kasık ağrısı yumurta büyürken bende de şiddetli oluyor hatta çatladığı anda biri bacaklarımdan çekiyor gibi his geliyor yani anlıyorum ağrıdan ben de seninde belki öyledir inşallah büyüsün yumurtan canım tabi bence de benim overler büyük zaten seninkiler normal ebatta... bu ay hamile kalırsın inşallahevet sanki küçük geldi bana da 11mm. ama 2 gündür kasıklarım ağrıyor. sanırım büyüyorlarD. dr bu ay hamile kalabilir demiş eşime. overlerim normalmiş..
bende 3 ay doktora gıtmemeye karar verdım sonucta nisandan beri korunmuyoruz ve doğum kontrol haplarıda yumurtlamayı duzensızlestırebılır...o yuzden bekleyecegım bi sure sabahları atesımı olcuyorum duzenlı olarak ve platese basladım yıne ... artık eskısı kadar düşünmüyorum ve umutsuz hiç değilim:)
bicimm kuzum ateşin nassıl gidiyor nabersin
Eki Görüntüle 224369 canım doğru ekleyebildiysem bu şekilde gidiyor :))
bu veriye göre de daha yumurtlama olmadı galiba de mi? yani gelişme sürecinde henüz zaten yeni yeni ağrımaya başladılar hissediyorum eğilip kalkarken özellikle... yarından sonra usg den baktıracağım sanırım her iki tarafta da oluştu öyle hissediyorum... iyiyim ben sen nasılsın?
canım ateşin bir tık düşmüş bu günleri sakın boş geçirme heran çatlayabilir
bu arada akıntı durumunu ve ilişki durumunuda işaretle
ben senden ümitliyim yakında emeğinin karşılığını alacaksın
bu arada sana katılıyorum spor gerçektende yumurtlama üzerinde çok etkili
canım ben yumurta çatlatma iğnemi geçen perşembe vuruldum
cumarteside çatladı benimki doktor çatladıktan iki gün sonra progesterona başlattı
ateş tablomda böyle 2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ilişki durumumu çarpıların olduğu yer işaretliyorum çok teşekkür ederim.... inşallah olacak ben de inanıyorum olacağına... Y şeklinde rahim sorunum var ama gebe kalmam mümkün inşallah gebelik oluşsun da hep yatarak geçiririm sorun değil....
tablon çok netmiş gerçekten canım hemen progestan başlatması da çok iyi olmuş... çok heyecanlı inşallah tutmuştur... ilişki için ne dedi doktor çatladığı gün ilişki diyor mu yoksa 1 gün öncesi mi ilişki diyor? yani ben bunu da hep karıştırıyorum... boş geçirmemeye çalışıyorum elbette ve ilişki olduktan sonra da bir süre dinleniyorum... inşallah ikimizin de ve bu ay umutlu olan tüm arkadaşlarımızınki tutsunay çok heyecanlı bekleyiş de mi? 1 hafta sonra kandan baktıracak mısın yoksa iğnenin etkisinin geçmesi için daha beklemen gerekecek mi?
Eki Görüntüle 224369 canım doğru ekleyebildiysem bu şekilde gidiyor :))
bu veriye göre de daha yumurtlama olmadı galiba de mi? yani gelişme sürecinde henüz zaten yeni yeni ağrımaya başladılar hissediyorum eğilip kalkarken özellikle... yarından sonra usg den baktıracağım sanırım her iki tarafta da oluştu öyle hissediyorum... iyiyim ben sen nasılsın?
