- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
o zaman bakayım videolara sağol canım,spor yapayım yumurta yapayım derken sakatlık yaşamayalım
maşallah ne kadar çabuk duydunuz kalp atışlarını, aranıza katılmaya çok hevesli demek ki yumurcak; nazar değmesin bize de dua et canım
bu hayırlı cuma gününde dualarım hepiniz için. bu duyguyu yaşadıktan snra çok daha fazla dua ediyorum bebek isteyen herkese, inşallah Allahım hepimizin meleklerini göndersin. eminim göndereceğine
çok seviniyorum canım senin için ne kadar çok istedin, olmayacak galiba deyip durdun bir süre hatırlıyor musun?
gebelik belirtilerini soruyordun bizlere bak şimdi bebeğin seninle Allah kucağında koklamayı nasip etsin canım...
evet cnm umudumu kaybettiğim pek çok zaman oldu. demekki henüz zamanı gelmemişti. ama şuan okadar mutluyumki anlatamam. bu mutluluk herkesin hakkı. şimdi de bebişim iyimi ya bişey olursa gibi endişeler yaşıyorum doğal olarak. yarın tatile çıkıyorum. yola çıkmanı önermem dedi dr ama ben mecburen gidicem, inşallah bişey olmaztuanatay da benim kadarlıkken yazlığa gitmişti dimi
evet cnm umudumu kaybettiğim pek çok zaman oldu. demekki henüz zamanı gelmemişti. ama şuan okadar mutluyumki anlatamam. bu mutluluk herkesin hakkı. şimdi de bebişim iyimi ya bişey olursa gibi endişeler yaşıyorum doğal olarak. yarın tatile çıkıyorum. yola çıkmanı önermem dedi dr ama ben mecburen gidicem, inşallah bişey olmaztuanatay da benim kadarlıkken yazlığa gitmişti dimi
canım yumurtlama olduktan sonra içilmesi doğru sen bu sebeple 21. günü bekle progestan içmek için...hatta 22. günü falan çünkü yumurtlama olmadan bu hapı içersen yumurtlamayı engeller baskılar bu sebeple biz pko lular için 16.gün içilmesi uygun değil düzenli yumurtlayanlar 17. gün içebilirlerçünkü hep yumurtlamaları o zamanlarda oluyor ama bizimki belli değil bence bekle... ben 30 gün bekliyorum en az...
canım sende pco vardı değilmi nezamandan beri tedavi oluyosun ben salı gunu gittim dr gelişme yok yumurtalarda vucud ilaca karşı direniyormuş 3 klomenımdı vede şeker ilacı kullanıyorum bu ay dinlen diğer ay aşılama yaparız dedi bakalım beklemedeyim
canım mutlaka tatile gitmeden git doktora gör miniğini tamam mı:))selam kızlar
sakın hamile kaldıda topiğe uğramıyor diye düşünmeyin canlarımm nasılsınız iyimisiniz bizimn internet ortak olduğu için yine giremiyorum ben bugün tekrardan tahlil yaptırdım değerim 2436 çıktı şuan iyi gibi gözüküyor henüz dra gitmedim görümcem evleniyor haftaya onun telaşesinden ayın 20sindede antalyaya gidiyoruz bu hafta içi birşeyler ayarlayıp dra gitmem lazım hepinizi öptüm görüşürüz şekerlerim
gerçekten canım ya ne çok bereketli oldu geçen ay senin de az kalmış artık göreceksin Çınarını çok şükür :))selammm kızlar.... maşallah hamişler süper =))) allah herkese hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin. olmayanlarında bir an önce göbişlerine kondursun. doğuma 3 haftam kaldı. sıcaklarda hamileliğin sonları zor oluyomuş.. en güzeli yazın hamile kalıp, kışın doğurmak valla.
canım bağaşıklık kazanmışsın demek ki çok iyi bence de hiç stres yapma bekle hormonların da iyidir muhtemelenselamm kızlar....
sonunda kızamıkcık testını yaptırdım sonuc pozıtıf yanı daha once kızamıkcık gecırmısım asıya gerek kalmadı...
gecen gun saglık ocagındakı doktora gıttım daha onceden yaptırdıgım hormon testlerını de gosterdım hemde doktorum benımle ılgılenmedı 3 ay gelme kendın hamıle kalabılırsın demıstı bende doktorumu degıstırmek ıstıyorum sız ne dersınız dıye sordum testlerın cok kotu degıl hormonlarındakı duzensızlık cok degıl sen kendılıgınden hamıle kalırsın bekle bıraaz doktorunun vardır bı bıldıgı dedı..
umutlu konustu yanı bende beklemeye karar verdım sımdı sabahları atesımı olcuyorum yumurtlamayı anlamak ıcın..
iyiyim ben de canım doktora gideceğim yine 15inde ne durumdayım bir baksın....yelooowww canım bebiş gelmiş gözün aydın canımmmsağlıkla kucağına da aldığını görelim inşallah..
esperanza da hamiş değil mi? ben giremiyorum pek vakit olmuyor.. annem bende ordan oraya geziyoruz.. ehh tabi evde anne olunca da verimli günler kaçtı gitti.. artık bi daha ki aya nasip..
bicim canım iyisin değil mi?
en kısa zamanda burda olacağım.. hepinizi özledim..geçmişi merak ediyorum ama okumam mümkün değil, ipin ucu feci kaçmış artık.. artık birileri bana kısa bir özet geçer herhalde
öpüyorum hepinizi, görüşmek üzere
evet canım bende yumurta tembelliği olduğunu söylemişti dr düşüşkten sonra bende bunu internetten araştırdım pko olduğunu öğrendim yumurtalıklarımda kistte vardı ben bundan 9 ay önce tedaviye başladımondan önce 3 ay kadar folik asit kullandım 4 ay klomen çatlatma iğnesi kanımda pıhtılaşma sorunu vardı onun içinde iğne folik asit ve yarım aspirin kullanıyordum son 2 ayda femara çatlatma iğnesi pıhtı iğnesi folik asit ve yarım aspirin kulladım şimdide tedaviyi bırakalı 3.ayım drum folik asiti ve aspirini bırakma dedi ama ben strese girmeyim diye bütün ilaçları bıraktım hem kafamı rahatlatmak hem vücudumu rahatlatmak için bıraktım ve allahtan tabi hnerşey hayırlısıylada hamile kaldım tahminim şuan 3 haftalık çok küçük rabbim inşallah hayırlısıyla ve sağlıklada kucağımada almayı nasip eder inşallah bir sorunumuzda çıkmaz
canım bence doktorun da fikrini alarak bebe aspirinine devam etmen iyi olur... şu anda neler içiyorsun folik asit ya da progestan alıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?