Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım takmıyım diyorum ama elimde değil.2.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım ve 2 ay önce bıraktım.eskiden farlutal alınca 4-5 gün sonra olurdum şimdi ise farlutal biteli 12 gün oldu.aşırı rahatsızım,adet öncesi sendromlarını yaşamasam umrumda olmıcak ama dışarı bile çıkamıcak durumdayım.o derece...
dr doğum kontrol hapını bırakmamamı söylemişti ama ben ısrarla bırakmak istediğimi söylemiştim.şimdi dinlemediğime pişmanım.tekrar başlamakta istemiyorum.dışardan daha fazla hormon almak istemiyorum ama kendiliğindende olmuyor.neyse oluruna bırakmak en iyisi sanırım.

ben farlutalı kullandığım dönemi hatırlıyorum hatta biricik arkadaşım bana yardımcı olmuştu bu konuda çok geç adet görmüştüm.... gecikmeler olur demişti rahatlamıştım 15 gün sonrasında adet görmüştüm. farlutal biraz eski hap bence bir dahaki sefere direk progesteron içeren progestan ya da duphaston deneyebilirsin... adeti en geç 5 gün içinde getirirler ve daha etkilidir...
dk haplarını kullanıp kullanmamak da tamamen senin tercihin...yalnız elbette doktor kullan dediyse bir bildiği vardır... yumurtalıkları düzene soktuğundan ve sivilcelenme problemlerini azallttığından tercih ediyor doktorlar

Son düzenleme:
canım ben de inceliyorum tablolarını son tablona göre hamile kaldın sen de mi en üsttekine göre.... çok net görünmüş haziran tablondaki yumurtlama durumun :))

evet canım en üstteki tablo
zaten ateş topiğinde arkadaşlarım ve kendimde
hamile olduğumu anlamıştım

evet canım en üstteki tablo
zaten ateş topiğinde arkadaşlarım ve kendimde
hamile olduğumu anlamıştım

maşallah maşallah... çok iyi ve inşallah sorunsuz çok güzel bir hamilelik olacak canım.... hamilelikten sonra da pko nun % 40 iyileşme gösterdiğini söylemişti doktorum bu bilgi doğru mu sizlere de söyleyen oldu mu?

bende ilk bebeğimi tedaviyle yaptım pko luyum ama düzelmedi yani düzelcek diye bişey yok .. yanlız şu oldu bende baya adetlerimde düzelme oldu yanlız pko devam yine bebiş için tedavi görüyorum hayırlısıyla bakalım ...

anladım inşallah 2. çocuğunuz 1. si gibi çok bekletmeden gelsin .... demek ki adet düzenlemede katkısı olmuş bu bile iyi bişey.... umarım tedavilerinizden biran önce sonuç alırsınız....

Bir dünya birikmiş ütüm var yine kızlar ben ütülerime başlıyorum netim açık

Son düzenleme:

yok bana hiçbir doktorum böyle bir şey söylemedi....

sadece ben hamilelikten sonra ne olucak diye sormuştum.....

emzirmeyi bıraktıktan sonra adet dönemine bakmalı dediler.....zaten doğumdan sonra 1 yıl vermemiz gerekir kendimize

çok beklemeden derken 1.5 yıl bekledim onu ben :)) bu ayda iljk tedavimi oldum ama sanırım pko geçmemiş ama eskisine nazaran azalma olmulş rahatsızlığımda ilk tedavimde 1 yumurtam vardı ozaman en son tedavimde ise 5 yumrtaya ulaşmıştım ve oğluma hamile kalmıştım... bu ilk ayki tedaviimde 4 yumurtam oldu çok şüükür diyorum şimdi ise günü beklemek kalıyo 3 son adet tarihimdi bakalım hayırlısı olsun hepiimiz için... pko illetiyle savaşım sanırım 7 sene oldu ... sizlerdede kilo problemi oluyormu arkadaşlar....

ha şuda varr doğumdan sonra o sancılı adetleriniz gidiyo kesinlikle ... ve d aha sanki düzene giriyo adetler .... belki bu % 40 derken bunumu kastediyolar .. sanırım bu pko tamamende geçebiliyomuş bilmiyorum tabikiionuda ... inşallah bi bebiş daha yaptımda tümden ortadan kalkarr.. çünkü kilo alıyorum çok dikkat etmezsemm..şuanda aslında doktoruma göre 5 kilo en az evrmem lazım ((

bende pko nun pik yaptığı dönem kilo almştım, bir çok belirtiyle beraber teşhis kondu! tam 1 yıl önce de metformine başladım.

7 kilo verdim, bir anda karın bölgem kalınlaşmıştı, onu da azimle erittim.....

şimdi adet düzenli, sanırım (emin değilim) her ay yumurtlama oluyor

ben öyle kolay kilo veremiyorum (8 onun yanısıra bide bende tip 2 dşyabet var ...neyse hakkımzıda hayırlısı olsunn... tadavi görünce zaten bu yumurtlama olayı sanırım oluyoda tedaisiz olmuyo ...

anladım canım teşekkürler bilgi için bence de doğumdan sonraki 1 yıl aksamalar hep olur gibi geliyor bana da ama ondan sonrası takip önemli.... inşallah sağlıkla hamile kalalım doğuralım da hepsi olur düzene girer...

tabi kilo bende de sorun az yiyerek ve dikkat ederek ve spor ile dengede tutuyorum yoksa su içsem yarar bana...

bende pkoluyum şu anda glifor kullanıyorum ve aldığım aşırı kilolar yüzünden diyetisyene gidiyorum .10 kg verdikten sonra dr çocuk istediğimi söylicem bakalım hayırlısı.

kızlar hepiniza güzel bir gün diliyorum, benim toplantılar var

yarın görüşürüzzzzzz.......

bu arada ateş tablom için çok heyecanlıyımmmmmm....bakalım 10-15 günra neler olucak....

a birde İphone da App olarak yaptım, İphonu olan herkese tavsiye ederimmmm

tabi kilo bende de sorun az yiyerek ve dikkat ederek ve spor ile dengede tutuyorum yoksa su içsem yarar bana...

koşu bandı alıcam eve bu iki gün içersinde tempolu yürüyüş yapmam lazım ( ama bakalım verebilcekmiyim .. işin garibi ben 75 kiloyla oluma hamile kaldım 77 kiloyla doğuma gittim .. umarım bi hammişlik olursa inşallah oındanda bu şekil atlatsam :)) bide hammişlikte alırsam sonra onlarıda verememkten çok korkuyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…