Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

elimden geldiği kadar canım çünkü benim oağlan çok sevmiyo .. bide evin işi gücü osu busu vs .. benim evim biraz büyük temizliği oldukça o sebepten zor oluyo ((

sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapmak durumunda kalıyoruz böyle ama sağlık olsun da hepsi olur... o zaman yemeğinize dikkat etmelisiniz her zaman....

sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapmak durumunda kalıyoruz böyle ama sağlık olsun da hepsi olur... o zaman yemeğinize dikkat etmelisiniz her zaman....

evet maleseff .. kuş kadar yiyorum desem yeridir ... doru düzgün yemiyorumda kilo olayı işte bu pko bide şekerden hatta benle yemek yiyenler hep der ne yiyosunki niye böle kilon var diye .. biraz tabi hareketsiz yaşam sanaırım bide düzensiz yeme olayı (

3 saatte bir çok az öğünler yemelisiniz o zaman metabolizma faaliyete geçiyor öğün atlamayın...vücut savunmaya geçer metabolizma yavaşlar bir de tabi form çaylar var kayısı çayı, kiraz sapı çayı ya da yeşil çay bol bol tüketin faydasını göreceksiniz....

o konuda biliyorum çok fenayım kabul ediyorum :)) şu koşu bandını bi alayım hepsini düzene sokucam bi azimlee...

ben şimdilik çıkmak zorundayım daha sonra inşallah daha uzun uzun bu konularda sohbet ederiz ... oğluşumun karnışı acıkmış bide parka çıkmak istiyomuşş ...
hepinize güzel günler diliyorum allahım inşallah sizlerede güzel sağlılklı bebişler nasip etsinnn ..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. kendim dua ettim kendim amin dedim beinimde umudumo yöndee :)))

Tatlım ben annemin evindeyim.Kendi evime pazar günü yerleşeceğim inşaallah.
Bu yumurtlama olayını şimdi daha iyi anladım.Teşekkür ederim.

Canım inşaallah gebelik vardırda hep beraber seviniriz.Hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Kızlar yeni taşındığım ilçe Elbistan.
Araştırdığım kadarı ile sadece 1 tane özel hastane var.
Eminim devlet hastaneside çok kalabalıktır.Ne yapacağım bilmiyorum.

Kızlar yeni taşındığım ilçe Elbistan.
Araştırdığım kadarı ile sadece 1 tane özel hastane var.
Eminim devlet hastaneside çok kalabalıktır.Ne yapacağım bilmiyorum.

üzülme can sıkıcı tabi ama Canım Özel hastanede sigortalı bakmazlar mı? o şekilde sanki daha iyi olur bence ilk onu dene...
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

bu gün yığınla ütü yaptım yarın bir okadar daha var Tuanatay senin ütüler ne alemde yardım ister misin? :))

Son düzenleme:

Canım sigortalı bakıyorlardır mutlakada ne bileyim.
Tek bir hastane ile sınırlı kalmak çok can sıkıcı.
Umarım doktorları kalitelidir.

:)) saol canım benım.. Dun esımın kız kardesı yaptı saolsun ama kumas pant. Ve gomlekler bu aksam bana kaldı:) bunada sukur gercı.yaa sıcaklardada utu yapmak cıdden zooor.
:))

Ben de dun utu yaptim.. Kendimi suclu hissediyorum ya bugun bir tabak rus salatasi yedim regl oldum diye dun de pogaca yemistim reglime kizdim acilen toparlanmaliyimmm

slm arkadaşlar bende polikistik overliyim.adet olunca tedaviye başlıycam.size bşy sormak istiyorum.bu yumurta geliştirici ilaçlardan(iğne veya hap)hangisi daha etkili?tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum

slm arkadaşlar bende polikistik overliyim.adet olunca tedaviye başlıycam.size bşy sormak istiyorum.bu yumurta geliştirici ilaçlardan(iğne veya hap)hangisi daha etkili?tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum

slm
ben klomen die bir ilac kullandim adetin 5.gunu verdi ilk ay sabah 1 aksam 1 ictim tam gelismemisti sonraki ay yani gecen ay sadece 1ictim bugun gittigimde 1 yumurtam 22mm olmus ve catlamisti ama hic bir sey demedi

genelde kullanılan klomen adetin 5. günü başlanıyo günde 2 defa ama tabi bunu kendi başınıza kullanmak iyi olmaya bilir doktor takibinde kullanmak lazım

Canım sigortalı bakıyorlardır mutlakada ne bileyim.
Tek bir hastane ile sınırlı kalmak çok can sıkıcı.
Umarım doktorları kalitelidir.
inşallah doktorlardan memnun kalırsın canım... gerçi doktor çeşit çeşit çok olsa da eğer şansın yoksa benim gibi doktor arar durursun... bak 30 uma geldim iyi doktoru yeni bulabildim...
:)) saol canım benım.. Dun esımın kız kardesı yaptı saolsun ama kumas pant. Ve gomlekler bu aksam bana kaldı:) bunada sukur gercı.yaa sıcaklardada utu yapmak cıdden zooor.
:))
kumaş pantolon ütülemesini hiç sevmem :) gömlek ona keza.... şimdiden kolay gelsin canım... yormadan oturarak yap da belin ağrımasın.... zor vallahi...sıcakta yapmak... ben klima önünde yaptım bu gün elektrik faturam tavan yapacak ama napiim....
Ben de dun utu yaptim.. Kendimi suclu hissediyorum ya bugun bir tabak rus salatasi yedim regl oldum diye dun de pogaca yemistim reglime kizdim acilen toparlanmaliyimmm

canım demekki canın istemiş regl döneminde vücut bazen tatlı bazen de kalorili şeyler ister normal bu kendine kızma... 2 gün dikkat edersin düzelir yine yeme alışkanlığın...

ben henüz bu tedavilere geçmedim ancak sıra ile gidilir önce geliştirici ilaçlar denenir bunlar yumurtaya cevap olursa bunlarla 3 ay devam edilir iğneler sonraki aşamadır...yumurta geliştirici ilaçlar çoğu kişide işe yarıyor bu ilaçlar alınırken belirli günlerde ultrason takibi ile gelişim saptanıyor ve yumurta çatlamazsa eğer çatlatıcı iğne vuruyor doktor...

Son düzenleme:
genelde kullanılan klomen adetin 5. günü başlanıyo günde 2 defa ama tabi bunu kendi başınıza kullanmak iyi olmaya bilir doktor takibinde kullanmak lazım

yok canım zaten kendi başıma kullanmıycm.doktor kontrolünde.ben sadece bilgi sahibi olmak açısından sordum.şimdi en etkilisi klomen mi diyosunuz yani.klomenle hamile kalan varmı kolayca?

peki bu topikte genelde hangi ilaçla hamile kalan oldu bilginiz varmı?baştan sona okuyamadım çok sayfa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…