canım kanda falan baktırmıcam negatif sonucu alınca çok sinirleniyorum
idrarla kendim evde yaparım
bu arada benim doktorum çatlamadan bir gün önce ve çatladığı gün ilişki önerdi
ve daha sonra gün aşırı 1 hafta devam edin dedi
bakalım hayırlısı ateşim çok yüksek gitmiyor yani vasat gibi
bide ne kasık ağrısı var nede başka bişey herşey çok normal şuan
hayırlısı artık umarım güzel haberler alırız hepimiz
canım ya benim de özellikle sol yumurtalığımın olduğu yerde eğilip kalkarken ağrı var ,eskiden de oluyordu ara sıra sonra geçiyordu..iki gündür şiddetlendi..ne yapmak lazım..acaba sol yumurtalığımda bir sorun mu var,üstüne bastırınca bile ağrıyor..bugune kadar doktorların gozunden kaçan birşey olabilir mi acaba? tedirginim.. umarım benimki de yumurtlama ağrısıdır
tamam o zaman ben bu aralar gün aşırı ilişki durumuna dikkat edeyim canım çok sağol.... haklısın insan strese giriyor ama idrardan bakmak için de çok beklemek gerekiyor... 25 temmuz gibi test yapman gerekecek sanırım öncesinde yanıltıcı olabilir... çok heyecanlı umarım regl olmazsın o tarihten önce ve bebeğin gelir... ateş herkeste çok yüksek seyretmezmiş ki... mesela benim normal ateşim bile hep 36.7 lerde bazılarının 36.4 oluyor buna göre seninki de normal bence hem zaten progestan içiyorsun yumurtlaman da oldu yani şu sıralar ateşin çok önemi yok.... göğüste değişiklik olabiliyor ona dikkat edebilirsin canım... göğüs ucunda büyüme renk değişikliği diyordu hep arkadaşlar...
canım sorun olsa çok ağrı yapar iltihap falan olsa Allah korusun ağrısı çok olur hem doktor anlar onu rahim ağzı kontrolü yaptırırsan smear testi anlaşılır canım bişey var mı yok mu? bence gelişiyordur yumurta onun ağrısıdır o ben spor yaparken nasıl geriliyor kasıklarım ama o ağrı öyle iyi geliyor ki ağrıyı sever oldum...bi de karnımda kas elde edebilirsem süper olacak henüz karnımdaki yağlanmalardan kurtulamadım... 2 aya o da kalmaz sanırım...
inşallah bu ay da ters etki yapsın da hamile ol canımcanım göğüslerimde dolgunluk var oda pregnly çatlatma iğnesinin yan etkisiymiş
artık beklicem canım her ay kesin bu ay gebişim diyom sonu foss çıkıyor
bu ayda kesin gebiş değilim diyombakalım ne olcak :97:
geçen sene yaptımıştım başka bir sebeple smear testi ,temiz çıkmıştı. ama bu sol yumurtalığımın ilk vakası değil hiçbir doktora bahsetmedim ara sıra oluyor diye ama adet olunca falan da en çok solum ağrırdı.. bugune kadar hiçbiri bişey söylemedi acaba ultrasonda değil başka bir şeyle mi anlaşılıyor.. 2 gündür fena ağrısı ,neyse doktora gidince yumurtam varsa anlarız ki yumurtlamadan dolayı..
ohh kaynatın kaynatınn yumoşlar iyidir inşallah bu ay daha kim bize müjde verecek bakalım bu ay şöyle bi 4 5 leyelim bereketli olsunn.bicim demek 2 sindede hissediyosun ağrı ayy bide ikizin oluyormuş .ronya bende aynen senin gibi her ay adet olmasam bile deli gibi bekliyom ama bu ay beklemiyom koyverdim bu ay koyverdim ya gayet açık yumurtladımıda anladım hale akıntı süperdi valla gördükçe zevk aldım haha.ama yinede beklemiyorum
inşallah canım bu ay umutlu olan herkeslerin gelsin.verirsem süper olur ama vermezsemde üsülmicem gerçekten daha hiç bişeye başlamadım yani tedavi adına o yüzden umutluyum.akıntım geçen perşembe kesildi bende pazardan beri ilşki yaşamıyorum acaba kaçarmı ne bilim çok sıcak yavvcanım inşallah olsun da artık ikiz de olsa bir taned de olsa gelsin artık ama sağlıkla gelsin...
inşallah seninki tutmuştur canım önemsemediğinde asıl gelirmiş... belli olmaz belki ilk haber senden gelir :))
İyi akşamlar kızlar.
Her ay olduğu gibi sağ kasığımda diz kapaklarıma vuran bir ağrı hissediyorum yine.
Bu ağrı yumurtlama habercisimi oluyormuş?
hoşgeldinnnn inşallah öyledir verimli günlerinse ilişkiyi kaçırma Rabbim hayırlısıyla bu mübarek günlerin hatrına bebeciklerimizi bize nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?