Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

öncelikle hayırlı uğurlu olsun ,leke geldiği içinde korkma bi çok kişiden bu tür şeyler duydum...benim sana sormak istediğim pkon varmıydı ...bilgi verebilirmisin tedavi ilemi oldu....

saol mahrumcum artık allaha emnetizi inşallah birşey olmaz tedavi oldum ama tedaviyi bıraktıktan sonra 3. ayımda oldu gebelilk bende adet düzensziliği sivilce ve saç dökülmesi vardı bir düşüktan sonra öğrendim pkolu olduğumu birde yumurtalıklarımda kist vardı öyle yani canım öncelikle rabbiğm nşallah herkese nasip etsin isteyen

yellowcum hayırlı olsun darısı isteyen anne adaylarına...

bişey olmaz içini ferah tut ve tadını çıkar çok bekledin dimi ama:)))) bende pkoluyum kistin tek taraflımıydı ve boyutları ortalama neydi tedavi yöntemin neydi eğer anlatabilirsen bizede ışık tutrsın belki....ne çok soru sordum yeahhh:)))

lekelenmenın oldugunu soyledın ama dr. Dımı ben 2 kutu kullandım progestanı gecelerı yatarken fıtıl olarak hemde ozaman mıde bulantısı falanda yapmıyo.sen yınede ıcını ferah tut suan senın ıcınde esın ıcınde zor bı surec ama gecıcek ve hersey guzel olucak soyle herkeze ustune gelmesınlker bu ara:)

ben 2 alık evliyken hamile kaldım ama 1 ay 5 günlükken düştü sonraki kontrollerimde pkolu olduğumu öğrendim ondan sonra hemen hemen 1 buçuk sene sonra şimdi yani takrar hamile kaldım oda tedaviden önce folik asit ve aspirin kullandım sonra 4 ay klomen çatlatama iğnesi ve kan pıhtılaşmaması için iğne kullandım haftada 1 kere son 2 ay ise klomen yerine femara kullandım yine diğer ilçalarıda kullandım bunlara ek olarak folik asit ve aspirine devam ettim sonra dr aşılamaya geçicez dedi eşimde istemedi sonra tedaviye bıraktıktan sonra 3. ayımda hamile kaldım inşallah hayırlısı ve sağlıkla da kucağıma alırım yavrumu benim hikayemde böyle canım

söyledim bana dediği laf sen bir kere düşük yaptın yine riskin var dedi hiçiçimi rahatlatmıyor ona zaten ayrı bir sinir oldum şuan eşimde sigarayı bırakmaya çalışıyor ondada ayrı bir sinir ama ben böyle herşeye takılmış durumdayım herşeye söyleniyorum offf bunları birine anlatmama lazımdı yoksa burda kendi kendimi yiyeceğim birde tuana sende oluyor mu bende bazen adet sancısına benzer kasılmalar oluyor buda beni çok korkutuyor

korkma tatlım ya bence tamamen normal aynı seyler bendede oldu onemlı olan cok uzun surelı olmaması bu sancının.hatta suan bıle adet olcakmıs gıbı karnım agrıdı:)
doktorunuda ımkanın varsa degıstır senı ıyıce strese sokmus yanı neyse sınır durumuna gelınce o anlarda derın nefes al ve 10a kadar say ıcınden bende ıse yarıyo bu:)korkma tatlım ya bence tamamen normal aynı seyler bendede oldu onemlı olan cok uzun surelı olmaması bu sancının.hatta suan bıle adet olcakmıs gıbı karnım agrıdı:)
doktorunuda ımkanın varsa degıstır senı ıyıce strese sokmus yanı neyse sınır durumuna gelınce o anlarda derın nefes al ve 10a kadar say ıcınden bende ıse yarıyo bu:)

burada senle konşunca birazda olsa rahatladım bende moralim bozuk olunca yada birşeye sinirlenince birine anlatmazsam kendi kendimi yiyorum böyle konşunca rahatlıyorum eşimlede konuşmuyorum beni çok kırdı şu sıralar hiç anlayışlı değil yada bana öyle gelitor birde eşile konuşmamakta geriyor beni neyse düzeliriz heralde birkaç güne

merhaba kuzularr yellow korkma canımcım belki tutunma lekelenmesidr bol bol dua et canımcım Rabbim kucağına sağlıkla aldırsın inşallah.
bende bu ay ilk defa tamamdır yumurtladımdiyeceğim kadar eminim yani hele o akıntılar 3 4 gün sürdü ve kesildi kasık ağrısı sonradan ay bu benim için çok mühimdi rabbim şafi adıyla şifa olsun hepimize

