Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canımmmm çok sevindimmm!!!! işte bebişin en umutsuz anında geliverdi !
inşallah herşey çok guzel gidecek ,hoşgeliyor bebişler

canımmmm çok sevindimmm!!!! işte bebişin en umutsuz anında geliverdi !
inşallah herşey çok guzel gidecek ,hoşgeliyor bebişler

çok teşekkürler canımmmm yaa inşallah darısı hayırlısıyla sizlerin başına

Tebrik ederim canım nasıl seviniyorum hamile haberlerine kendim hamileyim gibi seviniyorum....

İNANAMIYORUM YA SABAH SABAH NETİ AÇTIM OKUDUM NASIL GÜZEL MÜJDELER BUNLAR BÖYLE NASIL SEVİNDİM YELLOOWW inanıyordum senin bu ay hamile kalacağına çok sevindim canım benim...sonuna kadar sağlıkla geçsin ve miniciğin dünyaya gelsin canım benim
en sonunda oldu bak ... oh artık kimse seni rahatsız etmeyecek laf edemeyecek... nasıl mutlu oldum anlatamam canım.... değerin de çok iyi canım cuma günü keseyi görebilirsin gibime geliyor....

hamile olan tüm arkadaşlar adına çok sevindim.Allah bize de nasip etsin inş.bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi de nasip etsin.

Ranacım seninde değerin çok iyi katlanmış canım...
Ay bu son 3 hamile haberi de ilaç gibi geldi bana....
Yellooww , Rana, Güleç hepinizi tekrar tebrik ediyorum :)
darısı hepimizin başına ama bakın arkadaşlarımız yolu açtı devamını biz getireceğiz.....

Merhaba iyi olmana çok sevindim güzel kızın nasıl o da iyidir inşallah... :)
Hamilelerimiz maşallah arttı ve hepimize umut, sevinç kaynağı oldular...
doğum kontrol hapları bittikten 4 gün sonra adet gelir merak etme ve 3 gün gibi kısa sürer kanama bu da normaldir... bence hazır bu hapları kullanıyorken spora başlayarak kilo vermeyi denemelisin derim ben...çünkü haplar hormonları düzenlediğinden kilo vermen kolaylaşacaktır bu sürede....kilo kaybı ile yumurtlama sağlanabildiği gibi hormonlarda kendiliğinden düzelmeye başlıyor...bu düzelme gerçekleşirse ilaca da gerek kalmaz sonrasında...... metformin içerikli şeker hapının da faydası olacaktır...

canım benım yaaaa okadar sevındımkı allahım sabah sabah aldıgım en guzel haber bu.ayagımı surudum dedım sıze dımııııı:)))
super yaa hadı hayırlısı olsun bebeklerımızı saglıcakla alalım kucaklarımıza.

ruyamda baska kımlerın ısımlerı vardı hatırlamıyorum ama BICIM canım bu ay sıra sende galıba:)))
allah hepınıze tattıracak bu duyguları buna ınanın sadece bebekler zamanlarını beklıyo.

çok güzel Allah tamamını erdirsin
AMİNNNN,,,
çok saol canım darısı sana olsun inş....
Ranacım çok teş. ederim. seninde gözünaydın:) inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın, inş. çok rahat bir hamilelik geçirirsin:)
AMİNNNN,
canım inş sende rahat sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ......
ayyy canım çok sewindim
bu ay çok güzel bereketli geçti RABBİM herkese nasip etsin inş.......

saol canım benim inş arkamızdan teker teker geliceksiniz ben inanıyorum bakın görün .....

yellowwww, canım tebrikler...
güle güle büyütün, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin!

kurtuldun!!! )))

arkadaşım d.kontrol hapları zaten kulandığın sürece işe yarar....daha çok metformin düzenliyor adeti. Yalnız en önemlisi KİLO VERMEK...

