Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

teşekkür ederim hoş buldum..inşallah allah allah herkeze nasip etsin .. bende şekerde var ( malesef kendi başına olmadı yine mecburen tedaviye başladım ....2 . kolay olanda var ama olmadı nasip değilmiş ...

pkoluyum hayatım boyunca düzenli adet görmedim tedavimi oldum rahim filmi aşılama herbişey yapıldı tüp bebek denendi olmadı olmadı olmadı bebeğimiz inat etti gelmedi. sonra kendiliğinden hayatımıza giriverdi aramıza katılmasına da 3 hafta kaldı allahım isterse herşey oluveriyor. üzüntü stres sıkıntı hayatı ertelememize sebep oluyor. bebek bebek diye ağlayıp sızlayıp hayatı karartıyoruz. sakin olun telaşsız olun ve de tedavinizi aksatmayın kızlar nolur. ozaman gelcek bebekleriniz inanıyorum ben. hepinize sevgilerimi dualarımı gönderiyorum. kandiliniz mübarek olsun

senin adına sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ... darısıda olmayanların başına diyelim bu mübarek günde allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah..

senin adına sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ... darısıda olmayanların başına diyelim bu mübarek günde allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah..

amin canım inşallah. allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. evlerimizin neşeleri gelsin birer birer

canım kesinlikle katılıyorum sana stres çok etkiliyor. ben de eşimi çok üzdüm hala da zaman zaman üzüyorum.:/((
aslında şu çevremizdeki insanlar yokmu ??- nezamna bebeiş yapcaksınız?? - çok geç kalmayınnn bakkkk

kimse bilmiyorki bu kız tedavi oluyor sormayalm diye düşünemiyolar

bu arada çok az kalmış uykusuz gecelerine bebek ağlamalarına:))
senin adına çok sevindim şimdi isim telaşı sarmıştır sizi. ben hemile değilim ama şimdiden düşünüyorum isim

o sorular yokmu zaten insanı delirtiyo :)) yolasım geliyo karşımdakini ehh artık bitane daha yap ne bekliyosun diyenlerii hepsini yolasım varrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84:

sen ne güzel yaşamısın bu güzel duyguyu fburak.. inşallaH Rabbşm tekrar nasip eder....oğluşunda çok tatlı Allah bağışlasın
evet canım yaşadım ve allahıma şükrettim hep .. çok zor bi bebekti hiç uyumaz sürekli ağlardı 2 seemiz böyle geçti .. ama şimdi okadar akıllı uslu bir oğlum var .. tabi hiç isyan etmedim çünkü onu tedaviyle zor buldum o benim canım bitanem en büyük aşkımmmm.
inşallah en kısa zamnda allah sanada nasip eder sende o güzel duyguyu yaşarsın .. anen olmak bir kadına çok şey katıyo sanırım hayatı yeniden bambaşka bi gözle görüyosun ve seviyorsun :))

maşallah canım. bütün anneler çocuklarına düşkündr kesinlikle ama tedavi ile olanlar bambaşkadır... çünkü onu epey bir beklemissindir...

amin canım güzel duan için . burada bebiş bekleyen o kadar arkadaş var ki... hepsine versin rabbim sağlıklı evlatlar....
ben çevremde bir bebebk görsem onu öpesim koklayasım geliyor.kendi bebişim olsa ne yaparım kimbilir yerim bitririm sanırm

çevredekiler çok yorar çok üzerler. sözleriyle ezerler. benim kayınvalidemler beni baba evine göndermeyi falan düşünmüşler sanki gidicekmişim yada eşim göndericekmiş gibi ozamanlar çok üzülmüştüm neden böyle yapıyolar diye. ama şimdi gülüyorum. eşimle aramı bozmaya çalıştılar ama başaramadılar. şimdi torun gelcek torun gelcek diyolar utanmadan hiç üzme üzülme. allah herşeyin haayırlısını versin hayırlı zamanda. ne kadar oldu evleneli? yada ne kadardır düşünüyosunuz bebeği öyle sorayım
uykusuz geceler şimdiden başladı canım sorma bak saat kaç yatamıyorum. yattığım anda canımı yakmaya başlıyor. tekmeler savuruyor. bide parmak uçlarını sürtüyo offf sorma çok acıtıyo bendeonun uyumasını bekliyorum isim telaşımız hiç olmadı. hayal kurarken hep kız olursa peri erkek olursa ege olsun derdik. erkek olduğunu öğrendik adıda ege oldu doğmadan düşün düşün öğrenince hooop hazıroluyo güzel oluyo. allah gönlüne göre versin canım. tez zamanda kavuştursun yavruna

