ne demek bıtanem her zaman sankı hıssetmısım gıbı bı gıreyım dedım bır de ne goreyım yazını tabıkı okudum ve umutsuzluguna uzuldum cunku bana destek veren sen ask olsun dedım kesınlıkle hamıle kalmana engel degıl sımdı fılmde anlasılır dıdelfısmı bıcornısmı ama ne olursa olsun unutma hamıle kalacaksın ve dokuz ay yatsanda benım gıbı saglıkla dunyaya gelecek ınsalah bende cok korkuyorum acıkcası tekrarlamasından yasadıklarımın ama ne yapayım dualarla yasıyoruz ıkımızde bu yuzden hep dua edelım ınsallah
canım sen dinlen yat daha fazla oturma çok iyisin güzel arkadaşım gerçekten... evet canım filmden sonra belli olacak kesin olarak sen demiştin zaten bana film çektir mutlaka diye....... tamam yine çok moralli olacağım ve hep umutla bakmaya devam.... senin için de ayrıca dua edeceğim... sen zoru başarmaya çalışıyorsun ve her şeyin en iyisini hakediyorsun canım.... dinlen tamam mı?çok öpüyorum....
senı bulmusken hemen gıtmeye nıyetım yokzaten yatarak yazıyorum bu arada ıdrar yollarım ıcın ılac kullanıyorum bıraz rahatladım cok sukur ınsallah hersey yolunda gıder yumurtalıklarımı duzelttım demıstım o zaman yumurtan var su anda ole degılmı
tamam o zaman konuşalım tabi ya... kaç kere denk geliyoruz şunun şurasında de mi? doktor çatlamıştır dedi çünkü ne kist ne de yumurta vardı 16. günün olduğuna göre çatlamıştır dedi... Ama çatlayıp çatlamaması şu anda senin sorunun değil rahim 1. önceliğin dedi... doktorun tarzı moralimi bozdu sanırım çünkü ben değildim böyle ve kendi doktorum da hep umut verici konuşuyordu izne çıkması ne kötü oldu ama olsun sen varsın :)
kayramcım umarım idrar yollarındaki iltihaplanma da bir an önce geçer :)
ilaç kullanman iyi olmuş bende de vardı fitil aldım ben ama onun iiçin mi bilmiyorum... geçti herhalde sıkıntı yok şimdilik...
ay böle doktorlar deli eder insanı oncelıgın tabıkı gebe kalabılmek bunun ıcınde tabıkı yumurtaya ıhtıyac var hamıle kalmdan bılemeyız kı bebek tasıyabılcezmı tasıyamıcazmı ben gecen dr a sordum dedım benım durumumda dogum yapan hastlarınız varmı dedım dedıkı bana ne varkı senın durumunda dedı tamam rısk var ama bız neler gruyoruz dedı dogustan rahmının yarısı olmayanlar var dedı hem var bu bazen avantaj olabılıyor mesela hastanede bır kadın vardı suyu gelmıs ama dıger rahmı bebege su takvıyesı yapıyormus dusunebılıyormusun ser bıldıklerımızde hayır vardır canım benım
yok kuzum fıtıl degıl de ıdrar yolları antıseptıgı verdı onu ıcıyorum gecmezse antıbıyotk vercek haftaya carsamba kendı drumla randevum var bakalım neler dıyecek ınsallah guzel haberler verırım sızlere
Merhaba kızlar doktordan geldim iyi haber yumurtalıklarım düzenli çalışmaya başlamış... ama kötü haber allttan usg ile baktı doktor ve çift rahim olduğunu söyledi üstten baktığında Y şeklinde denmişti şimdi ise çift rahim dedi. çok net olarak uterus didelphys dedi. dönllenmiş embryounun bile rahimde tutunması çok güçmüş rahmimin şekil bozukluğundan sebep hamile kalmam ya da tutunması olanaksızmış yani ilk iş olarak araştırma hastanesine gidip rahminin tedavisine başlanacak dedi ondan sonra yumurtalıklarında ilgileniriz dedi...( bu ne şimdi ya... ben yumurtlamamı düzelttim ama gebe kalamayacağım tedavi nasıl olur nedir? hiç bir fikrim yok.... canım sıkıldı... tedavisi vardır da demedi... benim doktorum izinliydi başka doktor baktı bana.... offf off....
