peki bu topikte genelde hangi ilaçla hamile kalan oldu bilginiz varmı?baştan sona okuyamadım çok sayfa var
klomen serophene aynı tarz ilaçlar bunlar bunların 2 aylık kullanımının ardından takip eden ayda ilaçsız gebe kalan oldu ya da kullandığı 2. ayda gebe kalan oldu.... metformin içerikli şeker hapı ile yumurtlayan arkadaşımız var ve ben de geçen ay düzenli diyet ve sporla yumurtlama oldu... yani ilaca herkesin vereceği cevap farklıdır... önce kilon varsa vermelisin mesela normal kiloya geldikten sonra her şey daha kolay oluyor pko da...ilaçlara başlanmadan önce rahim filmi çektiren çok var ben de eylülde rahim filmi çektireceğim ona göre gerekli tedavilere başlayacağım....
teşekkürler tatlım.bi 10kilo fazlam vardı.5kilosunu verdm.buarada boyum 1.58.kilom 65e kadar çıkmıştı.glukofen ve pilatesle 5 kilo verdm.ama bıraktm buaralar.glukofeni şubattan beri içiyodum ama ilacım bitti yenisini almadım.glukofeni günde 1tane içebiliyorum.2tane içmeyi bikaç kez denedim ama olmadı ağır geldi.adetin 3.günü doktora gitcm ve yumurta geliştirici ilaç verck doktorum.yapılması gereken tüm testleri yaptk tedaviye başlamadan.bitek rahim filmim kaldı doktorum onu 3ay sonra yaparz dedi.o filmdende çok korkuyorum.Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı,hayırlı bi evlat versn inşallah
turuncu canım sen adet olmadın de mi daha?
kızlar belki 1 saat sonra gene gelirim çıkıyorum şimdi netten görüşürüz...
Yok tatlım daha olmadım.Bir haftadır belirtilerim var ama henüz gelen giden yok
Eğer gelmezse ayın 3-4üne kadar bekleyip test yapacağım.Gebelik yoksa progestan ile devam edeceğim
bicimmm kuzum günaydın ateşin nasıl
şimdide internet sapıttı
canım o linkten göremiyorum seninkini çünkü ona basınca şifre istiyor yine benimki açılıyor benim gibi yap resmini kopyala yapıştır gönder böyle;
Eki Görüntüle 231781
benim çıkmam lazım kızlar dışarda işlerim var saç kesimi bakım vs... görüşürüz gece....
ronyacım ekledim ateş çizelgemi...
görüşürüz biricik...
canım dediğin gibi olmamış henüz
ama bu olmucak anlamına gelmez
ateşin düşük seyrediyor her an çatlayabilir
akıntını sıkı takip et
biricik canım sayfanın üst tarafında sharing diye bir yer var orayı tıkla
sonra setup diye bir yer var orayı tıkla
açılan sayfanın üstünde kutunun içinde sonu 2e5ecd benzeri gibi yazan bişeyler çıkıyor
onu kopyala buraya yapıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?