kızlar ben ne salağım demiadet günüme 3 gün var ben test yaptım ve tabi negatif niye dayanamıyorum yaa niye zartt diye önceden yapıyorum daha yumurtlamadan 11 12 gün geçti bendeki salaklık offfff
ya reyyanım sen demedin mi "artık kafama takmıyorum rabbim ol derse olur" diye.. rahat ol canım
yumurtlama gününü nerden biliyorsun?Ben yumurtama baktıramadım bu ay,fırsat olmadı hastaneye gitmeye. şimdi de geçti zaten birşey görünmez.. adetime daha 10 gün var ama hiç de zannetmiyorum adet günümde adet olacağımı. kısacası bilinmezlikler içindeyim. amaaan. bugun temizlik yaptım kökten ..aklım dağıldı iyi geldi. kadınlar kocalarına kızıp kendilerini temizliğe verirmiş ya, ben de pko larıma kızıp kendimi temizliğe verdim ohölsün mikroplar
canım bekle biraz daha ve stres yapma sakın tamam mı?kızlar ben ne salağım demiadet günüme 3 gün var ben test yaptım ve tabi negatif niye dayanamıyorum yaa niye zartt diye önceden yapıyorum daha yumurtlamadan 11 12 gün geçti bendeki salaklık offfff
canım bence izle yeniden hem bebeğinin şu andaki durumunu anlamanda yardımcı olur sana hem de sıkıntın gider... üzme sıkma kendini...almıstım o cd yı ama baya oldu ızleyelı bıdaha bakayım.hamıle kalıncada stres bıtmedı kucagımıza alıncaya kadarda boyle gıtcek sanırım.
ya açıkcası bendeki amaç kasık ağrılarım var çarşambadan beri şu son şiddetli ağrıda olunca dış gebelik korkusu sarmıştı beni yumurtladımı bu sefer kesin anladım memleketimdeki doktorum akıntı %90 belirtidir demişti uzayan ama.Allah bilir.ben bu kasık ağrılarını yaşamasam takmıcaktımda şimdi hem korku hemde umut hem ne bilim çok değişik karmaşık.batmalar var şu an mesela benimde evim ayaklandı gidiyo resmen o kadar dağıldıki off gözüm bişi görmüyo midemde iyice karıştı afedersniz bi çıkartsam rahatlıcam noluyo bana yaaaaaaaaaaa(((((((
evet yoruldum canım harbiden 2 saattir uyuyordumbusmai sen de çok yormuşsun kendini hepsini 1 günde yapmayın kızlar zamana günlere yayın yoksa çok yorucu olur....
benim de yine ütülerim var onlara başlıyım... öptüm görüşürüz...
kızlarrrrr ay ben neler yaşadımm pazar sabahı bir kasık ağrısıyla uyandımm Allahh kimseye vermesinn böyle birşeyy hayatımda görmedim 10 dk kendim yatakta kıvrandım sonra eşim inlemelerimden uyandı kalk hemen dr dedi ama nerdee kalktım yığıldımm yere gidemiyorum kalkamıyorumyatağın yanına yığıldım iki büklüm o ağrı bana bir teeryaptı yüzümden şıpp şıpp terler damlıyo resmen kesin dedim yumurtalıklarım patladı yüzümü bi gördüm aynada kendimden korktum ölüyorum kesin dedim şehadet getirmeye başladım eşim kaldırmaya çalışıyo beni yokk hareket edince kendimden geçiyorum kucağımda getiriyim diyo yok öyle kaldımnasıl bağıra bağıra ağlıyorum eşimde başladı ağlamaya çamaşırama bakıyokanamamı var diye deliöyle yarım saat yerde kaldım sıcak su torbası yaptı yatağa kaldırdı beni o baya iyi geldi uyumuşum biraz haydii bidahaauyandırdı ağrı.kalk acile gidelim bende ne inatım dedim devlete gitmem ben.tmm senin hastanene gidelimyok.korkuyorum ya bişey yapacaklar diye bidaha olursa g,der,s geçti geçti diyomama dün tüm gün sancı çektim ara ara bu sabah bişey yoktu hamdolsun.ama sanki haa dolu kasıklarım.üşüttüm dicemmm idrarımda yanma yok akıntı yok noldu bende bilmiyom.tekrarlarsa kesin gidicem ama netten araştırdım kist patlaması bile olup kana karışıp ölüme gidebiiyormuş,bağarsak tıkanması diyor bel soğukluğu diyor bide dış gebelikte böyle çok alurmuş
slm kızlar bı kac gundur canım acayıp sıkkın bılıyosunuz hıc bı hamılelık belırtısı yasamadan gectı su bı kac ay olan belırtıde goguslerımde agrı ve uykuydu sımdı bunlarda gectı korkuyorum bebege bısey oldu dıye hıc kanamam falanda olmadı ıkıde bı kontrol edıp duruyorum crs. Ikılı test yapılcak ama degıl gun saatler bıle gecmıyo bı yanımda o ultrasona hıc gırmek ıstemıyonette arastırdım bu donemde gecıyomus bazı belırtıler ama benım ıcım hıc rahat degıl zaten 2 tane belırtı yasıyodum oda gıdınce kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum.