Tuanataycım şu anda hamile bile olsam ki yumurtam çatlamış.... bebeğimin düzgün bir rahmi olmayacak... kızlar tedavilerim bitene kadar ben gebe kalamayacağım....ne kadar sürer Allah bilir....neyse inşallah çözümü olsun ve Allah sağlık versin hepimize....inanın canım çok sıkıldı bitmek bilmeyen mücadeleden tedavilerden bir yeri iyileştirirken diğer yanın bozuk çıkmasından çok çok bunaldım.....
Bu gece çok dua edeceğim hepimiz için ...
"KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN" hepimiz bol bol dua edelim birbirimize olur mu?
Canım ben güzel bir haber beklerken bu yazdıklarını görünce çok üzüldüm.Şuan moralinin ne kadar bozuk olduğunu tahmin edebiliyorum gerçekten.Bence en kısa zamanda başka bi doktora daha görünüp hiç beklemeden tedavi sürecine başlamalısın.
Belki forumda böyle bi sıkıntısı olan arkadaşlarda seni bilgilendirebilirler.Ama ne olursa olsun hiç bişey için geç değildir.Sonuçta tıp o kadar ilerledi ki...Önce tedavini olursun,sonrada belki direkt tüp bebek olaylarına başlanır.En azından bi 6 ay daha boşa geçirmiş olmayacaksın.
Hiç bir zaman umudunu kaybetmemen dileği ile...Hayırlı Kandiller
evet ya adam değişikti çok sert mizaçlı bir doktordu ama bilgiliydi de söyleme şekli anlatma tarzı sert işte.... hem bence de dediğin gibi ben düşük yapmadım ki hiç yani hiç bir yaptığım testte pozitifi görmedim ki düşük yaptım diyemem....Allah ın mucizesi işte iki rahim ve birinin diğerine katkısı olmuş bebek yaşamış yani evet evet her şeyin olacağına mucizelerin olacağına inanmak gerekli...
ıste bole doktorlara sınır oluyorum gercı benım turkıyedekı de kolay kolay gulmez ole bos yere umut da vermez ama bana o solemıstı yanı ılk kaybedısımde demıstı bole normal dogum yaşanlar cok dıye ben bırıncısınde tamam olacagı varmıs onune gecemezdım de bıraz da kendım ettım knedım buldum dıyorum kanamam yenı bıtmıs bılgısız bır drun lafına ınanarak alısverıse cıkmıstım he olacagı varmıs gercekten de ama yınede elınden gelenı yapmak lazım gercekten sonrası da hep dua zaten bu yuzden o doktoru gec teshısı bıle dogru olmayabılır fılmden sonra ogrenıcez bunu benımkısı doguma kadar grunmedı bıle dusunebılıyormusun sonra dedı dr bı fılm cektır dıye bu sefer temkınlıyız teyzesı ama yına de kırmıızı gormeden uyudugum ve uyandıgım her gun sukredıyorum rabbıme ve benım enerjı kaynagım da sensın bılıyorsun lutfen bunu kendınde de uygula kı bunu yapacagına emınım sımdı bır sok durumu var dr dan kaynaklanan hem fılm cektıkten sonra daha kolay hamıle kalacaksın
anladım canım da 1. gebeliğinde nereden bilecektin o zaman belli değilmiş bak senin hatan değil... şimdi de elinden geleni yapıyorsun.....temkinli olun tabi ya her zaman gelmeyecek kırmızılar düşünme sakın öyle tamam mı... iyi şeyler kur kafan da geleceği güzel kur kafanda hayal gücünün genişliği ve güzelliği ile çabuk da geçer zaman sıkılmazsın gerçekten işe yarayan bişeydur bu güzel hayaller kurmak özellikle sürekli yatar konumdaysan çok işe yarar....birden hayal ettiğin yere ve zamana yolculuk etmiş gibi hissedersin kendini....ve tamam söz veriyorum artık karamsarlık yok.... üzülmek gereksiz düşünmek yok..... ben de her şeyin çok güzel gideceğine yeniden inanıyorum....
