eet canım 3 ay önemli zaten drlar ilişki bile önermiyorlar bebek için tehlikeli olur diye
ben hiç bicimle karşılaşamadım heralde bir işi falan olabilir tamam canım sen işlerini yap benimde işim var çok üşeniyorum ofoofofofof
dogum kontrol hapı ara kanamalar yapıyor..sen haplarını bitir.arkadaşlar mrb aşılama sonrası oluşan kistler için doğum kontrol hapı içiyordum 2 tane hap kaldı bugün biraz kan geldi adet olmuş muyumdur?kalan hapı içmeli miyim karara veremedim aranızda böyle bişey yaşayan var mı
evet ben de kullanmıştım evlenmeden önce doğum kontrol haplarını,ara kanamm olmuştu çok korkmuştum. aam olabiliyormuşdogum kontrol hapı ara kanamalar yapıyor..sen haplarını bitir.
slm arkadaşlar bende pkoluymuşum 4 doktordan sonra bunu israel aruh anladı ve çok zayıfım iki aşılama yapıldı sonuç negatif bana önerebilceğiniz bişeyler varmı
neden hemen asilama yaptirdilar ki once yumurtlama ilaciyla deneyebilirlerdi. Rahim filmi cekildiniz mi, adetleriniz duzenli mi. Bir diyetisyenle gorusup normal kiloya ulasabilirsiniz ve seker testi yaptirip seker hapina da baslayabilirsiniz..allah hepimizin yardimcisi olsunslm arkadaşlar bende pkoluymuşum 4 doktordan sonra bunu israel aruh anladı ve çok zayıfım iki aşılama yapıldı sonuç negatif bana önerebilceğiniz bişeyler varmı
şöyle bi ufaktan göz attım tamda okumadım ama bicimmcim doktora giitmişin oda delinin biri çıkmış ya ben böle dr lara gıcık oluyorum banada bekarken demişti bi dr senin çocun çokkkk zor olurr acep hala aynı yerindem olursa ona getirecem bebeğimi kuzucum sen birde biricik abla o kadar azimli ve pozitifsinizki asla olumsuz düşünme ben çift rahim deyince 2 tane yanyana ölemi öle anladım benim bildiğim biri vardı hamiş kalmıştı ikizdi hemde sağlıklada doğdular şimdi büyümüşlerdir bile ya Allah için imkansızmı var neler nelerrr oluyor sende bu azminle ve iyiliğinle evladına kavuşacaksın nşallah tek sana düşen sabır bitanem.kendini hiçç öle piskolojik olrak karanlıklara atma biz seni burda çokkk seviyoruz sizin içinde dua etttim dün gece sabahladımibadetle geçti full.yellow kuzumm hani bakim pozitiflik bak avatarıını her okuyuşumda o kadar hoşuma gidiyoki derdimden büyük Rabbim var öyle değilmi sen dilersinde o vermezmi Allahın izni ile evladını kucağına alacaksın hemde ne değerli olacakk ne güzel yetiştireceksinn kendine çok dikkat et kuşum boşverr her iş kalsınnn güzelce yat ve kuzucuna dua et öpüldünn..
kayram ya sen hamiksinde niye bize haber vermiyon kız biz burda biri hamile desin diye dört göznen beklerken hemde Rabbim senide güzelliğinide korusun.dikkat et kendine.
hakaten birick demişken nerde bu abloş yaa.minieteğide okadar merak ediyorumki off gebeliği nasıl geçiyor acaba.nediyim ayy burdaki ilkk doğum müjdesini ondan alacaz 3 hafta kalmış cennet kokusunu koklamaya.esperanzada yazmamış yoksa görmedimmi acaba busmai senin birine verdiğin cevabada bayıldımm valla anlının ortasından şapp diye öpüldünn ama insanlar nasıl kıyarlar bir cana aklım sırrım ermiyor yaa
kızlarrrrr ay ben neler yaşadımm pazar sabahı bir kasık ağrısıyla uyandımm Allahh kimseye vermesinn böyle birşeyy hayatımda görmedim 10 dk kendim yatakta kıvrandım sonra eşim inlemelerimden uyandı kalk hemen dr dedi ama nerdee kalktım yığıldımm yere gidemiyorum kalkamıyorumyatağın yanına yığıldım iki büklüm o ağrı bana bir teeryaptı yüzümden şıpp şıpp terler damlıyo resmen kesin dedim yumurtalıklarım patladı yüzümü bi gördüm aynada kendimden korktum ölüyorum kesin dedim şehadet getirmeye başladım eşim kaldırmaya çalışıyo beni yokk hareket edince kendimden geçiyorum kucağımda getiriyim diyo yok öyle kaldımnasıl bağıra bağıra ağlıyorum eşimde başladı ağlamaya çamaşırama bakıyokanamamı var diye deliöyle yarım saat yerde kaldım sıcak su torbası yaptı yatağa kaldırdı beni o baya iyi geldi uyumuşum biraz haydii bidahaauyandırdı ağrı.kalk acile gidelim bende ne inatım dedim devlete gitmem ben.tmm senin hastanene gidelimyok.korkuyorum ya bişey yapacaklar diye bidaha olursa g,der,s geçti geçti diyomama dün tüm gün sancı çektim ara ara bu sabah bişey yoktu hamdolsun.ama sanki haa dolu kasıklarım.