ben de 2 ay cyclo progynova kullanmıştım acayip derecede gerginlik,üzüntü, sıkıntı yapmıştı..
ilaç kullanmadım canım. ilk gittiğim dr tedavi görmen lazım demişti ama 2. gttğim drum önce normal düzenini takip edelim dedi
doğrumudur bilemem ama ben soğan kürü uygulamıştım 2 kür halinde ve ondan sonra yumurtam gelişmeye başladığında incir içmiştim o ay hamile kalmışım demekki. ilgisi varmı bilmiyorum ama önces,inde 8 ay olmamıştı belki tesadüftür bilemiorum ama ben soğana bağlıyorum[/QU
gözün aydın hayırlı olsun bebişin esperanzaa,Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah.kesinlikle soğan kürünün faydasına inanıyorum.geçen ay bende ilk 15günlük başlangıç kürünü uyguladım.2-3ay daha uygulamayı düşünüyorum kistlerim var çünkü.kistlerim gidincede inciri uygulamayı düşünüyorum.bunların yannda dr.verdiği haplarıda kullanıyorum.bizde 6aydır deniyoruz 2aydır klomen+çatlatma iğnesi kullandm.şimdi kist yaptığı için bıraktm.sen bi ilaç kullanmışmıydın?
gözün aydın hayırlı olsun bebişin esperanzaa,Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah.kesinlikle soğan kürünün faydasına inanıyorum.geçen ay bende ilk 15günlük başlangıç kürünü uyguladım.2-3ay daha uygulamayı düşünüyorum kistlerim var çünkü.kistlerim gidincede inciri uygulamayı düşünüyorum.bunların yannda dr.verdiği haplarıda kullanıyorum.bizde 6aydır deniyoruz 2aydır klomen+çatlatma iğnesi kullandm.şimdi kist yaptığı için bıraktm.sen bi ilaç kullanmışmıydın?
klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilaçlara ara verip hamile kalanlar oldu inşallah sende de öyle olsun...yumurtlaman oldu değil mi çatlatma iğnesinden sonra?
yumurtlamam oldu canm ama iğneyle çatlıyodu.bu ay kendiliğinden çatlamazsa boşa 1ay geçirmiş olucam.
2 ay iğne ile çatladıktan sonraki ay kendiliğinden çatlayabiliyor bu sebepten sordum canım inşallah sende de böyle olur ve kendiliğinden çatlar...
düzenli tedavi görenler tedaviyi bıraktıklarında bir süre daha düzenli yumurtlamaları oluyor... arkadaşlarımızın çoğunda böyle oldu da...
saol canım inşallah hayırlısı ve sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder rabbim ve rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatır inşallah
bendede 2 ayımda klomen kist yaptı ama kistle beraber yumurtamda oluştu hatta drum bana orjinal vakasın dedi[/QUOT
amin canım bizlerde yaşarız inşallah bu mutluluğu.bende kist oluşunca doktorum kisti eritecek hap verdi bakmadı bile o ay yumurtam oluştumu diye geçen ay öyle geçti bu ayda adetimin 4.günü gitmediğim için diğer adetimde gelmemi söyledi yani 2ay boşa gidiyor benm için.ben dr.ları anlamıyorum ya iyi bi dr.diye tavsiye ettiler ama belkide iyi ama benm aklımda soru işaretleri bırakıyo napıcağımı şaşırdım.
evet bicimcim bende öyle oldu tedaviyi bıraktıktan sonrada düzenli yumurtlamam oldu adetim düzene girdi
ben de 2 ay cyclo progynova kullanmıştım acayip derecede gerginlik,üzüntü, sıkıntı yapmıştı..
biliyorum canım durumunu yakından takip ettiğim arkadaşlarımdan birisin zaten ve senin için çok seviniyorum canım... ne olur hep iyi düşün güzel bebeğin şimdi seninle ve hiç bişey için sıkma canını tamam mı....
