Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

saglıkla gelsınlerde gec gelsınler bu ay sıranın sende olması gerekıyo gun asırı ılıskıyı kacırmayın lutfen:)

Herkese Günaydın Plates için evi toparladım sabah sabah ve birazdan başlayacağım tempolu egzersizlerime....
canım ben progestanı eğerki adet gecikirse ve gebelik yoksa 200 lük sabah akşam içiyorum 200 lük içerken adet geliyor 10 gün beklemeye gerek kalmıyor...
ama 100 lük sabah akşam içersen 10 gün içmen gerekli evet doğru ve bitiminden 3 gün sonra falan adet olursun bitiminden itibaren 6-8 gün geçer de hala adet görmezsen bebek var demektir... :))
Evet seninle sat larımız aynı benim de 30 haziran başladı adetim...15inde çatlayan yumurtam yaptı bu kanamayı normal adetti yani... inşallah önümüzdeki aylarda da hep yumurtam çatlar da böyle güzel normal adetler görürüm...inşallah aynı günlerde yumurtlar ve aynı günlerde gebe kalır paylaşırız canım :)) hiç belli olmaz bu işler neden olmasın
canım laptop soğutucuyu da ilk defa duydum bir bakayım araştıryım da alayım... çok mantıklı....teşekkür ederim...

inşallah canm.yumurtlama günümü belirlemek için evde yapılan testler var onlardan yapmayı düşünüyorum ya da adetin 14.15.günü diye hesaplayıp ilişki günlerini ona göre belirlicem artk.birazdan başka bi dr.a gidicem bakalım o ne dicek.sen ne zamandr tedavi görüyosun hangi ilaçları kullandn önce yazdklarnı tam okuyamadm daha.

merhaba seninle aynı durumda olan arkadaşlar var burada da...sıkma canını önce iyi bir doktor bulmalısın ben izmirdeyim yani istanbulda bildiğim anadolu yakası kadıköy Özel çağıner hastanesinde Neslihan Yetginer var. SSk dan da bakıyor ve ilgili iyi bir doktor arkadaşım pko olup tedavisini ve doğumunu ona yaptırmıştı...avrupa yakasında bildiğim yok canım... kilo kaybı pko da çok zor kilo verdikten sonra da kiloyu korumak için düzenli egzersiz ve az az ve sık yemek gerekiyor... ben 6 aydır korunmuyorum daha bi 6 ay deneyeceğiz.... egzersizle 3 kilo vererek başlattım yumurtlamamı ama istikrarlı gitmek gerekli sporu bıraktığın anda sistem bozuluyor....hormonları yumurtlamayı baskılayan bişey kilo... fazla kilo olursa yumurtlama olmaz ya da yılda 2-3 olur canım...şu anda içtiğim ilaç yok tek yaptığım haftanın 6 günü günde 1 saat düzenli spor...

saglıkla gelsınlerde gec gelsınler bu ay sıranın sende olması gerekıyo gun asırı ılıskıyı kacırmayın lutfen:)
canım biliyorum sıra bende ve inan çok iyi değerlendiriyorum... olacak gibi de içimde bir his var ama hadi bakalım hayırlı ve sağlıklı olsun da zamanı elbette gelecek biliyorum sağol arkadaşım ufağına ve kendine dikkat et :))

canım yumurtlama gününü her sabah 6-8 saatleri arasında aynı saatte dijital termometre ile ateş ölçerek anlayabilirsin... yalnız düzenli 2-3 ay yapacaksın ki kesin sonucu alabilirsin o zaman.....
doktordan usg takibi de en doğru yumurtlama zamanı anlama yöntemlerinden diğeri... umarım doktor iyi çıksın....
ben henüz tedavilere başlamadım kilo fazlam vardı... kendi gayretimle ilaçsız sadece sporla çözüyorum pko yu canım.... şimdi platese başlıyorum görüşürüz...
doktorda aklına ne gelirse sor ve inşallah iyi haberlerle dönersin :)

spor doğru egzersiz pko için çok faydalı sen de zamanın ve imkanın varsa fazla kilon varsa yap bence canım....

Son düzenleme:

canm bende evlendikten sonra kilo almıştm ama diyet ve düzenli yürüyüşle verdim.plateste yaptm.şimdi bikaç kilo fazlam var.mutlaka biliyosundur ama sana da soğan ve incir kürünü öneririm.çünkü ilaçların biçok yan etkisi var ama bunların yok ve soğanla+incirle hamile olanlarda çok.bende geçen ay başladm 2-3 ay daha devam denicem.

