sende tip II varsa zaten METFORMİN kullanman ŞART!
bende pkoluyum şu anda glifor kullanıyorum ve aldığım aşırı kilolar yüzünden diyetisyene gidiyorum .10 kg verdikten sonra dr çocuk istediğimi söylicem bakalım hayırlısı.
bende pkoluyum şu anda glifor kullanıyorum ve aldığım aşırı kilolar yüzünden diyetisyene gidiyorum .10 kg verdikten sonra dr çocuk istediğimi söylicem bakalım hayırlısı.
koşu bandı alıcam eve bu iki gün içersinde tempolu yürüyüş yapmam lazım( ama bakalım verebilcekmiyim .. işin garibi ben 75 kiloyla oluma hamile kaldım 77 kiloyla doğuma gittim .. umarım bi hammişlik olursa inşallah oındanda bu şekil atlatsam :)) bide hammişlikte alırsam sonra onlarıda verememkten çok korkuyorum ((
kızlar hepiniza güzel bir gün diliyorum, benim toplantılar var
yarın görüşürüzzzzzz.......
bu arada ateş tablom için çok heyecanlıyımmmmmm....bakalım 10-15 günra neler olucak....
a birde İphone da App olarak yaptım, İphonu olan herkese tavsiye ederimmmm
yürüyüş bandı ve karın egzersizi çok işe yarar bence....inşallah yine 2. hamileliğinde de az kilo alarak tamamlarsın.... 4-5 kilo alarak tamamlamak mucize aslında çok iyi...8-9 kilo almak normali diyorlar zaten...
evet mucize gibi 2 kilo aldım tamamladım :)) işin aslı ben kilo verdimbebek aldı anlıcan yedi bitirdi benii :))) karın egzersizi derkenn (( nasıl yani yarım mekik falanmıı .. benim belimde gebelikte oluşan 2 adetcik nurtopu gibi fıtığpım varda nekadar iyi olur bilmiyorum öle mekik falan yapmamm (8
şuan kaç kilosun bilmiyorum ama bende pko luyum aynen ilk gebelimde 75 kiloydum tabi kilo bu işi zorlaştırıyo bu kesin ama olmaz diyede bişey yok .. şuan tedavişye başladım bende kilo versen çok daha iyi sonuçlar ala biliriz dedi doktorum :))) inş kısa zamanda dilediğin kiloya ulaşıp bebiş hayalinide gerçekleştirirsin ..
10 kilo verebilmek baya iyi hedef bence 10 kilo verdikten sonra kendiliğinden yumurtlaman olacaktır... inşallah hayırlısı....
bu arada karın egzersizleri ile de desteklersen daha hızlı kilo verebilirsin...
doktor su anda hiç eğsersiz yapma dedi. kavitasyona gidiyodum onuda kesti. belli bir zamandan sonra egzersize baslayacakmışım. ama inan 1600 verdim o bile fark etti karnımda. aşırı şişlik vardı cnm
oda bendenmiş ozamaneğerki fıtık varsa doktora sorarak egzersiz yapabilirsiniz... fıtık var diye de kasları tamamen salmak olmaz... yarım mekik olabilir evet ama sizi zorluyorsa elbette yapmayın.... o zaman sadece yürüyüş ile başlayın....
Işın Karaca şimdi bahsettiğin şekilde hamileymiş tv de izledim.. kendisi 3 kilo almış bebek almış tüm kiloları :) kilo vermiş o da hamileliğinde....
hımm doktor baya kontrollü gidiyor anlaşılan çok güzel böyle olması daha da iyi aslında.... yavaş kilo vermen daha sağlıklı olur....
cnm gecen2 hafta oldu diyetisyene basladım 80 kilo ile başladım ilk hafta 1600 verdim. yarın tekrar gidicem bakalım hayrılısı. 8 kilo verdikten sonra insülin direnci düşermiş o yüzden sonrası daha kolay olucakmış. hedefim 55 olmalıymış. zaten 4 sene önce 53 düm gecen sene evlendim 65 dim baktım ne yapsam veremiyorum diyetisyene basladım vermeye basladım . hayırlısı cnm inş.
o zaman evet sadece doktorun dediklerini uygulamaya çalışın fıtık önemli yüzme en iyisi de umarım buna vakit ayırabiliyorsunuzdur....çok iyi doktormuş gerçektenoda bendenmiş ozamankilolularda yanlız dikkat ettim öyle oluyo bazılarındaa.. benim kendi bel için egzersizlerim var ama mekik yok bunun içinde .. doktorumda bana sadece günde 30 dakka tempolu yürüyüş yap dedii.. zaten bu fıtık olayında en iyi sporsa yüzme sırt üstü yüzme dedi doktor boyun fıtığı için sırtüstü kulaç atarak yüzme bel içinse sırt üstü ayakları çırparak yüzme çok iyiymiş .. bizzat uygulamalı göstertti doktorcumm.. çok bilinen bi doktordur kendisi gökhan özçınar bu konuda 1 numara kendisi ...
3ayın sonunda 12 kg hedefledik bakalım cnm hayırlısı. yarını cok merak ediyorum. tartılmk yasak o yüzden tartılmak istemiyorum
çocuk isteyene diane kullandırmıyolarnegüzel cnm ya darısı basıma. o kadar kilo almak cok koymuştu bana. şimdi kendmi çok iii hissediyorum. ben zayıfladıktan sonra bebek istedimi söyleyeceğim doktora ona göre tedevi uygulanacak . zaten şimdide diane35 ve glifor kullanıyorum. siz bunları kullandınızmı.
sen kaç kilo verdin cnm
elimden geldiği kadar canım çünkü benim oağlan çok sevmiyo .. bide evin işi gücü osu busu vs .. benim evim biraz büyük temizliği oldukça o sebepten zor oluyoo zaman evet sadece doktorun dediklerini uygulamaya çalışın fıtık önemli yüzme en iyisi de umarım buna vakit ayırabiliyorsunuzdur....çok iyi doktormuş gerçekten
çok iyi hedef neden olmasın olmayacak bişey değil inşallah her şey yolunda gider :) tartılma bence zaten 1 hafta sonunda tartılmak en iyisi....ben de öyle yapıyorum...
58 den 54 e indim ama 3 ayda inebildim zor kilo veriyorum anlayacağın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?