tamam canım sıkmıyacağım canımı burada paylaşınca rahatladım bende senin yumurtalarınla ilgili iyi gelişmeleri görünce çok seviniyorum inşallah rabbim sizlerede tattırsın bu duyguyu hayırlısı ve sağlıkla
evet bicimcim bende öyle oldu tedaviyi bıraktıktan sonrada düzenli yumurtlamam oldu adetim düzene girdi
umarım bendede böyle olur
bende bu ay puregon iğne ve prengly çatlatma iğnesi kullandım
umarım düzene girer adetim ve yumurtlamam
canım bana da doktor benzer şeyleri söylemişti yani düzgün doktora benziyor... biz de 6 aydır korunmadık daha en az 6 ay deneyeceğiz... çünkü 1 yıl korunmadan gebelik oluşmuyorsa araştırılırmış yani şu durumda daha bekleyeceğiz biz de... yani kilo verme konusu çok doğru ben de bu sayede yumurtlamaya başladım...doktor da gebelik oluşmaması için bir neden yok bu şekilde devam edersen dedi...
canım bence de normal adet gününü bekle....başlamazsa testini yaparsın sonra da gebelik yoksa progestan en iyisi çünkü geç döllenme varsa bile progestan bebeğe zarar vermez ve bence de BUSMAi nin dediği gibi ara ara doktordan usg takibi ile tahmini ne zamanlarda yumurtladığını öğrenebilirsen o günlerde ilişkiye yoğunluk verirsin ve işin daha kolaylaşmış olur canım... öptüm kızlar iyi geceler...
bu aralar herkes nete girip kısa kısa yazıyor az geliyorsunuz tatilde birçoğumuz sanırım bu nedenle ben de hep kısa ve öz yazıyorum doktora gidersem ayrıntılı yazarım kızlar sizlerin tüm yazdıklarınızı da okuyorum kaçırmadan her gün bakıyorum... iyi haftalar olsun herkese....
nasılsınız kızlar
ben dün dra gittim gebelik var dedi 1 aylıkmış ama bebeği ve kalp atışlarını duymak için 15 gün sonra gideceğim pazar günü ve dün 1-2 damla koyu sarı kahverengiye çalan bir akıntı geldi çok korkuyorum bebeğimi kaybetmek istemiyorum pazar gününden beri sinirlerim bozuk birde hormonların verdiği aşırı duygusallıktan herşeye ağlıyorum çok bunalıyorum yani hiç iyi değilim napacağımı şaşırdım rabbim sen bana yardım et sana emanetiz rabbim
ben de 15 temmuzda cuma günü dr a gideceğim baktırayım şu iltihap geçti mi bi de çatlamaya yakın yumurta var mı ay heyecanlıyım :))
sizlerle yazışmayı özlemiştim kızlar bayadır yoktunuz... biricik ne yaptı acaba??? taşınma durumu vardı... dinleniyordur herhalde...annemdeyim bu gün şimdi yemek yiycez oh ne güzel bu gün dinleniyorum :))
selam kızlar..
yellow kendi kendine sıkıntı stres yapma bence :)) akşam kociş eve gelince sarıl sımsıkı, içindeki mucizenin tadını çıkarmak için elinizden geleni yapmalısınız bence.. hele de onu bu kadar beklemişken
bizim evlilik yıldönümümüz geldi çattı ve ben daha hiçbirşey yapmadım, planlamadım bile.. değişik fikri olanlar var mı?
off bende sanırım bu konuda aklı çalışmayanlardanım :))
geçen yıl yani ilk yılımızda maalesef birarada değildik, kociş bana koskoca kırmızı güllerle dolu vazo göndermişti :)) ben ise ona hiçbirşey yapamamıştım.. bu sene de sanırım yemeğe çıkarız Ankara'dayız biz.. off bir hediye almak istiyorum ama ne alsam ki..
bu arada bicim ne var ne yok? iyisin değil mi?
bilgisayarımda sorun var habire ısınıp kapanıyor.... bu sebeple kaç gündür az geliyorum nete kızlar... Tuanatay canım gebeliğin iyi gidiyor takip ediyorum... çok seviniyorum harika bişeyyeni gebelerimize yetişelim kızlar bizde inşallah :)) yetişeceğiz...
:
Canım bizimde evlilik yıldönümümüze 2 hafta kaldı.Benimde aklıma şimdilik bişey gelmiyor.
Eğer evime yerleşmiş olursam evde romantik bir kutlama yapalım diyorum bakalım.
Birde ben evlilik yıldönümünde özel resim çektirmeyi çok seviyorum.Her sene bi resim çektirip güzel bir albüm yapıp ilerde yaşlandığımızda hatıra olarak bakarız diyorum.Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşl.
pkoya soğan kürü yapıyor herkez bende onla kurtuldum dene bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?