:)
Kanama yoksa tabi çok iyi canım ya böyle devam etsin....
kasık,karın ağrısı falan normaldir şişkinlik olabilir ilk zamanlarda canım..... su içmeye özen göster zaten hava sıcak bol su iç....
bulantın varsa az az ve sık sık yemeye çalış...
benim beklenen adet temmuz sonu ama bakalım hiç belirti yok ve yumurtlamam olmadı diye düşünüyorum hatta ateş çizelgem bunu gösterdi....
sanırım şu önümüzdeki günlerde olacak yumurtlama geç olacak bu ay bakalım göreceğiz nasıl gelişecek....
teşekkür ederim desteğiniz için. eşim 30 yaşında ve hiç ameliyat olmamış şimdiye kadar o yüzden korkuyo ameliyattan pek ikna olmadı gibi yani erteliyo şimdilik.. bide sonradan baya dikkat etmesi gerekiyomuş kendisine ne yapısı nede işi müsait değil bunun için( ne yapıcam bilmiyorum....
of canım ya geçen ramazanda da bizim alt komşu tadilat yapmıştı, neden ramazana getiriyorlar bu işi.. çok can sıkıcı birşey. evinde güle güle otur inşallah tadilat kısa sürer.Günaydın kızlar.Gece geç yattım ve sabah sabah etrafta rahatsız edici sesler olunca erkenden kalkmak zorunda kaldım.Aşağı kata yeni biri taşınıyor herhalde.Sabahın 8.de matkapla başlıyorlar çalışmaya.
O yetmezmiş gibi kapının önünde bide iş makinaları çalışıyor.Sabah sabah gerdi bu durum beni biraz ama ne yapalım.
Annemle bu aralar ramazan hazırlıkları yapıyoruz.Malum taşındım ve pazar günü eve gideceğim artık(nerdeyse 1 aydır annemlerdeyim).
Pazartesi ramazan başladığı için buzlukta biraz hazırlığımın olmasını istedim.
Bu ay sanki zamanında adet olacakmışım gibi hissediyorum.Merakla günümü bekliyorum.Hadi hayırlısı bakalım.
Evde olmadığım için ateş ölçememiştim geçen ay ama bu ay yine ateş ölçmeye başlayacağım.
En azından yumurtlama varsa hangi dönemlerde olduğunu öğrenmiş olurum
Tatlım anlamadığım bi durum var.Adet tarihlerimiz seninle aynı.Senin yumurtlaman şu sıralar olacaksa bu adetinin gecikeceği anlamınamı geliyor?
30.da adet olmazsan progestana mı başlayacaksın yoksa yumurtlama olursa çalışmalaramı devam edeceksin?
of canım ya geçen ramazanda da bizim alt komşu tadilat yapmıştı, neden ramazana getiriyorlar bu işi.. çok can sıkıcı birşey. evinde güle güle otur inşallah tadilat kısa sürer.
evet şimdi yumurtlarsa adeti yumurta çatladıktan 14 gün sonra gelir sanırım.
bana da olmuştu bir keresinde. farlutal almak için doktora gitmiştim adetim 1 hafta gecikmişti yumurtan var ve çatlamış, 14 gün daha bekle dedi bana ve 14.gün adet oldum. o zaman anladım ki bizim için adet siklusu diye birşey yok. yumurtanın durumuna göre adet görüyoruz. ama bu ay tam 1 ay doldu ve adet gördüm ne güzel birşeymiş ya bu bile moral veriyor insana. polyannacılık oynuyoruz artık napalım
düşünüyorum da,yumurtalarım olmuştu ilaçla fakat hamile kalamıyorum.. önceden hamile kalmıştım aslında. sonra mı birşey oldu..acaba ne olmuş olabilir iltihap ya da polip gibi birşey olabilir mi kızlar? rahim filmi çekilmek için sabırsızlanıyorum artıkyellow sen de yumurtan oluyordu ama artık aşılama dedikleri zaman hamile kaldın değil mi?
aslında herşeyin bir zamanı var da beklemesini bilmek gerek..
offff..farlutal biteli bugün 12.gün ve hala adet olmadım.vücudumda dehşet ödem var,yerimden bile kalkmak istemiyorum,halsizim,sinirliyim.pek ihtimal vermesemde birazdan test yapıcam.2 gündür civanperçemi,papatya karıştırıp içiyorum.banamısın demedi.dr a gidecektim,pazartesiye erteledim.bugün yarın olurum derken hergün daha berbat durumdayım.:95:
çok sağol canım evet moralim yerinde olumsuz bak bak nereye kadar sıkıldığım dönem geride kaldı şimdi yine olacak güzel şeylere odaklandım ve önüme bakıyorum yine :)) ufağın baya büyümüş artık usg de organları görülebilir hale gelmiştir maşallah canım ya...bıcım hosgldın tatlım yoklugun bellı oluodu sımdı baktımda sayfalar baya ılerlemıs.pozıtıf enerjıyıde depoladın sen bugun yarın catlatırsın yumosu:)
esperanza canım sende hosgeldın bızım bebısımız ıyı masallah suan kasıgımda top gıbı duruyo hala kılo alamadımda pek bebısın buyudugunu gorebılıyorum:) senınkıde ıyıdır umarım baya merak etmıstım ama haberınızı alınca rahatlıyoruz.
bu güne kadar ne mutlu ona ki ameliyat olmamış ama bu günden sonra kendisi için değil doğacak bebeğiniz için yapacak bunu sen böyle söyle ve ikna etmeye çalış sen aynı durumda olsan ameliyat olurdun bundan bahset ertelemek istiyorsa da oturun güzelce konuşun senin de aklın rahatlasın artık canım....teşekkür ederim desteğiniz için. eşim 30 yaşında ve hiç ameliyat olmamış şimdiye kadar o yüzden korkuyo ameliyattan pek ikna olmadı gibi yani erteliyo şimdilik.. bide sonradan baya dikkat etmesi gerekiyomuş kendisine ne yapısı nede işi müsait değil bunun için( ne yapıcam bilmiyorum....