nalatıyorsun yaa böle nehir bir özeniyorum ki sorma. ben de bu saatte uyumadım bak ama benimksi tekmeden değil. eşim nöbette ve yalnızım. yarın sabah da dil sınavım var..
daha yeni evliyim ben ama daha niaşnlıi iken bebek hayalleri var dı bende . tabi niaşnlıma söleyemiyodum utanıyordum böyle konuları konuşmayı. evlendikten sonra eşimin de istedğini anladım. öncesinde rahatsızlığımı bildiğim için (yani PCOS olduğum için hiç yumurtlamam olmuoyordu) hormon tahlilleri yaptırdık hemen . prolakitnim yüksek çıktı ve bazı hormonlarımda dengesiz.. dr bebekten önce sağlığın için prolakitni düşürmemeiz gerekiyor dedi. DOSTİNEXE başladım. ve bu ay ymurtalrım oluşmuş ilk defa hemde.
bu bile umut veriyor bana...

Günaydınnn kızlarrr gece 5 de yattım ve 7 de kalktımm.

Günüm nasıl geçecek bakalımmm orda burda uyukluyacam

günaydın canım yapma böyle uykunu al tamam mı haklısın bazen sıkılabiliyoruz kaçıyor uykumuz ama uykusuz olmaz canım... bünyeyi alt üst eder hadi şimdi birazcık uyu bari :)

aramıza hoşgeldin canm inşallah 2.bebişini en kısa zamanda verir Rabbim.oğlunda nasıl bi tedavi süreci uyguladı dr.n nasıl hamile kalmıştın.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
bicim hemen açtım baktım dktor sonrası neler yazdın ki diye.. yumurtlamanın düzenlenmiş olması süper.. diğer konu hakkında hiç bilgim yok, biliyorum ki sende ben gibi düşünerek asla ama asla o doktorun dediği ile kalmayıp başka doktora da gözükeceksin :) ve asla ama asla moral bozmayacaksın..
canım arkadaşım benim bunların hepsi bizler için sınav.. bir gün bebeklerimizin mutluluklarını da paylaşacağız burda..
hepinizi çoook öpüyorum. mutlu hafta sonları..

pcos mu sun sende. hamile olabilrmisn??

pkoluyum canım iki kez idrar testi yaptım negafit kan testimi yaptırsam bugüne kadar yaptığım testleri uç uca eklesem dünyanın çevresinde bir tur atardım (( bazen 4 ay adet olmadığım oluyor farlutal içmekten bir hal oldum arkadaşlar sinirlerim çok bozuk ((43:

aynen benim birkaç ay önceki halimsin canım.. öncelikle kilon varsa kilo vermek ZORUNDASIN. sonra iyi bir doktora görün tahlillerini yaptır. sana belki şeker hapı başlatır. bu şekilde de adetin düzene girer. ya da yumurta takibi yaptırırsın ,yumurtlama ilacıyla. klomen,serophen vs.. ben de senin gibiydim sonra yumurtlama ilacına başladım 2 ay kullandım yumurtlama oldu ama hamile kalamadım. yine de en azından adet oldum. yumurtlama ilacını bıraktım bir süreliğine kilo vererek kendim yumurtlamaya çalışıyorum. adet olmamak ve her ay talil yaptırıp negatifi görmek berbat birşey. soğan kürü veya incir kürü de deneyebilirsin kendin. bunlar da yardımcı oluyor.

günaydın canım yapma böyle uykunu al tamam mı haklısın bazen sıkılabiliyoruz kaçıyor uykumuz ama uykusuz olmaz canım... bünyeyi alt üst eder hadi şimdi birazcık uyu bari :)

doğru diyorsun canım uyku öenmli herşeyden ama eşim de evde yoktu, kandildi bir de sınavım vardı uyku tutmadı..saat 6 da randevumuz var dr umla. tekrardan ultrason isteyecem boyutlarına bakılsın diye ama burda herşeyi şirket ödemiyor. usg de pahalı. hem gerek yok da diyebilir.
inş sorun çıkarmasalar

busmai peki şeker ilacı kullanmadan adet olbiliyormusn şimdi düzene girdin mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…