amin canım inşallah rabbim sizlerede nasip eder inşallah dua ediyorum bol bol şükrediyorum inşallah birşey olmaz yavruma

merhaba o bahsettiğin ilaç klomenle alakası yok yani canım o hormonları düzenlemeye yarar doğum kontrol hapı da değil yani korunmazsan içerken gebe kalabilirsin ancak gebe kaldığını öğrendiğin anda da o hapları bırakman gerekli gebelikte içilmez doktor demiştir zaten zararı var... prolaktin biraz yüksekse sorun yaratmaz... bu ilacı 4 ay kullanacaksan bence ara sıra yumurta takibine git alttan usg ile bakıl ki erken gebelik varsa anlaşılsın dediğim gibi gebelik oluşursa olmaz o ilaç... bunun dışında hormonlarını ve yumurtlamanı düzenleyecektir... gerginlik sıkıntı verebilir hap bir süre sabredip dayanmak gerekli... kilon nasıl? sigara kullanıyorsan günde 3 taneden fazla içme bu hapla beraber olmaz...
canım bence her şey yolunda yerleşme lekesidir o için rahat olsun... sen gerilirsen etrafındakiler de gerilir yapma böyle bak nihayet bebeğin seninle tadını çıkar bence....
şu doktoru da değiştir canım....

tuanataya aynen katılıyorum ben de... gebelik hormonları kişi alışana kadar gergilik yapar...bu sebeple bu durum geçici rahat olsun için bebeğin de seninle canım hep olumlu düşün tamam mı kalp atışlarını da duyacaksın yakında... Allah ım darısı başıma başımıza :))

Son düzenleme:

canım bunu tüm kalbimle söylüyorum darıı inşallah bütün isteyenlerin başına rabbim kimseye aratmasın bu duyguyu inşallah sizlerede nasip olsun

biraz daha toplıyım kendimi hepten zıtlaşıcaz eşile hiç yaşanmaz olucak şuan biraz daha sakinlşetim inşallah herşey yoluna girer

canım yapma sakın böyle bak şimdi hormonların etkisiyle farkında olmayabilirsin ama sonradan çok üzülürsün tartışmayın tamam mı her şey yolunda zaten... doktorunu da değiştirsin bebeğinin de kalp atışlarını duyduğunuzda her şey daha anlamlı ve güzel olacak inan buna...

ben de 15 temmuzda cuma günü dr a gideceğim baktırayım şu iltihap geçti mi bi de çatlamaya yakın yumurta var mı ay heyecanlıyım :))
sizlerle yazışmayı özlemiştim kızlar bayadır yoktunuz... biricik ne yaptı acaba??? taşınma durumu vardı... dinleniyordur herhalde...annemdeyim bu gün şimdi yemek yiycez oh ne güzel bu gün dinleniyorum :))

Son düzenleme:

çok saol canım iyi düşüncelerin için inşallah herşey yoluna girer böyle giderse kendime yapacağım gibi gözüküyor neyse rabbimherşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah herşey güzel olucak
inşallah bu ay senin için güzel ve olmulu geçer inşallah isteyen herke için güzel olmulu geçsin (amin)
size afiyet olsun canım iyi dinlenmler

Son düzenleme:
selam kızlar..
yellow kendi kendine sıkıntı stres yapma bence :)) akşam kociş eve gelince sarıl sımsıkı, içindeki mucizenin tadını çıkarmak için elinizden geleni yapmalısınız bence.. hele de onu bu kadar beklemişken

bizim evlilik yıldönümümüz geldi çattı ve ben daha hiçbirşey yapmadım, planlamadım bile.. değişik fikri olanlar var mı?

canım biz evlilik yıldönümümüzde eşim beni kız kulesine karşı bir restaurantta yemeğe götürmüştü aslında ben kız kulesine gitmeyi çok istiyordum oraya gitcektik ama saatini kaırdık sonra tam kız kulesinekarşı bir restaurant vardı orayay götürdü beni emeğimizi yedikten sonra eve giderkende bir çiçek almıştı onu verdi benim aklıma hiç değişik birşey gelmiyor

off bende sanırım bu konuda aklı çalışmayanlardanım :))
geçen yıl yani ilk yılımızda maalesef birarada değildik, kociş bana koskoca kırmızı güllerle dolu vazo göndermişti :)) ben ise ona hiçbirşey yapamamıştım.. bu sene de sanırım yemeğe çıkarız Ankara'dayız biz.. off bir hediye almak istiyorum ama ne alsam ki..

bu arada bicim ne var ne yok? iyisin değil mi?

kız kulesi süper bu arada :) bu senekinde kız kulesine çıkarsınız 3ünüz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…