kızlar ıkılı testı yaptırmama az kaldı ama ben nerde yaptırıcam bu testı hala karar veremedım(
Merhaba iyi olmana çok sevindim güzel kızın nasıl o da iyidir inşallah... :)
Hamilelerimiz maşallah arttı ve hepimize umut, sevinç kaynağı oldular...
doğum kontrol hapları bittikten 4 gün sonra adet gelir merak etme ve 3 gün gibi kısa sürer kanama bu da normaldir... bence hazır bu hapları kullanıyorken spora başlayarak kilo vermeyi denemelisin derim ben...çünkü haplar hormonları düzenlediğinden kilo vermen kolaylaşacaktır bu sürede....kilo kaybı ile yumurtlama sağlanabildiği gibi hormonlarda kendiliğinden düzelmeye başlıyor...bu düzelme gerçekleşirse ilaca da gerek kalmaz sonrasında...... metformin içerikli şeker hapının da faydası olacaktır...
canım ne zaman yapılıyorki? sürekli gittiğin drunda yaptırsana
cnm kayınvalidenler ne tepki verdi ?iyi geceler kızlarrr
bütün tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ederim ve rabbim sizlerede nasip etsin inşallah banada hayırlıı ve sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah rabbim
ben kaynanamlarada söyledim dayanamadım herkes bilsin istedim ama eşim hala kimseye söylemiyor
internet düzeldi ama ortak olunca sürekli sorun çıkıyor inşallah ptesi dra gitcez bakalım ne durumda
merhaba bence bir süre daha doğum kontrol haplarına 2 ay kadar daha devam edip bu arada da kilo verebilirsen çok iyi olur o zaman hapları bıraktığında da yumurtlaman kendiliğinden başlayabilir... kilo hormonları baskıladığından bu tarz sorunlar yaşıyoruz... bu arada ilaçlar bittikten sonra doktora da gidip yumurta kisti var mı yok mu diye baktırabilirsin... kesinlikle şeker ve karbonhidrattan uzak durmaya çalışıp egzersiz yapabilirsen yumurtlama iyileşme gösteriyor...metformin içeren şeker hapının da zayıflama sürecinde faydası olacaktır... inşallah güzel kızınız için de iyi bir diyetisyen ve iyi bir doktor bulabilirsiniz en kısa zamanda çünkü küçükken tedaviye başlanırsa ilerlememesi açısından çok önemli...sağol canım çok teşekkürler
kızımda iyi çok şükür hala dr arıyorum çocuk diyabetine bakan ama henüz bi dr bulabilmiş değilim
adet oldum ilaç bitiminden 10 gün sonra biraz geç kaldı sanırım neyse dün oldum
yarın kocam yurtdışından geliyor şaka gibi
5 aydır görme adamı adet olunca gelsin ehheheheh
ben daha 2. kutuya başladım ne kadar içmem lazım malum elimi hızlı tutmak için
bu ay ilaç almasammı tutarmı ne dersin
ben tutacağını sanmıyorum aslında ilaç kullanırken bile gecikti bıraksam gene eski haline döner
bu sefer böyle olacak anlaşılan
sen nasılsın ayrıca pek fırsat bulup bakamıyorum sayfalara
yaklaşık 2 yıldır evliyim pkolu olduğumu tesadüfen ögrendim doktorum çok zor çocugun olması demişti üzüldüm bi süre ama takmadım çok eşimd destek oldu
alternatif tıp da dahil hiç bir tedavi olmadım
dün sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı
sizlere tavsiyem kesinlikle stres yapmayın Allah sizin için en uygun zamanı bilir
şuan hem çok heycanlıyım hemde çok garip
umudunuzu asla kaybetmeyin
Merhaba kızlar.Topic ne kadar sessiz böyle.Herkes tatile ayrıldı herhalde
Ben bugün doktora gittim.Doktor hikayemi dinledikten sonra pko gibi görünüyor dedi.