soğan içemedim ben miğdeme dokundu... ama her gün bir incir yiyorum kür şeklinde yapmıyorum yani... evet yumurta gelişimine ve çatlamasına katkısı olduğuna inanıyorum ben de incirin... soğan ise gerçekten iyi bir adet söktürücü adet olmazsam ilaçla getirmek durumunda kaldım nisan ayına kadar kadar ama nisan-mayıstan beri düzenli adetim. bu durumda da ilaç içmeme gerek yok... her durumda takip gerektiriyor ama ben sadece senin de dediğin 14.15. günlerde yumurta takibine gidiyorum zaten geç olgunlaşıp çatladığından durumunu öğreniyorum bu da yeterli oluyor benim için...çatlaması muhtemel zamanlarda da ilişkiyi aksatmıyoruz...inşallah hepimize bu güzel yaz ayları bebek getirsin

kızlar size kötü haberim var

sanırım bebeğimi kaybediyorum pazardan beri 1-2 damla şeklinde koyu kahve kanamam oldu ama dün akşam biraz daha arttı kanama dün akşam artmasının nedeni ben ağladıkça geldi çok sinirlerim bozuldu bunu kaybedersem diye korkttum sanırım korktuğum başıma geliyor bebeğimi kaybediyorum gece birşey yoktu ama tuvalete gidince geliyor progestan alıcağım ama kaç mllik almam lazım lütfen bana yardım edin çok kötü durumdayım aslında dün moralim gayet iyiyydi ama bu kanamalar beni kötü etkiliyor yardım edin ne olur

selamm kızlarrr....beni tanıyıp hatırlayanlar varsaa hepiniziii kocamannnnn ÖPÜYORUMMM.... özledim hepinizii nasılsınızz??nasıl gidiyor hayatt..??bende aynı hiçbi farkyokk...bebiş yok..yumurtlama ne durumda bilmiyom kiloda verdim acık geri aldım bile...hsg den sonra doktorada gitmedimm daha adet olmak için progestan içip duruyorum iştee...böyle bende durumlarrr...sizde iyisinizdir inş..

bicim sen yumurta takibinrgidiyormuşsun ne güsel ne durumda yumoşlarrr...?? yaaa ben bi adam akıllı bi dr bulamadım yaaaa birine gittim klomen içirdihiç takip etmedi...diğeri klomen bittiaşıla isteyincegeltakip etcem dedi...ben yumoşlarım hakkında hiç bi bilgiye sahip değilim ama....belkide hiçyokturr...ki bebek olmadığına göre yok heralde...ama beni eline alıp ilgilencek bi dr ihtiyacım var yaaa

Son düzenleme:

hoşgelsin canım nasılsın iyiymisin ben seni tanıdım eşinin ofisinden giriyordun internete

yellow canım benim şimdi öğrendim önce hayırlı olsun çok sevindimm...

...ama sen 2 gündür neden gitmedin doktorunaa...tel bari açaydın yaa burdan demeyle progestan içilmezzz...ağlamada daha kötü etkiliyorsaa....du bi önce sakin ol...ve sonrada hemen doktorunu ara...o en güsel şeyi diyecektirrr...

ewet cnm eşimin ofisden giriyordum uzun zamandır gelmiyordumm..çok sevindim senin adına...ama dediğim gibi dikkat et kendine...dr ara belki boşuna üzüyorsundur kendini..ilaç içmen gerekiyorsada içmeni söyler..

ewet cnm eşimin ofisden giriyordum uzun zamandır gelmiyordumm..çok sevindim senin adına...ama dediğim gibi dikkat et kendine...dr ara belki boşuna üzüyorsundur kendini..ilaç içmen gerekiyorsada içmeni söyler..

şimdi aradım açmadı ama bu gittiğim drum pek ilgili değil diğer tedavi olduğum drumu arıyacağım öğleden sonra off offf valla çok bunladım yaaa herşeyin haırlısı ama 2.kez hevesim kursağımda kaldı hiçbirşey yiyemiyorum ayağa kalktığımda gözlerim kararıyor rabbim sen bizi koru ne olur

deme yaa..yanlızmısın evde??dikkat et..uzan ve dr ara devamlı...diğerinide ara öğleden sonraya bırakmaa....dediğim gibi boşuna üzüyorsundur belkidee...yıprtma kendinide bebeğinide...hiç bişi olmaz allahın izniyle...dikkatet kendine..biz pkoluların her hali hassasss....bebek olana kadar bi çile sonrası bi çile...o yüzden iyi bak kendine...

inşallah birşey olmaz bebeğime rabbim bizi korusun gerçekten bir gayret hamile kalmaya uğraşıyoruz ondan sonrada bebeğime birşey olmasın diye insan zor bulunca kaybetmek istemiyor

canım lütfen sıkma canını. ablamdada kanaması olmuştu. dr ilaç verdi sanırm progestromdu. o da PCOS lu bu arada. kanamması azaldı ve şimdi 3.5 aylık hamile.
sen şimdi sakin ol. stres yapma ağlama sakın. ağladıkça artabilir. dr unuzu arayın

aradım dru açmadı yalnız benim diğer düşüğümdede böyle kanamalardan sonra düştü şimdi korkum ondan peki koyu kahve miydi kanaması bu çok önemli eğerki çık pembeyse korkulacak birşey yok eğer koyu kahveyse düşük olma ihtimali yüksek

tuana progestanı kaç mllik kullanıyorsun yazar mısın bana

bak hala ne diyorrr...kızım o tuana...sen sensin doktorunu ara sorrr...olmaz öyleee burdan....bebeğine zarar verirsinnn..arasana doktorlarını....ayyy ben valla herkesi ayağa kaldırırdım...dr ara eşini arane bilem yakınındakimsen varsa ara dr götürsün kanaman durmazsaaa....kendi kendine ağlaya ağlaya düşürcen çocuğu...ağlamayı kes soğuk kanlı ol ve dr araaaaaaaaaaaaaaaa..........çıldırtma beniii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…