canım ya inşallah ben de inan nasıl istiyorum ama rüyan nasılda çıkıyor canım temiz kalplisin ve gerçekçi haberci rüya görmüşsün demek ki sıra bende ve sonra da biricik te ben de öyle hatırlıyorum...ruyamda baska kımlerın ısımlerı vardı hatırlamıyorum ama BICIM canım bu ay sıra sende galıba:)))
allah hepınıze tattıracak bu duyguları buna ınanın sadece bebekler zamanlarını beklıyo.
canım....hala inanamıyorum çok güzel haber verdin bizleri mutlu ettin bebeğine ve kendine iyi bak tamam mı.... meraklanma kese için erken 1500 leri geçsin değerin kese öyle canım tamam mı?arkadaşlar teker teker hepinize çok teşekkür edeiyorum rabbim bu mutluluğu sizlerede hayırlısıyla sağlıkla tattırsın inanın sizin için o kadar çok dua diyorumkii rabbbim inşallah bu duaları boş çevirmiyecek dediğiniz gibi arkadaşlar laflardan kurtuldum artık
tuanatayın rüyasına göre
1esperanza
2yellooww
3bicim
diye hatırlıyorum ilk 3 aklımda kalmış hayırlısı herşeyin arkadaşlar inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almakta nasip olur
fakat eşim hala inanmıyor daha doğrusu diğer düşüğüm gibi hevesinin kursağında kalmasından korkuyor bebeği görene kadar kimseye söylmedik siz hariç birde kendi annem kardeşim ve eltim dışında hepinizi çok öptüm
saol mooncum yok canım söylemedik ben söylemek istiyorum ama eşim söyletmiyor benim kendi annem biliyor diğerinde herkese söyledim ben çoçuğa nazar değdi diyip durdu şimdi kendi tarafına söylettirmiyor bebeği ultrasonda gördükten sonra söyliyeceğiz
kızlarrrrrrr sizlere bir müjde veriyim
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün annemle gittik dra gebelik testi yaptırdık sonuç 831 yada 851 çıktı tam hatırlayamıyorummtelefonda söyledi hemşire ama tahlilden önce ultrasonda gözükmedi bakalım herşeyin hayırlısı buarada tuanatayın rüyası çıkıyor
arkadaşlar teker teker hepinize çok teşekkür edeiyorum rabbim bu mutluluğu sizlerede hayırlısıyla sağlıkla tattırsın inanın sizin için o kadar çok dua diyorumkii rabbbim inşallah bu duaları boş çevirmiyecek dediğiniz gibi arkadaşlar laflardan kurtuldum artık
tuanatayın rüyasına göre
1esperanza
2yellooww
3bicim
diye hatırlıyorum ilk 3 aklımda kalmış hayırlısı herşeyin arkadaşlar inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almakta nasip olur
fakat eşim hala inanmıyor daha doğrusu diğer düşüğüm gibi hevesinin kursağında kalmasından korkuyor bebeği görene kadar kimseye söylmedik siz hariç birde kendi annem kardeşim ve eltim dışında hepinizi çok öptüm
arkadaşlar teker teker hepinize çok teşekkür edeiyorum rabbim bu mutluluğu sizlerede hayırlısıyla sağlıkla tattırsın inanın sizin için o kadar çok dua diyorumkii rabbbim inşallah bu duaları boş çevirmiyecek dediğiniz gibi arkadaşlar laflardan kurtuldum artık
tuanatayın rüyasına göre
1esperanza
2yellooww
3bicim
kızlar benımde bı sorum var sıze...
anti rubella ıgg(kızamıkcık) testı yaptırmıstım sonuc suphelı pozıtıf cıkmıstı aynı testı ozel labaratuarda yaptırdım aynı deger cıktı ama sonuc pozıtıf dedıler
sigortanın sonucu 13,2 yanı şüpheli pozitif
0 -10 negatıf
10-15 şüpheli pozitif
15 ve üzeri pozitif diyor
ikinci yaptırdığım yerde sonucum 13,7 yanı pozitif
POZITIF (> 10)
SINIR (5 - 10)
NEGATIF (< 5)
ya cok kafam karıstı deger aynı ama ıkı merkezın referans aralıgı farklı(((
Herkese merhabaa...:80:
Foruma bi bakayım dedim ve yine güzel bir haber gördüm.Yellow canım çok tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.Darısı bizlere olsun inşaallah.
