canım inşallah hamilesindir bütün kalbimle diliyorum ..çok bekledin, artık sevinmeyi hakediyorsun, inşallah hakkında hayırlısı olur merakla yarını bekliyorumbicimcim bende iyiyim durumumsa daha adet olamadım yarın inşallah dra gidiceğim bakalım ne durumdayım hayırlısı inşallah herşeyin
harikasın canımben de hergün 40 dk yuruyus yapıyorum artık,tabi diyete herzaman devam.
klomen hamilelik belirtileri yapıyor canım. pazartesiye kadar bekle.
polikistik overliysen adet günün değişken olabilir,son adet gününü dikkate alma. adet günün şaşmıyorsa bile, 11 gün kala hamilelik anlaşılmaz.
demek ki doğru doktoru bulamamışsın ,aramayı bırakma. hepimiz birsürü doktor değiştirdik canım
Canım bicim bu haftasonu yokum demişti demek ki hala dönmedi evet eksikliği hemen hissediliyor
merhaba.ben yeni üyeyim.aşılama yaptranların sayfasına da yazmıştım ama cevap alamadım.26 yaşındayım.1 yıllık evliyim.ilk adetimden beri hep adet düzensizliği yaşadım.ama pko. olduğumu bilmiyodum.çok dkr.a gittim ama nedense anlaşılamadı.sonrasında korunmadığım halde hamile kalamadım ve pko. olduğumu öğrendim.hem kistik bi yapı var dedi doktor hem de hormon tahlil sonuçlarımdan da pko. olduğum kesinleşti.bi kaç ay yumurta takibi yaptı.yumurta gelişmeyince bikaç ay klomen kullandım ama yine olmadı.17 haziranda aşılama yaptı.geçen öarş adet oldum.o da tutmadı yani.ama doktorum benden rahim filmi istemedi.daha doğrusu burdan öğrendim rahim filmi çekilmesi gerekiyomuş.kafam çok karıştı.tüplerimde tıkanıklık olsa aşılamada anlaşılmaz mıydı?doktoruma mı danışayım,yoksa doktorumu mu değiştireyim bilemedim.pko. olup bu sorunları yaşayan var mı?ank.da tavsiye edebileceğiniz bu konuda uzman iyi bir bayan doktor varsa paylaşırsanız sevinirim.bir de rahim filmi çektirenker ank.da nerede çektirdi,memnun kaldı mı? yardımcı olursanız sevinirim.moralim çok bozuk.
merhaba.ben yeni üyeyim.aşılama yaptranların sayfasına da yazmıştım ama cevap alamadım.26 yaşındayım.1 yıllık evliyim.ilk adetimden beri hep adet düzensizliği yaşadım.ama pko. olduğumu bilmiyodum.çok dkr.a gittim ama nedense anlaşılamadı.sonrasında korunmadığım halde hamile kalamadım ve pko. olduğumu öğrendim.hem kistik bi yapı var dedi doktor hem de hormon tahlil sonuçlarımdan da pko. olduğum kesinleşti.bi kaç ay yumurta takibi yaptı.yumurta gelişmeyince bikaç ay klomen kullandım ama yine olmadı.17 haziranda aşılama yaptı.geçen öarş adet oldum.o da tutmadı yani.ama doktorum benden rahim filmi istemedi.daha doğrusu burdan öğrendim rahim filmi çekilmesi gerekiyomuş.kafam çok karıştı.tüplerimde tıkanıklık olsa aşılamada anlaşılmaz mıydı?doktoruma mı danışayım,yoksa doktorumu mu değiştireyim bilemedim.pko. olup bu sorunları yaşayan var mı?ank.da tavsiye edebileceğiniz bu konuda uzman iyi bir bayan doktor varsa paylaşırsanız sevinirim.bir de rahim filmi çektirenker ank.da nerede çektirdi,memnun kaldı mı? yardımcı olursanız sevinirim.moralim çok bozuk.
40 dk yürüyüş oldukça iyi bence...yürüyüşe birde sadece karın egzersizi ekleyebilirsen çok daha iyi olur ama sen bilirsin canım... ben de yürüyüş yapmayı çok severim ama fırsat olmuyor eşim de yorgun oluyor yürüyüş yapamıyorum ya sabah çok erken yapmak gerek ya da akşam geç saatte o da olamıyor ben de egzersizlere ağırlık veriyorum bu sebepten...
ikimize de yarayacak inşallah... aynı durumdayız aslında ikimiz de ilaçsız beklemedeyiz... bakalım neler olacak?:124::124::124::124::124::124::124:
beni bekleyen çok iş var kızlar birikmiş ütüler var sonra da yemek yapacağım... zaten bu günümün yarısı temizlikle geçti ve yine çamaşırla....
gece görüşürüz artık....
inşallah bulursun çabucakdoktoru bulmuştum ama oda millet vekili oldu sanırım artıkım başka doktor bulmam gerek...
merhaba canım...
tıp fakültesinde bir çok tahlil tetkik neler neler yapılmadı... asla olmaz bebeğin dediler ama özel bir hastaneye gittim uzman da bi kaç tahlil yaptı pco var + böbrek üstü bezinde kist olduğu içinde hormon düzenin bozulmuş dedi hemen buldu sorunu tıp fak. gibi çok uğraştırmadı... biraz zor dedi bana ama eşime çok zor ama Allahtan ümit kesilmez demiş... eşim macun felan yaptı sonra soğan kürü yaptık yine olmuyodu 8 ay yaptık bu kürü ve civanperçemi macunu kullandım günlük tüp bebeğe başvurduk ramazandan sonraya attılar ramazandan 1 hafta felan kadar önce hamile olduğumu öğrendim...
