorsam size bende pkoluyum. Adetıme 11 gun var hamıle kalınıp kalınmadıgını anlama yolu varmı ? Bır kac suphem var ama bılemıyorum kı kuruntumu yapıyorum cozemedım. Yardımcı olabılcek varmı?

şimdilik iyi gibi cnm sadece halsizim. birde az önce bicime yazdığım kasık sancısını yaşadım 3 gün önce. normalmidir bilmiyorum artık

canım merak etme normalmıs bu sancılar onemlı olan lekelenme vs olmamasımıs.benım ılk haftalar ozellıkle sabahları yatakta kıvrandırıyodu resmen o sancılar suanda ara ara oluo rahım buyuyomus o nedenle boyle kısa surelı sancılar normalmıs.

perşembe gidiyorum dra o zaman sorucam bu sancıların nedenini cnm ama henüz çok yeni benm hamileliğim yani rahim genişliyor olamaz şimdiden die düşünüorum ama bilemiyorum..

izmirli güzel arkadaşlarım rahim filmi çektirecek sgk ile anlaşmalı bir yer arıyorum
özel hastanede olabilir
çınarlı 500 tl istiyormuş
daha uygun bir yer biliyormusunuz

Hanımlar Merhaba. size birşye sormak istiyorum. adetim 3 gün geçti ve 3-4 gündür sanki adet olacakmşım gibi kasıkta ve belimde ara ara ağrılarım oluyor. dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız ediyor. hemen test yapmak da istemiyorum, 2 aydır hep negatif göryorum çünkü:) polikistik overım var klomen kullandım ve yumurta olgunlaştı çok şükür ve çatladı. pztesi gel dedi doktor kan testi yapacak. biraz da şişkinlik var karnımda ve gaz var. bir türlü anlayamıyorum sizce napayımmm? :)

klomen hamilelik belirtileri yapıyor canım. pazartesiye kadar bekle.

polikistik overliysen adet günün değişken olabilir,son adet gününü dikkate alma. adet günün şaşmıyorsa bile, 11 gün kala hamilelik anlaşılmaz.

Allah koruusun... ama o kadar yoruldum ki... doktorlardan ve onları tacirane davranışlarından...
demek ki doğru doktoru bulamamışsın ,aramayı bırakma. hepimiz birsürü doktor değiştirdik canım

bicimmmmm nerdesin canım yaaaa özledim seni bir denk gelemedik
Canım bicim bu haftasonu yokum demişti demek ki hala dönmedi evet eksikliği hemen hissediliyor

Busmai teş. ederim:) ya klomeni kullanalı 1 ay oldu nerdeyse, çatlatma iğnesi vurulalı da 10 günü geçti. bundan 2 ay önce de kullanmıştım 2 kere klomen, ozaaman böyle bir problemim olmamaıştı. ama bu sefer inanılmaz sert karnım, şiş ve ara ara da belime kasıklarıma sancı giriyor. doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım. test de yapmıcam kararlıyım:) ama açıkçası biraz da korkuyorum. acaba başka bir sorun mu var? gerçi kanamam akıntım filan yok çok şükür ama. ayyhh pztesi bir gelse:))

çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra adet görülür.. sorun yoktur bunlar olağan şeyler dediğim gibi çatlatma iğnesinin etkileri olabilir .iğne kasık ağrısı yapıyor. mecbur bekleyeceksin. inşallah hamilesindir canım,hakkında hayırlısı olsun

canım ben 30 haziran adet gördüğümden artık 15 temmuzda giderim yumurta takibine...ama önce çatlayacağına inanmak mühim dediğin gibi takip olsun olmasın çatlayacak demeliyiz :))
bicimmmmm nerdesin canım yaaaa özledim seni bir denk gelemedik
canım haftasonu nete giremem demiştim özderedeydim... iyiyim herşey yolunda çok şükür... sen ne durumdasın? kaçırdığım bişey var mı ne durumdasın?
Allah kolaylık versin canım yeni eviniz hayırlı ve uğurlu olsun sana eşine uğur getirsin bebek getirsin canım... merak etmiştim seni...
bence bu ay takipsiz de olabilir... yoruldun ama efor sarfetmek Lh hormonu için iyi biliyorsun bence kesin yolunda gidecek herşey...
ıyıdır tatlım yazlıga geldık yenı. esya yerlestırmeyle ugrasıyorum sende ıyısındır umarım
canım bebeğin iyiymiş oluşmaya başlamış organları çok güzel haber bu ya gerçekten :)) maşallah ufağına...

Canım bicim bu haftasonu yokum demişti demek ki hala dönmedi evet eksikliği hemen hissediliyor

ne kadar iyisiniz siz de iyiki varsınız arkadaşlarım... çok sağolun
bu gün öğlen döndüm ama evde biriken işler çoktu onlarla uğraştım çünkü eşim gelememişti benimle çamaşır ve yemekle uğraştım toparlamaca derken ancak gelebildim nete...2 gün platese de ara verdim artık yarın sabah acısı çıkacak...yüzmek için gittim ama deniz suyu ısınmamıştı bir de adetim tam bitmemişti denize giremesemde deniz havası alıp geldim :))

Herkes iyi anladığım kadarıyla....

idrardan anlaşılmaz çok erken ancak döllenmeden 6 gün sonra falan kandan baktırabilirsin... yani yumurtlama döneminden 8 gün sonra gibi baktırabilirsin...
benim de hamilelik belirtilerim vardı haziranda hatta öyleyim sanmıştım ancak hormonların da aynı etkileri yapabileceğini öğrendim gebelik yokmuş yeni bir ay yeni umutlar bakalım neler olacak... için rahat etsin kandaki değere baktırabilirsin... adet gününde de idrardan bakabilirsin...

kasık ağrıları oluyormuş canım ama kontrolleri arttırmak aksatmamak gerekli pko olunca doktor üzerine düşüyor düşecektir zaten sen aklını ferah tut Allah korusun kanama olmadıkça korkmana gerek yok...

Son düzenleme:
bicimcim bende iyiyim durumumsa daha adet olamadım yarın inşallah dra gidiceğim bakalım ne durumdayım hayırlısı inşallah herşeyin

GÜNAYDIN KIZLAR ŞİMDİ PLATES YAPACAĞIM... İsteksizim biraz hava sıcak diye ama durmak yok... çünkü 2 gün boyunca ne istersem yedim hemen yakmam gerekli...doktor bana senin yumurtlama sorunun vardı değil mi dedi peki nasıl düzeldi dedi...çünkü yumurtladığıma tanık oldu ve hormonlarımı da beğendi...spor ve diet yaptım dedim...her ne yapıyorsan devam et iyi gelmiş işe yaramış dedi...... biraz prolaktinim üst sınırda çıktı ama önemli değil dedi.. aynen diet ve spor devam et dedi...

bicimcim bende iyiyim durumumsa daha adet olamadım yarın inşallah dra gidiceğim bakalım ne durumdayım hayırlısı inşallah herşeyin

ay canım sakın kötüye yorma inşallah bebek olsun,olacak... çünkü biliyorsun zamanında geliyordu adetin 2sinde bekliyorsun sen bu gün 5 i test alıp evde de yapabilirsin ama kanda daha doğru çıkar tabi... ben senden çok heyecanlandım şimdi...
sabırsızlıkla bekliyoruz canım doktor dönüşünü...

Son düzenleme:
günaydın hanımlar....
hepinize güzel bir gün diliyorum. bugün evdeyim dinleniyorum, halsizim aynı şekilde.

harikasın canım ben de hergün 40 dk yuruyus yapıyorum artık,tabi diyete herzaman devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…