Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bu hayırlı cuma gününde dualarım hepiniz için. bu duyguyu yaşadıktan snra çok daha fazla dua ediyorum bebek isteyen herkese, inşallah Allahım hepimizin meleklerini göndersin. eminim göndereceğine

bu hayırlı cuma gününde dualarım hepiniz için. bu duyguyu yaşadıktan snra çok daha fazla dua ediyorum bebek isteyen herkese, inşallah Allahım hepimizin meleklerini göndersin. eminim göndereceğine

çok seviniyorum canım senin için ne kadar çok istedin, olmayacak galiba deyip durdun bir süre hatırlıyor musun?
gebelik belirtilerini soruyordun bizlere bak şimdi bebeğin seninle Allah kucağında koklamayı nasip etsin canım...

Son düzenleme:

evet cnm umudumu kaybettiğim pek çok zaman oldu. demekki henüz zamanı gelmemişti. ama şuan okadar mutluyumki anlatamam. bu mutluluk herkesin hakkı. şimdi de bebişim iyimi ya bişey olursa gibi endişeler yaşıyorum doğal olarak. yarın tatile çıkıyorum. yola çıkmanı önermem dedi dr ama ben mecburen gidicem, inşallah bişey olmaz tuanatay da benim kadarlıkken yazlığa gitmişti dimi

Slm pko derdi bendede uzun zamandır var dr.yasmin ve glucophage verdi yasmini 6 ay kullandım bıraktım bir müddet sonra adet düzensizliği gene başladı şeker hapı diye pek düzenli kullanmadım glucophage ama burda okuduklarımdan faydalı olduğunu anladığım için tekrar başladım ve uzun zamandır kullanıyorum siz ne zamana kadar kullanıp bıraktınız veya hala kullanıyormusunuz ben artık bırakmak istiyorum kilom iyi adetlerimde düzenli sayılır bekarım bebek tedavisine evlenince başlıycaz zaten ben bu ilacı daha ne kadar kullanıcam ya bi fikir verin ne olur dr. gitme imkanım yok şu aralar.

evet canım tuanatay da tatile gitmişti tabi... ama herkesin durumu farklıdır bunu unutma doktor sana neden öyle dedi özel bir sebebi varsa yolculuk etme tabi... ama genel bir söylemde bulunduysa çık yola...Allah a emanetiz zaten hepimiz iyi şeyler düşünmeliyiz kötüyü düşünme canım...

canım ben sadece yyazlıga gıtsem yıne ıyıdı sahılden bahceye posetlerle cakıl tası tasıdık aksama kadar yatmıstım ama.cok sukur bısey olmadı bebısıme bılmıyodum hamılelıgımı neyse saglıklıysa bısey olmaz merak etme sende tatılde tas tasıcak degılsın ya :) cok kendını yormadan hoplayıp zıplamadan yap tatılını guzelce ıyı eglenceler sana.

Ya ben var ya bu doktorları hiç anlamıyorum.Bana doktor progestanı 16.gün içmeye başlayacaksın demişti.Demek henüz yumurtlama olmadıysa yumurtlamayı baskılıyor.Ben en iyisi bu gideceğim doktora aklıma takılan bütün soruları sorayım.

selam kızlar
sakın hamile kaldıda topiğe uğramıyor diye düşünmeyin canlarımm nasılsınız iyimisiniz bizimn internet ortak olduğu için yine giremiyorum ben bugün tekrardan tahlil yaptırdım değerim 2436 çıktı şuan iyi gibi gözüküyor henüz dra gitmedim görümcem evleniyor haftaya onun telaşesinden ayın 20sindede antalyaya gidiyoruz bu hafta içi birşeyler ayarlayıp dra gitmem lazım hepinizi öptüm görüşürüz şekerlerim

selammm kızlar.... maşallah hamişler süper =))) allah herkese hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin. olmayanlarında bir an önce göbişlerine kondursun. doğuma 3 haftam kaldı. sıcaklarda hamileliğin sonları zor oluyomuş.. en güzeli yazın hamile kalıp, kışın doğurmak valla.