üşüttüm dicemmm idrarımda yanma yok akıntı yok noldu bende bilmiyom.tekrarlarsa kesin gidicem ama netten araştırdım kist patlaması bile olup kana karışıp ölüme gidebiiyormuş,bağarsak tıkanması diyor bel soğukluğu diyor bide dış gebelikte böyle çok alurmuş
slm kızlar bı kac gundur canım acayıp sıkkın bılıyosunuz hıc bı hamılelık belırtısı yasamadan gectı su bı kac ay olan belırtıde goguslerımde agrı ve uykuydu sımdı bunlarda gectı korkuyorum bebege bısey oldu dıye hıc kanamam falanda olmadı ıkıde bı kontrol edıp duruyorum crs. Ikılı test yapılcak ama degıl gun saatler bıle gecmıyo bı yanımda o ultrasona hıc gırmek ıstemıyonette arastırdım bu donemde gecıyomus bazı belırtıler ama benım ıcım hıc rahat degıl zaten 2 tane belırtı yasıyodum oda gıdınce kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum.
slm kızlar bı kac gundur canım acayıp sıkkın bılıyosunuz hıc bı hamılelık belırtısı yasamadan gectı su bı kac ay olan belırtıde goguslerımde agrı ve uykuydu sımdı bunlarda gectı korkuyorum bebege bısey oldu dıye hıc kanamam falanda olmadı ıkıde bı kontrol edıp duruyorum crs. Ikılı test yapılcak ama degıl gun saatler bıle gecmıyo bı yanımda o ultrasona hıc gırmek ıstemıyonette arastırdım bu donemde gecıyomus bazı belırtıler ama benım ıcım hıc rahat degıl zaten 2 tane belırtı yasıyodum oda gıdınce kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum.
canım aklına kötüyü getirme ama sen daha önce de demiştin şiddetli ağrı diye bu sebeple doktora gitmelisin bence bak benim her iki kasığımda da var ama dayanabileceğim şiddette doktora da yeni gittim biliyorsun usg ye yeni girdim herhangi birşey yoktu.... yumurta gelişimi olabilir ama çok sancı diyorsun bence doktora gitmen gerekir...dediğin gibi dış gebelik olabilir Allah korusun tüplerde gebelik oluyor bazen canım kendi kendine bilemezsin ne olduğunu? sakın ağrı geçti diye düşünme doktoruna git....kızlarrrrr ay ben neler yaşadımm pazar sabahı bir kasık ağrısıyla uyandımm Allahh kimseye vermesinn böyle birşeyy hayatımda görmedim 10 dk kendim yatakta kıvrandım sonra eşim inlemelerimden uyandı kalk hemen dr dedi ama nerdee kalktım yığıldımm yere gidemiyorum kalkamıyorumyatağın yanına yığıldım iki büklüm o ağrı bana bir teeryaptı yüzümden şıpp şıpp terler damlıyo resmen kesin dedim yumurtalıklarım patladı yüzümü bi gördüm aynada kendimden korktum ölüyorum kesin dedim şehadet getirmeye başladım eşim kaldırmaya çalışıyo beni yokk hareket edince kendimden geçiyorum kucağımda getiriyim diyo yok öyle kaldımnasıl bağıra bağıra ağlıyorum eşimde başladı ağlamaya çamaşırama bakıyokanamamı var diye deliöyle yarım saat yerde kaldım sıcak su torbası yaptı yatağa kaldırdı beni o baya iyi geldi uyumuşum biraz haydii bidahaauyandırdı ağrı.kalk acile gidelim bende ne inatım dedim devlete gitmem ben.tmm senin hastanene gidelimyok.korkuyorum ya bişey yapacaklar diye bidaha olursa g,der,s geçti geçti diyomama dün tüm gün sancı çektim ara ara bu sabah bişey yoktu hamdolsun.ama sanki haa dolu kasıklarım.üşüttüm dicemmm idrarımda yanma yok akıntı yok noldu bende bilmiyom.tekrarlarsa kesin gidicem ama netten araştırdım kist patlaması bile olup kana karışıp ölüme gidebiiyormuş,bağarsak tıkanması diyor bel soğukluğu diyor bide dış gebelikte böyle çok alurmuş
yazdıklarınız cok dogru hepsıne bırebır katılıyorum ama elımde degıl ıste sacma sapan seyler dusunuyorum.ya kalbı durduysa falan gıbı seyler ıste.umarım hersey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?