kızlar ben ne salağım demiadet günüme 3 gün var ben test yaptım ve tabi negatif niye dayanamıyorum yaa niye zartt diye önceden yapıyorum daha yumurtlamadan 11 12 gün geçti bendeki salaklık offfff
iyi akşamlar kızlar.Nasılsınız görüşmeyeli?
Ben 2 gündür çok fena hastayım.Bademciklerim şişmiş ve vucudumun her yeri sızlıyor.Boğazım o kadar şiş ki zor konuşur oldum.
Doktora gitmek istemiyorum çünkü antibiyotikler bende mantar yapıyor maalesef.Mantarda o kadar bela birşey ki,iyileşmesi haftalar alabiliyor.O yüzden evdeki ilaçlarla idare etmeye çalışıyorum.İnşaallah annemin çorbaları ve bitki çaylarıda işe yararda doktora gitmeme gerek kalmadan ayağa kalkarım.
Eşimde 2 gün önce işi nedeniyle gitmek zorunda kaldı.Yani verimli günleri değerlendiremiyoruz maalesef.Evlilik yıldönümündede ayrı olacağız.Allah can sağlığı versin.
Ben 2 gündür çok fena hastayım.Bademciklerim şişmiş ve vucudumun her yeri sızlıyor.Boğazım o kadar şiş ki zor konuşur oldum.
Doktora gitmek istemiyorum çünkü antibiyotikler bende mantar yapıyor maalesef.Mantarda o kadar bela birşey ki,iyileşmesi haftalar alabiliyor.O yüzden evdeki ilaçlarla idare etmeye çalışıyorum.İnşaallah annemin çorbaları ve bitki çaylarıda işe yararda doktora gitmeme gerek kalmadan ayağa kalkarım.
Eşimde 2 gün önce işi nedeniyle gitmek zorunda kaldı.Yani verimli günleri değerlendiremiyoruz maalesef.Evlilik yıldönümündede ayrı olacağız.Allah can sağlığı versin.
canım sağol ya gerçekten şimdi misafirim de olduğu için baya yoğun ev işleri ile uğraştım ama bu gün gezeceğiz... hava çok sıcak ama olsun... sosyete pazarına sonra da kemeraltı falan dolaşacağız akrabalarla... değişiklik olur bana da... ev işleri zor gelmiyor bana da aslında şu bilinmezlik rahim ve yumurtlama konusunda bilinmezlik beni deli ediyor her şey yolunda gidecek diyorum kendi kendime ama ne olduysa kendi doktorumu beklemek çok zor geliyor... Ağustosta dönecekmiş yani rahim filmim eylüle kaldı benim eylül adetimden sonra çektireceğim.... onunla konuşmadan rahim filmi çektirmek istemiyorum o sırada başımda durmalı doktorum ve yer önermeli bana... belki rahme müdahale edilir hazır anestezi almışken bu sebeple doktorumu beklemek zorundayım ve bekleme süresi boyunca kafamda dönen sorular beni yordu.... düşünmeden olmuyor kızıyorum kendime ama elimde olmadan düşünüyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsunevet yoruldum canım harbiden 2 saattir uyuyordumnormalde ben de günlere bölerim ama artık bir gün daha beklemek istemedim çok boşvermiştim evi..kaptırdım gitti kendimi.. canım ya senin de her gün ütün çamaşırın eksik olmuyor,orda olsaydım da yardım etseydim sana..
