Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindm

çok sağol canım;
tabi canım kendi doktoruma da göstereceğim sonucu.... sıkışık olunca şekil görünmüyor idrar torbası baskılıyor canım alttan usg ile sıkışık olmazsan hatta idrarını yapıp hemn usg çektirirsen sonuç çok net görülüyor bana da gösterdi ekrandan...

Son düzenleme:

rahim filmi çektirecekmisin...alttan bakarak kesin konuştu yani dr. bana da bir dr ters rahmin demişti. ama ters falan değilmiş sonra başka dr a gittim de

bicim canım mutlaka başka drada görün belki herşey normaldir inşallahda öyledir canım benim mutlaka bir drada daha görün ve bizede gelişmeleri yaz

rahim filmi çektirecekmisin...alttan bakarak kesin konuştu yani dr. bana da bir dr ters rahmin demişti. ama ters falan değilmiş sonra başka dr a gittim de
tabi tam teşekküllü bir hastaneye giderek a dan z ye baktıracağım....yani hemen 2 doktorun demesiyle olmaz elbette... rahim filmi kesin sonuç verir... zaten yaptırmam gerekirdi benim ihmalim oldu....
bicim canım mutlaka başka drada görün belki herşey normaldir inşallahda öyledir canım benim mutlaka bir drada daha görün ve bizede gelişmeleri yaz

tabi yazarım canım.... bir doktora daha görüneceğim mutlaka....adet günüm gelsin geçsin de hele...

Son düzenleme:

rahim filmini hemen herkes istiyormuş benim dr um istemedi.zaten yurtdışında hastanyle uğraşmak berbet bir şey..

simir testi yapıldı. sonuçlarını yarın alacam. simiri isteyene kadar rahim filmi de çekilseymiş
simir testi sizden istendi mi önemli bir test mi

canımmmm benim inan yumurtlamış mısın diye bakmak için heyecanla geldim..çok şükür yumurtlamış ve çatlatmışssın bu harika canım sen kendin başardın ..rahimine gelince elbette doktorun negatif elektriği seni etkilemiştir ;ama sakın karamsarlğa kapılma rahim filmi ve başka bir doktora görünmek daha iyi olacak..
neler duyuyoruz ,hastalık tanısı konup sağlam çıkanlar dolu..
Y şeklindeki rahimi çift rahime benzetmiş olabilir.. şuan hamile bile olabilirsin ve Allah dilerse HERŞEY olur.. eğer bir çocuğun olacaksa bunu hiçkimse engelleyemez..
Sen umutsuzluk tepesini çoktan aştın ;geri dönüp baktığında onu göremeyecek kadar ilerisindesin ..
canım sen hepimizin gözbebeğisin sen de iyi ki varsın.. bu gece sana da çok dua edicem, seni çok seviyorumm

tabi canım ben 6 ayda bir smear testi yaptırıyorum çok önemli rahimağzında şüpheli bulgular varsa bu testle belli oluyor...
her kadın yılda 1 yaptırmalı....

çok çok teşekkür ederim ne kadar da güzel yazmışsın.... sen de iyiki varsın... burada hepiniz öyle güzel destek oluyorsunuz ki dertlerini bile unutuyor insan...evet bir çok zorluğu kendi gayretimle umudumla aştım bunu da aşacağım inşallah ve dediğin gibi arkadaşım ben de mucizelere çok inanıyorum ve doktoru yanıltmak istiyorum...dediği gibi gerçekten engel teşkil ediyorsa bile tedavisinin olabileceğini düşünüyorum umutsuz bakmıyorum yine de ama tabi adamın sözleri çok sertti ve başkası olsa karşısında ağlardı tahminimce bense gülerek çıktım o kapıdan doktor da şaşırdı kaldı soğukkanlılığıma :)) her zorluğu yeneceğiz yılmadık daha yılmak da yok....

kızlar ben çıkıyorum ütü yaptım dün de temizlik yapmıştım biraz yoruldum dinleneyim görüşürüz :)

tekrar "KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN"

her birinize, desteğiniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:

gerçekten bicim iyiki varsın. bazen eski yazılanları okuyorum . herkesn derdine bir cevap yazmısın ve o kişiyi o kadar güzel motive etmissnki. bu pozitifilik senin çok işine yarayacak gerçekten... kalbin çok temiz gerçekten. sen bunu da rahatlıkla atlatacaksın kiii kesin bir tanın bile yok...

arkadaşların da dediği gibi yılmak yok. sana yakışmaz yanii...