KİLO VERİNCE ZATEN ADET TEKRAR DÜZENE GİRİYOR! BU PKO KİLOLULARDA ÇOK KLASİK..BENDE DE ÖYLE OLMUŞTU...
6-7 kilo yaptı bana bu hastalık, özellikle karın bölgesinde...onlardan kurtulunca ve tabiki metforminle birlikte adetim düzenli!

kolay gelsinnnnn

tahlil yaptırarak mı başladın metformine? ben de hapsız adet olamıyordum sonra yumurtlama ilacına başladım,bu ay ilaç içmiyorum bakalım adet olabilecek miyim kendim; yoksa ben de metformine başlamak istiyorum. ama tahlilde açlık şekerim normal çıkmıştı. tokluğa baktırmadım

arkadaşlar teker teker hepinize çok teşekkür edeiyorum rabbim bu mutluluğu sizlerede hayırlısıyla sağlıkla tattırsın inanın sizin için o kadar çok dua diyorumkii rabbbim inşallah bu duaları boş çevirmiyecek dediğiniz gibi arkadaşlar laflardan kurtuldum artık

tuanatayın rüyasına göre
1esperanza
2yellooww
3bicim
diye hatırlıyorum ilk 3 aklımda kalmış hayırlısı herşeyin arkadaşlar inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almakta nasip olur
fakat eşim hala inanmıyor daha doğrusu diğer düşüğüm gibi hevesinin kursağında kalmasından korkuyor bebeği görene kadar kimseye söylmedik siz hariç birde kendi annem kardeşim ve eltim dışında hepinizi çok öptüm

yellow tatlım ıcını curutmesın esın bu kez gelıcek bebıs :)) sen dıkkat et kendıne bol bol dınlen progestana baslatcakmı acaba dr. Bana hemen basla demıstı suan 2. Kutuyu kullanıyorum bebek daha ıyı tutunsun dıye vermıstı.her sey ıyı olsun hepınız ıcın.

inşallah canım gelicek şimdi dru aradım ama şuan ameliyettaymış onlar bana döner artık sekreterine söyledim bu değerlerde ultrasonda göükmez dedi dün biraz tedirgin oldum açıkçası ultrasonda gözükmeyince daha kendi druma gidemedim çünkü tatilde kendisi diğer düşükte bende kullanıyordum o haptan bakalım vericek mi hepimizin için hayırlısı olsn inşallah

hadi gözün aydın cnm ianşallah devamı gelir kayınvalidenlere söyledin mi

hadi gözün aydın cnm ianşallah devamı gelir kayınvalidenlere söyledin mi

saol mooncum yok canım söylemedik ben söylemek istiyorum ama eşim söyletmiyor benim kendi annem biliyor diğerinde herkese söyledim ben çoçuğa nazar değdi diyip durdu şimdi kendi tarafına söylettirmiyor bebeği ultrasonda gördükten sonra söyliyeceğiz

bende keseyi görünceye kadar söylememiştim her 2 tarafada hatta kalp atışlarını duyunca söyledik etraftakilere şuanda bile eşim sadece kendi anneme bide bakarsa kayınvalideye göstertiyo usg resimlerini

bende keseyi görünceye kadar söylememiştim her 2 tarafada hatta kalp atışlarını duyunca söyledik etraftakilere şuanda bile eşim sadece kendi anneme bide bakarsa kayınvalideye göstertiyo usg resimlerini

canım ne zaman gözükür ki acaba ultrasonda

4+1 iken gözüktü benim üstten usg ile üstelik hatta kendi doktoruma gitmemiştim gittiğim doktor alttan bakmak için ısrar etti ama ben baktırmadım belkide benim ikiz ya beta hcg yüksek oluyoya ondan gözükmüştür ilk değerim 672 idi 2.değerim 1400 küsürdü cuma günü o pztesi kese için gitmiştim 3000 binlerdeyken yani...
canım ne zaman gözükür ki acaba ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…