bana bebeğin olmaz diyen bir erkek doktordu "benim olursa seninde olur diye kesin konuştu..."
ama Allah ın işi hamileyken tansiyonum çok düşüyodu acile kaldırıldım o doktor geldi kadın doğumcu... o anda görünce şartellerim attı bana siz bakmayın dedim bağırdım önce insanlık eğitimi alın sonra mesleğinizi yapın dedim hiç bişey demedi utandı çünkü çok ağır konuştu hayatımı hayallerimi yıkmıştı...
merhaba canım...
tıp fakültesinde bir çok tahlil tetkik neler neler yapılmadı... asla olmaz bebeğin dediler ama özel bir hastaneye gittim uzman da bi kaç tahlil yaptı pco var + böbrek üstü bezinde kist olduğu içinde hormon düzenin bozulmuş dedi hemen buldu sorunu tıp fak. gibi çok uğraştırmadı... biraz zor dedi bana ama eşime çok zor ama Allahtan ümit kesilmez demiş... eşim macun felan yaptı sonra soğan kürü yaptık yine olmuyodu 8 ay yaptık bu kürü ve civanperçemi macunu kullandım günlük tüp bebeğe başvurduk ramazandan sonraya attılar ramazandan 1 hafta felan kadar önce hamile olduğumu öğrendim...
bana bebeğin olmaz diyen bir erkek doktordu "benim olursa seninde olur diye kesin konuştu..."
ama Allah ın işi hamileyken tansiyonum çok düşüyodu acile kaldırıldım o doktor geldi kadın doğumcu... o anda görünce şartellerim attı bana siz bakmayın dedim bağırdım önce insanlık eğitimi alın sonra mesleğinizi yapın dedim hiç bişey demedi utandı çünkü çok ağır konuştu hayatımı hayallerimi yıkmıştı...
evet benim de eşim yorgun oluyor keşke onla yürüsek.. ben markete, pazara bahanesiyle öğlen kendim çıkıp yolumu uzatarak yürüyorum..karın egzersizi de denerim canım. evet aynı durumdayız yarın adetim biter benim sanırım..ama keyfim yok hormonlardan mı bilmyorum en ufak şeye canım sıkılıyoriçimde dolmaz bi boşluk var. güzel bir ay olsun hepimiz için..
asla olmaz bebeğin nasıl derler ya canım sen de ne biçim doktorlara rastlamışsın.. soğan kürü ,bebek olursa düşürür diyorlar siz öyle birşey duydunuz mu kızlar? civanperçemi macununu sen mi kullandın? allahım ya, "saçını yersen çocuğun olur" deseler yiycem nerdeyseo derecedeyim
tamam duyduğum doğruymuş demek ki, haklısın canım, soğan bize yaramaz.. incire devamsoğan kürü adet söktürücü olduğundan elbette yumurtlama olduktan sonra içilmemeli yumurtlama olana kadar içilebilir canım...bebek düşündüğümüz için adet getirtici olarak soğan kürünü yapamayız... incir yiyebilirsin yumurta geliştirici çatlatıcı olarak... günde bir adet ceviziçi ve incir tüketebilirsin.. ben geçen ay yaptım öyle....civanperçemini duydum ben de ama denemedim hayıt tohumunu da duydum ama denemedim...
sağolun arkadaşlar.eşime tahlil yapıldı.onunkiler normal çıktı.inanın beni anlayan birilerinin olması çok rahatlatıyor. bir bayanın asla başına gelmesini istemediği rahatsızlıkları yaşıyorum. pko. yüzünden özellikle göbelk çevremde fazla kilolarım var. çok fazla yemiyorum,dikkat ediyorum ama..ayrıca bende saç dökülmesi problemi de var. bebek sahibi olamamak falan.bir bayan için gerçekten yıpratıcı.ama görüyorum ki benim durumumda olan başkaları da var. burada yazılanları okudukça umudum artıyo.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. bu arada rahim filmi çektiren arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.öyle herhangi bi yere yaptırmak istemiyorum.memnun kaldığınız yerler varsa paylaşır mısınız?bir de ank.da önerebileceğiniz bayan pko. konusunda uzman doktor var mı?
nasılsınız ???
dün ben kan testini tekrarladım ;
sat 2 hazirandı
30 haziran :103,5
4 temmuz :609,8 çıktı nasip olursa cumada keseyi görmeye gidicez ....
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri....
AMİNNNN,değerin çok güzel artmış maşallah allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla ranacığım
Kızlarrrrrrrr korkumu yendim ve bugün test yaptımmm vee pozitif çıktı:) belirtileri vardı zaten ama pek ümitlenmek istemiyordum. 3. klomen denemesiydi çünkü. tek çizgi görmekten korkuyordum:) yarın hemen kan testi de yaptırcam. inşallah bir sorun çıkmaz, hala tam olarak inanamıyorum.. rabbim isteyen herkese versin inş. pko konusunda çok korkutmuşlardı beni. ama herşey bir yana, nasipse olmuyor. inanmamız gereken bu.
nasılsınız ???
dün ben kan testini tekrarladım ;
sat 2 hazirandı
30 haziran :103,5
4 temmuz :609,8 çıktı nasip olursa cumada keseyi görmeye gidicez ....
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?