Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ben geçen yıldönümümüzde dışarı çıkmak istememiştim. en güzel elbisemi giydim güzel yemekler yapmıştım sofrayı mumlarla donattım ve hoş bir müzikle evimizde romatik bir gece geçti. illa dışarıda olmaya ya da hediye almaya da gerek yok aslında önemli olan başbaşa olmak ve ilk günkü aşkı sevgiyi üzerinden zaman geçmemiş gibi yaşamak... hatta yıllar geçtikçe daha çok sevmek önemli...
ben iyiyim yumurtlama başladı tutmadı geçen ay bu ay da durumumu öğrenmek için yine yumurta takibine gideceğim...sen nasılsın canım?

Son düzenleme:
çok haklısın canım.. ya ben de merak ediyorum yumurtam oldu mu diye ama doktora gitsem mi kararsızım.. off of..
canım ya bunlar çok normal, tuanatay da ilk hamile kaldığında eşim benden uzaklaştı diyordu, bebeğe zarar vermemek için.. erkekler belli etmese de bizden fazla strese giriyorlar. sen de hormonların ve endişenin etkisiyle streslisin. ama kırıcı olmayın, onunla beraber aylardır aynı duyguları,aynı bekleyişi paylaştınız. eşin şu an gergin ve en kötüsüne hazırlıklı olmaya çalışıyor. sonradan yıkım yaşamaktan korkuyor. ama korkma bunların hiçbiri olmayacak, herşey yolunda gidecek inşallah.. sen sevdiğin erkeğin çocuğunu taşıyorsun ,onu da rahatlatmaya çalış bu çok güzel bişey mutluluğun tadını çıkar; eşine sarıl onu çok sevdiğini, rahat olmasını söyle.

çok haklısın canım.. ya ben de merak ediyorum yumurtam oldu mu diye ama doktora gitsem mi kararsızım.. off of..

canım sadece ultrasondan bakacak bence git ben gitmezsem merak ederim... her sabah ateş ölçüyorum ama yumurta gelişimini anlamak için gidiyorum yine de doktora...
sen de dikkat ediyorsun yürüyüş yapıyorsun bence işe yaradığını göreceksin...eğer olumsuz olabilecek sonuçtan korktuğundan falan gitmiyorsan sakın öyle düşünme... her ay farklı gelişim gösterebiliyor yumurtalarımız....

Son düzenleme:

bende bu ay hiçbir icraat yok.. cyclo prognova kullanıyorum.. evdeki yoğunluktan pek çalışma da olmadı.. ilaçta son 5.. bittikten sonra da hemen hemen 5 gün sonra oluyor adet, yani 10 gün daha var benim günüme.. ateşim dün ve bugün yine çok arttı, ama sıcakların etkisi oluyor mudur acaba diye düşünmeden edemiyorum..
ben eşime hediye almak istiyorum, çünki o bana bir sürü şey alıyor bense ona hiçbirşey.. bu sefer onu şaşırtmak istiyorum.. bu arada eşim iş değiştiriyor.. ekonomik sıkıntılar da az da olsa geçecek gibi.. kısmetli bir döneme girdiğimizi düşünüyorum, inşallah bebek de yakın zamanda gelir.. ama bu ay öyle bir ihtimal söz konusu bile olamaz gibi.. adet olunca kontrole gidip doktorla konuşacağım, ben iğneli tedavi aşılama filan falan istemiyorum.. bir süre yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi denemek daha mantıklı geliyor bana.. sonuçta hormon değerlerim çok normal seviyelerde..
bende anlıyacağın hiçbir değişiklik yok :)) yumurta takibine git bakalım kaç yumoş var bir gör.. insan öğrendiğinde daha rahat oluyor sanki.. hem de az çok tahmini çalışma zamanı tespit ediliyor iyi oluyor..
aman çenem düştü..
birkaç gün daha olmayacağım ben kızlar.. kendinize iyi bakın..

hayır canım olumsuz sonuçtan korkmuyorum.. sadece "yumurta var, bu sefer tutturmalıyım" diye kendimi strese sokmaktan korkuyorum. çünkü iki aylık serophene tedavisinde çektiğim ızdırabın haddi hesabı yok. hatta size birşey söyleyeyim; ilaç tedavisi sırasında ikimiz de ilişkiyi bir ödev gibi gördük ve isteksizleştik. şimdiyse tam tersi.:92:nasılsa gün aşırı ilişki oluyor..tutacaksa tutacak.. yumurta var mı diye merak ediyorum ama ani bir kararla baktırsam bile, eşime söylemeyeceğim.

canım içtiğin hap işe yarayacaktır...dediğin gibi 2. seneniz uğurlu gelsin bu ay olmazsa diğer ay gelsin artık bebeklerimiz... sağlıkla gelsin... ama olacak bak sırayla arkadaşlarımızınki geliyor... bizim de yumurta düzenimiz yoluna girecek... ben takibe gittiğimde daha rahat ediyorum.... bence sen de takibe gittiğinde olumlu olacak bu defa... klomenle devam etme kararın iyi bence çünkü olumlu sonuç almıştın klomenden sonra diğer ağır tedavilere kalmadan gebe kalabileceğini düşünüyorum... öpüyorum canım

iğne tedavisi çok kilo yapıyormuş doğru mu? ben de istemiyorum iğne tedavisi ama doktor haptan sonra, iğne dedi..

anladım canım tabi sen de haklısın ama bunu bilmek daha umutla bakmanı sağlayacaktır bence belki de bu defa öyle düşünmezsin... ve inşallah kendiliğinden olacak ilaçsız böyle düşün...

