Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende pkoluyum şu anda glifor kullanıyorum ve aldığım aşırı kilolar yüzünden diyetisyene gidiyorum .10 kg verdikten sonra dr çocuk istediğimi söylicem bakalım hayırlısı.

10 kilo verebilmek baya iyi hedef bence 10 kilo verdikten sonra kendiliğinden yumurtlaman olacaktır... inşallah hayırlısı....
bu arada karın egzersizleri ile de desteklersen daha hızlı kilo verebilirsin...

bende pkoluyum şu anda glifor kullanıyorum ve aldığım aşırı kilolar yüzünden diyetisyene gidiyorum .10 kg verdikten sonra dr çocuk istediğimi söylicem bakalım hayırlısı.

şuan kaç kilosun bilmiyorum ama bende pko luyum aynen ilk gebelimde 75 kiloydum tabi kilo bu işi zorlaştırıyo bu kesin ama olmaz diyede bişey yok .. şuan tedavişye başladım bende kilo versen çok daha iyi sonuçlar ala biliriz dedi doktorum :))) inş kısa zamanda dilediğin kiloya ulaşıp bebiş hayalinide gerçekleştirirsin ..

yürüyüş bandı ve karın egzersizi çok işe yarar bence....inşallah yine 2. hamileliğinde de az kilo alarak tamamlarsın.... 4-5 kilo alarak tamamlamak mucize aslında çok iyi...8-9 kilo almak normali diyorlar zaten...

kolay gelsin canım görüşürüz....
önümüzdeki ay senin için de tüm bekleyen arkadaşlarım için de benim için de hayırlı olsun :))

evet mucize gibi 2 kilo aldım tamamladım :)) işin aslı ben kilo verdim bebek aldı anlıcan yedi bitirdi benii :))) karın egzersizi derkenn (( nasıl yani yarım mekik falanmıı .. benim belimde gebelikte oluşan 2 adetcik nurtopu gibi fıtığpım varda nekadar iyi olur bilmiyorum öle mekik falan yapmamm(8

eğerki fıtık varsa doktora sorarak egzersiz yapabilirsiniz... fıtık var diye de kasları tamamen salmak olmaz... yarım mekik olabilir evet ama sizi zorluyorsa elbette yapmayın.... o zaman sadece yürüyüş ile başlayın....
Işın Karaca şimdi bahsettiğin şekilde hamileymiş tv de izledim.. kendisi 3 kilo almış bebek almış tüm kiloları :) kilo vermiş o da hamileliğinde....

cnm gecen2 hafta oldu diyetisyene basladım 80 kilo ile başladım ilk hafta 1600 verdim. yarın tekrar gidicem bakalım hayrılısı. 8 kilo verdikten sonra insülin direnci düşermiş o yüzden sonrası daha kolay olucakmış. hedefim 55 olmalıymış. zaten 4 sene önce 53 düm gecen sene evlendim 65 dim baktım ne yapsam veremiyorum diyetisyene basladım vermeye basladım . hayırlısı cnm inş.

10 kilo verebilmek baya iyi hedef bence 10 kilo verdikten sonra kendiliğinden yumurtlaman olacaktır... inşallah hayırlısı....
bu arada karın egzersizleri ile de desteklersen daha hızlı kilo verebilirsin...

doktor su anda hiç eğsersiz yapma dedi. kavitasyona gidiyodum onuda kesti. belli bir zamandan sonra egzersize baslayacakmışım. ama inan 1600 verdim o bile fark etti karnımda. aşırı şişlik vardı cnm

doktor su anda hiç eğsersiz yapma dedi. kavitasyona gidiyodum onuda kesti. belli bir zamandan sonra egzersize baslayacakmışım. ama inan 1600 verdim o bile fark etti karnımda. aşırı şişlik vardı cnm

hımm doktor baya kontrollü gidiyor anlaşılan çok güzel böyle olması daha da iyi aslında.... yavaş kilo vermen daha sağlıklı olur....