selamm kızlar....
sonunda kızamıkcık testını yaptırdım sonuc pozıtıf yanı daha once kızamıkcık gecırmısım asıya gerek kalmadı...
gecen gun saglık ocagındakı doktora gıttım daha onceden yaptırdıgım hormon testlerını de gosterdım hemde doktorum benımle ılgılenmedı 3 ay gelme kendın hamıle kalabılırsın demıstı bende doktorumu degıstırmek ıstıyorum sız ne dersınız dıye sordum testlerın cok kotu degıl hormonlarındakı duzensızlık cok degıl sen kendılıgınden hamıle kalırsın bekle bıraaz doktorunun vardır bı bıldıgı dedı..
umutlu konustu yanı bende beklemeye karar verdım sımdı sabahları atesımı olcuyorum yumurtlamayı anlamak ıcın..

yelooowww canım bebiş gelmiş gözün aydın canımmm sağlıkla kucağına da aldığını görelim inşallah..
esperanza da hamiş değil mi? ben giremiyorum pek vakit olmuyor.. annem bende ordan oraya geziyoruz.. ehh tabi evde anne olunca da verimli günler kaçtı gitti.. artık bi daha ki aya nasip..
bicim canım iyisin değil mi?
en kısa zamanda burda olacağım.. hepinizi özledim..geçmişi merak ediyorum ama okumam mümkün değil, ipin ucu feci kaçmış artık.. artık birileri bana kısa bir özet geçer herhalde
öpüyorum hepinizi, görüşmek üzere

iyi geceler kızlarrr
bütün tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ederim ve rabbim sizlerede nasip etsin inşallah banada hayırlıı ve sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah rabbim

ben kaynanamlarada söyledim dayanamadım herkes bilsin istedim ama eşim hala kimseye söylemiyor
internet düzeldi ama ortak olunca sürekli sorun çıkıyor inşallah ptesi dra gitcez bakalım ne durumda

Arkadaşlar bundan 5 yıl önce fln ultrasyonda pko olduğum söylendi ama kilo problemim yoktu böyle durumlarla da karşılaşan var mı zayıf olup 47 kiloyum pko olan?

Bu arada hiç bir tedavi yöntemi kullanmadım kötü bişi yoktur dimi

evet canım bende yumurta tembelliği olduğunu söylemişti dr düşüşkten sonra bende bunu internetten araştırdım pko olduğunu öğrendim yumurtalıklarımda kistte vardı ben bundan 9 ay önce tedaviye başladımondan önce 3 ay kadar folik asit kullandım 4 ay klomen çatlatma iğnesi kanımda pıhtılaşma sorunu vardı onun içinde iğne folik asit ve yarım aspirin kullanıyordum son 2 ayda femara çatlatma iğnesi pıhtı iğnesi folik asit ve yarım aspirin kulladım şimdide tedaviyi bırakalı 3.ayım drum folik asiti ve aspirini bırakma dedi ama ben strese girmeyim diye bütün ilaçları bıraktım hem kafamı rahatlatmak hem vücudumu rahatlatmak için bıraktım ve allahtan tabi hnerşey hayırlısıylada hamile kaldım tahminim şuan 3 haftalık çok küçük rabbim inşallah hayırlısıyla ve sağlıklada kucağımada almayı nasip eder inşallah bir sorunumuzda çıkmaz

canım mutlaka tatile gitmeden git doktora gör miniğini tamam mı:))
gerçekten canım ya ne çok bereketli oldu geçen ay senin de az kalmış artık göreceksin Çınarını çok şükür :))
canım bağaşıklık kazanmışsın demek ki çok iyi bence de hiç stres yapma bekle hormonların da iyidir muhtemelen
iyiyim ben de canım doktora gideceğim yine 15inde ne durumdayım bir baksın....
bu ay neden olmaz diye düşünüyorsun ki bizim durumumuzda hiç belli olmaz ki canım

canım bence doktorun da fikrini alarak bebe aspirinine devam etmen iyi olur... şu anda neler içiyorsun folik asit ya da progestan alıyor musun?

inşallah bicimcim yarın bir aksilikçıkmazsa gidiceğim rabbim bu sefer hayırlısı ve sağlıkla meleğimi bana bağışlar birkaç gündür korkuyorum gidecek benden diye tabi her zaman herşeyin hayırlısı zaten nasip olursa doğucak ama bu sefer inşallah beni bırakmaz inşallah herşey yolunda gider

canım bence doktorun da fikrini alarak bebe aspirinine devam etmen iyi olur... şu anda neler içiyorsun folik asit ya da progestan alıyor musun?

yok canım şuan ilaç almıyorum yarın drun tavsiyesine göre alıcağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…