İyi akşamlar kızlar.
Her ay olduğu gibi sağ kasığımda diz kapaklarıma vuran bir ağrı hissediyorum yine.
Bu ağrı yumurtlama habercisimi oluyormuş?
kızlar alemsiniz.. biri kasık ağrısı cektikçe. biri akıntı geldikçe zevk alıyor..psikopata bağladık iyice.. havalar zaten bunaltıcı ,ben de kocişi dondurma almaya yolladım oh
bir de sıcak havalarda hamile kalmak daha kolay oluyormuş vücut sıcak olduğu için.. dikkat edin üşütmeyin
kızlar alemsiniz.. biri kasık ağrısı cektikçe. biri akıntı geldikçe zevk alıyor..psikopata bağladık iyice.. havalar zaten bunaltıcı ,ben de kocişi dondurma almaya yolladım oh
bir de sıcak havalarda hamile kalmak daha kolay oluyormuş vücut sıcak olduğu için.. dikkat edin üşütmeyin
canım bende oluyor yumurtlama zamanı ağrılar... :)İyi akşamlar kızlar.
Her ay olduğu gibi sağ kasığımda diz kapaklarıma vuran bir ağrı hissediyorum yine.
Bu ağrı yumurtlama habercisimi oluyormuş?
canım herşey mümkün bak arkadaşlarımız geçen ay nasıl da arka arkaya verdiler güzel haberleri... sen doğru zamanlarda ilişkiye girdin gibi görünüyor bence için rahat olsun... artık geriye beklemek kalıyor çok yorucu işler yapma ama!inşallah canım bu ay umutlu olan herkeslerin gelsin.verirsem süper olur ama vermezsemde üsülmicem gerçekten daha hiç bişeye başlamadım yani tedavi adına o yüzden umutluyum.akıntım geçen perşembe kesildi bende pazardan beri ilşki yaşamıyorum acaba kaçarmı ne bilim çok sıcak yavvama belimde birağrı var 2 gündürufacık bişeyde ağrıyor ben öyle narinde değilim yani çok kuvvetli iş yaparım ve yorulmamda kolay kolay ama bu gün mesela bi merdivenleri sildim sadece belim çok ağrıdı e haliylede aklına gelmiyo desek yalan olur bebekmi olacak acaba diye
oh oh çok güzel canım kesin çatlar o zaman bana da bugün yarın çatlar dediğinde geçen ay çatlamıştı :) aman günlerini kaçırmayasın!Hoşbulduk canım.
Pazartesi günü doktor bir hafta içerisinde çatlayacak bi yumurtamın olduğunu söylemişti.
Verimli günlerde başlamak üzere.Henüz akıntım olmadı ama eli kulağındadır.Biz işimizi garantiye almış olmak için gün aşırıları kaçırmıyoruz
Hiç sorma canım ya.Kasık ağrısı var evet ama nedense bu ay hiç umudum yok gibi.Hayırlısı bakalım.
umutsuzluk değil belkide bizimki teslimiyet artık hepimiz birgün olacağına itaat ediyoruz değilmi ama zamanı bilen Rabbim dimi canım ben bu ay olmaz beklemiyorum değişim mesela artık cidden Allaha bıraktım ne yaparsam yapayım ne düşünürsem düşüneyim onun yazgısının önüne geçemicem.ve bu günümüde bebekkkkk bebekkkk diye diye mahfatmicem Rabbimm tabiki çok istiyorum diyorum ama sen vereceksin isteklere icabet sen edeceksin zamanıda o biliyor kendimizi çok strese sokmamak en güzeli.zaten farkındasınız demi ne zaman tedavilerr onlarr bunlar şunlar bırakılıyor yani tamamen dünyadan menfaat kesiliyor Allah o zaman arkadaşlarmızın bebiklerini veriyor bizde sabredelim ama 1 sene olacakk ama 3 sene neden bu senelerimizi ayy ayy neden niyelerle geçirelim
çok doğru dedin canım şikayetlerle oflamalarla değil değil umutla geçirmeliyiz belki çok bekleyeceğiz bu yol uzun olacak belki de çok kısa hemen gelecek bebeklerimiz ama sabırla güzellikle beklemek önemli de mi aynen katılıyorum...
