canım hoşgeldin aramıza ne güzel 1 bebeğin var mış. benim bildiğim çevremdeki PCOsLAR bir sefer doğurduktan sonra diğer hamileliklerinde sorun yaşamıyorlar. hatta şuna bir arkadaşım 3.cüye hamile. oğlu 5 yaşında.kızı 3.5 yaşında ve arkadaşım da 33 yaşında
yani bir sorun yaşamazsın bence bak ne güzel tedaviye başlamıssın...
bu arada herkesin duaları kabul olur inş bu mübarek gecede...
senin adına sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ... darısıda olmayanların başına diyelim bu mübarek günde allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah..pkoluyum hayatım boyunca düzenli adet görmedim tedavimi oldum rahim filmi aşılama herbişey yapıldı tüp bebek denendi olmadı olmadı olmadı bebeğimiz inat etti gelmedi. sonra kendiliğinden hayatımıza giriverdi aramıza katılmasına da 3 hafta kaldıallahım isterse herşey oluveriyor. üzüntü stres sıkıntı hayatı ertelememize sebep oluyor. bebek bebek diye ağlayıp sızlayıp hayatı karartıyoruz. sakin olun telaşsız olun ve de tedavinizi aksatmayın kızlar nolur. ozaman gelcek bebekleriniz inanıyorum ben. hepinize sevgilerimi dualarımı gönderiyorum. kandiliniz mübarek olsun
senin adına sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ... darısıda olmayanların başına diyelim bu mübarek günde allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah..
amin canım inşallah. allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. evlerimizin neşeleri gelsin birer birer
pkoluyum hayatım boyunca düzenli adet görmedim tedavimi oldum rahim filmi aşılama herbişey yapıldı tüp bebek denendi olmadı olmadı olmadı bebeğimiz inat etti gelmedi. sonra kendiliğinden hayatımıza giriverdi aramıza katılmasına da 3 hafta kaldıallahım isterse herşey oluveriyor. üzüntü stres sıkıntı hayatı ertelememize sebep oluyor. bebek bebek diye ağlayıp sızlayıp hayatı karartıyoruz. sakin olun telaşsız olun ve de tedavinizi aksatmayın kızlar nolur. ozaman gelcek bebekleriniz inanıyorum ben. hepinize sevgilerimi dualarımı gönderiyorum. kandiliniz mübarek olsun
o sorular yokmu zaten insanı delirtiyo :)) yolasım geliyo karşımdakinicanım kesinlikle katılıyorum sana stres çok etkiliyor. ben de eşimi çok üzdüm hala da zaman zaman üzüyorum.:/((
aslında şu çevremizdeki insanlar yokmu ??- nezamna bebeiş yapcaksınız?? - çok geç kalmayınnn bakkkk
kimse bilmiyorki bu kız tedavi oluyor sormayalm diye düşünemiyolar
bu arada çok az kalmış uykusuz gecelerine bebek ağlamalarına:))
senin adına çok sevindim şimdi isim telaşı sarmıştır sizi. ben hemile değilim ama şimdiden düşünüyorum isim
aminn aminnnnnnnnnnnnn.. onlarla hayat bi başka güzell..
evet canım yaşadım ve allahıma şükrettim hep .. çok zor bi bebekti hiç uyumaz sürekli ağlardı 2 seemiz böyle geçti .. ama şimdi okadar akıllı uslu bir oğlum var .. tabi hiç isyan etmedim çünkü onu tedaviyle zor buldum o benim canım bitanem en büyük aşkımmmm.sen ne güzel yaşamısın bu güzel duyguyu fburak.. inşallaH Rabbşm tekrar nasip eder....oğluşunda çok tatlı Allah bağışlasın
evet canım yaşadım ve allahıma şükrettim hep .. çok zor bi bebekti hiç uyumaz sürekli ağlardı 2 seemiz böyle geçti .. ama şimdi okadar akıllı uslu bir oğlum var .. tabi hiç isyan etmedim çünkü onu tedaviyle zor buldum o benim canım bitanem en büyük aşkımmmm.
