kızlarrrrrrr sizlere bir müjde veriyim
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün annemle gittik dra gebelik testi yaptırdık sonuç 831 yada 851 çıktı tam hatırlayamıyorummtelefonda söyledi hemşire ama tahlilden önce ultrasonda gözükmedi bakalım herşeyin hayırlısı buarada tuanatayın rüyası çıkıyor
canımmmm çok sevindimmm!!!! işte bebişin en umutsuz anında geliverdi !
inşallah herşey çok guzel gidecek ,hoşgeliyor bebişler
Tebrik ederim canım nasıl seviniyorum hamile haberlerine kendim hamileyim gibi seviniyorum....Kızlarrrrrrrr korkumu yendim ve bugün test yaptımmm vee pozitif çıktı:) belirtileri vardı zaten ama pek ümitlenmek istemiyordum. 3. klomen denemesiydi çünkü. tek çizgi görmekten korkuyordum:) yarın hemen kan testi de yaptırcam. inşallah bir sorun çıkmaz, hala tam olarak inanamıyorum.. rabbim isteyen herkese versin inş. pko konusunda çok korkutmuşlardı beni. ama herşey bir yana, nasipse olmuyor. inanmamız gereken bu.
bugün annemle gittik dra gebelik testi yaptırdık sonuç 831 yada 851 çıktı tam hatırlayamıyorummtelefonda söyledi hemşire ama tahlilden önce ultrasonda gözükmedi bakalım herşeyin hayırlısı buarada tuanatayın rüyası çıkıyor
selam kızlar şehir dışındaydım uzun zamadır giremedim
topiği açar açmaz çok sevindim hamilelerimiz artmış
rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla
bende farlutal kullanmıştım ilaç bittikten 20 gün sonra adet oldum arkasından diane 35 e geçtim
2 gün oldu biteli ama şimdilik gelen giden yok
bi düzene girsem şimdilik bişey istemiyorum
aslında korkum geçen sefer 5 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım tam düzeldi bırakayım dedim
6 ay gene adet olmadım şimdide ilacı bırakınca kesilecek diye korkuyorum
kilo verme çabalarım şimdilik nafile yarım kilo vermişimdir belki :)
kolay gelsin herkese..
AMİNNNN,,,çok güzel Allah tamamını erdirsin
AMİNNNN,Ranacım çok teş. ederim. seninde gözünaydın:) inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın, inş. çok rahat bir hamilelik geçirirsin:)
ayyy canım çok sewindimkızlarrrrrrr sizlere bir müjde veriyim
Ranacım seninde değerin çok iyi katlanmış canım...
Ay bu son 3 hamile haberi de ilaç gibi geldi bana....
Yellooww , Rana, Güleç hepinizi tekrar tebrik ediyorum :)
darısı hepimizin başına ama bakın arkadaşlarımız yolu açtı devamını biz getireceğiz.....
selam kızlar şehir dışındaydım uzun zamadır giremedim
topiği açar açmaz çok sevindim hamilelerimiz artmış
rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla
bende farlutal kullanmıştım ilaç bittikten 20 gün sonra adet oldum arkasından diane 35 e geçtim
2 gün oldu biteli ama şimdilik gelen giden yok
bi düzene girsem şimdilik bişey istemiyorum
aslında korkum geçen sefer 5 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım tam düzeldi bırakayım dedim
6 ay gene adet olmadım şimdide ilacı bırakınca kesilecek diye korkuyorum
kilo verme çabalarım şimdilik nafile yarım kilo vermişimdir belki :)
kolay gelsin herkese..
arkadaşım d.kontrol hapları zaten kulandığın sürece işe yarar....daha çok metformin düzenliyor adeti. Yalnız en önemlisi KİLO VERMEK...
KİLO VERİNCE ZATEN ADET TEKRAR DÜZENE GİRİYOR! BU PKO KİLOLULARDA ÇOK KLASİK..BENDE DE ÖYLE OLMUŞTU...
6-7 kilo yaptı bana bu hastalık, özellikle karın bölgesinde...onlardan kurtulunca ve tabiki metforminle birlikte adetim düzenli!
kolay gelsinnnnn
yellow tatlım ıcını curutmesın esın bu kez gelıcek bebıs :)) sen dıkkat et kendıne bol bol dınlen progestana baslatcakmı acaba dr. Bana hemen basla demıstı suan 2. Kutuyu kullanıyorum bebek daha ıyı tutunsun dıye vermıstı.her sey ıyı olsun hepınız ıcın.
inşallah canım gelicek şimdi dru aradım ama şuan ameliyettaymış onlar bana döner artık sekreterine söyledim bu değerlerde ultrasonda göükmez dedi dün biraz tedirgin oldum açıkçası ultrasonda gözükmeyince daha kendi druma gidemedim çünkü tatilde kendisi diğer düşükte bende kullanıyordum o haptan bakalım vericek mi hepimizin için hayırlısı olsn inşallah
hadi gözün aydın cnm ianşallah devamı gelir kayınvalidenlere söyledin mi
saol mooncum yok canım söylemedik ben söylemek istiyorum ama eşim söyletmiyor benim kendi annem biliyor diğerinde herkese söyledim ben çoçuğa nazar değdi diyip durdu şimdi kendi tarafına söylettirmiyor bebeği ultrasonda gördükten sonra söyliyeceğiz
bende keseyi görünceye kadar söylememiştim her 2 tarafada hatta kalp atışlarını duyunca söyledik etraftakilereşuanda bile eşim sadece kendi anneme bide bakarsa kayınvalideye göstertiyo usg resimlerini
canım ne zaman gözükür ki acaba ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?