Bende evimi toparladım kolileri hazırladım.Yeni taşınacağım evimi temizledim.Şimdide annemlerde yorgunluk atıyorum.Eşyalar ayın 14.de taşınacak.Hayırlısı bakalım.
Bi 15 gün daha burdayım sanırım.Yeni evime şimdilik gitmek istemiyorum.Çok garip geliyor ortam bana.Heşey,herkes çok yabancı.
Allahım inşaallah en kısa zamanda bir bebek nasip eylerde onunla avuturum kendimi.
canım üzülme tamam mı kolay değildir elbette alıştığın ortamdan da ayrılmış olacaksın ama iyi düşün tamam mı...
uğurlu gelsin, bebeğinizi getirsin yeni eviniz... en zor işleri halletmişsin...yoruldun tabi ama her şey iyi olacak inşallah... senin de bebeğin gelecek canım benimki de... hepimizinki böyle düşün tamam mı?....
canım üzülme tamam mı kolay değildir elbette alıştığın ortamdan da ayrılmış olacaksın ama iyi düşün tamam mı...
uğurlu gelsin, bebeğinizi getirsin yeni eviniz... en zor işleri halletmişsin...yoruldun tabi ama her şey iyi olacak inşallah... senin de bebeğin gelecek canım benimki de... hepimizinki böyle düşün tamam mı?....
merhaba bicim sende gebelik varmıydı
İnşaallah canım inşaallah.
Hiç tanımadığım ve bilmediğim bir ortama düşünce bi korku sardı içimi işte.
Alışacağım elbet...
Herşey güzel olacak...
hayır yok canım... olsun istiyoruz bakalım ne zaman olacak? egzersiz ve dietle yumurtlamamı başlattım yumurtlama olmuyordu...
sen ne durumdasın?....
canım ben 3 sene tedavi oldum ama yanlış dr elinde tabi yıllarım geçti şimdi yeni bir dr buldum çok tatlı bir bayan benim pco oldugumu ilk o söyledi şimdi 3 ayım klomeni kulananalıda 3 ay oldu şeker ilacı salı günü dr daydım klomen yaramıyormuş bana vucud direniyormuş bu ilaca dolayısıyla cevap vermiyor 6 mm kaldı bu ay dinlen öteki ay göbekten iğnelere başlıcaz bakalım hayırlısı eğer cevap verirse iğnelere aşılama yapacağız bu dr beni çok ümitlendirdi diğer dr ben sormasam hiç birşey soylemiyordu ama bu olacak diyor pco benim en çok sevdiğim hasta tipidir dedi çok kolay hamile kalabiliyorlar dedi bir ümit işte bekliyorum
insan her duruma alışıyor zamanla senin için de her şey iyi olacak canım... hep böyle iyi düşün.... bebeğin de gelecek bir gün ve o zaman çok daha güzel olacak... inşallah en çabuk zamanda versin Allah bebeklerimizi...o zaman dediğin gibi yalnızlıkda hissetmezsin... adetlerin düzene girmeye başladı mı canım?
yarım saat çıkıyorum netten gelirim sonra yine kızlar öptüm...
Bu aralar çok sakin topiğimiz... inşallah Herkesler iyidir...
canım ben progestan kullanmştım adetimin düzeni için.Ayın 30.da adet oldum.İlk 5 gün sadece 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu.6 ve 7ci gün ağrılı kanamam oldu.Şimdi ise yine damla damla devam etmekte.Yani düzene girmemiş gibi hala.Bir daha ki ay yine progestan kullanacağım sanırım.
Şuan Kayserideyim ve burda pazartesi günü için infertilite ile ilgilenen bi doktordan randevu aldım.Bakalım son durumlar ne.Belki adetin 21.günü yapılan yumurtlama olup olmadığına dair bi test falan yaptırırım bilmiyorum.
Doktora ne sormamı önerirsin?Ben henüz yeni olduğum için hangi soruların sorulup sorulmadığını pek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?