busmai peki şeker ilacı kullanmadan adet olbiliyormusn şimdi düzene girdin mi yani
nalatıyorsun yaa böle nehir bir özeniyorum ki sorma. ben de bu saatte uyumadım bak ama benimksi tekmeden değil. eşim nöbette ve yalnızım. yarın sabah da dil sınavım var..
daha yeni evliyim ben ama daha niaşnlıi iken bebek hayalleri var dı bende . tabi niaşnlıma söleyemiyodum utanıyordum böyle konuları konuşmayı. evlendikten sonra eşimin de istedğini anladım. öncesinde rahatsızlığımı bildiğim için (yani PCOS olduğum için hiç yumurtlamam olmuoyordu) hormon tahlilleri yaptırdık hemen . prolakitnim yüksek çıktı ve bazı hormonlarımda dengesiz.. dr bebekten önce sağlığın için prolakitni düşürmemeiz gerekiyor dedi. DOSTİNEXE başladım. ve bu ay ymurtalrım oluşmuş ilk defa hemde.
bu bile umut veriyor bana...
yelloww canım nasılsın? kanamaların ne durumda? doktora ne zaman giidyorsun?
iyiyim canım sen nasılsın bugün daha iyiyim kanamalarım durdu inşallah bebeğime irşey olaz zaten her zaman tedbirini alırım ama takdir allahındır nasipse doğacak bebeğim ptesi dra gitmeyi düşünüyorum çünkü çarşmaba antalyaya gitcez ama drun pekte izin vereceğini zannetmiyorum ama eşim biletleri falan almış gerçi uçakla gitcez birşey olmaz inşallah öyle canım yanii senden naber sen neler yapıyotrsun
yellow çok sevindim iyi olduğuna bak herşey o kadar güzel geçecekki artık bence antalyaya gidin değişiklik iyi olur.
eşinin tek gitme fikri bence de saçma. madem riskin var oturacak evde tatilini yapacak sana hizmet edecek zaten eşinin de içi rahat etmez sen yalnzken.bence değişiklik olucak ama sağolsun kaynanam görümcemler falan bırak kocan tek gitsin sen gitm senn tehliken var falan filan ben nitye kocamı tek gönderiyimki ben gitmiyorsam oda gitmiyecek yanii bu konudada hassasımdır ben bilerek söyliyor her neyse allahın izniyle inşallah birşey olmayacak bebeğime bizde tatilimizi yapıp geliceğiz
eşinin tek gitme fikri bence de saçma. madem riskin var oturacak evde tatilini yapacak sana hizmet edecek zaten eşinin de içi rahat etmez sen yalnzken.
bugün dr a gittik tekrardan şu simir testi sonuçlarını öğrenmek için. temiz çıktı çok şükür.
bu arada 15 ci günü adetimin gittiğimde usg çekilmişti. o zaman bazı rakamlar vardı ing olduğu için ve yazıları berbat olduğu için okuyayamamıştık eşimle.
bugün sorduk nedir bunlar diye. 21*18mm sağ over yumurtamışım dedi ama 1 tane. muhtemelen 1 gün sonra çatlamıştır diyor. usg de bakılsın dedik gerek yok dedi
Allah tan biz eşimle bir gün önce bir gün sonra berabar olmuştuk.
dr herşey normal dedi. olaki hamile isen ilaç verdi adı DULPHASTON 10 gün sabah akşam iç dedi. eğer 10 gün sonraki beklenen adetin gelmez ise hamilesindir dedi.
ihtimalin var dedi yani. kasıklarım da ani hareket yapınca ağrıyor sanki adet ağırısı gibi.ama zaman zaman oluyor bu ağrı
dua edin kızlar inş hamiş kalabilirm ben de
ayy canım benim çk sevindim inş hamilesindir aslında bir kan testiyle öğrenebilirdin
ama henüz adetim gecikmedi
10 günüm var. yapsam çıkarmıki kesin sonuç
tam olarak bilemiyrum ama 1 hafta falan geçsin öyle yaparsın kesin sonuç çıkmaz
adet geçikmesinden 1 hafta sonra mı yoksa muhtemel çatlamadan 1 hafta sonra mı baktırsam
yok canım şuan 10 gün var diyorsun ya bugünden itibaren 7 gün sonra yapsan adetine 3 gün kala falan yaptırsan çıkar bence
benim adetim 2 temmuz olması gerekiyordu olmadı 5 temmuzda kanda gebeliğe baktırdım çıktı muhtemelen seninde adetine 3 gün kala çıkar kanda gebelik hormonu salgılanır
sen adetin 3 gün geçikmesini bekledin yani.bakalım nasip canım. eşimle geçenlerde oturma odasının yerlerini değiştirdik sanırım kendimi zorladım korktum açıkcası şimdi sence ağır işler etkilr mi gebeliği
bir de DUPHASTON ne ilacı biliyormusn dr bana verdi de
duphastonu bilmiyorum canım googledan araştırabilirsin canım isini yaz ilacın nedir kimler kullanır diye
bende bu ay çok temizlik yaptım bende hep koltukları falan çekerim birde bu ay görümcem evleniyor diye durmadan harıl harıl temizlik yaptım ama bak nasip işte valla yok şuna dikkat ediyim yok buna dikkat ediyim dedim onca ay tedavi esnasında ama olmadı demekki vakti buymuş tabi dikkat etmek lazım ama oluncada oluyor hiç dikkate bakmıyor tabi oluncada endişelerin başlıor birşey olur mu bebeğime diye rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
evet canım dikkat etmek gerkiyor.ben de hamiş olayım yormuyacam kendimi.hele şu 3 ay çok önemli imiş tutunabilmesi içinnn
nasip ama yaa ne zaman geleceği belli olmuyor yaramzların...
benim yemek hala ortada..eşim de nöbete gitti zaten etrsafı düzenliyeyim ben de daha ütüm de var.. neyse arda gelirim
bugün biçimi çook az gördüm...nerelerde acaba özlettl kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?