Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ruyamda baska kımlerın ısımlerı vardı hatırlamıyorum ama BICIM canım bu ay sıra sende galıba:)))
allah hepınıze tattıracak bu duyguları buna ınanın sadece bebekler zamanlarını beklıyo.
canım ya inşallah ben de inan nasıl istiyorum ama rüyan nasılda çıkıyor canım temiz kalplisin ve gerçekçi haberci rüya görmüşsün demek ki sıra bende ve sonra da biricik te ben de öyle hatırlıyorum...
canım....hala inanamıyorum çok güzel haber verdin bizleri mutlu ettin bebeğine ve kendine iyi bak tamam mı.... meraklanma kese için erken 1500 leri geçsin değerin kese öyle canım tamam mı?

bence de canım bekle acele etme söylemek için...kalp atışlarını Allah ın izniyle bir duyda söylersin herkese....

Son düzenleme:

çok güzzel bi haber Allah tamamını erdirsin hamiş artıyo bereketli bu ay darısı başımıza

yellowww canım tebrik ederim ya bu ay ne kadar bereketli bi ay oldu. sende haziran hamişleri arasına katıldın bak. sıra diğer kızlarda.

yellow canım hayırlı uğurlu olsun uzun zamandır gebelik haberi almıyordum bu iyi geldi
sağlıkla gelsin meleğin

canım sende pco vardı değilmi nezamandan beri tedavi oluyosun ben salı gunu gittim dr gelişme yok yumurtalarda vucud ilaca karşı direniyormuş 3 klomenımdı vede şeker ilacı kullanıyorum bu ay dinlen diğer ay aşılama yaparız dedi bakalım beklemedeyim

kızlar benımde bı sorum var sıze...
anti rubella ıgg(kızamıkcık) testı yaptırmıstım sonuc suphelı pozıtıf cıkmıstı aynı testı ozel labaratuarda yaptırdım aynı deger cıktı ama sonuc pozıtıf dedıler
sigortanın sonucu 13,2 yanı şüpheli pozitif
0 -10 negatıf
10-15 şüpheli pozitif
15 ve üzeri pozitif diyor

ikinci yaptırdığım yerde sonucum 13,7 yanı pozitif
POZITIF (> 10)
SINIR (5 - 10)
NEGATIF (< 5)

ya cok kafam karıstı deger aynı ama ıkı merkezın referans aralıgı farklı (((

canım ya garip gerçekten sen sonucunu aldın ve doktorla görüşmedin mi doktor ne dedi?

senin şu durumda aktif enfeksiyonun var mı yoksa önceden mi geçirdin canım? ben pek bilmiyorum ondan sordum doktorunla ayrıntılı görüşmen gerekli bence...yani canım önceden geçirmiş olduğundan da pozitif çıkıyor olabilir şu anda aktif enfeksiyonun olup olmadığını sor doktora... eğer yoksa bebek sahibi olmak için beklemen de gerekmez...
bak böyle bir yazı buldum...
""ıgg ler hastalığın daha önce geçirilerek oluşan bağışıklığın değeri, ıgm ler şu andaki hastalık etkenleridir." canım senin igm değerin normalse sorun yok demekmiş... bağaşıklık kazandığın anlamına gelirmiş... yani sadece ıgg değerine bakılmıyor... esas ıgm nin negatif çıkması önemli internetten araştırdım senin için bunları buldum canım umarım yardımım olmuştur...bak bir tane daha buldum?
""Soru : Merhabalar, Anti Rubella IGG ve Ati Cmv IGG pozitif nedir?
Cevap : IGG geçirilerek bağışıklık kazanıldığını göstermektedir. IGM değerleri pozitif olmadığı sürece bağışıklık kazanıldığını ve bu hastalıklara tekrar yakalanma olasılığının olmadığını gösterir.ıgG pozitif olanlar hastalığı geçirmişsiniz ve bağışıksınız anlamına gelir. IgM pozitif olsa şu anda aktif hastasınız demekti. IgM ler daha anlamlidir.igm değerlerinde pozitif yok ise bu ıgg değerlerin pozitif olması daha iyidir. (bu hastalıklara yakalanmayacağı anlamına gelir.)RUBELLA IGM NEGATİF, RUBELLA IGG POZİTİFSE BİR SORUN YOKTUR.""

canım bunlar da bulduğum başka yazılardı doktor sitesinden alıntı yaptım bildin olsun....

Son düzenleme:
Egzersiz yapmam gerekli her zaman olduğu gibi ama bu gün hiç istemiyorum hava çok sıcak... ilk defa isteksiz plates :) yapacağım....
:2:
Herkes için iyibir gün olsun...

Son düzenleme:
Herkese merhabaa...:80:

Foruma bi bakayım dedim ve yine güzel bir haber gördüm.Yellow canım çok tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.Darısı bizlere olsun inşaallah.

Bende evimi toparladım kolileri hazırladım.Yeni taşınacağım evimi temizledim.Şimdide annemlerde yorgunluk atıyorum.Eşyalar ayın 14.de taşınacak.Hayırlısı bakalım.

Bi 15 gün daha burdayım sanırım.Yeni evime şimdilik gitmek istemiyorum.Çok garip geliyor ortam bana.Heşey,herkes çok yabancı .
Allahım inşaallah en kısa zamanda bir bebek nasip eylerde onunla avuturum kendimi.

canım üzülme tamam mı kolay değildir elbette alıştığın ortamdan da ayrılmış olacaksın ama iyi düşün tamam mı...
uğurlu gelsin, bebeğinizi getirsin yeni eviniz... en zor işleri halletmişsin...yoruldun tabi ama her şey iyi olacak inşallah... senin de bebeğin gelecek canım benimki de... hepimizinki böyle düşün tamam mı?....

