öncelikle hayırlı uğurlu olsun ,leke geldiği içinde korkma bi çok kişiden bu tür şeyler duydum...benim sana sormak istediğim pkon varmıydı ...bilgi verebilirmisin tedavi ilemi oldu....
yok canım başlatmadı progestanı söyledim sekreteri çıktı telefona şuan değilde dedi 15 gün sonra gellince verir dedi ilaç olarak folik asit coraspirin ve clexone yani kan pıhtılaşmaması için verdi onuda ben söylemesem vermezdi yani bu dru hiç beğenmiyorum ama mecburen gidiyoruz işte diğer tedavi olduğum drumu çok seviyorum herşeyin hayırlısı ama şuan gerçekten zor bir durumdayım eşşimle çok kavga ediyorum onun ayrı bir psikolojimi bozuyor
saol mahrumcum artık allaha emnetizi inşallah birşey olmaz tedavi oldum ama tedaviyi bıraktıktan sonra 3. ayımda oldu gebelilk bende adet düzensziliği sivilce ve saç dökülmesi vardı bir düşüktan sonra öğrendim pkolu olduğumu birde yumurtalıklarımda kist vardı öyle yani canım öncelikle rabbiğm nşallah herkese nasip etsin isteyen
yellowcum hayırlı olsun darısı isteyen anne adaylarına...
yok canım başlatmadı progestanı söyledim sekreteri çıktı telefona şuan değilde dedi 15 gün sonra gellince verir dedi ilaç olarak folik asit coraspirin ve clexone yani kan pıhtılaşmaması için verdi onuda ben söylemesem vermezdi yani bu dru hiç beğenmiyorum ama mecburen gidiyoruz işte diğer tedavi olduğum drumu çok seviyorum herşeyin hayırlısı ama şuan gerçekten zor bir durumdayım eşşimle çok kavga ediyorum onun ayrı bir psikolojimi bozuyor
bişey olmaz içini ferah tut ve tadını çıkar çok bekledin dimi ama:)))) bende pkoluyum kistin tek taraflımıydı ve boyutları ortalama neydi tedavi yöntemin neydi eğer anlatabilirsen bizede ışık tutrsın belki....ne çok soru sordum yeahhh:)))
lekelenmenın oldugunu soyledın ama dr. Dımı ben 2 kutu kullandım progestanı gecelerı yatarken fıtıl olarak hemde ozaman mıde bulantısı falanda yapmıyo.sen yınede ıcını ferah tut suan senın ıcınde esın ıcınde zor bı surec ama gecıcek ve hersey guzel olucak soyle herkeze ustune gelmesınlker bu ara:)
söyledim bana dediği laf sen bir kere düşük yaptın yine riskin var dedi hiçiçimi rahatlatmıyor ona zaten ayrı bir sinir oldum şuan eşimde sigarayı bırakmaya çalışıyor ondada ayrı bir sinir ama ben böyle herşeye takılmış durumdayım herşeye söyleniyorum offf bunları birine anlatmama lazımdı yoksa burda kendi kendimi yiyeceğim birde tuana sende oluyor mu bende bazen adet sancısına benzer kasılmalar oluyor buda beni çok korkutuyor
korkma tatlım ya bence tamamen normal aynı seyler bendede oldu onemlı olan cok uzun surelı olmaması bu sancının.hatta suan bıle adet olcakmıs gıbı karnım agrıdı:)
doktorunuda ımkanın varsa degıstır senı ıyıce strese sokmus yanı neyse sınır durumuna gelınce o anlarda derın nefes al ve 10a kadar say ıcınden bende ıse yarıyo bu:)korkma tatlım ya bence tamamen normal aynı seyler bendede oldu onemlı olan cok uzun surelı olmaması bu sancının.hatta suan bıle adet olcakmıs gıbı karnım agrıdı:)
doktorunuda ımkanın varsa degıstır senı ıyıce strese sokmus yanı neyse sınır durumuna gelınce o anlarda derın nefes al ve 10a kadar say ıcınden bende ıse yarıyo bu:)
merhaba kuzularr yellow korkma canımcım belki tutunma lekelenmesidr bol bol dua et canımcım Rabbim kucağına sağlıkla aldırsın inşallah.
