Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım benim iyi olmana inan çok sevindim...ilk 3 ay bebek iyice tutunana kadar ki tutunacaktır ilaca başlamışsın hep dinlen yat canım ağır kaldırmak ağır sayılabilecek ev işlerinden uzak dur... bu arada kalp atışları için sürekli kontrole git gel bence.... pıhtılaşma için bir iğne vuruyorlarmış duymuştum ama adını bilmiyorum doktorunla görüş gerçi bunun için ilaç alıyorsun ama belki iğne daha etkilidir...

benim de inan çevremdeki herkesin bebeği ya da çocukları var 1-2 tane ama ne olacak ki... zaten çocuklarının olması doğal ben 31 yaşın içindeyim..çoğunun 2 çocuğu var... yani benim de olacak... elbette olacak umutsuz değilim canım bak senin de evleneli 2 yıl oldu... 4-5 yıl geçmemiş ki insanların bebek sorması için neden düşünmüyorsunuz demesi için bir neden yok yani... ben hep daha erken diyorum... daha biz tatile bile gidemedik beraber hakikaten öyle bir sürü planlarımız var aslında....yani için sıkılmasın rahat ol... henüz düşünmüyoruz de geç canım benim...tabi bizim korunmamıza da gerek yok ve ayrıca bebeğimiz de sürpriz gelecek çok güzel bişey bu....

canım bence doktora gidip ultrasondan baktır çok ağrı yaptıysa baktırmanda fayda var hem durumunda belli olur bence çok iyi olur gitmen... ben de yarın gideceğim...

adet gecikmesiyle oluşan kist nedir anlamadım yani pko değil o zaman de mi? şu durumda yumurtanız çatlıyor demektir... siz yine de kilo almamaya dikkat edin yumurtlama düzeni düzelir kilonuz normal olmalı çok az ya da fazla olmamalı özellikle bel bölgesinde yağlanma olmamalı...
bu şekilde devam edin... adet döngünüze göre yumurtlama ne zaman olabilir hesaplamaya çalışın adetinizin 14. günü ile 25. günü arasında yumurtlama olabilir özellikle düzensizlik var ise bu günlerde ilişkiye ağırlık verin derim ben.... doğum kontrol hapları uzun kullanıldığı zaman ne yazık ki yumurtlamada böyle sıkıntılar yaratabiliyor....

kızlar nasılsınız ben şimdilik süreklidinleniyorum arada fırsat buldukça geliyoum sizlerin yanına yemeğimi yiyorum ialçalarımı alıyorum progestan kullanıyorum pıhtılaşma içinde iğne vuruluyorum haftada 2 kere birde coraspirin kullanıyorum birazdanda görümcemin kınası var ona gidecekmişim kaynanam eltilerim falan sağolsunlar ilgileniyorlar öyle yani kızlar rabbim dert veripte derman aratmasın rabbim inşallah sizlerede tattırsın

buarda bicim ayın 30unda mı senin adet günün

canım iyi olmana çok sevindim...kınada oynama sakın kalkma yerinden tamam mı?
iğne olmana ilaçlarını almana ilgilenen yakınlarının olmasına çok sevindim canım benim... dua ediyorum senin için canım....
evet 30 haziranda adet gördüm ben yarın 16. gün yumurtalıklarıma sabahtan baktırmaya gideceğim... bi de hafif enfeksiyon vardı 6 fitil kullandım bitti ona da bakacaktı doktor geçmiş mi diye böyle işte canım...

bat derken beklenen adet tarihi. son adet tarihim 26 haziiran ve 30 günde adet oluyorm

canım 30 günde bir adet oluyorsan muhtemel yumurtlama günün 16. gün olabilir bu sebeple 12 temmuz gibi yumurtlamış olman gerek yani daha muhtemel yumurtlamadan 2 gün geçmiş canım... yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçecek ki testlerde çıksın...

bekleyemeyeceksen 22 temmuzda test yaparsın ama o bile yanıltıcı olabilir... adetin gelmezse yapman en iyisi canım....

Son düzenleme:

zaten ayın 11 inde dr ye gitmiştim 11 mm lik yumurta var demişti. 3 günde büyümüşmüdür acaba

zaten ayın 11 inde dr ye gitmiştim 11 mm lik yumurta var demişti. 3 günde büyümüşmüdür acaba

3 günde büyümüş olabilir ama ben onu unutmuşum 11 indeki yumurta daha bu günlerde çatlar canım çünkü 11 mm değil 22 mm olmalı çatlaması için... çatlamadan sonrada döllenme ve rahme yolculuk süresi var rahme yerleşecek ki hcg hormonu salgılansın ve en az 1 hafta salgılanacak o hormon ki testlerde çıkabilsin daha beklemen gerekecek canım...
bu bekleme süreleri zor geçer ama yapacak bişey yok başka... ben de beklemedeyim :))
30 haziran benim son adet tarihim...

Son düzenleme:

zor gerçekten beklemek.. eskiden evlenmeden önce niye adet olamıyorum ben diye dert ederdim şimdi adetim geçiksede hamile kalmış olsam diyorum

bir arkadaşım eşinle beraber olduktan sonra kalçana yastık koy ve ayaklarını havaya kaldır demişti. bu yımırtalarımızın yolculuğunu kolaylaştırıyormu gerçekten ben yeni duydum da

bu arada canım sen yumurtlamısmısın baktırdın mı. kaç mm seninkiler

bu arada canım sen yumurtlamısmısın baktırdın mı. kaç mm seninkiler

yarın baktıracağım sonucu yazarım ama yumurtlamış olabilirim ağrım oldu geçenlerde ya da yeterli büyüklüğe ancak erişmiş olabilir... yarın belli olacak...

acıktım bişeyler yiyeceğim kızlar netim açık görüşürüz...

Son düzenleme:

inşallah yumurtlamısındır.afiyiyet olsun bu arada

kızlar yumurtanın akı gibi bı sıvı gelınce yumurtladım anlamına gelıyor değil mı? yanlış mı bılıyorum

günaydın kızlar nasılsınız

herkese hayırlı cumalar rabbim b mübarek günde hepimizin duaları kabul etsin inşallah tüm anne olmak isteyen arkadaşlarımada rabbm bu güzel duyguyu hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah

kujum yumurta akı kıamında olan akıntı yumurta çatladığına işarettir bu günleri değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…