zaten ole yapmaya calısıyorum guzel dusunmeye ve herseyın guzel olacagına ınanmaya calısıyorum cok garıp bı duygu ya varya bazen kafayı sıyırdıgımı dusunuyorum agrım olsa agrım var dıyorum agrım ve bulantım yok bugun bu sferde nıye kesıldı bu agrılar bırseymı oldu dıyorum kafayı yedım sanırımbencede gusel dusunelım gusel olsun hersey zaten kendımle basbasa kalamıcam ınsallah bundan sonra cunku anneme gıdıyorum yasasın bır gun kaldı ınsallah sag salım gıderız kardesımde var orda baya gırgırdır kendısı o zaman dusunmeme fırsat bırakmaz zaten
ay bıde sureklı yatıyorum ya hava fecı zaten burda klıma olmasına ragmen boynumda terden ısılık gıbı bırseyler olmus artık gıdeyım ya burdan denıze de gıremeyınce cekılmıyor bı de varya ev fecı yanı evde kırlı olmayan tek bır tabak yok bardak yok camadır desen ole
bıcımcım bna musade artık tatlım sende guzel dusuncen guzel olcek ınsallah tamamı dularımdasın ben cıkayım artık
herkesı opuyorum kızlar bana da duacı olun ınsallah allaha emanet olun tekrar hayrlı kandıller
boşver canım ya hepsi kirlensin çamaşırları kirli kirli taşırsın olmazsa :)) annene geldiğinizde yıkanırlar... şu anda ne tabak ne çanak önemli olan tek şey bebeğin... kalkma yerinden... eşin yapabildiği kadar yapsın o da çok uğraşmasın gideceksiniz nasıl olsa...
bebe pudrası sür ensene boynuna isiliğe çok iyi gelir canım...
öncelikler canım çok geçmiş olsun...sanırm dr u izindeymiş. o gelince bir daha baktırmanı öneririim. tek dr ile sınırlı kalma.bir şey sormak istiyorum senin dr un ultrasondan bakınca çift rahim olduğunu anlamamış mı. illede alttan mı bakmak lazımmışMerhaba kızlar doktordan geldim iyi haber yumurtalıklarım düzenli çalışmaya başlamış... ama kötü haber allttan usg ile baktı doktor ve çift rahim olduğunu söyledi üstten baktığında Y şeklinde denmişti şimdi ise çift rahim dedi. çok net olarak uterus didelphys dedi. dönllenmiş embryounun bile rahimde tutunması çok güçmüş rahmimin şekil bozukluğundan sebep hamile kalmam ya da tutunması olanaksızmış yani ilk iş olarak araştırma hastanesine gidip rahminin tedavisine başlanacak dedi ondan sonra yumurtalıklarında ilgileniriz dedi...( bu ne şimdi ya... ben yumurtlamamı düzelttim ama gebe kalamayacağım tedavi nasıl olur nedir? hiç bir fikrim yok.... canım sıkıldı... tedavisi vardır da demedi... benim doktorum izinliydi başka doktor baktı bana.... offf off....
Tuanataycım şu anda hamile bile olsam ki yumurtam çatlamış.... bebeğimin düzgün bir rahmi olmayacak... kızlar tedavilerim bitene kadar ben gebe kalamayacağım....ne kadar sürer Allah bilir....neyse inşallah çözümü olsun ve Allah sağlık versin hepimize....inanın canım çok sıkıldı bitmek bilmeyen mücadeleden tedavilerden bir yeri iyileştirirken diğer yanın bozuk çıkmasından çok çok bunaldım.....
Bu gece çok dua edeceğim hepimiz için ...
"KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN" hepimiz bol bol dua edelim birbirimize olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?