Canım kolay gelsin iyi etmişsiniz hazırlıkları yapmakla.... canım benim durumum net aslında geç olgunlaşıyor yumurtam...30 unda adet görmezsem bir süre daha 4-5 gün gibi bekleyip test yapacağım ondan sonra da duphaston ya da progestan evde hangisi varsa onu içeceğim...onu içmeme rağmen adet olmazsam harika gebelik var demektir.... gebelik yoksa yine yumurta kalitesizdir tutmamıştır derim adeti beklerim....Günaydın kızlar.Gece geç yattım ve sabah sabah etrafta rahatsız edici sesler olunca erkenden kalkmak zorunda kaldım.Aşağı kata yeni biri taşınıyor herhalde.Sabahın 8.de matkapla başlıyorlar çalışmaya.
O yetmezmiş gibi kapının önünde bide iş makinaları çalışıyor.Sabah sabah gerdi bu durum beni biraz ama ne yapalım.
Annemle bu aralar ramazan hazırlıkları yapıyoruz.Malum taşındım ve pazar günü eve gideceğim artık(nerdeyse 1 aydır annemlerdeyim).
Pazartesi ramazan başladığı için buzlukta biraz hazırlığımın olmasını istedim.
Bu ay sanki zamanında adet olacakmışım gibi hissediyorum.Merakla günümü bekliyorum.Hadi hayırlısı bakalım.
Evde olmadığım için ateş ölçememiştim geçen ay ama bu ay yine ateş ölçmeye başlayacağım.
En azından yumurtlama varsa hangi dönemlerde olduğunu öğrenmiş olurum
Tatlım anlamadığım bi durum var.Adet tarihlerimiz seninle aynı.Senin yumurtlaman şu sıralar olacaksa bu adetinin gecikeceği anlamınamı geliyor?
30.da adet olmazsan progestana mı başlayacaksın yoksa yumurtlama olursa çalışmalaramı devam edeceksin?
kızlar şu fertility friend e üye olucam bakalım bende bir tabela oluştırıyım....
hanımlar merhaba ben 2010 haziranda adet düzensizliğinden tüylenmeden doktora gittim.Ultrasyonla bakıp pko oldugunu söyledi ve yazz isimli doğum kontrol ilacını verdi.başkada bir bilgilendirme yapmadı.ozamanlar öğrenciydim sonra memlektime dönünce başka bir doktora gittim durumu anlattım oda ilacı kullanmaya devam et tedavisi yok evlenip çocuk doğurunca geçer gibi şeyler söyledi.ben ilacımı çok düzenli kullanmadım itiraf ediyorum
neyseee sonra başka bir şikayetten dolayı kardiyolojiye gittim doktor çeşitli tahliller istedi en düşük degeri 11,5 olması gereken kanım 7,8 miş.kalple ilgili bir problem yok ama sana ilaç veremem bunun nedenini ögrenmek zorundayız dedi.Kadın dogumla ilgili şikayetin var mı dedi.Pko var diyince kadın doğuma havale etti.
başta ciddiye almamıştım ama şimdi sitede yazılanları da okuyunca korkttum birazz sizce kansızlığımın nedeni kistim olabilir mi ? kansızlıgın nedenlerini okudugumda kanser diyo kistim kansere çevirmiş olabilir mi ? kafayı yemek üzereyim :'( yarın tekrar gidicem kadın doguma ama kafam allak bullak
bicimciimmm, ben bu ff ye üye oldum da beni direkt hamile yaptı)))
ayrıca ateş ölçme tablosunu da bulamadım...bana link yollarmısın....ofisime girip çıkan oluyor o yüzden devamlı ekranda tutamıyorum ve ara ara göz atıyorum, bulamadım
bence de yap canım bana çok faydası oldu.... Ronya arkadaşım ve minietek arkadaşım önermişlerdi bana bu yöntemi çizelgeyi şimdi kağıt kalem kullanmıyorum her sabah siteye not ediyorum...döküm bittiğinde de aylık olarak prtsc tuşunu kullanarak kopyala yapıştır yöntemi ile bilgisayarıma kaydediyorum...
yağıcamda, bulamadım tabloyu
var yaaaaa, bu sayfa beni deli etti! hayatımda ilk defa bir web sitesinin anlayamadım gitti! karşıma tablo dan başka herşey çıkıyor!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
ben de nasıl yapılacağı ile ilgili yazıyı bulamadım sayfalar baya ilerlemiş canım Ronya ya sor istersen bilir Ronya ateş topiğinde de vardır ama araştırmak gerekli...
çok karışıktı yarım sayfa yazı vardı bununla ilgili ben oradan bakarak işaretlemeleri öğrenmiştim...google chrome u kullanıp sayfayı türkçeye çevirerek dene istersen ing zor oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?