58 den 54 e indim ama 3 ayda inebildim zor kilo veriyorum anlayacağın...
elimden geldiği kadar canım çünkü benim oağlan çok sevmiyo .. bide evin işi gücü osu busu vs .. benim evim biraz büyük temizliği oldukça o sebepten zor oluyo((
sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapmak durumunda kalıyoruz böyle ama sağlık olsun da hepsi olur... o zaman yemeğinize dikkat etmelisiniz her zaman....
evet maleseff .. kuş kadar yiyorum desem yeridir ... doru düzgün yemiyorumda kilo olayı işte bu pko bide şekerdenhatta benle yemek yiyenler hep der ne yiyosunki niye böle kilon var diye .. biraz tabi hareketsiz yaşam sanaırım bide düzensiz yeme olayı (
3 saatte bir çok az öğünler yemelisiniz o zaman metabolizma faaliyete geçiyor öğün atlamayın...vücut savunmaya geçer metabolizma yavaşlar bir de tabi form çaylar var kayısı çayı, kiraz sapı çayı ya da yeşil çay bol bol tüketin faydasını göreceksiniz....
of canım ya geçen ramazanda da bizim alt komşu tadilat yapmıştı, neden ramazana getiriyorlar bu işi.. çok can sıkıcı birşey. evinde güle güle otur inşallah tadilat kısa sürer.
evet şimdi yumurtlarsa adeti yumurta çatladıktan 14 gün sonra gelir sanırım.
bana da olmuştu bir keresinde. farlutal almak için doktora gitmiştim adetim 1 hafta gecikmişti yumurtan var ve çatlamış, 14 gün daha bekle dedi bana ve 14.gün adet oldum. o zaman anladım ki bizim için adet siklusu diye birşey yok. yumurtanın durumuna göre adet görüyoruz. ama bu ay tam 1 ay doldu ve adet gördüm ne güzel birşeymiş ya bu bile moral veriyor insana. polyannacılık oynuyoruz artık napalım
düşünüyorum da,yumurtalarım olmuştu ilaçla fakat hamile kalamıyorum.. önceden hamile kalmıştım aslında. sonra mı birşey oldu..acaba ne olmuş olabilir iltihap ya da polip gibi birşey olabilir mi kızlar? rahim filmi çekilmek için sabırsızlanıyorum artıkyellow sen de yumurtan oluyordu ama artık aşılama dedikleri zaman hamile kaldın değil mi?
aslında herşeyin bir zamanı var da beklemesini bilmek gerek..
Canım kolay gelsin iyi etmişsiniz hazırlıkları yapmakla.... canım benim durumum net aslında geç olgunlaşıyor yumurtam...30 unda adet görmezsem bir süre daha 4-5 gün gibi bekleyip test yapacağım ondan sonra da duphaston ya da progestan evde hangisi varsa onu içeceğim...onu içmeme rağmen adet olmazsam harika gebelik var demektir.... gebelik yoksa yine yumurta kalitesizdir tutmamıştır derim adeti beklerim....
senin bahsettiğin yumurtlama olursa diye yapacağım çalışmalar 35. güne kadar sürer en fazla çünkü fazla beklemek de istemem progesteron salgısı önemli vücutta....
Kızlar yeni taşındığım ilçe Elbistan.
Araştırdığım kadarı ile sadece 1 tane özel hastane var.
Eminim devlet hastaneside çok kalabalıktır.Ne yapacağım bilmiyorum.
üzülmecan sıkıcı tabi ama Canım Özel hastanede sigortalı bakmazlar mı? o şekilde sanki daha iyi olur bence ilk onu dene...
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
bu gün yığınla ütü yaptım yarın bir okadar daha var Tuanatay senin ütüler ne alemde yardım ister misin? :))
:)) saol canım benım.. Dun esımın kız kardesı yaptı saolsun ama kumas pant. Ve gomlekler bu aksam bana kaldı:) bunada sukur gercı.yaa sıcaklardada utu yapmak cıdden zooor.üzülmecan sıkıcı tabi ama Canım Özel hastanede sigortalı bakmazlar mı? o şekilde sanki daha iyi olur bence ilk onu dene...
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
bu gün yığınla ütü yaptım yarın bir okadar daha var Tuanatay senin ütüler ne alemde yardım ister misin?
slm arkadaşlar bende polikistik overliyim.adet olunca tedaviye başlıycam.size bşy sormak istiyorum.bu yumurta geliştirici ilaçlardan(iğne veya hap)hangisi daha etkili?tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum
slm arkadaşlar bende polikistik overliyim.adet olunca tedaviye başlıycam.size bşy sormak istiyorum.bu yumurta geliştirici ilaçlardan(iğne veya hap)hangisi daha etkili?tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum
inşallah doktorlardan memnun kalırsın canım... gerçi doktor çeşit çeşit çok olsa da eğer şansın yoksa benim gibi doktor arar durursun... bak 30 uma geldim iyi doktoru yeni bulabildim...Canım sigortalı bakıyorlardır mutlakada ne bileyim.
Tek bir hastane ile sınırlı kalmak çok can sıkıcı.
Umarım doktorları kalitelidir.
kumaş pantolon ütülemesini hiç sevmem :) gömlek ona keza.... şimdiden kolay gelsin canım... yormadan oturarak yap da belin ağrımasın.... zor vallahi...sıcakta yapmak... ben klima önünde yaptım bu gün elektrik faturam tavan yapacak ama napiim....:)) saol canım benım.. Dun esımın kız kardesı yaptı saolsun ama kumas pant. Ve gomlekler bu aksam bana kaldı:) bunada sukur gercı.yaa sıcaklardada utu yapmak cıdden zooor.
:))
Ben de dun utu yaptim.. Kendimi suclu hissediyorum ya bugun bir tabak rus salatasi yedim regl oldum diye dun de pogaca yemistim reglime kizdim acilen toparlanmaliyimmm
genelde kullanılan klomen adetin 5. günü başlanıyo günde 2 defa ama tabi bunu kendi başınıza kullanmak iyi olmaya bilir doktor takibinde kullanmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?