Son düzenleme:

bebişin hayırlı olsun yellow Allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip eder inşallah.bu arada ben yeni katıldm siteyi uzun zamandr takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.bende pkoluyum.2ay klomen+çatlatma iğnesi kullandm.2.aydan sonra klomen kist yaptı.kistleri eritmek için bi hap verdi doktorum onu kullandm.adet oldum adetimin 4.günü kistlerime bakması için tekrar dr.a gitmem gerekiyodu ama gitmedim.neden bilmiyorum.korktum heralde kistlerin hala duruyor demesinden korktum heralde.bu ay doğal akışına bırakıcam am diğer ay yine gidicem.dr.a gidip her ay aynı şeyleri yaşamak beni çok strese sokuyor.

anladım canım tabi sen de haklısın ama bunu bilmek daha umutla bakmanı sağlayacaktır bence belki de bu defa öyle düşünmezsin... ve inşallah kendiliğinden olacak ilaçsız böyle düşün...

ah keşke ..ama ben genç kızlığımdan beri biliyorum pko olduğumu.. hatta o zamanlar ağlamıştım bebek konusunda sıkıntı yaşayacağım diyordum .. evlenip hemen hamile kalınca çok şaşırmıştım. tabi boş gebelik oldu ve korktuğum başıma geldi. girdim o yola.. belki de negatif düşüncelerim yüzünden yaşadım bunu. evrene ne mesaj yollarak o bize geri gelirmiş. yine de çocuğum olacak diye umuyorum, ama kolay olmayacak.. burdaki herkes sırayla hamile kaldıkça da sıramın yaklaştığını düşünüp mutlu oluyorum.. kızlar ya iyi ki burası varmış yoksa bizi bizden iyi kim anlayabilir ki..

bu arada kızlar geçenlerde bir kadın anlattı bana 3 sene çocuğu olmamış,doktor hormon iğneleri vermiş çok kilo almış gene olmuyormuş. rahimin yan falan diyormuş doktor. sonra bir kocakarı ilacıyla ısırgan otunun buharına oturup beklemiş ,o ay hamile kalmış. iltihap falan varsa açıldı demekki dedi. çok şaşırtıcı insan acaba demeden edemiyor. :76:

canım dertlerimiz ortak ya anlıyoruz birbirimizi... bence pozitif bak bende de aynı geçn kızlığımdan beri yaşıyorum bunu bende ama olacak diyorum benden korksun pko diyorum :))
pozitif bakış açısıyla önüne geçiyorum birçok hastalığın

bana da olmuştu merak etme adetle kistler gidiyor.. ben de çok strese girdim 2 aylık tedaviden sonra bıraktım şimdi canım.. aramıza hoşgeldin.
sağlıklı beslenme,olumlu düşünce ve kilo vererek bu zinciri kırabilirsin.

saol canım inşallah hayırlısı ve sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder rabbim ve rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah
bendede 2 ayımda klomen kist yaptı ama kistle beraber yumurtamda oluştu hatta drum bana orjinal vakasın dedi

çoookk teşekkür ederim cevap verdiğin için.. sigara kullanmıyorum çok şükür. doktor gel demedi ama gitmem gerekiyosa giderim tabiiki! inanılmaz gerginim ilaçtan olduğunu geç anladım, kilolu değilim ama sadece göbek bölgemde baya bi fazlalık var ( sanırım buda hastalıktan kaynaklanıyo

evet bende de sadece karın bölgemde yağlanma var pko dan kaynaklı karın egzersizleri ile düzenli yapabilirsen bu sorunu aşıp yumurtlamayı da başlatabilirsin bende geçen ay bu yöntem işe yaradı... doktor gel demediyse sen bilirsin ama dediğim gibi ilacı içtiğin esnada gebelik de oluşabilir bu durumda ilaç kesilmeli ben sana ondan dedim...doktoruna sorarsın olmazsa....nasılsa yumurtlamam zor gebelik oluşmaz ilaç içtiğim dönemde gibi düşünme yani alakası yok bu ilacı içerke gebe kalan çok kişi olmuş...

Son düzenleme:

egzersiz yapmayada korkuyorum ya hamile kalırsam bebeğe bişey olmasın diye hep böyle diye diye erteledim egzersizleride ilacım bugün bitti ilk ayım daha adet olmayı beklicem ama inşşallah bi mucize olur allahım hepimizin sesini duysun

egzersiz yapmanın bebeğin ilk oluşacağı zamanlarda ters etkisi olmaz üstelik bilinçli egzersizler var ben plates yapıyorum üst orta yan ve alt karın çalıştırıyorum her gün 50 dk 1 saat arası yapıyorum ayrıca bacak ve kalça egzersizleri de yapıyorum... canım korkulan başa gelirmiş ya öyle düşünme bunları sağlık için yapıyoruz.... bebeklerimiz gelebilsin diye.... spor faydalı bence.... inşallah mucize olsun tabi :)

bilgisayarımda sorun var habire ısınıp kapanıyor.... bu sebeple kaç gündür az geliyorum nete kızlar... Tuanatay canım gebeliğin iyi gidiyor takip ediyorum... çok seviniyorum harika bişey yeni gebelerimize yetişelim kızlar bizde inşallah :)) yetişeceğiz...

ben de 2 ay cyclo progynova kullanmıştım acayip derecede gerginlik,üzüntü, sıkıntı yapmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…