bende bu ay ilk defa tamamdır yumurtladımdiyeceğim kadar eminim yani hele o akıntılar 3 4 gün sürdü ve kesildi kasık ağrısı sonradan ay bu benim için çok mühimdi rabbim şafi adıyla şifa olsun hepimize
merhaba o bahsettiğin ilaç klomenle alakası yok yani canım o hormonları düzenlemeye yarar doğum kontrol hapı da değil yani korunmazsan içerken gebe kalabilirsin ancak gebe kaldığını öğrendiğin anda da o hapları bırakman gerekli gebelikte içilmez doktor demiştir zaten zararı var... prolaktin biraz yüksekse sorun yaratmaz... bu ilacı 4 ay kullanacaksan bence ara sıra yumurta takibine git alttan usg ile bakıl ki erken gebelik varsa anlaşılsın dediğim gibi gebelik oluşursa olmaz o ilaç... bunun dışında hormonlarını ve yumurtlamanı düzenleyecektir... gerginlik sıkıntı verebilir hap bir süre sabredip dayanmak gerekli... kilon nasıl? sigara kullanıyorsan günde 3 taneden fazla içme bu hapla beraber olmaz...merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.. 2 senelik evliyim ve evlendikten sonra pko olduğumu öğrendim, 1 yıldır korunmuyoruz ama maalesef hiç bir gelişme yok( hormon tahlillerim çok kötü durumda değil prolaktinim biraz yüksek.. doktor bana CYCLO-PROGYNOVA adında bir ilaç verdi 4 ay kullan dedi, ilaç hakkında pek bir bilgim yok. yani klomen ilacı olup olmadığını bilmiyorum. sizce hiç ara vermeden devam etmelimiyim bu ilaca??? bilen birileri varsa yardım istiyorum lütfen (
canım bence her şey yolunda yerleşme lekesidir o için rahat olsun... sen gerilirsen etrafındakiler de gerilir yapma böyle bak nihayet bebeğin seninle tadını çıkar bence....nasılsınız kızlar
ben dün dra gittimn gebelik var dedi 1 aylıkmış ama bebeği ve kalp atışlarını duymak için 15 gün sonra gideceğim pazar günü ve dün 1-2 damla koyu sarı kahverengiye çalan bir akıntı geldi çok korkuyorum bebeğimi kaybetmek istemiyorum pazar gününden beri sinirlerim bozuk birde hormonların verdiği aşırı duygusallıktan herşeye ağlıyorum çok bunalıyorum yani hiç iyi değilim napacağımı şaşırdım rabbim sen bana yardım et sana emanetiz rabbim
şu doktoru da değiştir canım....yok canım başlatmadı progestanı söyledim sekreteri çıktı telefona şuan değilde dedi 15 gün sonra gellince verir dedi ilaç olarak folik asit coraspirin ve clexone yani kan pıhtılaşmaması için verdi onuda ben söylemesem vermezdi yani bu dru hiç beğenmiyorum ama mecburen gidiyoruz işte diğer tedavi olduğum drumu çok seviyorum herşeyin hayırlısı ama şuan gerçekten zor bir durumdayım eşşimle çok kavga ediyorum onun ayrı bir psikolojimi bozuyor
korkma tatlım ya bence tamamen normal aynı seyler bendede oldu onemlı olan cok uzun surelı olmaması bu sancının.hatta suan bıle adet olcakmıs gıbı karnım agrıdı:)
doktorunuda ımkanın varsa degıstır senı ıyıce strese sokmus yanı neyse sınır durumuna gelınce o anlarda derın nefes al ve 10a kadar say ıcınden bende ıse yarıyo bu:)korkma tatlım ya bence tamamen normal aynı seyler bendede oldu onemlı olan cok uzun surelı olmaması bu sancının.hatta suan bıle adet olcakmıs gıbı karnım agrıdı:)
doktorunuda ımkanın varsa degıstır senı ıyıce strese sokmus yanı neyse sınır durumuna gelınce o anlarda derın nefes al ve 10a kadar say ıcınden bende ıse yarıyo bu:)
merhaba o bahsettiğin ilaç klomenle alakası yok yani canım o hormonları düzenlemeye yarar doğum kontrol hapı da değil yani korunmazsan içerken gebe kalabilirsin ancak gebe kaldığını öğrendiğin anda da o hapları bırakman gerekli gebelikte içilmez doktor demiştir zaten zararı var... prolaktin biraz yüksekse sorun yaratmaz... bu ilacı 4 ay kullanacaksan bence ara sıra yumurta takibine git alttan usg ile bakıl ki erken gebelik varsa anlaşılsın dediğim gibi gebelik oluşursa olmaz o ilaç... bunun dışında hormonlarını ve yumurtlamanı düzenleyecektir... gerginlik sıkıntı verebilir hap bir süre sabredip dayanmak gerekli... kilon nasıl? sigara kullanıyorsan günde 3 taneden fazla içme bu hapla beraber olmaz...
canım bence her şey yolunda yerleşme lekesidir o için rahat olsun... sen gerilirsen etrafındakiler de gerilir yapma böyle bak nihayet bebeğin seninle tadını çıkar bence....
şu doktoru da değiştir canım....
tuanataya aynen katılıyorum ben de... gebelik hormonları kişi alışana kadar gergilik yapar...bu sebeple bu durum geçici rahat olsun için bebeğin de seninle canım hep olumlu düşün tamam mı kalp atışlarını da duyacaksın yakında... Allah ım darısı başımabaşımıza :))
canım bunu tüm kalbimle söylüyorum darıı inşallah bütün isteyenlerin başına rabbim kimseye aratmasın bu duyguyu inşallah sizlerede nasip olsun
biraz daha toplıyım kendimi hepten zıtlaşıcaz eşile hiç yaşanmaz olucak şuan biraz daha sakinlşetim inşallah herşey yoluna girer
canım yapma sakın böyle bak şimdi hormonların etkisiyle farkında olmayabilirsin ama sonradan çok üzülürsün tartışmayın tamam mı her şey yolunda zaten... doktorunu da değiştirsin bebeğinin de kalp atışlarını duyduğunuzda her şey daha anlamlı ve güzel olacak inan buna...
selam kızlar..
yellow kendi kendine sıkıntı stres yapma bence :)) akşam kociş eve gelince sarıl sımsıkı, içindeki mucizenin tadını çıkarmak için elinizden geleni yapmalısınız bence.. hele de onu bu kadar beklemişken
bizim evlilik yıldönümümüz geldi çattı ve ben daha hiçbirşey yapmadım, planlamadım bile.. değişik fikri olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?