canım ya bu sohbet çok iyi geldi bana iyiki varsınız insan daha çok ümitleniyor çok tşk iyi geceler
yemek yiyeceğiz sonra gelirim yine öptüm :))
Eşim spora başladı :) yemeği sonra yiyecekmişiz... geldim ben...
Busmai nasılsın?
iyiyim bende kuzenlerim gelecek bu gün henüz gelmediler bekliyorum...canım çok iyi yapmışsın plates topu almakla ama elbette videoları izleyerek yapmanda fayda var ben Ebru Şallı nın ilk top egzersiz videoları var onlardan baka baka yapıyorum...Selam tatlım iyiyim, sen nasılsın? dün akşam çok yakın bir arkadaşımın düğünü vardı, kuaförde de yanındaydım onunla geçti günüm. Güzel vakit geçirdim..
Bu arada dün markette gördüm,pembe bir pilates topu aldım canımiçinden bir egzersiz tablosu çıktı ama yeterli olur mu acaba bana, videoya gerek var mı?
canım çok güzel erkenden gelmiş maşallah kalp atışlarıgünaydın kızlar..
dün kesemizi gördük ve kalp atışlarını duyduk.. 28 temmuzda tekrar gidicez. şuanda 6 haftalıkmış.
bide kızlar bişey sölicem akıntı benden oluk oluk geliyor 2 3 gündür yumurta akı gibi bu gün adetle 16. günüm.ama kasıklarımda hiççç ağrı yok.anlayamadımateş ölçseydim belki anlaşılırdı ama neyse artık Rabbim ol derse olacak
o zaman bakayım videolara sağol canım,spor yapayım yumurta yapayım derken sakatlık yaşamayalımiyiyim bende kuzenlerim gelecek bu gün henüz gelmediler bekliyorum...canım çok iyi yapmışsın plates topu almakla ama elbette videoları izleyerek yapmanda fayda var ben Ebru Şallı nın ilk top egzersiz videoları var onlardan baka baka yapıyorum...
yani topta sağlam duruşu önce öğrenmen gerekli kontrollü yapıp düşmemen için... internetten top ile ilgili videoları önce izle sonra yap derim ben sana iyiki almışsın çok faydası oluyor..
bir de met alabilirsen top onun üstünde sağlam duruyor o zaman hiç riski olmuyor...
maşallah ne kadar çabuk duydunuz kalp atışlarını, aranıza katılmaya çok hevesli demek ki yumurcakgünaydın kızlar..
dün kesemizi gördük ve kalp atışlarını duyduk.. 28 temmuzda tekrar gidicez. şuanda 6 haftalıkmış.
rica ederim yaşadığımız sıkıntılar hep benzer olduğu için elbette edindiğimiz olumlu olumsuz sonuçları paylaşıp birbirimize destek olacağız...
ben zaten ümidimi hiç bir zaman yitirmediğim gibi arttırdım.. çünkü bir yandan da hamile kalan, doğum yapan arkadaşlarımıza tanık oluyoruz burada ve ümidimiz daha da artıyor...pes etmek yok bence olana kadar devam... hatta bebeklerimiz olduktan sonra bile kendimizi bırakmak yok spora aynen devam...
Ronya arkadaşım demişti bana hazirandan beri ateş ölçüp not ediyorum ben hep aynı saatte sabah ölçmek gerekirmiş orda hata ettim ona da dikkat ediyorum şimdi... istersen sen de dene ve kendine çizelge oluştur... bu yöntemle yumurtlama anlaşılıyor...ateş hep aynı,benzer seyrederse yumurtlama yok demek... aynı seyrederken birden yükselirse ya da düşüp yükselirse yumurtlama oluyor demekmiş. doktor da bunu benden istemişti...sürekli usg den baktıramıyorsan anlamanın en güzel ve doğru yolu dijital termometre ile sabahları her gün ateş ölçmek dedi...
merhaba bicim nasılsın canım dün ben de okudum ronya nınn yazdıklarını hatta söylediği siteyede üye oldum bende not edeceğim artık bugün tatile çıkıcam bende 1 hafta sizden ayrı kalacağım salıcakla kalın
yumurtluyormuyum yani bicimcimm ay inşallah.zaten eşime şart koştum 2 ay gün aşırı ilişki kaçarın yok dedimçünkü biim gerçekten ne zaman yumurtlucamız teorik olarak hiçç belli değil adetten 60 gün sonra hamile kalan duydum:Syumurta takibide yaptırmıcam kendimi şu 2 ay hiç strese sokmıcam.gelmezse adetim hopp progestan bicim bu arada sen ara kanama oldunmu geçmişi çok detaylı okumadım ben
bide neden eskiler hiç gelmiyor yav minietek helede onu çok merak ediyorum
canım o akıntı yumurtlama belirtilerinden ilki keşke düzenli ateş de ölçseydin daha iyianlardık... evet dediğin gibi yumurtlama günleri bizlerde hiç belli olmuyor ama 35. günü geçti mi adet gelmezse test yapıp ilaçla getirmek rahim için en sağlıklısı... ama şu günlerde yumurtlarsan zaten kendiliğinden adet görürsün ya da bebeğin gelir inşallah :))
canım uğramıyorlar nete evet geçenlerde bende yazdım bununla ilgili ama uygun olduklarında yazarlar mutlaka diye düşünüyorum iyi olsunlar da...
önemli olan bu...30 haziranda adet gördüm 12 haziranda da adet görmüştüm... yani oldum ara kanama...
seninle 10 gün aramız var inşallah ikimizde müjde veririz birbirimize bu ay hayırlısı Rabbim verecek.ateş ölçmek bana çok stresli geldi ne bilim ya dedimki kendi kendime Allahh ol dediğinde önüne ne geçebilecek tüm imkanları güzelleştirip sağlamayacakmı boşverdimmm kendimce herşeyi hani derler ya eşşeğini sağlam kazıga bağla sonra Allaha dua et ben ilişkimi yaşim ilacımı alim gerisini Allahım denk getirsin:)
bicim sence bu gün progestan alıp içimmi bu gün tam günü 16,17 günde içiliyomuş?
canım yumurtlama olduktan sonra içilmesi doğru sen bu sebeple 21. günü bekle progestan içmek için...hatta 22. günü falan çünkü yumurtlama olmadan bu hapı içersen yumurtlamayı engeller baskılar bu sebeple biz pko lular için 16.gün içilmesi uygun değil düzenli yumurtlayanlar 17. gün içebilirlerçünkü hep yumurtlamaları o zamanlarda oluyor ama bizimki belli değil bence bekle... ben 30 gün bekliyorum en az...
çok teşekkür ederim ya burası olmasa siz olmasanız ben kafadannn giderim valla.önümğzdeki 6 ay içinde hamiş kalmayan kalmıcak heralde burda Allahın izni ile her ay hamişimiz varr maşallahhh bize maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?