şimdi düşündüm de keşke komşu olsaydık kızlar yaaa ne güzel olurdu.
reyyancım sana da yardım ederdik toparlardık evinişimdi bence de dinlen.. bence de çatlama ağrısıdır,ya da üşüttün kendini..
geçmiş olsun canım.. gene yıldönümünde ayrısınız demek, olsun, sağlıklı afiyette olun da tarihler önemli değil..
ıhlamur içmeye çalış canım iyileşirsin inşallah,ben de mantar oluyorum antibiyotikle berbat birşey.
Bırıcık canım h.g. Bende bu kız unuttu buraların yolunu dıyodum:) hadı hayırlısı olsun umarım guzel nedenlerden dolayı gecıkmıstır adetın.benım karnım cıkmadı daha hatta sadece 1 kg falan aldım hıc hamıle gıbı degılım yanı:)
yaa evet dr bı ara moralımı bozmustu fılmden sonra kendılıgınden oldu ıste hatta prıgesteron degerım dusuk cıkmıstı bende bıraz daha zorlasaydım yumurtlıcakmısım demıstım sana hatırlıyomusun tam 11 mayıstı ve ben o gun hamıle kalmısım.olmaz dıyoduk ama oldu ıste demekkı hıc bıseyden umudunu kesmemek gerekıyomus.hersey senın ıcınde guzel olur umarım cuma burayada yaz bak tamammı unutmaa.
ya unuttum sormayı esın hazıranda yaptırırız testı dıyodu hanı yapıldımı onun tahlıllerı?
kendi çocuğun daha farklı oluyo .. bende çocukları aşırı severdim ..kendi oğlumdan sonra fazla sevemiyorum endeni sanırım kendi çocuğuma olan düşkünlüğüm ondann başkasına fırsat kalmıyo zaten... allah herkeze nasip etsin hayırlısıyla ,inşallah ...maşallah canım. bütün anneler çocuklarına düşkündr kesinlikle ama tedavi ile olanlar bambaşkadır... çünkü onu epey bir beklemissindir...
amin canım güzel duan için . burada bebiş bekleyen o kadar arkadaş var ki... hepsine versin rabbim sağlıklı evlatlar....
ben çevremde bir bebebk görsem onu öpesim koklayasım geliyor.kendi bebişim olsa ne yaparım kimbilir yerim bitririm sanırm
canım ben de eylülde rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. eylüle kadar gelme demişti doktorum,son serophene dozunu o zaman kullanıcaktık .ama ben eger rahmimde sorun varsa ilacı boşa harcamak istemiyorum eylülde. o yüzden önce film çektirelim diyeceğim. stres yapma canım en azından erkenden girdik yola.. senelerce korunup, sonra bebeğe karar verip bu tedavi aşamalarıyla daha çok geç kalabilirdik..olsun vardır bir hayır..canım sağol ya gerçekten şimdi misafirim de olduğu için baya yoğun ev işleri ile uğraştım ama bu gün gezeceğiz... hava çok sıcak ama olsun... sosyete pazarına sonra da kemeraltı falan dolaşacağız akrabalarla... değişiklik olur bana da... ev işleri zor gelmiyor bana da aslında şu bilinmezlik rahim ve yumurtlama konusunda bilinmezlik beni deli ediyor her şey yolunda gidecek diyorum kendi kendime ama ne olduysa kendi doktorumu beklemek çok zor geliyor... Ağustosta dönecekmiş yani rahim filmim eylüle kaldı benim eylül adetimden sonra çektireceğim.... onunla konuşmadan rahim filmi çektirmek istemiyorum o sırada başımda durmalı doktorum ve yer önermeli bana... belki rahme müdahale edilir hazır anestezi almışken bu sebeple doktorumu beklemek zorundayım ve bekleme süresi boyunca kafamda dönen sorular beni yordu.... düşünmeden olmuyor kızıyorum kendime ama elimde olmadan düşünüyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsuncanım sen yürüyüşlere devam ediyor musun?çok yorucu hareketler yapma ama karın hareketleri mekik yan mekik orta ve alt karın çalıştır bence ve yürüyüşlerini de ihmal etme....
mantar yaptığını bilmiyordum antibiotiğin tüm ilaçların da yan etkileri var kızlar ne yapacağız böyle bilmem...
aramıza hoşgeldin canm inşallah 2.bebişini en kısa zamanda verir Rabbim.oğlunda nasıl bi tedavi süreci uyguladı dr.n nasıl hamile kalmıştın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?