Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben de 2 ay cyclo progynova kullanmıştım acayip derecede gerginlik,üzüntü, sıkıntı yapmıştı..

yapar çünkü bozuk ya da az çalışan hormon salgılarını durduruyor dışardan hapla bu hormonları almış oluyoruz adapte olana kadar da gerginlik yapması doğal çoğu dk haplarında da böyle oluyor....hem östrejen hem de progesteron içerip kontrol ediyorlar hormonları ama bu hap yumurtlamayı baskılamaz yumurtlama olur yani bunu içerken

klomen ve çatlatma iğnesinden sonra ilaçlara ara verip hamile kalanlar oldu inşallah sende de öyle olsun...yumurtlaman oldu değil mi çatlatma iğnesinden sonra?

yumurtlamam oldu canm ama iğneyle çatlıyodu.bu ay kendiliğinden çatlamazsa boşa 1ay geçirmiş olucam.

2 ay iğne ile çatladıktan sonraki ay kendiliğinden çatlayabiliyor bu sebepten sordum canım inşallah sende de böyle olur ve kendiliğinden çatlar...
düzenli tedavi görenler tedaviyi bıraktıklarında bir süre daha düzenli yumurtlamaları oluyor... arkadaşlarımızın çoğunda böyle oldu da...

evet bicimcim bende öyle oldu tedaviyi bıraktıktan sonrada düzenli yumurtlamam oldu adetim düzene girdi

evet bicimcim bende öyle oldu tedaviyi bıraktıktan sonrada düzenli yumurtlamam oldu adetim düzene girdi

biliyorum canım durumunu yakından takip ettiğim arkadaşlarımdan birisin zaten ve senin için çok seviniyorum canım... ne olur hep iyi düşün güzel bebeğin şimdi seninle ve hiç bişey için sıkma canını tamam mı....

tamam canım sıkmıyacağım canımı burada paylaşınca rahatladım bende senin yumurtalarınla ilgili iyi gelişmeleri görünce çok seviniyorum inşallah rabbim sizlerede tattırsın bu duyguyu hayırlısı ve sağlıkla

amin canım inşallah olacak bizlerin de biliyorum ve hissediyorum... hepimiz çabalıyoruz ve karşılığını alacağız...hep olumlu baktım ben olmayacakmış gibi düşünmüyorum hiç...

kızlar çıkıyorum ben netten evime gideceğim annemdeydim... gece görüşürüzöptüm

umarım bendede böyle olur
bende bu ay puregon iğne ve prengly çatlatma iğnesi kullandım
umarım düzene girer adetim ve yumurtlamam

canım bu ay olacak senin inşallah diğer aylara kalmayacak
doktor ne dedi durumunla ilgili en son?

progestan 100lük var şuan elimde bir paket.Adetim yine gecikir ve gebelik oluşmazsa yine 10 gün boyunca günde 2 adet mi alacağım?
Gerçi daha var bir sonraki adetime ama

Canım gebelikte oluşan hormon değişimi nedeniyle bu kadar gerginsin sanırım.
Güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun.
Allahın izniyle sağlıkla bebeğini kucağına aldığın günüde göreceksin inşaallah.Pozitif ol yeter ki

Seninle sat tarihlerimiz bu ay aynı sanırım.İnşaallah ikimizde hayırlı haber veririz birbirimize

Canım bizimde evlilik yıldönümümüze 2 hafta kaldı.Benimde aklıma şimdilik bişey gelmiyor.
Eğer evime yerleşmiş olursam evde romantik bir kutlama yapalım diyorum bakalım.
Birde ben evlilik yıldönümünde özel resim çektirmeyi çok seviyorum.Her sene bi resim çektirip güzel bir albüm yapıp ilerde yaşlandığımızda hatıra olarak bakarız diyorum.Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşl.

Ayy bizde geçen yıl ilk yıldönümümüzde ayrıydık.Resmimizi bikaç gün sonrasında çektirmiştik
Hediye olarakta bişey gelmiyor benimde aklıma şimdilik.

bicim eşimin leptopuda sürekli ısınıp kapanıyordu.Altına 6 tl ye leptop soğutucu aldık,şimdi ısınıp kapanmıyor artık.

turuncucum saol canım inşallah hayırlısı ve sağlıkla alırım yavrumu kucağıma evet hormonlarım tavan yaptı şu günlerde hiç kimseye hiçbirşeye tahammülüm yok ama şuan sakinim çok şükür

süpermiş canım yaaa bayıldım bu fikre

arkadaşlar bende pkoluyum maalesef sizler gibi benimde sıkıntım büyük yani ne adet olabiliyorum ne hamile kalabiliyorum 2,5 yıldır deniyoruz tedavi olarak sadece iki ay klomen kullandım ama o ara çok yogunduk fuzuli harcadık zamanı şimdilik dogru doktoru arıyırum istanbulda önerebileceginiz bu konud auzman bi doktor varsa çok mutlu olurum bunun yüzünden evlendiğim 3 yıl oldu 17 kilo aldım doktor zayıfla diyor veriyorum fakat hemen geri alıyorum lütfen önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…