Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar ben ne salağım demiadet günüme 3 gün var ben test yaptım ve tabi negatif niye dayanamıyorum yaa niye zartt diye önceden yapıyorum daha yumurtlamadan 11 12 gün geçti bendeki salaklık offfff

ya reyyanım sen demedin mi "artık kafama takmıyorum rabbim ol derse olur" diye.. rahat ol canım
yumurtlama gününü nerden biliyorsun?Ben yumurtama baktıramadım bu ay,fırsat olmadı hastaneye gitmeye. şimdi de geçti zaten birşey görünmez.. adetime daha 10 gün var ama hiç de zannetmiyorum adet günümde adet olacağımı. kısacası bilinmezlikler içindeyim. amaaan. bugun temizlik yaptım kökten ..aklım dağıldı iyi geldi. kadınlar kocalarına kızıp kendilerini temizliğe verirmiş ya, ben de pko larıma kızıp kendimi temizliğe verdim oh ölsün mikroplar

ya açıkcası bendeki amaç kasık ağrılarım var çarşambadan beri şu son şiddetli ağrıda olunca dış gebelik korkusu sarmıştı beni yumurtladımı bu sefer kesin anladım memleketimdeki doktorum akıntı %90 belirtidir demişti uzayan ama.Allah bilir.ben bu kasık ağrılarını yaşamasam takmıcaktımda şimdi hem korku hemde umut hem ne bilim çok değişik karmaşık.batmalar var şu an mesela benimde evim ayaklandı gidiyo resmen o kadar dağıldıki off gözüm bişi görmüyo midemde iyice karıştı afedersniz bi çıkartsam rahatlıcam noluyo bana yaaaaaaaaaaa(((((((

kızlar ben ne salağım demiadet günüme 3 gün var ben test yaptım ve tabi negatif niye dayanamıyorum yaa niye zartt diye önceden yapıyorum daha yumurtlamadan 11 12 gün geçti bendeki salaklık offfff
canım bekle biraz daha ve stres yapma sakın tamam mı?

almıstım o cd yı ama baya oldu ızleyelı bıdaha bakayım.hamıle kalıncada stres bıtmedı kucagımıza alıncaya kadarda boyle gıtcek sanırım.
canım bence izle yeniden hem bebeğinin şu andaki durumunu anlamanda yardımcı olur sana hem de sıkıntın gider... üzme sıkma kendini...

canıım döllendiyse bile hemen belli olmaz 1 hafta sonra adet olmazsan test yap yine tamam mı... yumurta çatlarken de kasıkta batmalar yanmalar olur bu nedenle korkma belki öyle fazla sancı yapmıştır.... bizim yumurtalıklar pek alışkın değil ya çatlatmaya yadırgamıştır vücut :) inşallah öyle olsun olumsuz bakma iyi düşün....dış gebelik herkeste olacak diye bişey yok... ama ne olursa olsun doktora görünmende fayda var bence... boşver temizlik falan da yapma
busmai sen de çok yormuşsun kendini hepsini 1 günde yapmayın kızlar zamana günlere yayın yoksa çok yorucu olur....

benim de yine ütülerim var onlara başlıyım... öptüm görüşürüz...

Son düzenleme:
busmai sen de çok yormuşsun kendini hepsini 1 günde yapmayın kızlar zamana günlere yayın yoksa çok yorucu olur....

benim de yine ütülerim var onlara başlıyım... öptüm görüşürüz...
evet yoruldum canım harbiden 2 saattir uyuyordum normalde ben de günlere bölerim ama artık bir gün daha beklemek istemedim çok boşvermiştim evi..kaptırdım gitti kendimi.. canım ya senin de her gün ütün çamaşırın eksik olmuyor,orda olsaydım da yardım etseydim sana..
şimdi düşündüm de keşke komşu olsaydık kızlar yaaa ne güzel olurdu.
reyyancım sana da yardım ederdik toparlardık evini şimdi bence de dinlen.. bence de çatlama ağrısıdır,ya da üşüttün kendini..

Çok geçmiş olsun reyyan.Bahsettiğin ağrı basit bi ağrıya benzemiyor.Bence ihmal etmeyip bi doktora görünsen iyi olur canım.

Canım aynı senin durumunda olan bi arkadaşım var benim.O yaklaşık 3 aylık hamile ve ne bulantı nede başka bi belirti hissetmedi hiç.O da korkuyordu acaba bebeğe bişey mi oldu diye ama ikiside sağlıklılar çok şükür.Herkeste aynı belirtiler olacak diye bir kaide yok nasıl olsa.Sen içini feraht tut .

Estağfirullah canım o nasıl bir kelime öyle...Sadece biraz sabırsızlık yapmışın hepsi bu.Sık biraz daha dişini test için

iyi akşamlar kızlar.Nasılsınız görüşmeyeli?

