canım benim iyi olmana inan çok sevindim...ilk 3 ay bebek iyice tutunana kadar ki tutunacaktır ilaca başlamışsın hep dinlen yat canım ağır kaldırmak ağır sayılabilecek ev işlerinden uzak dur... bu arada kalp atışları için sürekli kontrole git gel bence.... pıhtılaşma için bir iğne vuruyorlarmış duymuştum ama adını bilmiyorum doktorunla görüş gerçi bunun için ilaç alıyorsun ama belki iğne daha etkilidir...kızlar desteğiniz için çok teşekkürler bicim canım arkadaşım yanıma gelip sana bakarım demen bile yetti bakmış kadar oldun canımm progestanı günde 4 tane içiyorum şuan yanımda eltim kaynanam var sürekli geliyorlar yanıma şuan sürekli yatıyorum ama benim sorunum kan pıhtılaşması bunun yüzünden tekrar düşebilir benim korkum ondan ve lütfen sizlerden dua bekliyorum şimdiden teşekkürler
canım benim bütün evlenen arkadaşlarım doğurdu,benden sonra evlenenler dahil.. sadece bir tane var o da doktora yapıyor o yuzden düşünmüyor çocuk. bugun de arkadaşta toplanıcaklarmış gelenlerden tek çocuğu olmayan ben olacağım hiç de gitmek istemiyorum ama yanlış anlarlar diye de korkuyorum..fazla oturmayı düşünmüyorum zaten. ama ben artık bir karar aldım çocuk düşünmüyorum diyeceğim.. korunuyor musun diye sorarlar bir de,tikiniyorum ya.. neyse en azından millet korunma yöntemleriyle uğraşırken bizim hiç o sıkıntımız yok..
günaydınn kızlarrrr ay hale gözümü açamıyorum gece geç yattım diye.gününüz müthiş geçsinn..bişey sorucam sağ yumurtalığım ilişki esnasında çok feci ağrı yaptı hatta uyudum beni uykudan uyandırdı nie acep
merhaba hanımlar ben evleneli 2 yıl oldu 1.5 yıl doğum kontrl hapı ile korundum. sonra bıraktım hapı bıraktıktn sonraki ilk adetim gecikti 1 hafta sonra doktora gittm pko göründü 1 ay daha dk hapı kullandm kistler kayboldu folik asite başladk sonra adetim normale dönmüştü bu ay gecikti hamileyim diye düşünüp çok heyecnlanmıştm ama dr kist var dedi zaten doktrdan geldkten sonra adet oldm adetim bitince gittim kist yok olmuş. adetin gecikmesiyle oluşan kistler dedi. şu an gebe kalmanıza engel bi durum yok dedi. incir kürüne başladım. sizin tavsiyeleriniz var mı ben de milletin sorularından çok sıkıldım artık lütfen önerileriniz varsa yazın teşekkürler
kızlar nasılsınız ben şimdilik süreklidinleniyorum arada fırsat buldukça geliyoum sizlerin yanına yemeğimi yiyorum ialçalarımı alıyorum progestan kullanıyorum pıhtılaşma içinde iğne vuruluyorum haftada 2 kere birde coraspirin kullanıyorum birazdanda görümcemin kınası var ona gidecekmişim kaynanam eltilerim falan sağolsunlar ilgileniyorlar öyle yani kızlar rabbim dert veripte derman aratmasın rabbim inşallah sizlerede tattırsın
buarda bicim ayın 30unda mı senin adet günün
kızlar batım ayın 26 temmuz gebelik testi yapmak için çok mu erken
bat dediğin ne canım? son adet tarihin ne?
bat derken beklenen adet tarihi. son adet tarihim 26 haziiran ve 30 günde adet oluyorm
canım 30 günde bir adet oluyorsan muhtemel yumurtlama günün 16. gün olabilir bi sebeple 12 temmuz gibi yumurtlamış olman gerek yani daha muhtemel yumurtlamadan 2 gün geçmiş canım... yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçecek ki testlerde çıksın...
canım 30 günde bir adet oluyorsan muhtemel yumurtlama günün 16. gün olabilir bi sebeple 12 temmuz gibi yumurtlamış olman gerek yani daha muhtemel yumurtlamadan 2 gün geçmiş canım... yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçecek ki testlerde çıksın...
zaten ayın 11 inde dr ye gitmiştim 11 mm lik yumurta var demişti. 3 günde büyümüşmüdür acaba
3 günde büyümüş olabilir ama ben onu unutmuşum 11 indeki yumurta daha bu günlerde çatlar canım çünkü 11 mm değil 22 mm olmalı çatlaması için... çatlamadan sonrada döllenme ve rahme yolculuk süresi var rahme yerleşecek ki hcg hormonu salgılansın ve en az 1 hafta salgılanacak o hormon ki testlerde çıkabilsin daha beklemen gerekecek canım...
bu bekleme süreleri zor geçer ama yapacak bişey yok başka... ben de beklemedeyim :))
30 haziran benim son adet tarihim...
3 günde büyümüş olabilir ama ben onu unutmuşum 11 indeki yumurta daha bu günlerde çatlar canım çünkü 11 mm değil 22 mm olmalı çatlaması için... çatlamadan sonrada döllenme ve rahme yolculuk süresi var rahme yerleşecek ki hcg hormonu salgılansın ve en az 1 hafta salgılanacak o hormon ki testlerde çıkabilsin daha beklemen gerekecek canım...
bu bekleme süreleri zor geçer ama yapacak bişey yok başka... ben de beklemedeyim :))
30 haziran benim son adet tarihim...
bu arada canım sen yumurtlamısmısın baktırdın mı. kaç mm seninkiler
yarın baktıracağım sonucu yazarım ama yumurtlamış olabilirim ağrım oldu geçenlerde ya da yeterli büyüklüğe ancak erişmiş olabilir... yarın belli olacak...
acıktım bişeyler yiyeceğim kızlar netim açık görüşürüz...
inşallah yumurtlamısındır.afiyiyet olsun bu arada
günaydın kızlar..
yellow canım nasılsın bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?