ben yatıyorum kızlar 6.15ten beri ayaktayım
öpüyorum
iyi geceler...
kız çok dondurma yeme soğuk yiyecek ve içecekler gebeliği engelleyebilen faktörler içindeymiş kocaaaaaaaaa bi doktor makalesinde okumuştum.ne komiktiki pamuksuz iç çamaşırları bile gebeliğe engel olabiliyomuş.evet aynen öyle ya çocukdan ziyade yumurtladımı aylardır hiç belirti yok anlamamışdım ay herşey yoluna girsinde bebecik sonra gelsin sağlıksız olacaksa sorunn yaşayacak ve yaşatacaksa gelmesin sağlıkla hayırla gelsin herkeslerin bebeleri
ayy reyyan dondurmamı yedim ama senin yüzünden vicdan azabıyla yedim
soylediklerinde cok haklsın aslında ben de bunları dusunuyorum ama insanlar bebek sordukca moralsizleşiyorum kimse sormasa bi sorun olmicak..
Allah orucunu kabul etsin canım iyi geceler kızlar herkese
kızlar desteğiniz için çok teşekkürler bicim canım arkadaşım yanıma gelip sana bakarım demen bile yetti bakmış kadar oldun canımm progestanı günde 4 tane içiyorum şuan yanımda eltim kaynanam var sürekli geliyorlar yanıma şuan sürekli yatıyorum ama benim sorunum kan pıhtılaşması bunun yüzünden tekrar düşebilir benim korkum ondan ve lütfen sizlerden dua bekliyorum şimdiden teşekkürler
geçmiş olsun canım dualarımızdasın..kızlar desteğiniz için çok teşekkürler bicim canım arkadaşım yanıma gelip sana bakarım demen bile yetti bakmış kadar oldun canımm progestanı günde 4 tane içiyorum şuan yanımda eltim kaynanam var sürekli geliyorlar yanıma şuan sürekli yatıyorum ama benim sorunum kan pıhtılaşması bunun yüzünden tekrar düşebilir benim korkum ondan ve lütfen sizlerden dua bekliyorum şimdiden teşekkürler
çocuğu olmanın güzel yanları elbete ki var, bize bunu kabul ettirmeye çalışmanıza gerek yok ;zaten bunun için uğraşıyoruz.. ama kabul edin ki olmamasının da güzel yanları var, sizin eşinizle paylaştığınız pek fazla birşey yokmuş demek ki çocuk sizin eğlenceniz olmuş. ama bence çok da üstüne düşmeyin, büyüyüp evden çıkınca alışması zor olur..bende evlendiğimde istemiyodum 1 sene gezecem tadını çıkarcam diyodum
ilk ay hamile kaldım acemilik diyelim
bebek doğdu ilk günler biraz tuhaf oluyo insan 2-3 ay o psikoloji üstümdeydi
ama ne zaman ben o deprosyonu atlattım ve dedim ki
ben 26 sene boşuna yaşamışım
çünkü çocugun verdiği mutluluğu hazzı kimse size veremez
eşin için annen için baban için gecenin bir yarısı 10 defa sevgiyle kalkmazsın
yada seni sinir eder deli eder başkası olsa neler yapmazsın ama ona gelince gözünün içine masum masum bakması bitirir herşeyi sarılır öpersin
yani oğlumum yeri çok ayrı
pkolu olduğumu ptesi öğrendim
8 aydır 2. cocuguk istiyoruz olmuyor
eve geldim oğluma sarıldım aklımda bin bir türlü soru
ve belki başka çocugum olmayacak şükrediyorum
ve eşime aylarca kızmıştım neden neden dikkkat etmedin hamile kaldım daha ilk ayımda diye
şimdi teşekkür ediyorum
ve biizm için olumsuz geçen herşeyin altında Rabbimden gelen bir hayır olduğunu düşünüyorum
canım benim bütün evlenen arkadaşlarım doğurdu,benden sonra evlenenler dahil.. sadece bir tane var o da doktora yapıyor o yuzden düşünmüyor çocuk. bugun de arkadaşta toplanıcaklarmış gelenlerden tek çocuğu olmayan ben olacağım hiç de gitmek istemiyorum ama yanlış anlarlar diye de korkuyorum..fazla oturmayı düşünmüyorum zaten. ama ben artık bir karar aldım çocuk düşünmüyorum diyeceğim.. korunuyor musun diye sorarlar bir de,tikiniyorum ya.. neyse en azından millet korunma yöntemleriyle uğraşırken bizim hiç o sıkıntımız yok..GÜNAYDIN KIZLAR