Muayenede ise abartılacak bir pko hastası olmadığımı,hatta 1 hafta içerisinde çatlayacak bir yumurtamın olduğunu söyledi.
2 aylık deneme sürecinin daha çok az olduğunu,en az 6 ay denemeye devam etmemiz gerektiğini söyledi.
Metformin ve progestanı sorduğumda ise kullanmana gerek yok aslında dedi.Ben bi doktor olsam sana metformin yazmazdım dedi.Adet düzenleyici olarak ise 31-32 gün bekleyip gebelik testi yapmamı söyledi.Eğer gebelik yoksa farlutal ile adet getirmeyi önerdi.
Vee tek sorun fazla kilom.Diyet yaparsan herşey düzene girer gibi görünüyor dedi.En az 10 kg vermem lazım yani.
Bu doktor beni ciddi ölçüde rahatlattı diyebilirim.
Sonuç olarak metformin kutumu bitene kadar kullanmaya devam edeceğim.Yaklaşık 1 aylık hapım var daha.Progestanı ise adet getirmek için gebelik testi sonrasında alacağım.Bakalım artık.
Sizler ne dersiniz ?
Merhaba kızlar.Topic ne kadar sessiz böyle.Herkes tatile ayrıldı herhalde
Ben bugün doktora gittim.Doktor hikayemi dinledikten sonra pko gibi görünüyor dedi.
Muayenede ise abartılacak bir pko hastası olmadığımı,hatta 1 hafta içerisinde çatlayacak bir yumurtamın olduğunu söyledi.
2 aylık deneme sürecinin daha çok az olduğunu,en az 6 ay denemeye devam etmemiz gerektiğini söyledi.
Metformin ve progestanı sorduğumda ise kullanmana gerek yok aslında dedi.Ben bi doktor olsam sana metformin yazmazdım dedi.Adet düzenleyici olarak ise 31-32 gün bekleyip gebelik testi yapmamı söyledi.Eğer gebelik yoksa farlutal ile adet getirmeyi önerdi.
Vee tek sorun fazla kilom.Diyet yaparsan herşey düzene girer gibi görünüyor dedi.En az 10 kg vermem lazım yani.
Bu doktor beni ciddi ölçüde rahatlattı diyebilirim.
Sonuç olarak metformin kutumu bitene kadar kullanmaya devam edeceğim.Yaklaşık 1 aylık hapım var daha.Progestanı ise adet getirmek için gebelik testi sonrasında alacağım.Bakalım artık.
Sizler ne dersiniz ?
bugün kadın doğuma gttim. ultarosnda PCOS gözükmüyorsun dedi. yumurtlalıkların falan da normal dedi. hatta 21x18 boyutlarında 3 adet yumurtan var dedi. bu arada bilmeyenler için söylüyorm ben yurtdışında oturuyorum ve çat pat ing ile sorabilyorum dr a sorularımı.sizce bu boyut yumrtalar nasıl yani bir bilgim yok normalde kaç olması lazım ki
bir de 11 mm diye bir şey yazıyor. dr yazıları okuyamıyorum ki ne demek o. hoş okusam da anlamam
cnm kayınvalidenler ne tepki verdi ?
nasılsınız kızlar
ben dün dra gittim gebelik var dedi 1 aylıkmış ama bebeği ve kalp atışlarını duymak için 15 gün sonra gideceğim pazar günü ve dün 1-2 damla koyu sarı kahverengiye çalan bir akıntı geldi çok korkuyorum bebeğimi kaybetmek istemiyorum pazar gününden beri sinirlerim bozuk birde hormonların verdiği aşırı duygusallıktan herşeye ağlıyorum çok bunalıyorum yani hiç iyi değilim napacağımı şaşırdım rabbim sen bana yardım et sana emanetiz rabbim
yellow canım moralını bozup bebegınıde uzme lutfen hersey gecmısle aynı olucak dıe bısey yok dr progestan baslatmadımı sana baslattıysa ılaclarını duzenlı al ve allaha emanet et herseyı.uzulme tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?