öpüyorum seni.

canm öncelikle çok geçmiş olsun.sakın üzülme o doktorların işi bizi üzmek sanki.böyle kesin konuşan doktorlara sinir oluyorum.hamile kalamazsın diye bişey yok.Allah istedikten sonra herşey olur.o doktorun lafına güvenme sakın başka dr.a da git.bende şuanda güven problemi yaşıyorum.dr.na güvenmezsen olmuyo.bende 2.bi dr.a gittim o daha rahatlatıcı konuştu benmle.şimdi de 2.si arasında kaldm hangisinn tedavisini uygulıycam bilmiyorum.rahim filmi benden de istedi ama ben korkuyorum sitede yazılanları okudum tedirgin oldum biraz.hangi durumda gerek var rahim filmine bilmiyorum onu araştıracam daha.senn adetin nezaman olcak adetten sonra çekiliyomuş sanırım.

:)) teşekkür ederim canım sizlerle konuşmayı yazışmayı çok seviyorum...ben kendimi her zaman motive ettim her durumda sizlere de bulaştıysa ne mutlu bana...şimdi de aynısını yapmaya çalıyorum... umut kesilmez hiç bir durumda bu durumda da olacak her durumda yılmak yok...haklısın yakışmz bana de mi? :)
ben de seni öpüyorum canım....

sağol canım üzülmüyorum yani aslında rahim filmini çektirdikten sonra rahatlayacağım... zaten bu gittiğim benim doktorum değil izne ayrılmış benim doktorum bi girdim içerde başka doktor var mecbur ona bakıldım ne bileyim böyle dan dan konuşup deli edeceğini... :) doktorun güven vermesi içini rahat tutturtması ve sana pozitif baktırması çok önemli ben kendi doktorumu bu sebeple çok seviyorum...
rahim filmi canım mümkünse bu işi titizce yapan yerde olmalı adet 1. gününden 1 hafta geçmeli rahim filmi o zaman çekilir ve deyani adet olalı 1 hafta olmalı... doktor seni bilgilendirir bu konuda zaten ve mutlaka anestezili olmalı ki ağrı duyma... ağrısı çok oluyormuş.... bence faydalı tüplerdeki tıkanıklıkları varsa açacak ve de rahmin şekli ortaya çıkıyor işte içinde anormallik varsa çıkar yani aslında gerekli....benim adetim 30 temmuz gibi gelir canım... ağustosun 7 si gibi aksilik çıkmazsa filmi çektiririm...

Son düzenleme:

canm tüpte tıkanıkları açıyomuş ama tekrar tıkanıyomuş.geçici yani.benm adet ağustosun başı olur heralde sen benden önce çektirirsin ozaman.senn iyi geçer inşallah banada cesaret olur canm.

canm tüpte tıkanıkları açıyomuş ama tekrar tıkanıyomuş.geçici yani.benm adet ağustosun başı olur heralde sen benden önce çektirirsin ozaman.senn iyi geçer inşallah banada cesaret olur canm.

çektiren arkadaşlar hep memnun kaldılar hatta akabindeki ay gebe kalan oldu yani canım artıları çok fazla... ama tabi ben rahim şekil bozukluğundan ötürü çektirmek durumundayım durumum netleşsin diye zorunlu benimki.... geçirilen enfeksiyonlar iltihaplar vs... zamanla tüplerde tıkanıklıklara yol açabiliyor... bu film ile bunlar gideriliyor... bence faydalı dediğin gibi sonradan yine tıkanma oluyorsa bu bitmeyen iltihaptan kaynaklanabilir rahim filminin belirtilmiş bu şekilde bir yan etkisi yok...

Son düzenleme:
benimde yıllardır pko sorunum var ( tedavi gördüm bir oğlum oldu ..allahıma şüükür .. ama şimdi yine olmuyo çocuğum yeniden başladık tedaviye. ..

oğlumda 5 ay tedavi gördüm inşallah bu sefer yine hamile kalabilirim ... inşallah allah isteyen herkeze bu güzel duyguyu nasip eder...
bu mübarek günde allahtan herkez için hayırlısını diliyorum...

canım hoşgeldin aramıza ne güzel 1 bebeğin var mış. benim bildiğim çevremdeki PCOsLAR bir sefer doğurduktan sonra diğer hamileliklerinde sorun yaşamıyorlar. hatta şuna bir arkadaşım 3.cüye hamile. oğlu 5 yaşında.kızı 3.5 yaşında ve arkadaşım da 33 yaşında
yani bir sorun yaşamazsın bence bak ne güzel tedaviye başlamıssın...

bu arada herkesin duaları kabul olur inş bu mübarek gecede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…