oda bendenmiş ozaman kilolularda yanlız dikkat ettim öyle oluyo bazılarındaa.. benim kendi bel için egzersizlerim var ama mekik yok bunun içinde .. doktorumda bana sadece günde 30 dakka tempolu yürüyüş yap dedii.. zaten bu fıtık olayında en iyi sporsa yüzme sırt üstü yüzme dedi doktor boyun fıtığı için sırtüstü kulaç atarak yüzme bel içinse sırt üstü ayakları çırparak yüzme çok iyiymiş .. bizzat uygulamalı göstertti doktorcumm.. çok bilinen bi doktordur kendisi gökhan özçınar bu konuda 1 numara kendisi ...

hımm doktor baya kontrollü gidiyor anlaşılan çok güzel böyle olması daha da iyi aslında.... yavaş kilo vermen daha sağlıklı olur....

3ayın sonunda 12 kg hedefledik bakalım cnm hayırlısı. yarını cok merak ediyorum. tartılmk yasak o yüzden tartılmak istemiyorum

anladım cnaım aynı dertlerden müzdaripmişiz .. dediğin gibi yanlız bi en az 5 kilo ver tedaviye başla sonrasında devmeder kilo verme olayın ... bebiş oluncada zaten güzel ve dengeli beslenirsen kiloda lınmıyo ben çok yiyodum .. cebimde bi tostumla gezmeye giderdim yanlız beyaz peynirle tam buğday ekmeğine yapardım tostumu bide 5 bisküvi 3 kuru kaysı .. ilede bi ayran içerdim dışarı çıkcaksam çantamda olmazsa olmazımdı bunlar .. genelde öğle yemeğindne sonra çıkar bunlarıda akşam yemeğime kadar yerdim .. kilo almadım dediğim gibi tüm gebeliğim boyunca aldım kilo 2 kilo bebek iyi kilo aldı için doktorum hiç sorun etmedi çünkü giden ebnden gitmişti hatta son 1 ayda diyet yaptım :))) bebiş 4 kilo olmuştu çünkü diyetide bebişe yaptım sanırım :)))

negüzel cnm ya darısı basıma. o kadar kilo almak cok koymuştu bana. şimdi kendmi çok iii hissediyorum. ben zayıfladıktan sonra bebek istedimi söyleyeceğim doktora ona göre tedevi uygulanacak . zaten şimdide diane35 ve glifor kullanıyorum. siz bunları kullandınızmı.

o zaman evet sadece doktorun dediklerini uygulamaya çalışın fıtık önemli yüzme en iyisi de umarım buna vakit ayırabiliyorsunuzdur....çok iyi doktormuş gerçekten

3ayın sonunda 12 kg hedefledik bakalım cnm hayırlısı. yarını cok merak ediyorum. tartılmk yasak o yüzden tartılmak istemiyorum

çok iyi hedef neden olmasın olmayacak bişey değil inşallah her şey yolunda gider :) tartılma bence zaten 1 hafta sonunda tartılmak en iyisi....ben de öyle yapıyorum...

çocuk isteyene diane kullandırmıyolar yanlız ben ilk pko tedavisi yapmıştım oda 10 sene önce kadar ben evlenmeden önce örenmiştim pko oldumu ozamanlar kulalndım bi ilaçtı o .. sonrasında zaten bıraktım ben ozaman çok önemsememiştim.. bebek isteğini belirrttin zaman ilaçların farklı oluyo canım klomen ve çatlatma iğneleri kulalnılıyo yumurtlama ve yumurtlama sonrası çatlatma için .. bebeişe giden yolda kullanılan ilaçlar var ... tabi oldu bu ilaçlarla olmadı ozaman aşılama yapılıyo oda olmadı son çare tüp bebek diyolar inşallah onlara gerek kalmadan benim gibi ilaçla bebiş sahibi olursn .. benim pko olayım biraz ağır bi tabloydu bunun bide derece oalylarıda var tabii ...hafif pko lar ve benim gibi ağır tablolar var yanlzı benimki doğumdan sonra hafif olan duruma geldi :)))

elimden geldiği kadar canım çünkü benim oağlan çok sevmiyo .. bide evin işi gücü osu busu vs .. benim evim biraz büyük temizliği oldukça o sebepten zor oluyo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…