Ben 2 gündür çok fena hastayım.Bademciklerim şişmiş ve vucudumun her yeri sızlıyor.Boğazım o kadar şiş ki zor konuşur oldum.
Doktora gitmek istemiyorum çünkü antibiyotikler bende mantar yapıyor maalesef.Mantarda o kadar bela birşey ki,iyileşmesi haftalar alabiliyor.O yüzden evdeki ilaçlarla idare etmeye çalışıyorum.İnşaallah annemin çorbaları ve bitki çaylarıda işe yararda doktora gitmeme gerek kalmadan ayağa kalkarım.

Eşimde 2 gün önce işi nedeniyle gitmek zorunda kaldı.Yani verimli günleri değerlendiremiyoruz maalesef.Evlilik yıldönümündede ayrı olacağız.Allah can sağlığı versin.

canım geçmiş olsun salgın var heralde anladığım kadarıyla
birdahaki aya inşallah verimli günleri kaçırazsınız inşallah hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin herkese anne olmayı

geçmiş olsun canım.. gene yıldönümünde ayrısınız demek, olsun, sağlıklı afiyette olun da tarihler önemli değil..
ıhlamur içmeye çalış canım iyileşirsin inşallah,ben de mantar oluyorum antibiyotikle berbat birşey.

canım sağol ya gerçekten şimdi misafirim de olduğu için baya yoğun ev işleri ile uğraştım ama bu gün gezeceğiz... hava çok sıcak ama olsun... sosyete pazarına sonra da kemeraltı falan dolaşacağız akrabalarla... değişiklik olur bana da... ev işleri zor gelmiyor bana da aslında şu bilinmezlik rahim ve yumurtlama konusunda bilinmezlik beni deli ediyor her şey yolunda gidecek diyorum kendi kendime ama ne olduysa kendi doktorumu beklemek çok zor geliyor... Ağustosta dönecekmiş yani rahim filmim eylüle kaldı benim eylül adetimden sonra çektireceğim.... onunla konuşmadan rahim filmi çektirmek istemiyorum o sırada başımda durmalı doktorum ve yer önermeli bana... belki rahme müdahale edilir hazır anestezi almışken bu sebeple doktorumu beklemek zorundayım ve bekleme süresi boyunca kafamda dönen sorular beni yordu.... düşünmeden olmuyor kızıyorum kendime ama elimde olmadan düşünüyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun canım sen yürüyüşlere devam ediyor musun?çok yorucu hareketler yapma ama karın hareketleri mekik yan mekik orta ve alt karın çalıştır bence ve yürüyüşlerini de ihmal etme....

canım çok geçmiş olsun hep kaynar değil de sıcağa yakın ılık sıvı şeyler iç ve beslenmeye de çalış bir yandan çok zordur bu enfeksiyonu kışın geçirdim ben ölüyorum sanmıştım.... antibiyotiksiz de inatçıdır zor geçer ve kulağa sıçrayabilir orta kulak iltihabına neden oluyordu bu mikrop...bence içsen iyi olur....

mantar yaptığını bilmiyordum antibiotiğin tüm ilaçların da yan etkileri var kızlar ne yapacağız böyle bilmem...

Son düzenleme:
Gününüz çok güzel geçsin kızlar ve inşallah Temmuz sonunda güzel yeni bebek haberleri alalım...

merhaba kızlar, yine haftalardır giremedim. taşındım ama bittim yani! daha herşey yeni yerine oturdu..e bir yandan da işe geliyorum,
yazdan birşey anlamadım....

evet benim 2 gün önce regl olmam gerekiyordu ama hiç belirti yok...tabiki bu koşurmacadanda gecikmiş olabilir....
cuma gününe kadar gelmezse test yaptırıcam...normalde çok düzenlenmeişti adetim, çoğunuz biliyorsunuz...

ilk defa buraya böyle bir şey yazıyorum, yani gecikme ile ilgili, hadi bakalım belki sıra bendedir....

yellowww cumğum, seni tebrik ettimmi hatırlamıyorum ama güle güle büyütün, Allah sağlıklı evlet versin...

başka herkes ne yapıyar?

TUANATAY? KARNIN BÜYÜDÜMÜ CANIM?
REYYAN NE DURUMDA?
MİNİETEK NASIL? DOĞUMA NE KADAR KALDI?
NEDİYİM VARDI, O NASIL ACABA?
NİHALLİTE BEBEK İÇİN NE KARAR ALDI?
BİCİM SENİ BİLYORUM ÖZEL MESAJDAN AMA ŞENMEZSEN YİNEDE DETAYLI ANLAT VALLA

UNUTTUĞUM ARKADAŞLAR OLDUYSA KUSURA BAKMASIN,

ŞU AN KAFAM ZATEN BİR DÜNYA ))))

Bırıcık canım h.g. Bende bu kız unuttu buraların yolunu dıyodum:) hadı hayırlısı olsun umarım guzel nedenlerden dolayı gecıkmıstır adetın.benım karnım cıkmadı daha hatta sadece 1 kg falan aldım hıc hamıle gıbı degılım yanı:)

neredeyse 3 aylık olmuşsun görüyorum canım, nasıl geçiyor zaman. Hatırlıyormusun, o salak doktorun sana bu testesteron değerlerinle ne hamile kalması falan demişti, değilmi?

Ben çok kasmamaya çalışıyorum bu geçikmeyle ilgili....cuma ola, hayır ola derim....