İnşaallah canım inşaallah.
Hiç tanımadığım ve bilmediğim bir ortama düşünce bi korku sardı içimi işte.
Alışacağım elbet...
Herşey güzel olacak...

merhaba bicim sende gebelik varmıydı

İnşaallah canım inşaallah.
Hiç tanımadığım ve bilmediğim bir ortama düşünce bi korku sardı içimi işte.
Alışacağım elbet...
Herşey güzel olacak...

insan her duruma alışıyor zamanla senin için de her şey iyi olacak canım... hep böyle iyi düşün.... bebeğin de gelecek bir gün ve o zaman çok daha güzel olacak... inşallah en çabuk zamanda versin Allah bebeklerimizi... o zaman dediğin gibi yalnızlıkda hissetmezsin... adetlerin düzene girmeye başladı mı canım?

yarım saat çıkıyorum netten gelirim sonra yine kızlar öptüm...
Bu aralar çok sakin topiğimiz... inşallah Herkesler iyidir...

Son düzenleme:
hayır yok canım... olsun istiyoruz bakalım ne zaman olacak? egzersiz ve dietle yumurtlamamı başlattım yumurtlama olmuyordu...
sen ne durumdasın?....

canım ben 3 sene tedavi oldum ama yanlış dr elinde tabi yıllarım geçti şimdi yeni bir dr buldum çok tatlı bir bayan benim pco oldugumu ilk o söyledi şimdi 3 ayım klomeni kulananalıda 3 ay oldu şeker ilacı salı günü dr daydım klomen yaramıyormuş bana vucud direniyormuş bu ilaca dolayısıyla cevap vermiyor 6 mm kaldı bu ay dinlen öteki ay göbekten iğnelere başlıcaz bakalım hayırlısı eğer cevap verirse iğnelere aşılama yapacağız bu dr beni çok ümitlendirdi diğer dr ben sormasam hiç birşey soylemiyordu ama bu olacak diyor pco benim en çok sevdiğim hasta tipidir dedi çok kolay hamile kalabiliyorlar dedi bir ümit işte bekliyorum

şeker ilacını 3 aydır mı kullanıyorsun... o ilaçda etki ediyor canım... 3 ay klomen tedavisi olmuşsun günde kaç ilaç yani kaçlık almış oldun yüksek dozda kullandın yani de mi?
bence bu bekleme ayında umutsuz olma klomenden sonra dinlenmeye çekilip gebe kalan arkadaşlarımız oldu...iğneler yumurta gelişimini hızlandırır elbette.... aşılama da şansı arttırır ama önemli olan senin tutumun rahat ol tamam mı bu süreç içerisinde...doktorunun iyi olmasına da çok sevindim...kilo sorunun yok herhalde değil mi?

canım ben progestan kullanmştım adetimin düzeni için.Ayın 30.da adet oldum.İlk 5 gün sadece 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu.6 ve 7ci gün ağrılı kanamam oldu.Şimdi ise yine damla damla devam etmekte.Yani düzene girmemiş gibi hala.Bir daha ki ay yine progestan kullanacağım sanırım.
Şuan Kayserideyim ve burda pazartesi günü için infertilite ile ilgilenen bi doktordan randevu aldım.Bakalım son durumlar ne.Belki adetin 21.günü yapılan yumurtlama olup olmadığına dair bi test falan yaptırırım bilmiyorum.
Doktora ne sormamı önerirsin?Ben henüz yeni olduğum için hangi soruların sorulup sorulmadığını pek bilmiyorum

canım bence adetlerinin düzene girmeye başladığını düşünüyorsan progestan kullanmadan bir ay yumurta gelişimini ve çatlamasını takip ettir ultrason ile derim ben... ben de 30 haziranda adet gördüm ve kendiliğinden çatlayan yumurta sonrasında gördüm yani umutsuzken umut oldu benim için... yumurtlama zamanını bir anla bence temmuz ayında ilaç içme yumurtlamadan sonra progestan içilmesi daha doğruymuş arkadaşlar öyle demişti yani doktoruna bunu da sorabilirsin... belki 23. gün yumurtluyorsundur ya da 27. gün bunu tespit edin bence doktorla ondan sonra buna göre tedaviye başlayın... yumurta gelişimi varsa işin çok kolay olacak bence....zaten inferliteden anlayan iyi bir doktor sana doğru soruları da soracaktır canım için rahat olsun....
metformin içerikli şeker haplarını da sor belki doktor kendisi önerir...
doktorun önerileri önemli ancak sen ne istiyorsun? bu daha önemli... kendi durumunu izleyip bir süre akışına bırakıp beklemek mi? yoksa hemen tedavilere geçmek mi? bunu soracaktır doktor sana... ben mesela şu anda akışına bıraktım doktorla izliyoruz durumumu bu şekilde yani ilaç tedavilerinden önce bu şekilde hamile kalma şansım varmış önce bunu değerlendiriyorum...

Mesela sen şimdi yumurta çatlaması sonucu mu yoksa progestan etkisinden mi regl oldun? bunu bilemiyorsun... düzenli takip ile belli oluyor bu sadece...21. gün testi pko için değil bence çünkü ben adetin 5. günü yumurtladım mesela geçen ay ya da 33. günü yumurtlayanlar da var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…