inşallah en kısa zamnda allah sanada nasip eder sende o güzel duyguyu yaşarsın .. anen olmak bir kadına çok şey katıyo sanırım hayatı yeniden bambaşka bi gözle görüyosun ve seviyorsun :))
canım kesinlikle katılıyorum sana stres çok etkiliyor. ben de eşimi çok üzdüm hala da zaman zaman üzüyorum.:/((
aslında şu çevremizdeki insanlar yokmu ??- nezamna bebeiş yapcaksınız?? - çok geç kalmayınnn bakkkk
kimse bilmiyorki bu kız tedavi oluyor sormayalm diye düşünemiyolar
bu arada çok az kalmış uykusuz gecelerine bebek ağlamalarına:))
senin adına çok sevindim şimdi isim telaşı sarmıştır sizi. ben hemile değilim ama şimdiden düşünüyorum isim
çevredekiler çok yorar çok üzerler. sözleriyle ezerler. benim kayınvalidemler beni baba evine göndermeyi falan düşünmüşler sanki gidicekmişim yada eşim göndericekmiş gibiozamanlar çok üzülmüştüm neden böyle yapıyolar diye. ama şimdi gülüyorum. eşimle aramı bozmaya çalıştılar ama başaramadılar. şimdi torun gelcek torun gelcek diyolar utanmadan hiç üzme üzülme. allah herşeyin haayırlısını versin hayırlı zamanda. ne kadar oldu evleneli? yada ne kadardır düşünüyosunuz bebeği öyle sorayım
uykusuz geceler şimdiden başladı canım sorma bak saat kaç yatamıyorum. yattığım anda canımı yakmaya başlıyor. tekmeler savuruyor. bide parmak uçlarını sürtüyo offf sorma çok acıtıyo bendeonun uyumasını bekliyorumisim telaşımız hiç olmadı. hayal kurarken hep kız olursa peri erkek olursa ege olsun derdik. erkek olduğunu öğrendik adıda ege oldu doğmadan düşün düşün öğrenince hooop hazıroluyo güzel oluyo. allah gönlüne göre versin canım. tez zamanda kavuştursun yavruna
Günaydınnn kızlarrr gece 5 de yattım ve 7 de kalktımm.
Günüm nasıl geçecek bakalımmm orda burda uyukluyacam
benimde yıllardır pko sorunum var( tedavi gördüm bir oğlum oldu ..allahıma şüükür .. ama şimdi yine olmuyo çocuğum yeniden başladık tedaviye. ..
oğlumda 5 ay tedavi gördüm inşallah bu sefer yine hamile kalabilirim ... inşallah allah isteyen herkeze bu güzel duyguyu nasip eder...
bu mübarek günde allahtan herkez için hayırlısını diliyorum...
pcos mu sun sende. hamile olabilrmisn??
pkoluyum canım iki kez idrar testi yaptım negafit kan testimi yaptırsam bugüne kadar yaptığım testleri uç uca eklesem dünyanın çevresinde bir tur atardım(( bazen 4 ay adet olmadığım oluyor farlutal içmekten bir hal oldum arkadaşlar sinirlerim çok bozuk (( 43:
günaydın canım yapma böyle uykunu al tamam mı haklısın bazen sıkılabiliyoruz kaçıyor uykumuz ama uykusuz olmaz canım... bünyeyi alt üst eder hadi şimdi birazcık uyu bari :)
aynen benim birkaç ay önceki halimsin canım.. öncelikle kilon varsa kilo vermek ZORUNDASIN. sonra iyi bir doktora görün tahlillerini yaptır. sana belki şeker hapı başlatır. bu şekilde de adetin düzene girer. ya da yumurta takibi yaptırırsın ,yumurtlama ilacıyla. klomen,serophen vs.. ben de senin gibiydim sonra yumurtlama ilacına başladım 2 ay kullandım yumurtlama oldu ama hamile kalamadım. yine de en azından adet oldum. yumurtlama ilacını bıraktım bir süreliğine kilo vererek kendim yumurtlamaya çalışıyorum. adet olmamak ve her ay talil yaptırıp negatifi görmek berbat birşey. soğan kürü veya incir kürü de deneyebilirsin kendin. bunlar da yardımcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?