çok güzel kilo almaman ama beslenmene dikkat et canım, zaten zayıftın biliyorum, çok seviniyorum senin için...umarım herşey eşinle dilediğin gibi olur....

yaa evet dr bı ara moralımı bozmustu fılmden sonra kendılıgınden oldu ıste hatta prıgesteron degerım dusuk cıkmıstı bende bıraz daha zorlasaydım yumurtlıcakmısım demıstım sana hatırlıyomusun tam 11 mayıstı ve ben o gun hamıle kalmısım.olmaz dıyoduk ama oldu ıste demekkı hıc bıseyden umudunu kesmemek gerekıyomus.hersey senın ıcınde guzel olur umarım cuma burayada yaz bak tamammı unutmaa.

evet kesmemek gerekiyormuş, değilmi? )) oldu bitti, şimdilik bu sıkıntıdan kurtuldun bakalım, şimdi sabırla bebek büyütmeye geldi sıra....

ben adet olursam zaten yazarım, cuma günü mutlaka sabah kalkar kalkmaz hemen kan vermeye koşarım zaten....

ya unuttum sormayı esın hazıranda yaptırırız testı dıyodu hanı yapıldımı onun tahlıllerı?

yok ya, yaptırmadı...bende üstüne düşmedim çünkü hem çok yoğun çalışıyor hemde bu taşınmadan dolayı o da çok yoruldu, bende bir şey demedim...ama bak bu ay olmazsa, 100%%%%%%% bir kaç hafta içinde yaptırtacağım!

kendi çocuğun daha farklı oluyo .. bende çocukları aşırı severdim ..kendi oğlumdan sonra fazla sevemiyorum endeni sanırım kendi çocuğuma olan düşkünlüğüm ondann başkasına fırsat kalmıyo zaten... allah herkeze nasip etsin hayırlısıyla ,inşallah ...

canım ben de eylülde rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. eylüle kadar gelme demişti doktorum,son serophene dozunu o zaman kullanıcaktık .ama ben eger rahmimde sorun varsa ilacı boşa harcamak istemiyorum eylülde. o yüzden önce film çektirelim diyeceğim. stres yapma canım en azından erkenden girdik yola.. senelerce korunup, sonra bebeğe karar verip bu tedavi aşamalarıyla daha çok geç kalabilirdik..olsun vardır bir hayır..
ağustosun kaçında gelecekmiş doktorun? başka doktora mı gitsen? Allahım doktor doktor geziyoruz birkaç doktor biraraya gelmesi lazım bizle başa çıkabilmek;sorularımızı yanıtlayabilmek için..
yürüyüşlere devam canım ama pilatese başlayamadım henüz,internet kotam dolmak üzere o yüzden pilates videosu izleyemem diye bekliyorum.topum bana bakıyor pembiş pembiş.. belki cd setini alırım.

canım önceden mantar yaşamadıysan sorun olacağını zannetmiyorum ama ben yaşadım ve bir kere yaşadın mı artık tekrarlama olasılığı çok fazla,antibiyotikte mikroorganizmaları etkilediği için etkiliyor.şu an çok dikkat ediyorum ped pamuklu kullanıyorum kotex, kokulu duş jeli falan sürmüyorum, sebamed intimate wash var onu kullanıyorum

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin canm inşallah 2.bebişini en kısa zamanda verir Rabbim.oğlunda nasıl bi tedavi süreci uyguladı dr.n nasıl hamile kalmıştın.

teşekkürler hoş buldum... ben ilk tedavimde 5 sene önce yani gonapene kullanıyordum .. bide çatlatma iğneleri . 5 ay boyunca kullandım sonrasında hamile kalmıştım .. şimdi yine aynı doktoruma gidiyorum fakat şimdi ilaç tabi değişmiş ama aynı ilacın d aha az yan etkisi olanı çıkmış piyasaya klomen şuan ona başladım bu ayki adetimimn 5 . günü itibariyle ..5 gün akşamları ikişer tablet olarak .. bitiminde 2 gün sonra gttim yumurta sayımına 4 yumurta var dedi doktorum gelişimine bakalım çatlatma iğnesi yapalım dedii ..2 gün sonra çağırdı bitanesi tam gelişmemiş ama 3 yumurtan iyi dedii.biride okadar kötüde değil ama tam istediğimiz boyuta ulaşmamış dedi ..ve iğneyi verdi karından mış .. önceki tedavimde kalcadan oluyordum .. sonucu beklicez bakalım şimdi ... benim doktorum çok ilgili sağolsun hep öyleydi .. baştan savma bakmaz hiç bir zaman çok uraşır .. ilk tedavimi olmadan önce çok doktor değiştirdim hatta çok iyi bi hastanenin kadın doğumcusu bana senin çocuğun olmaz diyip tüp bebeğe yönlendirmişti..bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu doktora gittim .. ta gittiğim gün zaten anladım iyi bi doktor oldunu ..bi çok doktor hastasını başından savıyor bence .. bu tedavide önemli olan önce iyi bi doktor bulmak sonra allahın izniyle herşey halloluyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…