insanlar bebek sorarlar çünkü çok meraklılarve muhtemelen onların hemen bebekleri olmuştur bana bu tarz soruları soran arkadaşım neredeyse evlendi ve doğurdu yani aynı anda sanki ... ben pko olduğumu öğrenmeden önce niyetim 2.5 3 yıl bebek yapmamak beklemekti ama öğrenince ve de 30 yaş üstü sendromuna girince acele etmeye başladım eşime de dedim... o da anladı beni... zaten bebeğimiz gelirse çok iyi bir baba olur benim eşim bundan eminim o da istekli yani... yani diyeceğim o ki ben pko falan olmasaydım 1 yıl daha bekleyebilirdim.. evliliğin de tadı çıkmalı eşinle farkındalıkların artmalı beraber yaşanmışlıklar artmalı bizler için evliliği 2 yıl olup da geçenler için bence çok doğru zaman; hemen bebeği olanlardan duyduğum laflar şunlar iyiki hemen bebek yapmadınız diyorlar çok zor derler sonra da ne zamana yapacaksınızı eklerler?!!! ...... geçen mayısta evlenen arkadaşım 2 hafta önce doğurdu yaşı da küçük üstelik...... bu ne şimdi? bebek yapmış olmak için evlendi sanırsın bana tuhaf geliyor ben de onları anlamıyorum... hele biri var demiştiki bana evlendik ilk 2 ay bebeğim olmadı biliyor musun! dedi :)) ay nasıl güldüm içimden deli bu insanlar ya bi de çok büyük bişey gibi anlatıyorlar biz pkolular senelerce özlem çekiyoruz insanlar 1-2 ay beklemeye dayanamıyorlar... canım kim ne derse desin moralini bozma bak 32 yaşında bir arkadaşım 7 yıllık evli bebekleri yok hala çünkü hayatlarını 2 kişi geçirmekten yana kullanıyorlar tercihlerini ve hala daha acele etmiyoruz diyorlar... herkesin yaşamı özeldir ve birlikteliği kendinedir gereksiz soruları meraktan sorarlar....tıka kulaklarını ve inan bebeğin gelecek yakında...
kızlar desteğiniz için çok teşekkürler bicim canım arkadaşım yanıma gelip sana bakarım demen bile yetti bakmış kadar oldun canımm progestanı günde 4 tane içiyorum şuan yanımda eltim kaynanam var sürekli geliyorlar yanıma şuan sürekli yatıyorum ama benim sorunum kan pıhtılaşması bunun yüzünden tekrar düşebilir benim korkum ondan ve lütfen sizlerden dua bekliyorum şimdiden teşekkürler
ayy reyyan dondurmamı yedim ama senin yüzünden vicdan azabıyla yedim
soylediklerinde cok haklsın aslında ben de bunları dusunuyorum ama insanlar bebek sordukca moralsizleşiyorum kimse sormasa bi sorun olmicak..
Allah orucunu kabul etsin canım iyi geceler kızlar herkese
ama soracaklar canımcım ben bile bazen yeni evli bi çifte düşünüyomusunuz ne zaman diye soruyorum yada aradan zaman geçtiği için memlekete gidince tanıdıklara varmı bişey diyorum e napalım merakk sonra kızıyorum kendime ya sen diyorum kendine sorulunca deli oluyosunda şimdi ne ayakhani bi laf var klasik ama çokkkk haklı bilaf milletin ağzı torba değilki büzesin .imkansız yani konuşmamaları bende etrafımda güvenilir olanlara sölüyorum yani beni anlayacak kapasiteye sahip olanlara.olmayanlarada düşünmüyorum daha zamanı var bisürü zırı vırı atıyorum işte.dün komşu eltin doğuruyo sen neyi bekliyon diyo bana dedim onun yaşı var ben daha ne yapayım 23 yaşında hem bi binaya bi çocuk yeter sırayla.napalım etrafıda çekecez başka yolu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?